|
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست . ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند . حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر از حق نگذریم علی 110 واقعا به پیشرفت تالار و کاربران کمک بسیار بزرگی کرده.
حالا شاید از لحاظ دوستانه بودن صحبت هاش یک کم بعضی ازش دلگیر باشن. |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
از کاربرانی که الان به خاطرم هست جویای حقیقت ،، Ramin ghn، دل خسته ، Farzaneh s ، میلاد sms پاسخ گویی های خوب و بدون تنش رو میدند.
و از مسئولین تالار آقایان حسام 110 و علی 110 ، حسن عزتی ، دکتر ، بانوان تالار ، خانم حدیث ،خانم راستین و فاطمه خانم که از دلسوزان هستند تشکر می کنم. از بقیه دوستان و مدیران قدردانی ویژه ای می کنم و تالار منشا هدایتی باشد و هر روز بهتر از دیروزش ... انشالله. از همین جا هم از همه طلب حلالیت ، بخشش و التماس دعا دارم. در پناه خدا ، یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۲۶ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خیلی سخته خیلی کاش میگفتین بدترین تایکی رو انتخاب میکردیم اما از جمع این همه خوبان انتخاب خیلی سخته آقاسید من بااجازه ات چندنفر اضافه ترمیگم حلالم کن فقط بدونین من هرکس یادم اومد رو نوشتم
هیچ آدابی وترتیبی مجوی هرچه میخواهد دل تنگت بگوی پس من هم به ردیف نمیگم آقاسید ابراهیم چون هم اسم خودمه یه پارتی بازی میکنم اسمش رو اول میگم منتقم زهرای عزیز آقاسید بزرگوار{پسرعمو}ی عزیزکه به بنده لطف دارن حسن عزتی همسفرودوست خوب وحید110وعلی110هردوتارومیگم چون هنوزنتونستم تشخیصشون بدم ![]() علی آقا النورهرچند یک کم زودعصبانی میشه اگه حرف ناحق بشنوه![]() paradiseعزیز که خطبه سلونی که گذاشتن توی سایت خیلی خیلی ارزشمندوبکربود سرکارخانم راستین مسئول حذف تاپیکهای من ![]() سرکارخانم مهرنازکه الان تشریف ندارن وموندن من توی این تالار به خاطرمحبتی که این خواهرخوب نسبت به کاربرهاداشتن بود آقاحامدگلhavbb110 MohammadSadraعزیز که باعث افتخار من درداشتن دوست خوبه هرچند الان اس ام اس هاش قطع شده ![]() آقاشهرام دوست خوبم سرکارخانم ندا که مثل خودم یه اباالفضلی دوآتیشه هستن دکتر مسنجر بسیاربسیار محترم Mohammad Trustعزیز که مثل محل زندگیش گرم ودوست داشتنیه وخیلی های دیگه که من ادامه بدم آقاسیدازم شاکی میشه براهمین بقیه دوستان هم بدونن دوستشون دارم وواقعا افتخار میکنم توی همچین جمع خوبی هستم یه مطلب آخری هم بگم شاید اگه میگفتن بدترین همه آسیمو سنت الحادواسامی دیگرش روانتخاب میکردن اما من ایشون رو هم دوست دارم چون باعث این شدن که من اطلاعات دینیم بیشتربشه همون عدوشود سبب خیر شدن |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
علمدار جون قرار شد 5 تا بگی وگرنه خیلیا از جمله خودت مدنظرم بود که اسمتونو بیارم ، ...
![]() ![]() دوستان دلخور نشید یک وقت اگه اسمتونو نزدم ، به خدا همتون عزیزید. |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بنده می خواهم بیشتر از 5 تا اعلام کنم
بدون هیچ تعارفی از میان ناظران و مدیران Mahdy2021 که هر از چند گاهی مطالب خوبی مطرح می کنند. علی110 که با ارسال های آتشین خودشون تالار رو ترکونده و برجک همه رو - از جمله خودم- پایین می آورند. سید ابراهیم و محب الزهرا که بدون وقفه تلاش می کنه برای اثبات حقانیت تشیع جناب paradise به خاطر تاپیک "سلونی قبل ان تفقدونی" از میان سایر کاربران جناب شهرام سرکار خانم neda سرکار خانم یا ثارالله |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۲۲ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببخشید من شرمنده ام خیلی کارسختی بود
کاش آقا سیدیه تاپیک هم برای درد دل میگذاشتن که مااینجاروشلوغش نکنیم مثل یه چت روم تالاربه مناسبت سالگرد باورکنید من اگه میتونستم اسم تمام تک تک کاربرهارو میذاشتم الان یکی یکی داره یادم میاد من خودم زیاد آدم با معلومات دینی نبودم ونیستم وقتی علی آقا110عزیز جواب تاپیکهای سنت رومیدادندوآخرش اضافه میکردن وپاسخ به این شبه آبکی خیلی به من کمک کرد همیشه دوست داشتم اطلاعات دینیم بیشتر بشه که خداروشکراین جمع خوب کمکم کردآقاسید میدونم نبایست این پست رو میزدم چرااینطوری نگاه میکنین حالا بزاریک کم باشه بعد خودتون پاکش کنین![]() |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خوبانگار کسی نمی خواد ما رو انتخاب کنه پس من به گریفن رای می دم !
افراد انتخابی بنده به ترتیب { ترتیبش اون جوری که از ذهنم می گذره است ها } 1- Gryffen به دلیل این که خیلی ادم ضد حالیه و خیلی رک صحبت می کنه و احتمال داره سرش رو به باد بده 2- ALI ایرانی دوست که جلوی شهاب هر از چند گاهی قد علم می کرد 3- شهاب دشمنی که قدرتمند بود اما یک دنده که هیچ منبعی رو به غیر ا منابع خودش قبول نداشت 4- وحید 110 یهزمانی اوال پرسی داشتیم اما الان نمی دونم چرا حال ما رو نمی پرسه !!! 5- بانو فاطمه خانوم جای هیچ حرفی نمی زاره 6- Admirer جای خالی جک من رو پر می کنه و تا زمانی که تاپیک ارباب حلقه ها رو باز نکنه رفیق خودمه :دی 7- sms ا ببخشید منظورم perstige که مخفی میاد تو فروم و بیشتر تو وب سایت خودشه بچه خوبیه امبدوارم تهران قبول شه 8- جک من عزیز با این که خیلی بعضی اوغات زیاده روی می کنه اما خوب پسره خوب و فهمیده ایه 9- afta2014 که یه هم زبون بودند اما خیلی وقت احوال ما رو نمی گیرند شخص دیگه ای مد نطرم نیست امیوارم دوستانی که فراموش کردم اسمشون رو ببرک از دستم ناراحت نشند
|
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوستان من تازه اومدم و کسیو نمیشناسم !!
ولی همینجا تولد فرومو تبریک میگم !!! هورا هورا !! ![]() ![]() تولد تولد !!! ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من تو تالار تازه واردم!
اما حیفم اومد از چند عزیز که واقعا تو این تالار کمکم کردن نامی نبرم! اول از همه خانوم فرزانه! که در بدو ورودم به تالار خوشآمد گویی کردن و توی تالار به من بها دادن!ومهمتر اینکه کمکم کردن! دوم آقای حسن عزتی که ید طولایی در ادقام تاپیکهای من داشتن! هر بار باروی خوش و به من کمک زیادی کردن! سوم 1366 دوست خیلی خوبم!که هم به من خیلی کمک کرد و هم اینکه باعث شد فکر نکنم تو این تالار غریبم! و هم نظرات سازنده ای به من دادن! از همشون ممنونم! واز همه ی اعضای تالار! تولدت مبارک تالار!
|
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام.....
فقط 5نفر.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی این همه فقط پنج نفر..........؟ همینجوری ...اگه فشار نیارم به مغزم 50 نفر اسم میارم........اگه فشار بیارم که فقط خدا میدونه چقدر میشه... به خاطر همین نمیگم......نامردیه..... فقط پنج نفر....؟ پنج نفر..؟ واقعا پنج نفر....؟ ............. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 36,880 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,273 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,599 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 7,913 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,256 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,489 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,574 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: angry.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.gif)
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)

چرااینطوری نگاه میکنین