تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا علی النقی Heart

جدای از بحث اسلام که جای خود داره

هر عاقلی به شخص چادری فکر میکنه

در جواب شروع کننده تاپیک

شما با اینکار به آینده خودتون کمک میکنید

چون شخص باغیرت و عاقل برای خواستگاری شما میاد
آقا این چادر خیلی چیز شیک و قشنگیه .
تو خیاباون که خانوم ها و دختر های چادری رو می بینم به خصوص خواهر های هم سن خودم رو اصلا یه حس بزرگی و احترام نسبت به اون خانوم به من دست می ده.
دوم هم اینکه مادر های عزیز لطفا این نعمت چادر رو از کودکان خود نگیرید نمی دونید قایم شدن زیر چادر مادر وقتی که رفتین بیرون و حوصله تون سر رفته چه کیفی می ده Big Grin
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۶)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]آقا این چادر خیلی چیز شیک و قشنگیه .
تو خیاباون که خانوم ها و دختر های چادری رو می بینم به خصوص خواهر های هم سن خودم رو اصلا یه حس بزرگی و احترام نسبت به اون خانوم به من دست می ده.

دقیقا همین طوره
اصلا احساس می کنیم که وجود محترم و بزرگیه و آدم اجازه ی هر کاری به خودش نمی ده.
چند دقیقه پسرهای خیابونگرد و مزاحم نوامیس رو نگاه کنید؛ ببینید کدوم خانم هارو انتخاب می کنن برای بی ادبی هاشون.
دقیقا توی مستندها و گزارش های دستگیری اراذل و مزاحمان نوامیس می بینیم که می گن اون هایی رو انتخاب می کنن که ظاهرشون نشون می ده زیاد مقید به دین نیستن.
همه ی این هارو خانم چادری انتخاب می کنه؛ این که محترم به حساب بیاد یا نه، این که سوژه ی مزاحمان خیابونی باشه یا نه.
در اینکه چادر بهترینه هیچ حرفی نیست،اما انقدر لطفا غیر چادری هارو هرزه و خیابونی جلوه ندید! خیلی از ماها(من خودم بشخصه)رفتاری داریم که نه مزاحمتی برامون ایجاد میشه در خیابون،یا تلفنی،و نه حتی در دانشگاه بی احترامی ای میبینیم....ادم میتونه جادری نباشه اما حیا داشته باشه.
زنده بـــــــــــــــــــــــــــاد دختــــــــــــــــر ِ چــــــــــــــــــــــادری
و عفیــــــــــــــــــــف

میخوام خیلی ساده و روون صحبت کنم نه از جایی از جایی کپی میکنم نه کتابی حرف میزنم...

ببینید متاسفانه الان وضعیت حجاب توی کشور ما خیلی داغونه
با این مانتو های کوتاه و ساپورت های رنگ و وارنگ

آرایشی که یه قیافه نه چندان جالب رو به زیبایی ای میرسونه که 10 نفر دنبالش راه میوفتن و چشم ازش برنمیدارن

و ناز و غمضه های خرکی ای که امروزه اکثر دخترها یاد گرفتنو...

این طرف ذهن داغون پسرهای گمراه و سردرگم!!!

پسر هایی که بیشترشون توی یه بحران روحی وارد میشن با ورود به دوران بلوغ و سقوط میکنن به سمت آشفتگی های روحی و جسمی تا حتی چند سال بعد از ازدواج

باور های این نسل به سمت پوچی، و اعتقادات و مقدسات به سمت کمرنگ شدن...
و اولین پایگاهی که هم میشه گفت مقصر این فاجعه هست و اولین آسیب هم به خودش وارد میشه خانواده هست
با این اوصاف... قاعدتا سلیقه ها تغیر پیدا میکنه

دختر های بد حجاب

اول بذارین یه توضیح بدم

دختر خانوم های محترم

اگه شما یک [b]مانتوی بلند و نسبتا گشاد
هم بپوشین و روسریتون رو خوب سر بکنید ولی شلوار تنگ[/b] پاتون بکنید میرید توی جمع بد حجابا!!!

این یه مثال بود

اصلا دختری که یه گوشه از حجابش ایراد داره بیشتر جلب توجه میکنه

شما مشتت باز باشه کسی نگاش نمیکنه ولی اگه مشتتو ببندی هی میگن چیه تو مشتت!!!

حالا هرچقدر حتی کم، از اون چیزی که حجاب اونو پوشش داده نمایش داده بشه نگاه های بیشتری به سمتش میاد

گرفتین حرفمو؟؟؟

یعنی آهای دختری که چادر سر کردی اگه زیر چادرت لباس نا مناسب باشه کافیه یه بار چادرت باز بشه اون موقع هستش که دیگه بیشتر از اون دختر بد حجاب نگاه هارو دنبال خودت میکشونی

[/b]
من گفتم زنده باد دختر چادری و عفیف ... عفیف میشه همین دیگه یعنی چادر رو که انداختی رو خودت مراقبش باشی با تمام وجود

احساس میکنم از هسته ی بحث یه مقدار دور شدم...

دیگه حرفی نمیمونه جز اینکه آهای جوونا ما داریم کجا میریم؟؟؟؟ عین تذهبون...؟؟؟؟؟

بیاید به خودمون بیایم

به این فکر کنیم که چرا آفریده شدیم
اصلا واسه چی تو این دنیا داریم زندگی میکنیم

و مقصد نهایی ما کجاست
و حال که فهمیدیم کجای کاریم تلاش بکنیم که این دو روزی که مسافریم تو دنیای فانی به سلامت بریم به سمت معبود.

التماس دعا
سلام بر دوستانHeart

برادرای محترم ، ما چادری ها قدر وقیمت محجبه بودن رو خوب میدونیم ولی این علامت سوال واسه همه دختر چادری ها هستHuh
پس لطفا رک و صادقانه جواب بدیدSmile
ونگران این نباشید که ممکنه تصور دخترای تالار نسبت به چادر خراب بشه
چون اینقدر از این دست ماجرا ها به عینه دیدیم که اگه قرار بود رومون تاثیر بزاره باید تا الان میذاشت

کسی که برترین حجاب رو انتخاب میکنه تو دلش یقین داره خود خدا بهترین ها رو براش رقم میزنهHeart

پس یا علی لطفا کاملا صادقانه ..........................
من به شخصه همین الان به هر کسی سپردم برای یافتن مورد مناسب اولین ویژگی رو گفتم چادری باشند ...
دومین ویژگی اینه که چادری به نحوی باشند که هیچ زینت از ایشون مشخص نباشد ...یعنی وقتی مقنعه و روسری رنگی زینت است ... حتی بعضی از عینک های دودی که زینت هستند و جلب توجه می کنند ... این ها رو رعایت بکنند و استفاده نکنند ... برخی همین الان این جوری هستند ...برخی هم تعهد می دهند که بشوند Smile
اصلا و ابدا هم از این شروط پایین نمی آیم Big Grin
نقل قول:جدای از بحث اسلام که جای خود داره

هر عاقلی به شخص چادری فکر میکنه

در جواب شروع کننده تاپیک

شما با اینکار به آینده خودتون کمک میکنید

چون شخص باغیرت و عاقل برای خواستگاری شما میاد

تو رو خدا دختر مردم رو درست نصیحت کنید . اینکه مردی دختر با چادر رو انتخاب میکنه .اصلا دلیل نمیشه به خودش برچسب با غیرتی و عاقل بزنه
دختر مردم رو جو میگیره فکر میکنه هر پسری که چادری دوست داره با غیرت و مخصوصا عاقله .

در تایید حرفای کاربر sdg منم مانتوییم .نه هرزه هستم و نه بی حیا و اجازه نمیدم یه سوسک نر هم وارد حریم شخصیم بشه .درست صحبت کنن .

و خطاب به mary20 ، لطفا برای مردم زندگی نکن .

*****************************************************************************************
اره اصلا عینک های مورد دار نزنن دوستان.مخصوصا برند باشه . فکر میکنن بابات خیلی پولداره،مورد داشتیم واسه پول ، به ادم نزدیک شده . دوستان کلا ساده برن و ساده بیان. واسه این جماعت هم تیپ نزنن. Smile
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۸)ELENOR نوشته است: [ -> ]من به شخصه همین الان به هر کسی سپردم برای یافتن مورد مناسب اولین ویژگی رو گفتم چادری باشند ...
دومین ویژگی اینه که چادری به نحوی باشند که هیچ زینتی از ایشون مشخص نباشد ...یعنی وقتی مقنعه و روسری رنگی زینت است ... حتی بعضی از عینک های دودی که زنیت هستند و جلب توجه می کنند ... این ها رو رعایت بکنند و استفاده نکنند ... برخی همین الان این جوری هستند ...برخی هم تعهد می دهند که بشوند Smile
اصلا و ابدا هم از این شروط پایین نمی آیم Big Grin
خدا به شما همسر خوبي عنايت كنه كه تا آخر عمر عاشقانه كنار هم زندگي كنيد.

من هم همينطور. وقتي بيرون ميريم از حضرت منزل مي خوام كه روسريش رو به ساده ترين حالت ممكن ببنده (ايشون متخصص بستن انواع روسري هستند.) چون بستن به روش لبناني خيلي قيافه ايشون رو جذاب ميكنه ازشون خواستم هرگز اونطوري روسري نبندن. كاملاً ساده.

ضمناً ازشون خواستم موقع رانندگي هم مواظب چادرشون باشن كه نيافته چون بعضي خانوم ها موقع رانندگي حواسشون نيست چادرشون مي افته و اين خوب نيست. نمي خوام جلب توجه كنه.
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]تو رو خدا دختر مردم رو درست نصیحت کنید . اینکه مردی دختر با چادر رو انتخاب میکنه .اصلا دلیل نمیشه به خودش برچسب با غیرتی و عاقل بزنه
دختر مردم رو جو میگیره فکر میکنه هر پسری که چادری دوست داره با غیرت و مخصوصا عاقله .

در تایید حرفای کاربر sdg منم مانتوییم .نه هرزه هستم و نه بی حیا و اجازه نمیدم یه سوسک نر هم وارد حریم شخصیم بشه .درست صحبت کنن .

و خطاب به mary20 ، لطفا برای مردم زندگی نکن .

*****************************************************************************************
اره اصلا عینک های مورد دار نزنن دوستان.مخصوصا برند باشه . فکر میکنن بابات خیلی پولداره،مورد داشتیم واسه پول ، به ادم نزدیک شده . دوستان کلا ساده برن و ساده بیان. واسه این جماعت هم تیپ نزنن. Smile

شما انگار اعصاب مصاب نداری آبجی... Big Grin

خود مانتو هم یه حجابه البته اگه کامنت قبلی منو بخونی یه توضیح مختصری دادم که اصلا چادر هم اگه خوب سر نشه از بدحجابی بدتره...

اون ترکیب حجابه که مهمه

امیدوارم متوجه منظورم شده باشین Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع