تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
سلام
والا من به شخصه اگر بخوام برگردم به زمان ازدواجم ، باز هم زن با حجاب می گیریم ، هر چه با حجاب تر بهتر.
دوست ندارم زن من زنی باشه که هر بی سر و پایی توی خیابون ازش بهره برده باشه
شنیدم چندین سال پیش ، یک مشت لات بودند ، یک روز خانم یکیشون با بچش میاد بیرون ، جوری که صورتش هم دیده میشه و قابل شناسایی بوده ،از طرفی دوستاش هم می دونستند این بچه فلانیه ، از فردا با این رفیقشون به هم می زنن ، که تو چه قدر بی غیرتی که اجازه دادی ما بفهمیم زنت چه کسیه ، حالا نمی خوام بگم این خوب بوده ، نه ، اما خوب غیر لات های قدیم ، از غیرت خیلی بچه مذهبی های الآن بیشتر بوده.
چه زن و چه مرد ، باید در حد خودشون حجاب داشته باشند ، و منحصر به همسر خودشون باشند،یعنی خانم یا آقای دیگه ای ازشون بهره نبره ، منتها موسیقی و صدا و سیما بدجوری دارن غیرت مردم رو نشونه می گیرند.
نقل قول:عبدالرحمن :

خدا رحمت کنه مرحوم آقای خوشوقت رو

آخرین باری که افتخار دیدنشون رو داشتم شدیدا تاکیدشون این بود

حتما با دختر چادری ازدواج کن

با لحن بسیار تاکیدی گفتند

ما بد گفتیم؟

ما به خودمون برچسب نزدیم

البته شما قطعا این حرفها رو نمیپذیرید و علتش اینه که طرف مقابل رو دشمن خودتون فرض کردید

هرچی بگه برعکسشو انجام میدید

هر پسری که دختر چادری میخواد لزوما عاقل نیست ولی حتما باغیرت تر از بقیست

البته عقل مراتبی داره که در اون مراتبش باز حرفم رو روش تاکید دارم

ای بابا

انتخاب که کردی برادر!

شما حرف تو دهنم نزارید

گفتم کسی که این انتخابو کنه عاقل و باغیرته

دور زدی حرفتونو . Smile . گفتی عاقلا میرن. منم گفتم نه دلیل نمیشه. حتی با غیرت هم نمیشه گفت همشون هستن. جماعت ذکور زیاد مشاهده شده ،دخترا رو میزارن سر کار و بعد که پول داشتن برن خرج یکی رو بدنDodgy ( حالم بهم میخوره از این تفکر مردانه که تو همین تاپیک هم هست) یادشون میفته برن چادری بگیرن. غیرت نیست.از بس هیز بودن سر زن خودشون ، این جوری برخورد میکنن .Smile.

نقل قول:ای کاش کمی انصاف هم وجود داشت

چون حرفی برای گفتن ندارید برره ای کار میکنید

این خانم محترم استرس ندارند چون با ایمان هستند

افراد بی ایمان در مورد این چیزا با استرس نگاه میکنند

لفظ شوهریابی هم توهین به مقام زنه که از شما بعیده

شما شلوغش نکن. برره ای کار کسانی هست،ندیده، نظر میدن .Dodgy
جالبه لفظ شوهر یابی اینقدر واستون حساس شد.؟ مقام زن رو خیلی دوستان فلسفی نگاه میکنن .منتها تهش یه معنی دیگه میده.

نقل قول:اعصاب هم ندارید به ما مربوط نیست

چادر حجاب برتره

برای مرد هم اولین چیز حجابه و بس

پس اگر ماها قراره کسی رو انتخاب کنیم از بین چادری ها انتخاب میکنیم

هر کسی رو دیدم که از لحاظ اعتقادی سقوط کرده در بین افرادی که میشناسم اولین ویژگیش این بوده رفته با غیر چادری و اونم از نوع بدجورش ازدواج کرده
بله من اعصاب ندارم از زن کالا درست کنن .

نقل قول:غیرت هم تعطیل

فکر کردید غیرت یعنی اینکه نزاریم زنمون فلان کارو بکنه؟

نخیر اون غیرت رو یهودیا هم بعضا ممکنه داشته باشن

غیرت شیعه یعنی ....

خودتون میدونید

اگه غیرت یعنی اینکه عینک آفتابی نباید زد و یا باید گشت و یه عینک غیر مورد دار پیدا کرد.
اگه غیرت اینه که چپ و راست به زن گیر داد که این مدلی روسری نبند،اون مدلی راه نرو، این مدلی نگاه نکن، تو ماشین چادرت نیفته، این جوری باش،اونجوری نباش
100 سال سیاه مبخوام غیرت نداشته باشه .
زن یعنی اسیری دیگه . شعور نداره خودش ؟ کسی که چادریه و تو ماشین یدفه چادرش میفته ، دیگه غیرت بازی نمیخواد. جوری دوستان برخورد کردن من حالم بد شد.
شعور داره زن . جلب نوجه میکنه انداختید تو زبونتون .
من اگه شوهرم اینقدر حساس باشه بهش شک میکنم .

در ضمن من نمیدونم غیرت شیعه یعنی چی .
شما بگو غیرت شیعه یعنی چی ؟؟؟؟
نقل قول:زن یعنی اسیری دیگه . شعور نداره خودش ؟
بحث شعور و غیر شعور نیست ... زن و مرد ...هر دو از هم انتظاراتی دارند ...در همه ی زمینه ها ... دائما هم مخصوصا در در سال های اول زندگی این ها را به هم یاد آور می شوند ...
نقل قول:کسی که چادریه و تو ماشین یدفه چادرش میفته ، دیگه غیرت بازی نمیخواد. جوری .
در هر صورتی و هر شکلی از بروز غیرت یک مرد می تواند به نحوه ی بدی آنرا ابراز کند که زن بهش بر بخورد .... اینکه چطور و چگونه به زنش کسی این مطالب رو بگوید و درخواست کند که بیشترین تاثیر را داشته باشد و خدای نکرده کدورتی پیش نیاید مساله دیگری است
پس خلط مبحث نکنید
بر اساس تجربه های موردی و شخصی خودتون حکم کلی ارائه ندهید

نقل قول:اگه غیرت یعنی اینکه عینک آفتابی نباید زد و یا باید گشت و یه عینک غیر مورد دار پیدا کرد.
اگه غیرت اینه که چپ و راست به زن گیر داد که این مدلی روسری نبند،اون مدلی راه نرو، این مدلی نگاه نکن، تو ماشین چادرت نیفته، این جوری باش،اونجوری نباش

نقل قول:در ضمن من نمیدونم غیرت شیعه یعنی چی .
شما بگو غیرت شیعه یعنی چی ؟؟؟؟
یک مرد در چهار چوب اسلام و در این مورد قوانین حجاب در اسلام و حق شوهر برای زن بر اساس نظر مراجع می تواند از زن خودش انتظاراتی در این زمینه داشته باشد
همه ی این ها ...مدل راه رفتن و نرفتن و روسری و زینت بودن یک مساله و نبودنش رو می شود از مرجع تقلید پرسید
اینکه شوهر چه انتظاراتی دارد را هم می شود پرسید
دوستان گرامی
لطفا به عقاید هم اخترام بذاریم و توهین نکنیم
الان همسر من ادم با غیرتی هست،خیلی اوقاتم من حواسم نیست بهم تذکر میده،این یعنی من بیشعورم؟Huh
چرا اینقدر راحت برچسب میزنیمAngel
واقعا این عینک بدبینی رو باید برداشت،دنیا یه رنگ دیگه استEyeglasses
اتفاقا وقتی اقای محمد صدرا گفتن که به همسرشون میگن روسریشو لبنانی نبنده،من تو دلم گفتم ،اخه !چقدر همسرشو دوست دارهHeart و مطمئنم همسرش از این تذکر لذت میبره چون این یعنی همین الان،با حجابش هم فوق العاده در چشم همسرش زیباس
واقعا چی از این بهتر که ادم تو چشم شوهرش همیشه زیبا باشه؟
لابد الان من بازم بی شعورم که اینطوری فکر کردم؟!Blush

اینقدر جمع نبندیم،غیرت چیز خوبیه،اصلا مردی که غیرن نداشته باشه مرد نیست،اما مثل همیشه افراط و تفریط بده،تعصب بده،که اونم یه بحث دیگه است و ربطی به این مسئله نداره.
در مورد عینک همسر اقای النور
بعضی عینک ها به لطف تصویر سازی های هالیوودی جنبه جن... داره،یعنی کاربری دیگه ای داره منتها تو ایران عین اون چکمه ها،همه چی در همه چی قاطیه
حالا شما نگران همسر ایشون نباشید خود اقای النور عینک ساده میخرن! والا

قال اقای عبدالرحمن:
هر عاقلی به ادم چادری فکر میکند

بهترین سوالی که میشد از ایشون پرسید اینه که عاقل یعنی چی؟
عقل معاش داریم،عقل اخروی داریم،عقل دنیوی داریم و ....
از ایشون سوالای بهتری میشه میپرسید برای باز شدن مطلب،اخه چرا اینقدر همدیگه رو ترور شخصیت میکنیم
به نطر این خیلی مناسب نیست،یه پیش فرض هایی تو ذهنمون هست که هیچ وقت حرفو نمیبینیم فقط صاحب حرف رو میبینیم.

یکم با هم مهربون باشیم
توصیه های ننه نقلی
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۹:۲۴)یاســین نوشته است: [ -> ]قال اقای عبدالرحمن:

عقل معاش داریم،عقل اخروی داریم،عقل دنیوی داریم و ....
از ایشون سوالای بهتری میشه میپرسید برای باز شدن مطلب،اخه چرا اینقدر همدیگه رو ترور شخصیت میکنیم
به نطر این خیلی مناسب نیست،یه پیش فرض هایی تو ذهنمون هست که هیچ وقت حرفو نمیبینیم فقط صاحب حرف رو میبینیم.

یکم با هم مهربون باشیم
توصیه های ننه نقلی

قال خودم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid271023
نقل قول:یک مرد در چهار چوب اسلام و در این مورد قوانین حجاب در اسلام و حق شوهر برای زن بر اساس نظر مراجع می تواند از زن خودش انتظاراتی در این زمینه داشته باشد
همه ی این ها ...مدل راه رفتن و نرفتن و روسری و زینت بودن یک مساله و نبودنش رو می شود از مرجع تقلید پرسید
اینکه شوهر چه انتظاراتی دارد را هم می شود پرسید

نه من میرم برعکس رو میپرسم . اینکه انتظارات زن از شوهر چیه ؟
برعکسش رو همه بلدن .Smile

نقل قول:اتفاقا وقتی اقای محمد صدرا گفتن که به همسرشون میگن روسریشو لبنانی نبنده،من تو دلم گفتم ،اخه !چقدر همسرشو دوست داره[تصویر: heart.png] و مطمئنم همسرش از این تذکر لذت میبره چون این یعنی همین الان،با حجابش هم فوق العاده در چشم همسرش زیباس
واقعا چی از این بهتر که ادم تو چشم شوهرش همیشه زیبا باشه؟
لابد الان من بازم بی شعورم که اینطوری فکر کردم؟![تصویر: blush.png]
دور از جون عزیزم .
هر خانومی یه مدلیه . من یکی نظرم رو گفتم.
هنوز عوارض اون تاپیک موقتی ها روم مونده .Smile

راستی زنم میتونه گیر بده که شوهرش چی بپوشه ؟

نقل قول:حالا شما نگران همسر ایشون نباشید خود اقای النور عینک ساده میخرن! والا
به من ربطی نداره .من این ایده ی کلی که تو ذهن درصدی از مرداست رو گفتم .

بازم میگم نکه متاهل نیستم و احساسات همسرانه نمیدونم چیه .واسم هضم این چیزا سخته.میمونه تو گلوم .خفه میشم .باید بنویسم . Smile
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]نه من میرم برعکس رو میپرسم . اینکه انتظارات زن از شوهر چیه ؟
برعکسش رو همه بلدن .Smile

دور از جون عزیزم .
هر خانومی یه مدلیه . من یکی نظرم رو گفتم.
هنوز عوارض اون تاپیک موقتی ها روم مونده .Smile

راستی زنم میتونه گیر بده که شوهرش چی بپوشه ؟

به من ربطی نداره .من این ایده ی کلی که تو ذهن درصدی از مرداست رو گفتم .

بازم میگم نکه متاهل نیستم و احساسات همسرانه نمیدونم چیه .واسم هضم این چیزا سخته.میمونه تو گلوم .خفه میشم .باید بنویسم . Smile
تا اونجا که سواد من قد میده میتونه به شوهرش گیر بده،اما مثلا زمانی که طرف شلوارک بپوشه،یعنی واسه مرد هم یه حدود پوششی تعریف شده که اونم باید رعایت کنه.
اون عینکو واسه یه دوست دیگه نوشتم.
در مورد اون تاپیک،حتی من که دیدم به اقایون مثبت بود خیلی ناراحت شدم و تا چند روز واقعا ناراحت بودم،نه بخاطر مجوز صیغه بخاطر لحن هاشون،بیشتر توضیح نمیدم که تاپیک منحرف نشه و اینو میذارم به حساب اینکه اقایون چون نمیتونن مثل خانوما احساسشون رو تبیین کنن،حرفشون ابتر بود وگرنه این دید رو نسبت به زن ندارن.
نقل قول:
قال اقای عبدالرحمن:

آدم عاقل میشه همون فرزند صالح Big Grin

و نکته جالب حضور سفت و سخت متاهلین تو این جور تاپیک هاست
کار ندارید زندگی ندارید آقایون نون نمی خواین در بیارید خانما بچه شون رو گاز نسوزه
همشونم دلشون پره هااااSmileSmile
نقل قول:تا اونجا که سواد من قد میده میتونه به شوهرش گیر بده،اما مثلا زمانی که طرف شلوارک بپوشه،یعنی واسه مرد هم یه حدود پوششی تعریف شده که اونم باید رعایت کنه.
اون عینکو واسه یه دوست دیگه نوشتم.
خیلی خوبه که به پوشش شوهر هم میشه گیر داد . CoolSmile. مثلا نوع مدل مو و ست لباس و .................../
من زود شوهر کنم به یکی گیر بدم Smile.

نقل قول:در مورد اون تاپیک،حتی من که دیدم به اقایون مثبت بود خیلی ناراحت شدم و تا چند روز واقعا ناراحت بودم،نه بخاطر مجوز صیغه بخاطر لحن هاشون،بیشتر توضیح نمیدم که تاپیک منحرف نشه و اینو میذارم به حساب اینکه اقایون چون نمیتونن مثل خانوما احساسشون رو تبیین کنن،حرفشون ابتر بود وگرنه این دید رو نسبت به زن ندارن.

من بار ها گفتم که مردان( 69.87 درصدشون Wink) اموزش نمیبینن .این میشه که میبینیم.
69.87 درصدشون دیدشون به زن همینه .احساساتشون رو منتها خوب بلدن واسه ی شیره مالیدن سر زن خرج کنن . زن احساسه. خوب بلدن تو جاش این احساس رو استفاده کنن .نه همشون 69.87 درصدشون Smile
نقل قول:من این ایده ی کلی که تو ذهن درصدی از مرداست رو گفتم .
ایده ی کلی تو ذهن عده ای از مرد ها آن جور که شما مطرح کردید مثل این بود آنها می خواهند گیر بدهند و خودشون مشکل دارند ...
بحث ما هم سر این بود که نه ..این طور نیست ... همه چیز در چهار چوب دین حدودش مشخص است ...
دین یعنی همین ...مشخص کننده حد و حدود ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع