تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: متنفر کردن جوانان از دین و نظام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول:ی گفته اونها میخوان بطور اجباری حجاب رو رواج بدن؟؟
میخوان لخت و پتی گشتن ِ یک جماعت ِ اردک صفت که به اندازه‌ی اردک زور بازو ندارن رو جمع کنن تا مبادا یک رذل که در چشم ِ کثیفش اندام ِ بدقواره‌شون خوش‌قواره جلوه میکنه بهشون تجاوز کنه، مثل هرروز. مثل هرروز ِ هرروز. مثل اتفاقاتی که پلیس‌ها هر روز می‌بینن. مثل جنازه‌هایی که قبل از مرگ نجس شدن. مثل جنازه‌هایی که کشته نشدن ولی دوست دارن بمیرن. پلیس باید چی‌کار کنه که نخواد این صحنه‌ها تکرار بشه؟؟!! آیا باید برای هر مردی که اعتقادات داغون داره و زیرسایه‌ی طرفداران ِ آزادی بی‌شرمی‌های کفار تا سرحدنهایت فاسد شده، یک مأمور ِ نگهبان بذارن؟ آیا باید یک مأمور پلیس بفرستن پشت سر هر کدوم از این اردک‌ها که توی هر کوچه و پس کوچه‌ای امکان ِ پرپر شدنشون نباشه؟؟

با من بحث احساسی نکیند. اردک صفت به دخترای مردم میدید ؟؟؟ عجب !!! دلم سوخت برای غربت پلیس ها . دلم سوخت برای دلسوزی که بیشتر از خانواده ها دارن .

اردک های پرپر شده . خجالت بکشید . تو مملکتی که به اسم دین گند میزنن به باور مردم .انتظار نداشته باشید که عاشقانه ، با پوشش اسلامی غرق در عرفان الهی بشن و چه چه عاشقانه بزنن .بعد هم دیوار درست کنن و بگن گم شو برو بهشت !!!!

نقل قول:چرا از نظر شما جلوی پرده سمتی هست که مردان حضور دارن؟؟
چرا اون طرف پشت پرده هست و این طرف نیست؟؟

واضح توضیح بدید . من اصلا متوجه نشدم چی نوشتید.

نقل قول:کی ما چنین حرفی زدیم؟؟!!
بگید تا پس بگیریم!!!

نظرتون راجع به زن چیه ؟
من تو بحث حجاب دخالت نمی کنم.
حرفه ای هم نیستم تو این مسئله
فقط می خوام بگم این روز های حرف های بدی می شنوم از دکتر شریعتی.
می گن که حرف هاش ماله زمان عهد رضا شاه هست و ...
حالا تحویل بگیرید.
پدر! مادر! ما متهمیم!
همین قدر کافیه که تو این سه جمله که بولد شدن جواب دین گریزی این ملت رو گرفته باشین
متأسفانه هر وقت که بحث برخورد با خلاف‌کاری پیش می‌آید، صدای عده‌ای در می‌آید. این وظیفۀ حاکمیت است که با مظاهر تخلف از شرع برخورد کند.

البته باید در برخورد با تخلف، اولویت را رعایت کرد. مثلاً وقتی هنرپیشه‌های زن و مرد در یک نمایش رسمی کشور با وضع زشت و زننده برنامه اجرا می‌کنند و برای جوانان الگو می‌سازند، گیر دادن به جوانی که از همان هنرپیشه الگو گرفته واقعاً خیلی سخت و البته کم‌فایده است.
یا مثلاً وقتی مسئولین در شبکه‌های اجتماعی فی*ل*تر شده صفحه درست می‌کنند، چطور می‌شود از کسی که فی*ل*ترشکن استفاده می‌کند ایراد گرفت؟
به نظر بنده اصلاح مسئولین و رفتار خانوادۀ آن‌ها در اولویت است. اگر مسئولینی که فرزندانشان در لندن و کانادا مشغول ولگردی هستند اصلاح شوند، کم‌کم مردم هم اصلاح می‌شوند.
اين گشت ارشاد فقط علت زدگى از دين نيست. علت اينه که به اسم دين هرکارى با ما کردن. امر به معروف هاى بيجا. به قول آقاى روحانى, معروف بايد معلوم شه. اول بايد معروف هارو بشناسيم بعد امر به معروف
بحث فرار جوانان از اسلام فقط به مسئله حجاب مربوط نمیشه،مسائل بسیار دیگه ای هم دخیل هستن،به عنوان مثال وقتی طرف فلان مقام مملکتی رو میبینه که داره جانماز آب میکشه و خودش رو یه مذهبی دو آتیشه نشون میده،اما از اون طرف برای فلانی پارتی سازی میکنه و تو کار بهمانی سنگ اندازی میکنه یا به طور کلی کار خودش رو درست انجام نمیده خب از دین زده میشن دیگه

یا در مورد همین مسئله حجاب،هیچ چیز رو با زور نمیشه حل کرد،مادامی که به این مسئله به شکل یه جرم نگاه بشه وضع همینه،اگه رژیم عرضه اش رو داره با فرهنگ سازی باید اهداف فرهنگیش رو پیش ببره،تو این یه مقوله هر چقدر هم زور بزنه و بخواد با قدرت نظامی و امنیتی جلو بره به در بسته میخوره،همونطوری که در ط این سال ها ثابت شده،فرهنگ سازی برای مسائل،حلقه گمشده ای هست که تو خیلی از مشکلات فرهنگی و اجتماعی این جامعه دیده میشه
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]
مطمئنید اعمال‌کردن نظراتتون در صورت مخالف بودن با نظرات رهبری ممکنه؟

فعلاً که میبینین هر کی نظراتش با آقای خامنه ای مخالفه داره تو کشور خووووب می تازونه.
همچین نشدنی هم نیست پس.
رهبر میگه فلان مورد رو امضا نکنین، رئیس جمهور میاد میگه امضا کردیم تموم شد رفت.
170 تا کشور امضا کردن، ما هم یکیش.

دیدین میشه مخالف رهبری نظر داد و راست راست راه رفت؟؟!!
راه رفت چیه؟
حتی میشه رئیس جمهور یا وزیر شد.

دموکراسی از این بیشتر؟؟!!
حقش بود تو آمریکا زندگی میکردیم تا مثلاً به خاطر لهجه اصفهانی پلیس ها میکشتنمون تا قدر عافیت بدونیم.
خانم سالاس، فرودسی شناس اسپانیایی و خبرنگار توی برنامه خندوانه اومده بود.
میگفت شماها قدر امنیت حاکم تو کشورتون رو نمیدونین.
میگفت اینجا به راحتی میشه نصفه شب از خونه رفت بیرون.
درحالی که تو هیچ جای دنیا نمیشه شب از خونه بیرون باشی و دزد بهت نزنه.
نقل قول:
فعلاً که میبینین هر کی نظراتش با آقای خامنه ای مخالفه داره تو کشور خووووب می تازونه.

همچین نشدنی هم نیست پس.

رهبر میگه فلان مورد رو امضا نکنین، رئیس جمهور میاد میگه امضا کردیم تموم شد رفت.

170 تا کشور امضا کردن، ما هم یکیش.

شاید بتازونه امّا به جایی می‌رسه؟ درمورد قضیه‌ی هسته‌ای آقای خامنه‌ای مواضعش رو درمورد تیم مذاکره‌کننده مشخص کرد، امّا میدان انتقاد رو هم باز گذاشته. انتقاد کنید امّا فکر اریجینال داشته باشید! چرا دیگه از ایشون مایه می‌گذارید؟ آیا آدم زنده وکیل وصی می‌خواد؟
نقل قول:
دیدین میشه مخالف رهبری نظر داد و راست راست راه رفت؟؟!!

راه رفت چیه؟

حتی میشه رئیس جمهور یا وزیر شد.
البته نباید هم غیر از این باشه. ولی کاملاً هم این‌طور نیست. رهبر تو استان‌ها و نهادهای مختلف نظامی و غیر نظامی نماینده داره. اونا هرچی از دهنشون در میاد می‌گن. جوسازی می‌کنند و لاغیر. احتمالاً این‌ها تحت نظارت رهبری نیست ولی حق بدین درمورد اون راست‌راست راه رفتن خیلی مطمئن نباشیم. نه؟
نقل قول:
دموکراسی از این بیشتر؟؟!!

حقش بود تو آمریکا زندگی میکردیم تا مثلاً به خاطر لهجه اصفهانی پلیس ها میکشتنمون تا قدر عافیت بدونیم.
[تصویر: rzu1s68kr52vgndux.jpg]
خوش به حالمون که پلیسامون حتی صبر نمی‌کنن حرف بزنیم و از رو همون قیافه تصمیم می‌گیرن؟
من نمی‌گم آمریکا بهترین جای دنیاست و اون Land of Libertyـه که خودشون می‌گن، امّا رفتارهای نژادپرستانه‌ی پلیس آمریکا ربطی به قوانین نداره. افراد نژاد پرستن و موقع مواجهه با سیاه‌پوستا یا افراد با لهجه‌ی اصفهانی( D: ) به صورت خودجوش دسته گل به آب می‌دن. مردم ما هم رفتار تحقیرآمیزی با افغان‌ها دارند. این ربطی به حکومت‌ها نداره.
نقل قول:
خانم سالاس، فرودسی شناس اسپانیایی و خبرنگار توی برنامه خندوانه اومده بود.
میگفت شماها قدر امنیت حاکم تو کشورتون رو نمیدونین.

میگفت اینجا به راحتی میشه نصفه شب از خونه رفت بیرون.

درحالی که تو هیچ جای دنیا نمیشه شب از خونه بیرون باشی و دزد بهت نزنه.
خانم سالاس اگر قرار بود چیزی غیر از این بگن توی تلویزیون نمی‌اومدن. من توی کشورهای خارجی زندگی نکردم که بدونم راحت میشه نصفه‌شب از خونه رفت بیرون یا نه. امّا می‌دونم هیچ‌جای دنیا هم نمیشه کسی(حالا هر کس) روی صورت زن‌ها اسید بپاشه و بعد معترضان رو دستگیر کنند. حالا فقط برای مثال گفتم. اول خودمون رو درست کنیم، باشه؟ اول خودمون رو درست کنیم و بعد دنیا رو ارشاد کنیم.
دوست عزیز

Lord_Contemno
شما الان در موضع دفاع یا کوبیدن چه چیزی هستید موضعتون رو مشخص کنید لطفا!!!

وقتی پای موضوع به این مهمی درمیان باشه همه وظیفه دارند که در کنار رهبر باشند این صلاح ملت و کشور هست صلاح تک تک افراد جامعه هست!

قاطی کردن موضوع بد حجابی و مسائل بی ربط دیگه چه دردی از جه کسی دوا میکنه!!!!!

من در موضع مخالفت با حرف‌های احساساتی و بی‌منطقی هستم که بعضی دوستان بعضی وقت‌ها می‌زنند.

قاطی کردن موضوع بدحجابی همون دردی رو از کسی دوا می‌کنه که قاطی کردن رفتار نژاد پرستانه‌ی پلیس آمریکا داخل موضوع هسته‌ای Smile
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]نظر داشتن و فکر داشتن خالی معنایی نداره. هرکسی نظری داره و فکری. وقتی کمی جدی‌تر میشه که این نظر بیان بشه.
متوجه منظور از «فکر داشتن و نظر داشتن» نشدین.
فکر داشتن و نظر داشتن یعنی بجای دنباله‌روی بدون فکر، در مورد همه‌چیز فکر کنیم و از خود نظر داشته باشیم.
همه نظر دارن اما مال بعضی‌ها، نظر دیگرانه که کپی شده.

مسلماً این هم بی‌معنیه که بگیم در ذهن خودتون نظر داشته باشین و به بقیه نگین! نظری که براساسش عمل نشه، پس نظر ِ اون فرد نیست!(عمل میتونه در ابتدا «درمیان گذاشتنش با دیگران» باشه). پس این تصور شما که منظور بنده این بوده که توی سر بمونه و به دیگران نگیم به وضوح اشتباهه.

(۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]درسته این‌جا به هرکسی حق اظهارنظر رو نمی‌دن(استادهای دانشگاه که یادتونه)
نه، یادم نیست.
تا دلتون بخواد همه دارن حرف میزنن.
اتفاقاً همه‌جای دنیا سازمانهای مطبوعاتی (در کشور ما وزارت ارشاد) وظیفه‌ی برخورد با دروغگویی و هرج و مرج طلبی رو دارن، که در کشور ما خیلی کم انجام میشه و روزنامه‌ها خیلی مواقع هر چیزی دلشون بخواد می‌نویسن.

بله البته بعضی سیاستمدارها، چه پیشین چه فعلی، ممکنه برخوردهای غیرمنصفانه‌ای با افراد منصف کرده باشن، اما این تصور شما که «این‌جا» چنین ماجرایی هست، براساس قرائن، قطعاً اشتباهه.

(۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]ولی خوب این شامل شما نمیشه. حالا شما نظرتون رو بیان کردید. بیان کردن نظرها هم فایده نداره مگر این که اعمال شه.
یعنی هرکسی نظری داد حتماً اعمال بشه؟
ممکنه نظرم غلط باشه.
ممکنه نظر دیگری بیان بشه و من قانع بشم.
ممکنه نظرم غلط باشه ولی هرگز هم قانع نشم!
اگر نظرم درست باشه ولی اعمال نشه، این جزء اقتضائات ِ ماجرا میشه که من خودم دست به اعمالش بزنم.

(۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]مطمئنید اعمال‌کردن نظراتتون در صورت مخالف بودن با نظرات رهبری ممکنه؟
این چجور سؤالیه!
مطمئن؟
چرا باید از اینکه درست پیش میره مطمئن باشم؟
من باید اقدام کنم و بعد اگر خدا بخواد کار پیش میره.
افرادی که باهاشون بیشتر موافقم (متدینین) احتمالاً بیشتر از همه باهام مخالف خواهند بود!
اما اینکه مردم بخوان مشکل بپذیرنش یا آسون چه ربطی به ماجرا داره؟

(۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]و مهم‌تر از اون... چیز جدیدی توی نظراتتون می‌بینید؟ چیزی جز تکرار کردن حرف‌ها و شعارهای همیشگی که باش یه عده رو سرکوب می‌کنن و تا حالا مملکت رو به هیچ جا نرسونده؟
چیزی که تا حالا انجام شده و مملکت رو به هیچ‌جا نرسونده اینه که در موقع هر کار، چه حفظ دین، چه اقتصاد، بجای تلاش سخت(جهاد) سستی و مسامحه و اهمال‌کاری کرده‌ایم.
نظرات بنده اینه که دست از سستی برداریم و هرکسی خیانت می‌کرد، با ریش یا بی‌ریش، از منصبش بیرونش بندازیم.

تشخیص خیانت هم در صفحات پیشین شرح داده شده. صرف ِ حرف زدن ِ رئیس جمهور از ناتوانی ملت در حل مشکلات و وابستگی شدید به دشمن و دسترسی دشمن به مراکز نظامی ما، خودش خیانت هست.

(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۱۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]شاید بتازونه امّا به جایی می‌رسه؟
چیزی که شما گفتید این بود که امکان اعمال ِ نظرات مخالف رهبری وجود نداره!
پس الآن بجای اینکه با یک سؤال جدید بپیچونید، بپذیرید که اشتباه می‌کردید.

(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۱۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]رهبر تو استان‌ها و نهادهای مختلف نظامی و غیر نظامی نماینده داره. اونا هرچی از دهنشون در میاد می‌گن. جوسازی می‌کنند و لاغیر. احتمالاً این‌ها تحت نظارت رهبری نیست ولی حق بدین درمورد اون راست‌راست راه رفتن خیلی مطمئن نباشیم. نه؟
یعنی اونهایی که شما میگید زدن رئیس جمهورهای قبلی یا این رئیس جمهور رو کله‌پا کردن؟

(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۱۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]خوش به حالمون که پلیسامون حتی صبر نمی‌کنن حرف بزنیم و از رو همون قیافه تصمیم می‌گیرن؟
قیافه؟
طرف بدن‌نمایی میکنه!
توی لغتنامه‌ی ما به این کار میگن کثافت‌کاری.
کسی که بدن‌نمایی میکنه، دقیقاً به اندازه‌ی کسی که چشم‌چرونی میکنه کارش زشته.
کسی حق نداره بیاد توی خیابون فساد به پا کنه.
اگر کسی فکر میکنه با اسلام آزادی‌اش محدود میشه، کسی حق نداره به زور ببرتش بهشت.
کسانی که نمیخوان برن بهشت میتونن برن به جهنم!
اما حق ندارن تلاش کنن کسانی که میخوان برن بهشت رو هم جهنمی کنن.
قانون قانون خداست.
هر کسی دلش نمی‌خواست حرف حق رو بشنوه و زور می‌گفت، اگر بشه که مثل بچه‌های سه ساله از روی زمین بلندش کنیم تا شیطونی نکنه، این کار رو می‌کنیم، و اگر نشه، با هر شیوه‌ی دیگری که مناسب باشه سرجاش می‌نشونیمش. این به این خاطره که اونها با عمل برخلاف منطق، زورگویی رو آغاز کردن، و ما باور داریم زورمون بیشتره.

(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۱۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]امّا می‌دونم هیچ‌جای دنیا هم نمیشه کسی(حالا هر کس) روی صورت زن‌ها اسید بپاشه و بعد معترضان رو دستگیر کنند.حالا فقط برای مثال گفتم. اول خودمون رو درست کنیم، باشه؟ اول خودمون رو درست کنیم و بعد دنیا رو ارشاد کنیم.
واقعاً خیلی جالبه!
می‌بخشید معترضها مگه فهم و شعور نداشتن که بدونن اون کثافتی که اسیدپاشی کرده از اعتراض ککش هم نمی‌گزه؟
پس واژه‌ی «اعتراض» اصلاً اینجا چه معنایی میده؟
میخواستن بگن کار کسانی بوده که میخواستن با بی‌حجابی مبارزه کنن؟ باز هم هیچ فرقی نمیکنه. کسی که اسید بپاشه در باطن کثافته، پس برفرض که در ظاهر ادعا کنه مذهبیه، باز هم نمیشه مذهبی! آیا خیلی موضوع سختیه؟ پس به کی داشتن اعتراض میکردن؟ آیا به کثافتها میگفتن کثافت نباشید، یا واقعیت این بود که از سر عقده‌شون نسبت به مذهبی‌ها دلشون می‌خواست این رو به اونها بچسبونن؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع