سلام به همهی عزیزان.
تحلیلتون در مورد سریال مادرانه تا ب امروز چیه؟؟
اولش از همه ی دوستان عاجزانه خواهش میکنم با هم دعوا نکنین و فقط نظرتون رو بیان کنید.
ممنون.
بسم الله
سریال مادرانه به مشکلات قشری از جامعه میپردازد که حتی 1 درصد جامعه ی ایران را تشکیل نمیدهند ! خانواده ی ثروتمندی که دختر جوانشان عشق خارج رفتن دارد و از پدرش فراری است متهم اصلی این سریال هم قشر ضعیف و بدبخت جامعه هستند که میخواهند حداقل نیازهای خود از قبیل گوشت و نان و ... را تهیه کنند ولی طبق نسخه ی سریال باید فقط بگویند خدا رو شکر و اگر نه مال حرام به خانواده ی انها وارد خواهد شد .
نکته ی دوم این که کدام عقل سلیم و منطقی بازیگر نقش محمد جواد را انتخاب کرده همان کسی که در فیلم ضد انقلابی یک خانواده ی محترم نقش اصلی را داشت ولی اینجا نقش اولیاالله را بازی میکند .
من فقط هرچی زور میزنم رابطه ای بین اسم و فیلم پیدا نمیکنم ایکاش میزاشتن پدرانه...
حالا از شما میپرسم ربطی دارن؟
من که فقط قسمت اولش و دیدم......احساس کردم ارزش وقت گذاشتن نداره .....دیگه ندیدم....

باسمه تعالی
به نظر من در این سریال تناقض خیلی زیاد است .
معمولا مادرانی با شخصیت مادر فرزاد فرزندانشون بسیار فرزندان خوبی می شوند ولی شخصیت فرزاد باعث شده که شخصیت مادرش زیر سؤال برود .
در واقع دوباره به نوعی بی احترامی به چادر است که زنان بدبخت وگدا را در پوشش چادر قرار داده .
و باز مدیر مدرسه ی رها یک زن چادری است که می خواهد اورا نجیب جلوه دهد اما ناپاکی از وجودش با رفتارهایش سر ریز می شود زنی که نامزد یک مردی بوده بعد ازدواج کرده و شوهرش مرده و هنوز از فکر نامزد قبلیش بیرون نرفته و به نوعی دوباره با او مرتبط شده این رفتار یک رفتار بسیار وقیحانه و غیر عفیفانه می باشد.
در کل اصلا اینقدر در این سریال تناقض می باشد که اصلا ارزش نقد کردن ندارد .
این سریال بافته ذهن فردی است که احتمالا فیلم های خارجی و ایرانی چرت زیاد دیده و قدرت تخیلش هم زیاد بوده این اراجیف را سر هم کرده تا سر مردم بدبخت را گرم کند.
به نظر من ارزش انسان خیلی بالاتر از این است که بنشیند بافته ذهن یک ادم ناقصی راببیند .
ما باید خودمان به فکر خودمان باشیم این سریالها برای جذب مخاطبینی است که مسخره دست شبکه های ماهواره ای هستند و جالب هم هست که خوب جذب این سریال هم شده اند و صدا وسیما تا حدودی موفق شده .
مقام معظم رهبری چندی قبل به این مضمون فرمودند که سریال ها باید از واقعیت های جامعه برخیزد نه از تخیلات .
هدر رفتن بیت المال !!!!!!!!
هالیوود چی ؟؟؟ میاد فیلم میساز میلیارد میلیارد خرج می کنه واسه این که چهار تا تاثیر رو مخاطب یذاره ولی ما باید با پول هامون فقط مسجد بسازیم آیا ؟
کار فرهنگی هیچی دیگه ؟؟؟؟
نه ؟؟؟
هر چی جایگاهی داره دیگه نه ؟
فیلم مادرانه مردی رو به تصویر میکشه که نامزد خودش رو که میشه یک زن شایسته دونست رو ول می کنه چرا ؟ برای رسیدن به پول !!!!
از طرف دیگه پسری رو به تصویر می کشه که دقیقا داره همین کار رو می کنه و اون مرد آینده ی این پسر هست !!!!
این خودش یه هشداره به افراد این چنینی
از طرف دیگه محمد جوادی رو نشون میده که با کار حلال تونسته زندگی به نسبت خوبی رو داشته باشه یه کارگاه
این از موضوع اقتصادیش
اما موضوع فرهنگی اخلاقیش رو ببینید زنی که بچه هاش رو ول میکنه و برای زندگی بهتر میره خارج و حالا که بچه هاش یکم بزرگ شدن اومده به اصطلاح جبران کنه اما ب کارگردان این زن رو خیلی بد نشون نداده و یکم خاکستریه چیزای بد و خوب داره
توی این فیلم بی ثبات بودن ثروت و قدرت رو نشون دادن
دستی میگن این فیلم ماله قشر 1 درصدی جامعه است اما برعکس داره خوب نشون میده اون دنیای رویایی خیلی ها رو که به قول محمد جواد از اردلانی که بچه گیهاش یه مرد بود الان بزرگ شده نامرد شده
رفتار مریم رو با باباش ببینید
میاد همه چیز رو بهش میگه که در جریان باشه
یه رابطه ی خوب از پدر و دختر
که میشه برقرار باشه
اگر دو طرف !!!!!!!!!!
مسائل دینی از زبان شخصیت هایی توی این فیلم گفته میشه که فقیر نیستن ببینید محمد جواد زنش و بابای مریم ثروتمند نیستن اما خب پول اندازه زندگی متوسط رو دارن
نوع حرف زدن پدر سارا دوست رها رو ببینید
خیلی خوب بود
یه وجود مسائل اخلاقی
در اردلان
ببینید بعضی ها فکر می کنند مسائل اخلاقی فقط در مورد افراد فقیره و اگر آدم امروزی پولدار با کلاس باشه باید این مسائل رو رها کنه
اما ببینید اردلان به پاک دامنی دخترش توی فرنگ سن بالای راننده ی دخترش فکر نکردن به زن شوهر دار همه ی اینها اهمیت میده
نمیدونم از این فیلم نامه ی ضعیف و بازی های افراطی و مبالغه امیز به همراه موسیقی با سازهای زهی که برای تحریک بینندگان استفاده میشه چطور میشه درس گرفت !
کدوم اکثریت قشر پایین جامعه دغدغه اش نون حرومه !
اردلان و دخترش و همسرش که اصلا چیزی به اسم عقل تو کله شون نیست اون طرف هم اولاد پیغمبر مثه محمد جواد و مریم و پدرش هستن ! اخه کجای این سریال اکثریت جامعه است ؟؟؟
توی این سریال دو نفر هستن که از قشر پایین جامعه بودن یکی اردلان و یکی پسری که عاشق دخترش شده و این قشر ضعیف کسانی هستند که به خاطر پول به هر چیزی پشت پا میزنن واقعا شما از این سریال میخواین درس بگیرین ؟ کسانی که نه تنها از کارهای خودشون پشیمون نیستن بلکه اصرار به حروم خوری و عوضی بودن دارن .
قشر متوسط هم که میشن مریم و خانوادش هنوز به یاد رجایی و بهشتی دارن زندگی میکنن!
قشر مرفه هم که کارش شده زد و بند های اقتصادی !
اگه قبول کنیم که قراره از این سریال درس بگیریم پس حتما تعریف این نویسنده از ایران رو راجع به طبقه بندی ایران باید قبول کنیم یه قشر متوسط پیغمبر زاده و ادم های خوبی هستن و قشر ضعیف و قوی هم که تو کار تولید فساد به هر شکل ممکن هستن ...به شخصه وقتی این سریال رو میبینم احساس میکنم یه ادم نفهمی داره به من که توی قشر ضعیف جامعه هستم توهین میکنه نه اینکه بخواد بهم درس بده .
ادم های ضعیف به دنبال مال حروم به هر شکل ممکن .... ادم های قوی به دنیال فساد اقتصادی ... چه اکثریت 99 درصدی بزرگی !
11:66-7
0.0
یه قسمت از این فیلم توهین به قانون کشوره, این اردلان حداقل تا جایی که من دیدم توی سه مکان عمومی (بیمارستان, هتل و مدرسه) عربده کشی کرده (چه جورم) ولی مثل اینکه همه ایشون رو حق به جانب دیدن و تا کسی از ایشون شکایت نکنه, کسی نیست جمعشون کنه .
پست حراست در ساختمان ها هم یعنی یه مرد پیر و ضعیف که ...
0.0
خانم زمان هم که معلوم نیست عاشق کدوم ویژگی های اردلان شده. یعنی عشقشون محتوا نداره
بدین ترتیب میشه در مورد عشق های قدیمی هم فکر کرد ( البته منصفانه بگیم که اردلان میگه تو اون شش سال اصلا به خانم زمان فکر نکرده)
0.0
نقل قول:هدر رفتن بیت المال !!!!!!!!
هالیوود چی ؟؟؟ میاد فیلم میساز میلیارد میلیارد خرج می کنه واسه این که چهار تا تاثیر رو مخاطب یذاره ولی ما باید با پول هامون فقط مسجد بسازیم آیا ؟
0.0
چون برای اونها بیت المال معنی نداره.
0.0
نقل قول:از طرف دیگه محمد جوادی رو نشون میده که با کار حلال تونسته زندگی به نسبت خوبی رو داشته باشه یه کارگاه این از موضوع اقتصادیش
0.0
پول حلال رو شاید در بیاره ولی اون همه پول و کارخونه از پدرخوانده گرامیشون به ارث رسیده
0.0
نقل قول:اما ببینید اردلان به پاک دامنی دخترش توی فرنگ سن بالای راننده ی دخترش فکر نکردن به زن شوهر دار همه ی اینها اهمیت میده
0.0
تو یه فیلم ارزشی, این رفتار ها تا زمانی که از سمت یه فرد متدین (از نظر مفهومی نماینده دین) نباشه, نمیشه گفت معرف ارزش های دینی هست.
0.0
نقل قول:نوع حرف زدن پدر سارا دوست رها رو ببینید
خیلی خوب بود
0.0
به نظرم این مورد رو میشه از نقاط مثبت فیلم دونست
0.0
نقل قول:سلام.ببخشید میشه بپرسم دلیلتون از این سوال چیه ؟؟ ما که نقاد نیستیم و اطلاع و دانشی هم از فیلم سازی و...نداریم،از ذهن کارگردان هم که خبر نداریم،میایم اینجا فقط یسری نظرات اشتباه و بحث برانگیز میدیم.
0.0
یعنی باید بشینیم تا همون کسایی که این فیلم ها رو سر سفره افطار به خورد ما میدن بیان کار خودشون رو یرای ما نقد کنند یا اینکه بعد ار ماه رمضان طی مراسمی از عوامل این فیلم گران مایه تقدیر خواهد شد.