تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
گیر دادن نادرست مرد در دین ما جایی نداره و همونطور که حضرت علی هم فرمودن غیر نابجا باعث میشه زن درستکار ، مشکل پیدا کنه .
من گفتم این نظر منه. اگه مردی چپ و راست دائم به من گیر بده. تحملم تموم میشه.کاری دستش میدم.مثلا میرم واسش 3 تا زن مثل خودم میگیرم .Smile
در ضمن مردی همش بگه نمی خوام جلب توجه کنی و گیرای بیخودی بده (خودش مشکل داره .) Smile. حالا من که میگم جنس اقایون خرده شیشه داره .بفرما . خودتون هم واسه ناموستون غیرتی میشید و میدونید هم جنساتون چه نگاهی به زن دارن .Smile

واسه شخصی مثل من اینکه کسی تو ماشین بگه،چادرت افتاد . غیر قابل هضمه . تو ماشینه . روسری هم که سرشه .ملت همشون نگاهشون به ماشینه .
اگه تا این حد اقایون نگاه میکنن که پس من دیگه با هیچ مردی حرف نزنم .کلی ارائه پروپوزال دارم . نرم جلوشون و حرف بزنم .
به نام خدا

به نظر من اگه خانوم خودش کامل کامل همه ی خطوط و موازین رو رعایت کنه، هیچ وقت هیچ وقت از مردش تذکر نمی گیره

من اینو با داداشام درک کردم. اول فکر می کردم، با اینکه خودشون کامل همه چیو رعایت می کنن، ولی فک می کردم کاری به من ندارن و یه جور تریپ روشنفکری و بی خیالی.
بعد سر قضیه ایه که برا یکی از دختر عموهام موقع بیرون رفتن پیش اومد، متوجه شدم، نه بابا، انقد بی خیال نیستن، کلی هم براشون مهمه(تذکر غیر مستقیم با اخم و تخم...). اینی که من تا حالا متوجه نشدم به خاطر این بوده که لزومی برای بروز اون رفتارا نمی دیدن.
مطمئنا اکثر آقایون هم همینطور هستن. تا موردی رو از خانم یا خواهرشون نبینن، تذکر و گیر بی جا نمی دن (به استثنای آقایون شکاک و بد دل). پس در درجه ی اول وظیفه ی خانومه که خودش کامل همه چیو رعایت نکنه

یه نکته هم راجع به این که دوستان گفتن زیر چادر رنگای شاد می پوشن :
متاسفانه، چیزیم که الان در بعضی از مذهبی ها جا افتاده اینه که پوشش رو فقط در رعایت محدوده می دونن و هر نوع رنگی رو برا خودشون مجاز می شمرن
البته مجاز هم هس، ولی باید توجه بشه، که اگه از رنگای جلب توجه کننده تحت لوای چادر استفاده می شه، نباید چیزیش مشخص باشه و بشه لباس شهرت
نقل قول:گیر دادن نادرست مرد در دین ما جایی نداره و همونطور که حضرت علی هم فرمودن غیر نابجا باعث میشه زن درستکار ، مشکل پیدا کنه .
من گفتم این نظر منه.
تا شما گیر دادن نادرست را چی تعریف کنید ...
در مقابل با کدام معیار آنرا مقایسه کنیم درستی و نادرستیش مشخص شود ...
دید شما؟؟؟ احساسات شما؟؟؟ یا دین و احادیث و نظر امام علی (علیه السلام) ...
با حرف های کلی که گیر دادن نا به جا که شما از دید خودتون تعریفش می کنید و ازش یک دیدی دارید که نمی شود گفت در دین جا دارد یا ندارد ...
میگویید در دین جایی ندارد و بعد می گویید نظر من است Smile
شما جدیدا مرجع شدید و اینکه چه چیزی در دین هست یا نیست را مشخص می کنید؟؟
بله ..غیرت نا به جا مشکل ساز هست ... ولی چه کسی مشخص می کند به جا و نا به جا بودنش را؟؟
اینکه پوشش زن جلب توجه نباید بکند و این را مرد از زنش بخواهد را دین گفته نابه جا است یا شما ؟؟
شما؟؟ من؟؟؟ همسرم؟؟ دوست همسرم؟؟ استاد دانشگاه؟؟
نقل قول:در ضمن مردی همش بگه نمی خوام جلب توجه کنی و گیرای بیخودی بده (خودش مشکل داره .)
1. این مرد دارد خودش این حرف را می زند یا برای این حرف رو می زند که اسلام و احکام اسلام گفته زن نباید جلب توجه کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. مشکل دار بودن یا نبودن از دید شما ؟؟از دید احساس شما؟؟ یا از دید دین؟؟ از دید احکام الهی؟؟؟
نقل قول:واسه شخصی مثل من اینکه کسی تو ماشین بگه،چادرت افتاد . غیر قابل هضمه . تو ماشینه . روسری هم که سرشه .ملت همشون نگاهشون به ماشینه .
در هر صورتی و هر شکلی از بروز غیرت یک مرد می تواند به نحوه ی بدی آنرا ابراز کند که زن بهش بر بخورد .... اینکه چطور و چگونه به زنش کسی این مطالب رو بگوید و درخواست کند که بیشترین تاثیر را داشته باشد و خدای نکرده کدورتی پیش نیاید مساله دیگری است
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۹:۲۴)یاســین نوشته است: [ -> ]اتفاقا وقتی اقای محمد صدرا گفتن که به همسرشون میگن روسریشو لبنانی نبنده،من تو دلم گفتم ،اخه !چقدر همسرشو دوست دارهHeart و مطمئنم همسرش از این تذکر لذت میبره چون این یعنی همین الان،با حجابش هم فوق العاده در چشم همسرش زیباس
واقعا چی از این بهتر که ادم تو چشم شوهرش همیشه زیبا باشه؟
لابد الان من بازم بی شعورم که اینطوری فکر کردم؟!Blush

من و همسر گلم سال 84 ازدواج كرديم. اون موقع ايشون ترم دوم رشته آي تي بودند و قرار بود براي ادامه تحصيلشون برن استراليا.

بعد از ازدواج چون به نظر من وظيفه اصلي همسرم خانه داري و تربيت فرزند بود. از ايشون خواستم كه از دانشگاه انصراف بدن و تشريف بيارن منزل (ناگفته پيداست كه اجازه كار خارج از منزل هم به ايشون ندادم). همون سال اول فرزند اولمون به دنيا اومد.

الان هم از زندگيمون راضي هستيم.

پ.ن.
تو اين دنيا هيچ چيز و هيچ كس ارزش همسر گلم رو برام نداره. يه تار موي گنديدشون رو با كل دنيا عوض نمي كنم.

زن ها موجودات پيچيده اي هستند ولي اگر ديناميكشون رو شناسايي كنيد چنان موجودات گلي هستند كه نگو و نپرس.

زن حتي زير سنگ هم حاضره با مرد زندگي كنه اگر مردش مرد باشه. به اينهمه قيل و قال توجه نكنيد.

نقل قول:در هر صورتی و هر شکلی از بروز غیرت یک مرد می تواند به نحوه ی بدی آنرا ابراز کند که زن بهش بر بخورد .... اینکه چطور و چگونه به زنش کسی این مطالب رو بگوید و درخواست کند که بیشترین تاثیر را داشته باشد و خدای نکرده کدورتی پیش نیاید مساله دیگری است

مشکل اینجاست که کدورت زیاد پیش میاد.
ادامه دادن این بحث دیگه چه لزومی داره؟؟؟ Huh

هنوز جواب هاتون رو نگرفتین؟؟؟

عجیبه...

انقدر کش میدین که بدتر اثر منفی میذاره روی مخاطب

Sad
نقل قول:مشکل اینجاست که کدورت زیاد پیش میاد.
خوب این یک مساله دیگر است ...
یک مساله این است که بدانیم چه حدودی را باید زن و مرد در حجاب رعایت کنند و حق دارند به هم تذکر بدهند
یک مساله این است که چطور تذکر بدهند ...
یک زمانی شما می گویید مگر زن شعور ندارد که بفهمد که ما هم گفتیم بحث شعور و غیر شعور نیست ... این امر دو سویه است و بر طیق موازین الهی باید باشد ... این حرف شما در چهار چوب لحن بیان نیست ... در مورد ذات عمل است
همین طور در دیگر موارد ...اگر به نحوه درست بیان نشود ...هر امر به معروفی می تواند اثرات سو داشته باشد ...
باید فرهنگ سازی و تربیت خانوادگی درستی خصوصا در مورد روابط و برخورد های زناشویی در عقبه ی این امر وجود داشته باشد
ولی در خود وجوب امر به معروف در اشکال مختلفش از نظر احکام اسلام جای هیچ شک و شبهه ای نیست
موفق باشید
من هم خودم چادری هستم
و هم همه خواهرام
تا الان هم هر موقع خواستن ازدواج کنن این سوال رو از اون آقایونی که اومدن خواستگاری پرسیدن:
که»
اگر یک زمانی مجبور شدن چادرشون رو کنار بذارن به دلایلی و برای یک مدتی کوتاه٬ولی باز هم حجابشون رو سفت و سخت حفظ کنن٬٬٬ نظرشون چیه؟؟؟؟!
اون آقایون ( هر سه تاشون)که الان دامادهامون هستن! در جواب گفتن:
چادر بالاترین ارزش رو داره ولی اگر زمانی مجبور باشید به دلایلی برای مدتی چادر رو کنار بذارید اما با حفظ حجاب کامل٬ هییییچ مشکلی نداره...
و جالبه بدونید خواهرای من با وجود اینکه این مطلب رو از شوهرشون پرسیدن همیشه چادرشون رو حفظ میکنن ...یعنی اینطور نبوده که بعد از ازدواج مانتویی بشن...

وقتی یه آقایی در زمان خواستگاری میگه حتی یک لحظه هم حق نداری چادرت رو از سرت برداری٬ آدم استرس میگیره....
این یه حقیقته
منطقی باشیم
البته
برادر خود من حتی ثانیه ای اگر چادرم روی سرم جابه جا بشه! از یک کیلومتری هم شده خودشو میرسونه و تذکر میده! اما من هیچوقت از تذکرش ناراحت نشدم چون لحنش بد نبوده...

در مورد سوال تاپیک...والا من هر چی که دیدم خواستگار برای دختر چادری ها همه جا و همیشه بیشتر بوده....نمیدونم شما چرا این رو میگید؟؟؟
باید به طور میانگین حساب کنید
نه در یک منطقه خاص
به طور میانگین خواستگار برای خانم های چادری خیلی بیشتره....
....
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۷)رضوانه نوشته است: [ -> ]به طور میانگین خواستگار برای خانم های چادری خیلی بیشتره....
....

با این یه تیکه من هم دقیقا موافقم

من خودم خاطرخواه یکی از همین دخترها شدم حالا بدبختی 100 تا رغیب واسم وجود داره

ولی به لطف خدا از پس همشون برمیام Big Grin بعللللللللههه
دل بندم اون رقیبه رقیب!!! ما زنها هم خیلی از رقیب و رقیب تراش بدمون میاد!!!
اگه اوضاعت ردیفه برو جلو نترسسس!!!! ما همه پشتتیم! البته فقط با دعا!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع