کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست .
ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند .
حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، saloomeh ، مجید املشی ، mahdy_mir ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، حسن عزتي ، m.hossein ، میثاق ، fazel ، Tolou ، جویای حقیقت ، hesam110 ، ترنم ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، شهرام ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، parisan ، شیدا ، black ، Mohammad Trust ، rastin ، ELENOR ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، Gryffen ، sarallah ، ZaHrA110M ، MohammadMeraj ، mhvvhm ، بچه شیعه ، meshkat ، freewish ، somayeh ، Ramin_Ghn ، fatemeh zahra ، SARV ، am_po ، فدک زهرا ، نـور ، shafagh_mah ، ali.khm ، vahrakan ، یا زهرا(س) ، حقیر ، امیریان ، ساقی ، mahdy30na ، محمود ، netlog36 ، ANTI satan ، SAViOR ، nasimesaba ، Night moans ، ali0077 ، انتصـار

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11

دوستان اگر از حق نگذریم علی 110 واقعا به پیشرفت تالار و کاربران کمک بسیار بزرگی کرده.
حالا شاید از لحاظ دوستانه بودن صحبت هاش یک کم بعضی ازش دلگیر باشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، saloomeh ، Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، Hadith ، hesam110 ، ترنم ، فاطمه خانم ، mohamad ، مجید املشی ، بچه شیعه ، Agha sayyed ، meshkat ، Farzaneh ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، Tolou ، ali.khm ، m.hossein ، nasimesaba ، boghz
۱۴:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #12
آواتار
از کاربرانی که الان به خاطرم هست جویای حقیقت ،، Ramin ghn، دل خسته ، Farzaneh s ، میلاد sms پاسخ گویی های خوب و بدون تنش رو میدند.

و از مسئولین تالار آقایان
حسام 110 و علی 110 ، حسن عزتی ، دکتر ، بانوان تالار ، خانم حدیث ،خانم راستین و فاطمه خانم که از دلسوزان هستند تشکر می کنم.

از بقیه دوستان و مدیران قدردانی ویژه ای می کنم و تالار منشا هدایتی باشد و هر روز بهتر از دیروزش ... انشالله.
از همین جا هم از همه طلب حلالیت ، بخشش و التماس دعا دارم.
در پناه خدا ، یا علی (علیه السلام) Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، saloomeh ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، Hadith ، hesam110 ، ترنم ، فاطمه خانم ، mohamad ، مجید املشی ، بچه شیعه ، rastin ، Farzaneh ، Agha sayyed ، meshkat ، جویای حقیقت ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، yamin ، دل خسته ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba
۱۴:۴۴, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۲۶ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #13
آواتار
خیلی سخته خیلی کاش میگفتین بدترین تایکی رو انتخاب میکردیم اما از جمع این همه خوبان انتخاب خیلی سخته آقاسید من بااجازه ات چندنفر اضافه ترمیگم حلالم کن فقط بدونین من هرکس یادم اومد رو نوشتم
هیچ آدابی وترتیبی مجوی هرچه میخواهد دل تنگت بگوی
پس من هم به ردیف نمیگم
آقاسید ابراهیم چون هم اسم خودمه یه پارتی بازی میکنم اسمش رو اول میگم
منتقم زهرای عزیز
آقاسید بزرگوار{پسرعمو}ی عزیزکه به بنده لطف دارن
حسن عزتی همسفرودوست خوب
وحید110وعلی110هردوتارومیگم چون هنوزنتونستم تشخیصشون بدم[تصویر: smile.gif]
علی آقا النورهرچند یک کم زودعصبانی میشه
[تصویر: angry.gif] اگه حرف ناحق بشنوه[تصویر: wink.gif]
paradiseعزیز که خطبه سلونی که گذاشتن توی سایت خیلی خیلی ارزشمندوبکربود
سرکارخانم راستین مسئول حذف تاپیکهای من
Smile
سرکارخانم مهرنازکه الان تشریف ندارن وموندن من توی این تالار به خاطرمحبتی که این خواهرخوب نسبت به کاربرهاداشتن بود
آقاحامدگلhavbb110
MohammadSadraعزیز که باعث افتخار من درداشتن دوست خوبه هرچند الان اس ام اس هاش قطع شده
[تصویر: wink.gif]
آقاشهرام دوست خوبم
سرکارخانم ندا که مثل خودم یه اباالفضلی دوآتیشه هستن
دکتر مسنجر بسیاربسیار محترم

Mohammad Trustعزیز که مثل محل زندگیش گرم ودوست داشتنیه
وخیلی های دیگه که من ادامه بدم آقاسیدازم شاکی میشه براهمین بقیه دوستان هم بدونن دوستشون دارم وواقعا افتخار میکنم توی همچین جمع خوبی هستم
یه مطلب آخری هم بگم شاید اگه میگفتن بدترین همه آسیمو سنت الحادواسامی دیگرش روانتخاب میکردن اما من ایشون رو هم دوست دارم چون باعث این شدن که من اطلاعات دینیم بیشتربشه همون عدوشود سبب خیر شدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Hadith ، سدرة المنتهی ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، hesam110 ، در جستجوی سختی ، black ، ترنم ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، شهرام ، mohamad ، مجید املشی ، بچه شیعه ، rastin ، Farzaneh ، Agha sayyed ، meshkat ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، yamin ، امیریان ، nasimesaba ، boghz
۱۴:۵۲, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #14
آواتار
علمدار جون قرار شد 5 تا بگی وگرنه خیلیا از جمله خودت مدنظرم بود که اسمتونو بیارم ، ... BlushTongue
دوستان دلخور نشید یک وقت اگه اسمتونو نزدم ، به خدا همتون عزیزید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، hesam110 ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، مفقود الاثر ، أین المنتظر ، ترنم ، Hadith ، Mohammad Trust ، شهرام ، mohamad ، مجید املشی ، بچه شیعه ، Farzaneh ، یا ثارالله ، m.hossein ، nasimesaba
۱۵:۰۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
بنده می خواهم بیشتر از 5 تا اعلام کنم

بدون هیچ تعارفی

از میان ناظران و مدیران
Mahdy2021 که هر از چند گاهی مطالب خوبی مطرح می کنند.
علی110 که با ارسال های آتشین خودشون تالار رو ترکونده و برجک همه رو - از جمله خودم- پایین می آورند.
سید ابراهیم و محب الزهرا که بدون وقفه تلاش می کنه برای اثبات حقانیت تشیع
جناب paradise به خاطر تاپیک "سلونی قبل ان تفقدونی"

از میان سایر کاربران
جناب شهرام
سرکار خانم neda
سرکار خانم یا ثارالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، أین المنتظر ، ترنم ، Hadith ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، hesam110 ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، شهرام ، mohamad ، مجید املشی ، Farzaneh ، Agha sayyed ، meshkat ، جویای حقیقت ، یا ثارالله ، Tolou ، yamin ، یا زهرا(س) ، امیریان ، nasimesaba
۱۵:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۲۲ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #16
آواتار
ببخشید من شرمنده ام خیلی کارسختی بود
کاش آقا سیدیه تاپیک هم برای درد دل میگذاشتن که مااینجاروشلوغش نکنیم مثل یه چت روم تالاربه مناسبت سالگرد
باورکنید من اگه میتونستم اسم تمام تک تک کاربرهارو میذاشتم الان یکی یکی داره یادم میاد
من خودم زیاد آدم با معلومات دینی نبودم ونیستم وقتی علی آقا110عزیز جواب تاپیکهای سنت رومیدادندوآخرش اضافه میکردن وپاسخ به این شبه آبکی Smileخیلی به من کمک کرد همیشه دوست داشتم اطلاعات دینیم بیشتر بشه که خداروشکراین جمع خوب کمکم کرد
آقاسید میدونم نبایست این پست رو میزدم Angryچرااینطوری نگاه میکنینBlushحالا بزاریک کم باشه بعد خودتون پاکش کنینConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، سدرة المنتهی ، ترنم ، فاطمه خانم ، hesam110 ، Mohammad Trust ، شهرام ، mohamad ، مجید املشی ، بچه شیعه ، یا ثارالله ، Tolou ، yamin ، امیریان
۱۵:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
خوبانگار کسی نمی خواد ما رو انتخاب کنه پس من به گریفن رای می دم !

افراد انتخابی بنده به ترتیب { ترتیبش اون جوری که از ذهنم می گذره است ها }
1- Gryffen به دلیل این که خیلی ادم ضد حالیه و خیلی رک صحبت می کنه و احتمال داره سرش رو به باد بده
2- ALI ایرانی دوست که جلوی شهاب هر از چند گاهی قد علم می کرد
3- شهاب دشمنی که قدرتمند بود اما یک دنده که هیچ منبعی رو به غیر ا منابع خودش قبول نداشت
4- وحید 110 یهزمانی اوال پرسی داشتیم اما الان نمی دونم چرا حال ما رو نمی پرسه !!!
5- بانو فاطمه خانوم جای هیچ حرفی نمی زاره
6- Admirer جای خالی جک من رو پر می کنه و تا زمانی که تاپیک ارباب حلقه ها رو باز نکنه رفیق خودمه :دی
7- sms ا ببخشید منظورم perstige که مخفی میاد تو فروم و بیشتر تو وب سایت خودشه بچه خوبیه امبدوارم تهران قبول شه
8- جک من عزیز با این که خیلی بعضی اوغات زیاده روی می کنه اما خوب پسره خوب و فهمیده ایه
9- afta2014 که یه هم زبون بودند اما خیلی وقت احوال ما رو نمی گیرند
شخص دیگه ای مد نطرم نیست
امیوارم دوستانی که فراموش کردم اسمشون رو ببرک از دستم ناراحت نشند Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، أین المنتظر ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، ترنم ، فاطمه خانم ، hesam110 ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، Mitsonary ، mohamad ، مجید املشی ، Agha sayyed ، meshkat ، Farzaneh ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba
۱۵:۱۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
دوستان من تازه اومدم و کسیو نمیشناسم !!

ولی همینجا تولد فرومو تبریک میگم !!!

هورا هورا !!
Heart
Heart
تولد تولد !!!Heart
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مفقود الاثر ، Hadith ، علمدار133 ، أین المنتظر ، Gryffen ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، hesam110 ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، mohamad ، مجید املشی ، Agha sayyed ، meshkat ، Farzaneh ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba
۱۵:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
من تو تالار تازه واردم!
اما حیفم اومد از چند عزیز که واقعا تو این تالار کمکم کردن نامی نبرم!
اول از همه خانوم فرزانه! که در بدو ورودم به تالار خوشآمد گویی کردن و توی تالار به من بها دادن!ومهمتر اینکه کمکم کردن!
دوم آقای حسن عزتی که ید طولایی در ادقام تاپیکهای من داشتن! هر بار باروی خوش و به من کمک زیادی کردن!
سوم 1366 دوست خیلی خوبم!که هم به من خیلی کمک کرد و هم اینکه باعث شد فکر نکنم تو این تالار غریبم! و هم نظرات سازنده ای به من دادن!
از همشون ممنونم!
واز همه ی اعضای تالار!
تولدت مبارک تالار!Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، Gryffen ، سدرة المنتهی ، ترنم ، أین المنتظر ، فاطمه خانم ، hesam110 ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، Farzaneh ، Agha sayyed ، meshkat ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، امیریان ، nasimesaba
۱۶:۲۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام.....
فقط 5نفر.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!HuhAngryConfusedDodgy

یعنی این همه فقط پنج نفر..........؟

همینجوری ...اگه فشار نیارم به مغزم 50 نفر اسم میارم........اگه فشار بیارم که فقط خدا میدونه چقدر میشه...

به خاطر همین نمیگم......نامردیه.....

فقط پنج نفر....؟

پنج نفر..؟

واقعا پنج نفر....؟

.............
Big GrinBig GrinHuhDodgyBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، ترنم ، شهرام ، علمدار133 ، بچه شیعه ، سدرة المنتهی ، Farzaneh ، یا ثارالله ، yamin ، m.hossein ، nasimesaba
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]