سلام...دوستان فراموش نکنید که شاید تعریف فلسفه رو نفهمیدیم...!!!
و در کنارش اولین مرتبه در یک فیلمنامه مخاطبی هستش که قراره برای اون این فیلمنامه به تصویر کشیده بشه....
ضعف ما اینه که با خودمون روراست نیستیم،یعنی هنوز جایگاه خودمون رو پیدا نکردیم....!!!
نقل قول:اما مثلا برگشت سرمایه به چه دلیل هست؟!
آیا یکی از دلیل آن همین نبود فیلمنامه ی خوب نیست؟!!!![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
در خارج از کشور بله اما در ایران من کاملا اینطور فکر نمی کنم. وقتی سینماگر با فیلمهای بی ارزش ذائقه مردم را پایین بیاورد در این حالت است که جامعه مستعد تماشای فیلمهای بی ارزش می شود و از فیلمهای با محتوا فاصله می گیرد. چون با سطح سلیقه و ذائقه اش همخوانی ندارد. لذا سینماگر ناچار است فیلمهای بی ارزش بسازد تا مورد استقبال واقع شود.
در حال حاضر سینمای ایران یا کپی از فیلم فارسیهای قبل از انقلاب است یا کپی از فیلمهای خارجی. جدیدا فیلم بی ارزشی دیدم به نام (من و تو) با بازی گلزار و شاکردوست که کپی فیلمی بود با بازی ساندرا بولاک (پیشنهاد ازدواج) و تا جایی که شنیدم این فیلم بی محتوا با بازیهای بد فروش بالایی داشته!
حتی عناوین فیلمهای سینمای ایران از هالیوود اقتباس می شود که نشان میدهد گرچه عدم خلاقیت در سینما بیداد می کند اما سطح نازل سلیقه مردمی در اتخاذ چنین رفتاری از سوی سینماگران بی تاثیر نیست. پس اتفاقا این مشکل کوچکی نیست.
نقل قول:بنده عرضم در این تاپیک این بوده که سینماگران ما به این مسئله باور ندارند که در دنیا به سینما فراتر از یک سرگرمی نگاه می شود. تا چنین تصوری وجود داشته باشد، اثری از فیلمنامه ی خوب هم نخواهد بود.
من نمیدانم چرا شما چنین فکری می کنید؟ درست است فیلمسازان ما از نظر فکری چندان در سطح بالایی قرار ندارند اما در ساده ترین حالت ممکن یعنی ساخت فیلمهایی علیه هویت و تاریخ ایران زمین به همه ثابت کرده که سینما فقط برای سرگرمی نیست. اکنون این مطلب را همه می دانند و چیزی نیست که از دید فیلمسازان دور مانده باشد.
با تقدیر و تشکر فراوان از بحث جالب و حساسی که مطرح کردید... مشتاقانه منتظر ادامه بحث هستم
ضمنا اگه ممکنه منابع مطالب ذکر شده اعم از کتاب یا سایت رو ذکر کنید تا کسانی که به این بحث ها علاقه دارن بتونن مطالعه بیشتر و کاملتری داشته باشن و وقتشون با جستجوهای نابجا و وقت گیر هدر نره

اگر عناوین و واژه های کلیدی این مباحث و مهمترین آثار و نویسنده ها رو معرفی کنید هم خیلی ممنون میشم

دوره اول از 1945 1990 ، دوره 45 ساله موسوم به جنگ سرد است. هالیوود در این دوره نقش بسیار تاثیرگذار و بی بدیلی داشت.چند کار اصلی را میبایست انجام میداد؛ اولین کاري که باید صورت میگرفت این بود که تقابل جهان دو قطبی را که بین شوروي و آمریکا شکل گرفته بود، نشان بدهد. اولین مسئله در این تقابل نشان دادن این است که آن سوي دیوار قرمز و پرده آهنین، دشمن شریري به نام کمونیسم وجود دارد.
آن موقع از دهه 1960 ، سلسله فیلمهایی تحت عنوان
جیمز باند ساخته شد که تا پس از فروپاشی شوروي ادامه یافت.
در این فیلمها 6 ،5 هنرپیشه شاخص بازي میکردند. با شان کانري شروع شد. راجر مور، تیموتی دالتون، جورج لازنبی، پییرس برازنان، دانیل کرك و دیگران هر کدام در دورههاي مختلف تعدادي از فیلمهاي جیمز باند، مأمور 007 را بازي کردند.
این سري فیلمها با خاطرات یک افسر نیروي دریایی انگلیس شروع شد که سرویس اطلاعاتی MI6 انگلیس براي افسر اطلاعاتی طرح اقدامات جهانی مربوط به دوره استعمار را میریخت. ،
سري دوم این فیلمها که تقابل شرق و غرب را نشان میداد، کوچک و مینیاتوري شده تقابل شوروي و آمریکا را در رینگ مشتزنی یا کشتی کچ نشان میداد. سري فیلمهاي راکی با بازي سیلوستر استالونه که توسط هالیوود ساخته شد، نوعی از تقابل را نشان میداد که متأثر از پیمانهایی بود که در ایالات متحده و اروپا بین آمریکا و شوروي مثل پیمان سالت 1، سالت 2، پیمانهاي منع گسترش سلاحهاي هستهاي و پیمانهایی مثل اي.بی.ام منعقد میشد. هر گاه زد و خوردي بین شوروي و آمریکا به وجود میآمد، سال بعد در قالب یک فیلم به صورت کوچک، مینیاتوري و محدود میشد و نمونه و ماکت آن به افکار عمومی القا میشد.
انشاالله ادامه دارد...