تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست .
ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند .
حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

منکه نمیتونم بین این همه بهترین، یکی رو انتخاب کنم...همه کاربرایی که اینجا فعالیت می کنن بهترینن...

بااجازتون جهت خالی نبودن عریضه بدترین رو( از نظر خودم البته) معرفی می کنم : همون کاربری که با اسامی مختلف مزاحم بچه های تالار میشه !! (اگه اشتباه نکنم) اسیمو هستش...Angel
سرباز سید علی
Big Grin
سلام
تاپیک جالب و جذابی میشهSmile
انتخاب من از بین مدیران وحید 110 و فاطمه خانم و النور و محمد و راستین هست؛البته نباید از اینها تقدیر و تشکر کرد؛چون قراره از مدیران و ناظران نباشن Cool
اما از کاربران اونایی خوب هستن که بیشتر اعتبار میدن و تشکر میکنن و دوست هستمBig Grin
خوب من به لیست با منطق و استدلال تهیه کردم که خدایی حرف ندارن؛ولی شماره گذاری نمیکنم تا دوستان بدونن ارادت ما به همه هست
black
FaATeMe
دل خسته
sarallahe 73
فانوس 7
prestige
medad sefid
در جستجوی سختی
جویای حقیقت
mohamad rezd
علمدار 113
TINCHY
baran bahari
anti dajjil
در ضمن حتما اسم بعضی از دوستان از یادم رفته که ببخشن
درضمن دیگه کسی باسم اعتبار نداده بود که اسمش رو بنویسمWink(شوخی کردم)
ولی در کل ما تو تالاردوستان با اطلاعات و با ایمان زیادی داریم که وقتی با میانگین روحیات جامعه مقایسشون میکنم میبینم خیلی موفقتر هستن وخوشحال میشم و ارزو میکنم که باز هم برای اسلام و عدالت و علم تلاش کنن
راستی تالار بیداری اندیشه این یادت باشه که ما کاربران هستیم که به تو معنی میدیم و اگه ما نباشیم تو یک تالار خالی خواهی بود و ما روح تو هستیم؛بس یه جورایی تولد همه ی کاربران مبارک
در اخر نمیدونم این مدیرها قراره باسه شیرنی تولدت چی بدن!!؟؟
سلام به همگی

تو این مدتی که در این تالار هستم واقعا هیچوقت فکر نمی کردم با چنین فضای سالمی برخورد کنم. تویه این مدت که درحال بررسی این فضا بودم حس کردم هسته ی مرکزی از ناظران تا مدیران با تمام وجودشون دارن کار می کنن. راستش اصلا انتظار اینهمه ذهن پویا رو نداشتم. واقعا خوشحالم که در این تالار با دوستانی مثل شما همصحبت می شوم.
با دوستان زیادی در این مدت کوتاه آشنا شده ام که از این بابت به خودم می بالم.

از سید ابراهیم عزیز که با تلاش بی وقفه اش رسالتی عظیم را بر دوش خود می بیند بسیار سپاسگزارم. ارزش مباحث او در این تالار قابل وصف نیست.
از MohammadSadra که از نطر من ذهن چندجانبه نگری دارد و همیشه در بحثهای دوطرفه وجود اینچنین فردی مورد نیاز هر بحثیست.
از Admirer عزیز هم در نقدهای سینمایی ید طولایی دارد هم ممنونم.
همینطور ازاستاد گرامی جناب asier که مدتی هم هست از ایشان خبری نیست نیز کمال تشکر را دارم. ارتباط خیلی خوبی با بحثهای ایشان برقرار کردم.
از Reza_Jackman هم به خاطر زحماتی که در تالار میکشند هم متشکرم.
و همینطور از جویای حقیقت که حقیقتا به دنبال نقدهای منصفانه ایست و سعی در عدم تعصب در مباحث را دارد.

از اینکه اسم کسی را می برم دلیل این نیست که دوستان دیگر دارای این خصوصیات نیستند. احتمالا به تشخیص ناقص من بر میگرده و یا اینکه من هنوز با افکارشان آشنا نشده ام .

امیدوارم در رشد و تعالی همدیگه کوشا باشیم.
Admirer

دوست و همراه همیشگی من.
از همه اول من تشکر و قدر دانی ویژه از وحید 110 گل گلاب میکنم . خیلی گلی آقا وحید.
بعد هم از همه بچه های خوب بیداری تشکر میکنم. همتون بهترین هستید.
و دوستان صمیمی خودم. شهرام پرستیژ havbb110 revenger فانوس7 و بقیه دوستانی که هستن و یادم رفت اسمشون.
من به فاطمه خانم رای میدم. مدیریت خوبی دارند.
به نام خدا

سلام به دوستان

من باید عرض کنم که جناب

علی 110
وحید 110

از کاربرانی هستند که از پستهاشون مطالب نابی آموخته ام . خدا را شکر .

البته خودمم کاربری خوبیم ! منتها از روی فروتنی , مایل نیستم امتیاز بگیرم . Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام به همه دوستان.
انتخاب کردن خیلی سخته اونم وقتی قرار شد حداکثر 5 نفر باشن...
به نظر من آقای محمدصدرا.سید ابراهیم.حسن عزتی. پارادایس.مهدی 59.
البته فاطمه خانم عزیز و ندا و سالومه وراستین هم هستن.
دوستای زیادی هستن که نوشتار و کلامشون واقعا تاثیرگذاره ولی محدود کردن تعداد باعث شد که نشه اسم همه عزیزان رو بگم.هر چند از تعداد تجاوز کردم.
تشکر ویژه از ایجاد کننده تاپیک هم دارم.
التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع