۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۱۹:۴۷
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۱:۰۵
سلام دوستم
...
منم چادری ام.
..
اما برخلاف اینکه فکر میکنید خانمای چادری خاستگار کم دارن، خدارو شکر خاستگارای زیادی داشتم...(بالای بیست و خورده ای!! بدون اغراق)
همیشه م زیر چادرم سعیم رو می کنم که رنگای شاد استفاده کنم(به جز قرمز)...
همیشه م سعی میکنم شاد و خوشحال باشم و به آدمای اطرافم انرژی بدم...
آدم موفقی م
بودم توی زندگی ...
اینا رو گفتم که بدونی آدمی هستم با این ویژگی ها+چادر..و با تعداد خاستگارای زیاد...
...منم چادری ام.
..اما برخلاف اینکه فکر میکنید خانمای چادری خاستگار کم دارن، خدارو شکر خاستگارای زیادی داشتم...(بالای بیست و خورده ای!! بدون اغراق)
همیشه م زیر چادرم سعیم رو می کنم که رنگای شاد استفاده کنم(به جز قرمز)...
همیشه م سعی میکنم شاد و خوشحال باشم و به آدمای اطرافم انرژی بدم...
آدم موفقی م
بودم توی زندگی ...اینا رو گفتم که بدونی آدمی هستم با این ویژگی ها+چادر..و با تعداد خاستگارای زیاد...
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۱:۴۷
خواستگاراتون از شما نمی خواستن که بعد ازدواج چادرتونو بردارید ؟
بیشتر شما رو معرفی می کردن یا پسره خودش شما رو پسندیده؟
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۲:۰۲
بسم الله
سلام علیکم
اول اینکه آدمی در زندگی موفق خواهد بود که عاقلانه رفتار نماید .
خب وقتی خانمی با چادر احساس آرامش و امنیت میکند ،عاقلانه نیست که خود را به شکل و شمایل دیگری که این احساس را به او نمیدهد در اورد.
دیگر اینکه انسان عاقل به سمت حرف مردم نمیرود ، به سمت کلام خداوند و خواست او گام بر میدارد .گیریم که خواستگار هم کم برای اینگونه دختران پیدا شود ،آیا از ارزشهای ایشان کم میشود ؟مثل اینست که بگوییم الماس کوه نور کم طالب و خریدار دارد . خب قیمتش آنقدر گران است که هرکسی توان خریدن انرا ندارد .
دقیقا هر کسی شایسته نگهداری و نگهبانی از همسری محجبه و چادری را ندارد . همسری که حیا و عفت و پاکی را بر هر چیزی ترجیح میدهد گوهریست گرانبها .
نکته دیگر اینکه این از کم ایمانیست که منتظر خواستگار باشید . مگر ما قبول نداریم که خداوند متعال تمام سرنوشت ما را از قبل رقم زده ، پس مرد شایسته ، زن پاکدامنی از قبل برایش انتخاب شده ، مگر از قدیم نگفته اند که قسمت هر کسی از قبل رقم خورده .به خداوند اطمینان داشته باشیم ،بد نمیبینیم .
دیگر نکته ،مردان دارای هوسند و کسی که خود را ویترین نمود نباید انتظار مرد زندگی داشته باشد . اینگونه افراد تا چشمشان به ویترین دیگری افتاد طالب آن میشوند و به دنبال آن میروند .
حال عاقلانه است که خود را ویترین نماییم و آرامش خود را از دست بدهیم ؟
ان شاءالله در مورد نظرات دیگر دوستان هم مطالبی خواهم نوشت .
موفق باشید و خدایی .
سلام علیکم
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است: [ -> ]سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیتنکاتی را خدمت تمامی دوستان عرض نمایم:
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه آدمی در زندگی موفق خواهد بود که عاقلانه رفتار نماید .
خب وقتی خانمی با چادر احساس آرامش و امنیت میکند ،عاقلانه نیست که خود را به شکل و شمایل دیگری که این احساس را به او نمیدهد در اورد.
دیگر اینکه انسان عاقل به سمت حرف مردم نمیرود ، به سمت کلام خداوند و خواست او گام بر میدارد .گیریم که خواستگار هم کم برای اینگونه دختران پیدا شود ،آیا از ارزشهای ایشان کم میشود ؟مثل اینست که بگوییم الماس کوه نور کم طالب و خریدار دارد . خب قیمتش آنقدر گران است که هرکسی توان خریدن انرا ندارد .
دقیقا هر کسی شایسته نگهداری و نگهبانی از همسری محجبه و چادری را ندارد . همسری که حیا و عفت و پاکی را بر هر چیزی ترجیح میدهد گوهریست گرانبها .
نکته دیگر اینکه این از کم ایمانیست که منتظر خواستگار باشید . مگر ما قبول نداریم که خداوند متعال تمام سرنوشت ما را از قبل رقم زده ، پس مرد شایسته ، زن پاکدامنی از قبل برایش انتخاب شده ، مگر از قدیم نگفته اند که قسمت هر کسی از قبل رقم خورده .به خداوند اطمینان داشته باشیم ،بد نمیبینیم .
دیگر نکته ،مردان دارای هوسند و کسی که خود را ویترین نمود نباید انتظار مرد زندگی داشته باشد . اینگونه افراد تا چشمشان به ویترین دیگری افتاد طالب آن میشوند و به دنبال آن میروند .
حال عاقلانه است که خود را ویترین نماییم و آرامش خود را از دست بدهیم ؟
ان شاءالله در مورد نظرات دیگر دوستان هم مطالبی خواهم نوشت .
موفق باشید و خدایی .
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۲:۴۱
یه دختر چادری( حالا که خودشم انتخاب کرده دیگه عالیتره) خواهان خاص خودشو داره که تو جامعه کمن. اما پیدا می شن. و اتفاقا تک ها خواهد بود. بیشتر مذهبیونی که دیدم، دخترای چادری با جسارت رو می پسندن( مثل حضرت زینب ) این حرف شما شبیه اینه که بگین زشت هستین. در حالی که هر زشتی برای یه نفر خوشگله. سلیقه ها متفاوته.
چرا دلتون رو واسه دخترا می سوزونید. مگه ما پسرا خودمون آدم نیستیم؟
چند ماه پیش رفته بودم بیرون. نمی دونم کدوم مدرسه دخترونه تو کدوم کوچه ای تعطیل شده بود. امنیت جانی نداشتیم! واسه همین تصمیم گرفتم یخه دیپلمات بپوشم. یخه دیپلمات واسه مرد به منزله چادر واسه زنه! اما هیچ وقت نمی گیم که دختر مورد علاقمون به خاطر یخه ی دیپلمات از ما دور شه. شما هم از ما یاد بگیرین و نگران نشید.
چرا دلتون رو واسه دخترا می سوزونید. مگه ما پسرا خودمون آدم نیستیم؟

چند ماه پیش رفته بودم بیرون. نمی دونم کدوم مدرسه دخترونه تو کدوم کوچه ای تعطیل شده بود. امنیت جانی نداشتیم! واسه همین تصمیم گرفتم یخه دیپلمات بپوشم. یخه دیپلمات واسه مرد به منزله چادر واسه زنه! اما هیچ وقت نمی گیم که دختر مورد علاقمون به خاطر یخه ی دیپلمات از ما دور شه. شما هم از ما یاد بگیرین و نگران نشید.
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۳:۱۳
11:66-7
0.0
سلیقه ها واقعا متفاوته و نظراتی رو که تو این تالار می بینید مطمئنا توی تالار های دیگه به ندرت پیدا خوهید کرد0.0
منظور اینکه بستگی داره شما دوست دارید همسر مورد علاقه تون چه دیدگاهی داشته باشند , پوشش شما برای دیگران یک نوع پیام داره و هر پوششی داشته باشید در واقع به نوعی یکی از معیار های همسر آیندتون رو ناخودآگاه انتخاب کردید .
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۴۱)moze84 نوشته است: [ -> ]چادری خوش تیپ یعنی اولاً این که به بهداشت بسیار اهمیت بده...
ثانیاً این که حتماً از زیر چادر رنگهای غیر مشکی بپوشه...
حتی المقدور از شلوار لی و تیپهای اسپرت استفاده کنه...
.
.
.
خانم ها مختارند در محدوده حجاب اسلامی پوشش شون رو به دلخواه انتخاب کنند.
ولی مثلا من از این نوع خوش تیپی ها اصلا خوشم نمیاد و رنگ های سنگین و برخورد با متانت رو برای خارج منزل بیشتر می پسندم .
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا الحَسَنِ یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ اَیُّهَا الهادیِ النِّقِی
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۳:۲۴
ما جونمونو برای چادر شما خواهرامون می دیم
جدی می گم
شعار نیست
الگوی خیلی از جوونای این کشور، اونایی هستن که به خاطر چادر و غیرت جلوی تانک و توپ دشمن ایستادن و از جون مایه گذاشتن.
باور کنید حتی مردهای هوس باز هم ترجیح می دن همسران محجبه داشته باشن، چون مردها دوست دارن زنشون مال خودشون باشه و روابطشون، حریم داشته باشه و مرد دیگه ای وارد نشه. دیگه مرد غیرتی و شایسته ی شما دختران ایران زمین که جای خود دارد.
خواهرم
مردم از نظر عامل کنترل شخصیت دو دسته هستن :
اون هایی که از درونشون دستور می گیرن اون هایی هستن که عزت نفس دارن و بالغ شدن.
و دوم، اون هایی که عامل کنترل شخصیتشون بیرونیه؛ این ها جوگیر هستن و تحت شرایط متفاوت، رفتارهای متفاوت دارند و بالغ نشدن و شخصیتشون هم به ثبات نرسیده.
دسته ی اول می تونن شوهر مناسبی برای افرادی مثل شما باشن.
اما دسته ی دوم، شاید عقلشونو دست تغییرات فرهنگ جامعه بدن و همسری انتخاب کنن که باب میل بقیه باشه. این یک واقعیته که بعضی ها همسری انتخاب می کنن که شبیه و همرنگ خانواده و فامیلشون باشه و تایید بقیه براشون ملاکه.
این ها بعدها به مشکل برمی خورن.
خداپسندانه زندگی کنید تا کسی که خداپسندانه می خواد زندگی کنه، شما رو انتخاب کنه.
کاری به حرف هیچ کسی نداشته باشید جز خدا و معصومین (علیه السلام).
الگوی شما زنان فامیل و دوست و همسایه و همشهریه؟ یا فاطمه (سلام الله علیها)؟
مردی که زن چادری انتخاب می کنه، می خواد زندگیش حریم داشته باشه. و مردی که زن ژیگول انتخاب می کنه، فردا هر مردی به زندگی این ها می تونه وارد شه.
فردا ما باید پاسخ خدا رو بدیم، و ازمون سوال نمی شه که چند خواستگار داشتیم. اما در مورد حجاب و چادر و ... سوال می شه.
نگرانی شما رو می فهمیم و درک می کنیم. همه دوست داریم همه مون زندگی خوبی داشته باشیم. اما خوب را خداپسندانه تعریف کنیم، بهتره برامون
خوشبخت باشید خواهرم
جدی می گم
شعار نیست
الگوی خیلی از جوونای این کشور، اونایی هستن که به خاطر چادر و غیرت جلوی تانک و توپ دشمن ایستادن و از جون مایه گذاشتن.
باور کنید حتی مردهای هوس باز هم ترجیح می دن همسران محجبه داشته باشن، چون مردها دوست دارن زنشون مال خودشون باشه و روابطشون، حریم داشته باشه و مرد دیگه ای وارد نشه. دیگه مرد غیرتی و شایسته ی شما دختران ایران زمین که جای خود دارد.
خواهرم
مردم از نظر عامل کنترل شخصیت دو دسته هستن :
اون هایی که از درونشون دستور می گیرن اون هایی هستن که عزت نفس دارن و بالغ شدن.
و دوم، اون هایی که عامل کنترل شخصیتشون بیرونیه؛ این ها جوگیر هستن و تحت شرایط متفاوت، رفتارهای متفاوت دارند و بالغ نشدن و شخصیتشون هم به ثبات نرسیده.
دسته ی اول می تونن شوهر مناسبی برای افرادی مثل شما باشن.
اما دسته ی دوم، شاید عقلشونو دست تغییرات فرهنگ جامعه بدن و همسری انتخاب کنن که باب میل بقیه باشه. این یک واقعیته که بعضی ها همسری انتخاب می کنن که شبیه و همرنگ خانواده و فامیلشون باشه و تایید بقیه براشون ملاکه.
این ها بعدها به مشکل برمی خورن.
خداپسندانه زندگی کنید تا کسی که خداپسندانه می خواد زندگی کنه، شما رو انتخاب کنه.
کاری به حرف هیچ کسی نداشته باشید جز خدا و معصومین (علیه السلام).
الگوی شما زنان فامیل و دوست و همسایه و همشهریه؟ یا فاطمه (سلام الله علیها)؟
مردی که زن چادری انتخاب می کنه، می خواد زندگیش حریم داشته باشه. و مردی که زن ژیگول انتخاب می کنه، فردا هر مردی به زندگی این ها می تونه وارد شه.
فردا ما باید پاسخ خدا رو بدیم، و ازمون سوال نمی شه که چند خواستگار داشتیم. اما در مورد حجاب و چادر و ... سوال می شه.
نگرانی شما رو می فهمیم و درک می کنیم. همه دوست داریم همه مون زندگی خوبی داشته باشیم. اما خوب را خداپسندانه تعریف کنیم، بهتره برامون

خوشبخت باشید خواهرم
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۳:۴۰
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۳)59-11(یامهدی) نوشته است: [ -> ]خانم ها مختارند در محدوده حجاب اسلامی پوشش شون رو به دلخواه انتخاب کنند.بابام جان!
ولی مثلا من از این نوع خوش تیپی ها اصلا خوشم نمیاد و رنگ های سنگین و برخورد با متانت رو برای خارج منزل بیشتر می پسندم .
منم که تحمیل نکردم...
اولش گفتم که یه جوری بگردین که مامانا بیشتر خوششون بیاد، نه پسرا...
بعدشم گفتم که مراقب باشین تیپ اسپرت رو با تیپ خانمانه قاطی پاطی تن نکنین...
وگرنه بعضی ها هم هستن که بسیار خانمانه تیپ میزنن و بسیار هم شکیله...
اما من خودم توی این سن عاشق تیپ اسپرت بودم...
لذا طبق تجربیات خودم گفتم اینجوری خوش تیپ میشی...
اما با شما موافقم...
کسانی هم هستن که اونجور تیپ ها رو دوست دارن...
۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۳:۴۴
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۷)mary20 نوشته است: [ -> ]خواستگاراتون از شما نمی خواستن که بعد ازدواج چادرتونو بردارید ؟
تا حالا برام پیش نیومده که بگن چادرتونو بردارید..
برای سوال دومم،متفاوت...
گاهی خود پسر
...گاهی مادرش
...گاهی هم پدرش
...۱۲/اردیبهشت/۹۳, ۲۳:۴۶
سلام!
خواستگاری که با چادر نظرش عوض بشه همون بهتر که اصلا سمتتون نیاد. اتفاقا چادر چه چیز خوبیه، حداقل باعث می شه بفهمید خواستگار دنبال عقل و دلش به سمتتون اومده نه ...![[تصویر: Icon-not-under18.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Icon-not-under18.png)
قدر زر، زرگر شناسد ..... قدر گوهر گوهری
خواستگاری که با چادر نظرش عوض بشه همون بهتر که اصلا سمتتون نیاد. اتفاقا چادر چه چیز خوبیه، حداقل باعث می شه بفهمید خواستگار دنبال عقل و دلش به سمتتون اومده نه ...