(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۱)صبا نوشته است: [ -> ]دوستان محترم :
میتونم بپرسم چرا هرکس ساز خودشو میزنه
بابا سوالو همگی متوجه شدین 
چادری بودنو مانتوی بودن رو نقد نکنید لطفا............
من تا الان به این نتیجه رسیدم آقایون مذهبی که میرن سراغ دخترای مانتوی دچار سقوط شدن .......
ببخشید خیلی غیر منطقیه ......
برادرای بزرگوار چرا همتون گارد گرفتید
عزیزان تو جامعه از این دست آدما پر شده.............
منه دختر چادری برام جای سواله که چی میشه که این اتفاق میفته........
که تا الان هیچ کدومتون جوابی ندادین .....
فقط دارین چادر رو مدح میکنید
خدا خیرتون بده هیچ کی جواب سوال رو نداده
ببین دختر خانوم چادری
من از اونام که یه آدم معمولی و میانه ام ولی ببخشید اگه ریا نشه (به پای ریا نذارید لطفا) باید بگم که نماز میخونم اغلب اول وقت... روزه میگیرم ... حتی بعضی روزهای خاص... البته شده نماز قضا داشته باشم ها مثلا گفتم پیش خودم که حالا خدا مهربونه میبخشه نما زرو...! ولی خوب باز اعتقادم اینه که نماز ستون دین هستش و نباید ساده گرفتش. بالاخره من هم انسانم و جایز الخطا
ولی شاید چنر روزی میشه که خیلی حساس شدم رو نماز...
قبلا بعضی وقتا اینجوری شدم ولی ایندفعه تلاش میکنم اینجوری بمونم همش هم از خدا و امام زمان کمک میخوام سر نماز هم بیشتر دعام همینه
تورو خدا فکر نکنید دارم از خودم تعریف میکنم
من هم یه بنده ی خطا کار و گناهکارم
چندین گناه بزرگ و ده ها و صدها و شایدم هزاران گناه کوچیک و درشت تو زندگیم انجام دادم که خدا میدونه...چقدره ولی همیشه از خدا میخوام ببخشه منو و همش خدا خدا میکنم به کسی مدیون نمونده باشم
ولی به خدا دوست ندارم گناه انجام بدم
منظورم اینه که این تازگی ها خیلی دارم فکر میکنم
اصلا به همین دلیل بعد از چند ماه برگشتم به این تالار
میخوام بگم که نمیدونم من رو جزو اون بچه مسلمونا میخواین حساب بکنید یا نه ولی من خودمو یه آدمی میدونم که میانه روی رو بهتر میدونم
نه اینکه یه گناه بکنم و یه ثواب که او گناه رو پاک کنه... حساب کتاب جلوی خدا که خودش سرچشمه ی عدالته یه کار احمقانه اس
منظورم اینه خودمو به آب و آتیش نمیزنم و ظاهرمو بچه مثبت نشون نمیدم
و نماز جمعه نمیرم (حالا از رو تنبلی یا هر دلیل دیگه ای) و پای منبر فقط محرم میرم اونم چون قبل از مداحی آخوند میشینه صحبت میکنه گوش میدم
بیشتر سخنرانی های اساتید رو گوش میدم و مطالعه میکنم اونم وقت هایی که حوصله دارم و بعضی موقع تو برنامه های تلویزیونی حرفای آخوند هارو
وقتی همه نشستن یهو پا نمیشم بلند بگم من نمازمو نخوندم برم بخونم... به نظر من ریا خیلی مساله ی مهم و پیچیده ای هستش ماها حواسمون نیست و ارزش خیلی از کار های خوبمونو بخاطر ریا و خودنمایی از بین میبریم البته اونا که دچار این دومورد هستن اصولا بخاطر فیض و ثوابش کار خوب انجام نمیدن :دی
ای بابا هرچی حرف میزنی باز باید ادامه بدی
درکل من اینارو گفتم تا بدونین چه جور آدمی هستم. و یه همچین آدمی هم میتونه بگه کاملترین حجاب فقط چادر... و تنها با دختر چادری ازدواج بکنه...
به شدت دختر چادری رو ترجیح میدم
خودم اعتقادم میانه روی هستش ولی روی حجاب شدیدا حساسم
دختر باید سنگین و با وقار باشه... برای غریبه ها مغرور و سرد... برای نامحرم جدی و محکم... برای خانواده مهربون و دلسوز و برای همسر همه چیززززززززززززززززززززززززززززززززز...
ببینید شما دختر ها اگه پاک باشید و پاک بمونید و جلو پسر ها مغرور و سخت و سرد باشید پسر ها هم پاک میمونن در نهایت جامعه پاک میمونه
پس جاعه ای سالم هستش که دختران و زنان سالم داشته باشه
تورو خدا نگین که مرد ها نمیذارن

به هرکی میگی میگه نمیشه... اگه نمیشه بیاید خودکشی کنیم همگی... مثل نهنگ ها
والا...
من که هرچی سعی کردم خوب حرف بزنم نشد. فقط تورو خدا فکر نکنید از خودم خواستم تعریف کنم. جدیدا روی مساله ریا خیلی دارم فکر میکنم. این چند روزه دارم روی خودنمایی در انفاق و اینا فکر میکنم. چون توی قرآن چند تا آیه از سوره بقره رو که میخوندم نکات خیلی مهمی رو دیدم. حالا این جا جای بحث در اون مورد نیست.
بگذریم.
التماس دعای فرج....