نقل قول: البته ما در این تاپیک قصدمان بیشتر روی مبحث انتقاد در حوزه ایست که در تالار با ان رو به رو می شویم.
مسئله ای که من در تالار فراوان با آن برخورد کرده ام این است که وقتی افراد قادر به بحث نیستند یعنی نمی توانند به انتقادات پاسخ منطقی بدهند به روشهای زیر متوسل می شوند:
1. توهین و تهمت : اینان با توهین به منتقد سعی می کنند که جو تاپیک را به آشوب بکشانند تا تاپیک بسته شود.
2. حاشیه رفتن: اینان سعی می کنند با بحثهای بی ربط و سخن گفتن از مسائل حاشیه ای تاپیک را از هدف اصلی دور کرده و به انتقادات پاسخ ندهند.
3. تشکیل باند و گروه: اینان با تشکیل باند و گروه سعی می کنند با تشکر از دیگران منتقد را دلسرد کنند و تصور می کنند که حربه خوبی است که البته به نظر من بسیار خنده آور است!!
نقل قول: شاید سوال کننده هم حاشیه سازی کرده باشد، اما راهکار درست به نظر می رسد این باشد که ابتدا به سوال او پاسخ گفته شود سپس دلایلی بر حاشیه سازی سوال کننده عنوان گردد.
ببخشید ولی شما دارید از دوستانتان دفاع می کنید.
من یک جا گفته ام من بنچ مارک را خدا وپیامبر و قران میگذارم حالا صیغه را اثبات کنید ایشان نوشته شما گفتی فقط خدا را قبول داری!!!
من یک هفته است دارم میگویم تفاسیر مربوط به حقوق زنان را قبول ندارم ایشان تازه می پرسد خوب شما کدام تفسیر را قبول نداری!!
مشکل این است که برخی نمی توانند بحث کنند و شروع به حاشیه سازی و خسته کردن دیگران می کنند و دوستانشان از اینان دفاع هم می کنند و تصور کرده اند بنده استراتژی و تاکتیک اینان را نمی فهمم.
نخیر بنده خودم یک پا استراتژیست مناظره و مباحثه هستم!
(۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۸)مجید املشی نوشته است: [ -> ]
خانوم ایرانی با این شیوه ای که در پیش گرفته اید مطمئن باشید هیچ نتیجه ای عایدتان نخواهد شد و پاسخی هم برای سوالات خود دریافت نخواهید کرد، البته اگر واقعا به دنبال جواب سوالات خود هستید !!!
همیشه وقتی مطلبی را نمی دانید بپرسید بد نیست. چون در صورت عدم صحت حرف شما دیگران به حرفهای دیگر شما نیز به با همین دید نگاه خواهد کرد. در مورد قسمت انتقادات همه ی تاپیک ها به تایید مدیران می رسد و این تنها شما نیستید که دسترسی نداشتید.
می بینید چه قدر راحت راجع به دیگران قضاوت می کنید؟!!!
این راحش نیست.
شما در طول نیم ساعت 11 ارسال مشابه در 11 تاپیک داشته اید !!!!!!!!!!!!!
این قضیه جز معرکه گیری چه چیز می تواند باشد.
با آرامش و صبر شما مطمئن باشید به نتیجه ی بهتری خواهید رسید. با توهین به دیگران و اتهام های بی اساس هیچگاه نتیجه نخواهید گرفت.
حق با توئه.
(۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۸)ایرانی 3 نوشته است: [ -> ]بنده در آنجا تاپیک ایجاد نکردم. نمیتوانستم هیچ پستی ارسال کنم. فکر نمی کنم دسترسی سایرین به ارسال پست در این قسمت مسدود شده باشد.
بر چه اساس پروفایلهای من مسدود می شود؟ مگر من به جز چند سوال ساده درباره عقایدتان چیز دیگری پرسیدم؟
پس به جای پاک کردن پست و مسدود کردن حساب کاربری به سوال ایشون جواب بده...
می خواستم ببینم وقتی گفتی عدم دسترسی برای همه به یک اندازه ست راست گفتی یا نه واقعا دسترسی ایشون رو بستید. که خوشبختانه جواب سوالم رو هم گرفتم...