تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]خیر بنده اصلا اعصاب ندارم میبینم کسی چادر میپسنده، به خودش برچسب عاقلی مخصوصا میزنه .
من خودم خیلی پسر چادر پرست دیدم،یه جو عقل ندارن . مورد واسه خودم هم پیش اومده .
دلیل نمیشه برای حفظ چادری شدن این دختر، هر مزخرفی رو ایده کنیم .

دختر جان، این خاله اسکایSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile، تنها میگه واسه شوهر یابی ،استرس به خودت راه نده . چادر واست ارامشه .چادری شو.
بالاخره خدا بزرگه .خونه کسی نمونده .Smile

دیدگاه من به عنوان کسی که چادر رو مقدس میدونه

اگه هم بخوام ازدواج کنم باید طرف مقابلم چادری باشه

ولی چادری ....

چند جور چادری داریم

حوصله ندارم توضیح بدم

خوب خوبش و تقریبا میتونم بگم کسی که اینجوری باشه هر مردی رو خوشبخت میکنه...
اونه که حضرت فاطمه زهرا رو خیلی خوب میشناسه
اونه که مرتبه و مقام چادر رو میشناسه
اونه که بی بی دو عالم رو مادر خودش میدونه و دختر ها معمولا از مادر الگو میگیرن
و در آخر اونه که عاشق چادر هستش

هه... شاید الان بگین این یارو چی زده داره خیال بافی میکنه.... آره حق با شماست پیدا نمیشه همچین دختری
متاسفانه پیدا نمیشه
اگه میخواین کامل باشین برین تو خط سیره حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
ماها که کامل نمیتونیم باشیم فقط میتونیم خودمونو به کامل شدن نزدیک کنیم
کامل همون 5 تن بودند که معیار سنجش تمام انسانها هستند.

بابا ماها هیچی نستیم هرچقدر بودوییم عقبیم
تازه باید بودوییم و دستامون به طرف آسمون باشه... تا اون دستمونو بگیره زمین نخوریم

بیخیال

خداوکیلی در مورد چادر ماها نمیتونیم فلسفه بافی کنیم
فقط همون دختر ها که گفتم میفهمن اون حال روحی رو... و هم لذتشو تو این دنیا و اون دنیا میبرن.... لذت زندگی با چادر رو!!! Smile
اون هایی که مثل شما چادر سر نمیکنن هم مورد احترام هستن و هم از لحاظ شخصیت و مرتبه هم چیزی ازشون کم نمیشه فقط جای یه چیز بزرگ تو زندگیشون خالی هستش... Smile

التماس دعای فرج....
دوستان محترم :

میتونم بپرسم چرا هرکس ساز خودشو میزنهWink

بابا سوالو همگی متوجه شدین Huh

چادری بودنو مانتوی بودن رو نقد نکنید لطفا............

من تا الان به این نتیجه رسیدم آقایون مذهبی که میرن سراغ دخترای مانتوی دچار سقوط شدن .......

ببخشید خیلی غیر منطقیه ......Dodgy

برادرای بزرگوار چرا همتون گارد گرفتیدHuh

عزیزان تو جامعه از این دست آدما پر شده.............
منه دختر چادری برام جای سواله که چی میشه که این اتفاق میفته........

که تا الان هیچ کدومتون جوابی ندادین .....
فقط دارین چادر رو مدح میکنید

خدا خیرتون بده هیچ کی جواب سوال رو ندادهBig Grin
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۱)صبا نوشته است: [ -> ]دوستان محترم :

میتونم بپرسم چرا هرکس ساز خودشو میزنهWink

بابا سوالو همگی متوجه شدین Huh

چادری بودنو مانتوی بودن رو نقد نکنید لطفا............

من تا الان به این نتیجه رسیدم آقایون مذهبی که میرن سراغ دخترای مانتوی دچار سقوط شدن .......

ببخشید خیلی غیر منطقیه ......Dodgy

برادرای بزرگوار چرا همتون گارد گرفتیدHuh

عزیزان تو جامعه از این دست آدما پر شده.............
منه دختر چادری برام جای سواله که چی میشه که این اتفاق میفته........

که تا الان هیچ کدومتون جوابی ندادین .....
فقط دارین چادر رو مدح میکنید

خدا خیرتون بده هیچ کی جواب سوال رو ندادهBig Grin

ببین دختر خانوم چادری

من از اونام که یه آدم معمولی و میانه ام ولی ببخشید اگه ریا نشه (به پای ریا نذارید لطفا) باید بگم که نماز میخونم اغلب اول وقت... روزه میگیرم ... حتی بعضی روزهای خاص... البته شده نماز قضا داشته باشم ها مثلا گفتم پیش خودم که حالا خدا مهربونه میبخشه نما زرو...! ولی خوب باز اعتقادم اینه که نماز ستون دین هستش و نباید ساده گرفتش. بالاخره من هم انسانم و جایز الخطا
ولی شاید چنر روزی میشه که خیلی حساس شدم رو نماز...
قبلا بعضی وقتا اینجوری شدم ولی ایندفعه تلاش میکنم اینجوری بمونم همش هم از خدا و امام زمان کمک میخوام سر نماز هم بیشتر دعام همینه
تورو خدا فکر نکنید دارم از خودم تعریف میکنم
من هم یه بنده ی خطا کار و گناهکارم
چندین گناه بزرگ و ده ها و صدها و شایدم هزاران گناه کوچیک و درشت تو زندگیم انجام دادم که خدا میدونه...چقدره ولی همیشه از خدا میخوام ببخشه منو و همش خدا خدا میکنم به کسی مدیون نمونده باشم
ولی به خدا دوست ندارم گناه انجام بدم
منظورم اینه که این تازگی ها خیلی دارم فکر میکنم
اصلا به همین دلیل بعد از چند ماه برگشتم به این تالار

میخوام بگم که نمیدونم من رو جزو اون بچه مسلمونا میخواین حساب بکنید یا نه ولی من خودمو یه آدمی میدونم که میانه روی رو بهتر میدونم
نه اینکه یه گناه بکنم و یه ثواب که او گناه رو پاک کنه... حساب کتاب جلوی خدا که خودش سرچشمه ی عدالته یه کار احمقانه اس
منظورم اینه خودمو به آب و آتیش نمیزنم و ظاهرمو بچه مثبت نشون نمیدم
و نماز جمعه نمیرم (حالا از رو تنبلی یا هر دلیل دیگه ای) و پای منبر فقط محرم میرم اونم چون قبل از مداحی آخوند میشینه صحبت میکنه گوش میدم
بیشتر سخنرانی های اساتید رو گوش میدم و مطالعه میکنم اونم وقت هایی که حوصله دارم و بعضی موقع تو برنامه های تلویزیونی حرفای آخوند هارو

وقتی همه نشستن یهو پا نمیشم بلند بگم من نمازمو نخوندم برم بخونم... به نظر من ریا خیلی مساله ی مهم و پیچیده ای هستش ماها حواسمون نیست و ارزش خیلی از کار های خوبمونو بخاطر ریا و خودنمایی از بین میبریم البته اونا که دچار این دومورد هستن اصولا بخاطر فیض و ثوابش کار خوب انجام نمیدن :دی

ای بابا هرچی حرف میزنی باز باید ادامه بدی
درکل من اینارو گفتم تا بدونین چه جور آدمی هستم. و یه همچین آدمی هم میتونه بگه کاملترین حجاب فقط چادر... و تنها با دختر چادری ازدواج بکنه...
به شدت دختر چادری رو ترجیح میدم

خودم اعتقادم میانه روی هستش ولی روی حجاب شدیدا حساسم

دختر باید سنگین و با وقار باشه... برای غریبه ها مغرور و سرد... برای نامحرم جدی و محکم... برای خانواده مهربون و دلسوز و برای همسر همه چیززززززززززززززززززززززززززززززززز...

ببینید شما دختر ها اگه پاک باشید و پاک بمونید و جلو پسر ها مغرور و سخت و سرد باشید پسر ها هم پاک میمونن در نهایت جامعه پاک میمونه

پس جاعه ای سالم هستش که دختران و زنان سالم داشته باشه

تورو خدا نگین که مرد ها نمیذارن

Sad به هرکی میگی میگه نمیشه... اگه نمیشه بیاید خودکشی کنیم همگی... مثل نهنگ ها
والا...

من که هرچی سعی کردم خوب حرف بزنم نشد. فقط تورو خدا فکر نکنید از خودم خواستم تعریف کنم. جدیدا روی مساله ریا خیلی دارم فکر میکنم. این چند روزه دارم روی خودنمایی در انفاق و اینا فکر میکنم. چون توی قرآن چند تا آیه از سوره بقره رو که میخوندم نکات خیلی مهمی رو دیدم. حالا این جا جای بحث در اون مورد نیست.

بگذریم.

التماس دعای فرج....
منظور این نبود که قصدم چادری بودن به خاطر حرف بقیه و دلخواه پسرهاست!دقیقا میگم که نیست! اما میدونید از جملات اکثر اقایون چی برداشت میشه؟"من" میخوام خانمم چادری باشه! هیچ کس نگفت به خاطر حرف خدا خانمم چادری باشه! انگار چادر گذاشتن وظیفه ی ما خانم ها در قبال"شماست" .اگر همچین عقیده ای انقدر زیاده،هیچ علاقه ای به انجام وظیفه برای اقایون ندارم! با خدام هم خودم کنار میام.شما به فکر لحن حرف زدنتون باشید که مردم رو از دین زده میکنید و اون دنیا،حتی اگه یک نفر به.خاطر این طرز صحبت گناهی مرتکب بشه،بجز خودش شما هم باید جواب پس بدید.
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۳)Sdg نوشته است: [ -> ]منظور این نبود که قصدم چادری بودن به خاطر حرف بقیه و دلخواه پسرهاست!دقیقا میگم که نیست! اما میدونید از جملات اکثر اقایون چی برداشت میشه؟"من" میخوام خانمم چادری باشه! هیچ کس نگفت به خاطر حرف خدا خانمم چادری باشه! انگار چادر گذاشتن وظیفه ی ما خانم ها در قبال"شماست" .اگر همچین عقیده ای انقدر زیاده،هیچ علاقه ای به انجام وظیفه برای اقایون ندارم! با خدام هم خودم کنار میام.شما به فکر لحن حرف زدنتون باشید که مردم رو از دین زده میکنید و اون دنیا،حتی اگه یک نفر به.خاطر این طرز صحبت گناهی مرتکب بشه،بجز خودش شما هم باید جواب پس بدید.

آبجی...
من که به شخصه از رو اعتقادم به خدا و دینش و ارداتم به بی بی فاطمه ی زهرا (علیه السلام) رو چادر اصرار دارم

اگه با من بودی اشتباه گرفتی

برو نظرات قبلیمو تو صفحات قبل بخون

ای بابا.... حرف تو دهن آدم میذارن
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]همه ی عوامل با هم . بحث ها رو چرا جدا بایدکرد.مساله ی انتخابه .
بد اخلاق باشه .اهمیتش به حجاب برای من ارزشی نداره.Smile.مرد بداخلاق میخوام چکار.

حالا از شما سوال می پرسم شمایی که اعتقاد به پذیرش بهترین ها به لحاظ معنوی را ندارید

آیا:

آیا به لحاظ مادی هم اعتقاد به پذیرش بهترین هارا ندارید؟

مثلا از بین دو شخص مساوی خوب و با ادب و...دوست تر می دارید کدامشان را انتخاب کنید؟

آنکه چهره اش بیشتر به شما آرامش دهد؟!

من نفهمیدم چی میگید .SmileSmileSmileSmileSmile
خوب و با ادب که میشه معنوی .
باید میگفتید پولدار و خوش تیپ و قد بلند SmileSmileSmileSmileSmileSmile

منظور این است:

اگر دو شخص به لحاظ خوب بودن معنوی مساوی باشند اما یکی به لحاظ ظاهری زیباتر باشد :

دوست دارید کدامیک را انتخاب کنید؟

خب طبیعتا آنکه زیباتر است وچهره اش بیشتر به شما آرامش می دهد

می گویم خب بهترین ها را به لحاظ معنوی هم شایسته انسانیت است که لحاظ بشود

: )))
برادر jim.m سلام علیکم

من سوالم اینه که آقایون ،سلایق عوض شده علت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

حالا شما میگی نشده ،قبولSmile

فقط اینای که ما دور برمون میبینیم که تعدادشون هم کم نیست چه بلایی سرشون اومده،که بچه مذهبی دختر مانتوی میگیره (از نوع مشکل دارش البته)با غرور هم کنارش راه میره تو خیابون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

اگه جوابی دارید بفرمایید هم شما و هم باقیه دوستان .................................

متشکرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۳)Jim.m نوشته است: [ -> ]آبجی...
من که به شخصه از رو اعتقادم به خدا و دینش و ارداتم به بی بی فاطمه ی زهرا (علیه السلام) رو چادر اصرار دارم

اگه با من بودی اشتباه گرفتی

برو نظرات قبلیمو تو صفحات قبل بخون

ای بابا.... حرف تو دهن آدم میذارن
اصلا خطابم با شما نبود:-)
خطابم با جناب عبدالرحمن بود
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۹)صبا نوشته است: [ -> ]برادر jim.m سلام علیکم

من سوالم اینه که آقایون ،سلایق عوض شده علت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

حالا شما میگی نشده ،قبولSmile

فقط اینای که ما دور برمون میبینیم که تعدادشون هم کم نیست چه بلایی سرشون اومده،که بچه مذهبی دختر مانتوی میگیره (از نوع مشکل دارش البته)با غرور هم کنارش راه میره تو خیابون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

اگه جوابی دارید بفرمایید هم شما و هم باقیه دوستان .................................

متشکرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
سلام

تعریف شما از بچه مذهبی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر در ظاهر بچه مذهبی باشد خوب جواب سوالتون سخت نیست که چرا بیشتر به سمت دختران مانتویی سوق داده میشوند

اما اگر

این بچه مذهبی ارزشهای اصیل اسلامی را چه در ظاهر چه باطن الگو زندگیش قرار بده مسلما خواهان حجاب برتر هم هست

حالا شما بگید چه تعریفی از ادماهای مذهبی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۷)یاقوت نوشته است: [ -> ]منظور این است:

اگر دو شخص به لحاظ خوب بودن معنوی مساوی باشند اما یکی به لحاظ ظاهری زیباتر باشد :

دوست دارید کدامیک را انتخاب کنید؟

خب طبیعتا آنکه زیباتر است وچهره اش بیشتر به شما آرامش می دهد

می گویم خب بهترین ها را به لحاظ معنوی هم شایسته انسانیت است که لحاظ بشود

: )))

ای دوست گرام...

د آخه نوکرتم

زیبایی نسبی هستش

بهتره بگم سلیقه ای هستش... بگو اونی که سلیقه ات بهش میخوره
نگو زیبا تره...

همه ی ما انسان ها زیبا هستیم

انسانی زشت آفریده نشده.

فقط اعمال انسان هاست که اون هارو زشت میکنه

سلیقه سلیقه سلیقه... امان از سلیقه و مد!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع