(۳۰/مرداد/۹۲ ۰:۳۴)JONSAR نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز من اینجا فقط و فقط به خاطر این تایپک عضو شدم!
من خودم هزااااااار تا کتاب در مورد شیطان پرستا خوندم هزار تا مستند دیدم و اطلاعاتم در موردشون کامله
باید بگم که من خودم بی نهایت گروه SS501رو دوست دارم و همیشه ازشون خبر دارم تکتک فعالتشونو میدونم و کــــــــــــاملا میشناسمشون ،اصلانم افت تحصیلی نداشتم اطرافیانم هم که طرفدارن همین طور،بعدشم مگه هر کی رو لباسش عکس اسکلت باشه شیطان پرسته؟یا هر کس نماد داشته باشه شیطان پرسته؟اون عکسی هم که گذاشتین من خودم دارمش ولی رو بلوز جونمین هیچ شکلی نداره یه دونه هم نیست از اون عکس چند تا دارم،تو شکلای مختلف اینم بگم که اونا مسیحی هستن و اگه در مورد شیطان پرستا اطلاعات داشته باشین متوجه میشین که اونا با مسیحیا بیشتر از مسلمونا ضد هستن!ولی موزیک ویدیو آخری هیونو تایید میکنم،ولی هیچکدوم از این حرفایی که نوشتین منطقی و قابل قبول نیستن ، ما که خدا نیستیم!بگیم کی خوبه کی بده...
در ضـــمن این خداست که اعمال مارو قبول میکنه یا نمیکنه ما نمیتونیم به کسی بگیم کارایی که میکنی قبول نیستن، مهم اینه که قلبتون صاف و پاک باشه هیچ سیاهی رو قلبت نباشه
لطفا سعی نکنید علیه علایق ما چیزی درست کنید
[/b]
دوست عزیز من هرگز نگفتم اینا شیطان پرستن..هرگز ...دقت کنی خودم هم گفتم که استفاده از این نمادها تبدیل به عرف خیلی از جوامع شده...من قصد بررسی دقیق و تخصیصی موسیقی و دارم که خودم هم اون و جایگزین موسیقی مشکوک غرب کردم...من کی باشم که بخوام به کسی تهمت بزنم اونم تهمت به این بزرگی...لطف کن صبور باش تا باکمک دوستای اینجا به نتیجه خوبی برسیم...من خودم یه تریپل اسی دوآتیشم ...شاید واسه همین دارم از دوستای اینجا کمک میگیرم ( اگه تریپل اسی باشی من میشناسی..من تو انجمن دابل اس مدتی مدیر بود )
خب قرار بود بگم رومئو کیه

البته من رومئو رو تحسین میکنم خیلی قشنگ با استفاده از نمادها فرق انسان و شیطان رو توضیح داده..میگم حالا)
متن زیر مال خودم نیست از فنکلاب پارک جونگ مین برداشتمش
اول باید بگم شینیگامی چیه!!
شینیگامی یه افسانه ژاپنیه...شینیگامی ها خدایانه مرگ هستند و درجایی خارج از دنیای ما زندگی میکردند....شینیگامی ها انواع داشتند!!یکی از شینیگامی ها اسمش(رو)بود(رو میتونه مرتبط به اسم رومئو باشه)رو از بقیه خدایان شینیگامی زیباتر جسور تر و سرکش تر بود و قدرت ویژه ای هم داشت!قدرتش این بود که میتونه روح ادما رو تاریک و شرور کنه به راحتی و تسخیرشون کنه...رو زیبایی و جوانی ابدی داشت ولی عمرش محدود بود!!و اگه میخواست بیشتر زندگی کنه باید در روح ادما باهاشون شریک میشد...اون روی زمین میومد و جوونا رو گول میزد و باهاشون معامله میکرد...و بهشون قول میداد که در ازای دریافت روح اونها یکی از ارزوهاشونوو واقعی کنه (چقد شبیه بعضی قسمت های سریال سوپرنچرال ...شک نکنین حتما تصادفیه)....یه بار رو عاشق یه زمینی میشه...اون انسان عشق رو رو تایید نمیکنه....رو عصبانی میشه برمیگرده به سرزمین خودشون و وانجا رو نابود میکنه...پادشاه شینیگامی هم با اون میجنگه و رو مغلوب میشه!!!از اونجا بود که پادشاه شینیگامی رو رو تبعید میکنه به جایی مابین برزخ و دوزخ!!!و رو تنها چیزی که براش باقی مونده بود همون قدرت خارقالعاده اش بود!!یعنی اینکه از این راه با زمینیا ارتباط برقرار کنه و برای زندگی از روحشون استفاده کنه.....
این مختصری از داستان رو و شینیگامی....
اولین آلبوم رومئو با عنوان give me your heart تمام توجه ها رو بسمت این افسانه قدیمی برد
حالا موزیک ویدیوی رومئو.....جایی که رو تبعید شده بود یه سرزمین با درختای خشک و بدون نور بود همون طور که میبینید تو ویدئو هم همینطوره زنجیرایی که به در خونه زده شده نشونه ی حبس بودنشه ....این اصلا معمول نیس که کسی بیاد اسم بخش تاریک وجودشو بزاره رومئو درحالی که همه میدونیم یه نماد عشقه...رومئو مثل یه نجیب زاده داره تو اون خونه زندگی میکنه .... رو هم نجیب زاده بود!....تو ویدئو جونگمین به شکل یه جوون زیبا و ساده و سفید پوش هست که
بهش میگه قلبتو به من بده و بعدش مثل اینکه وارد بدنش شده باشه چشماش قرمز میشه و انگاری که آزاد میشه ( نقل قل از یکی از وبلاگ های یرانی پارک جونگ مین)
![[تصویر: 71759284799631582628.jpg]](http://upload7.ir/images/71759284799631582628.jpg)
اینم متن آهنگ قلبت رو به من بده
ضربان قلبت زمین رو سوراخ میكنه
و اون رو به یه تراژدی تكراری تبدیل میكنه...
من خیلی دلتنگم
ماه رنگ پریده صحرا و گذشته های دور
فكر كردن به آن چه عذاب آوره
فقط یك بار بامن صحبت كن
اگراین راه ترسناكه ازت خواهش میكنم
برای حمایت از من توی پیداكردن حقیقت به من كمك كنی
من حتی نمیتونم....اوه!!چرا؟
آه...این نوره!!
تقسیم آسمان روشن من
صدای گریه من رو دریافتی؟
میخواهم از تاریكی قریبب الوقوع نجات پیداكنم دستان را بگیر
قلبت رو به من بده
ضربان قلبت زمین رو سوراخ میكنه
كاویدن زمین به سمت روشنایی روز
انگار كه عاج فیل رو میبینم
ضربان قلب زمین
این تراژدی دوباره تكرار میشه
و غم اون رو دو برابر میكنه
این تراژدی دوباره تكرار میشه
من خیلی دلتنگتم
خیلی زیاد
ماه رنگ پریده صحرا و فكر كردن به گذشته های دور
فكر كردن به اون چه عذاب آوره
به ماه نگاه میكنم و خاطراتمون تداعی میشه
اشیا خاطره انگیز گذشتمون رو مورد حمله قرار دادند
ماه و كویر سایه بر خاطراتمون افكنده
اون روز عذاب آور بود؟
آسمان ما رو مجازات كرد؟
اگر تو میترسی من میخوام كه از تو حمایت كنم
فقط یك بار بامن حرف بزن
اگر راه ترسناكه از تو میخوام از من حمایت كنی
خط داستان رو دنبال كنیم
شاید شرایطی اتفاق بیافته كه مارو آسیب پذیر كنه
ما به پشتیبانی هم نیاز داریم
ای كاش حقیقت فرق میكرد
من حتی نمیتونم رویایی غیر از این داشته باشم
من حتی نمیدونم این آرزو به حقیقت میپیونده یا نه؟
اوه...چرا؟
اوه...نور...این نوره!!
آره،درسته...
تقسیم آسمان روشن من قدم زدن زیر آسمان درخشان
آسمان رو بشكاف و بر من بتاب
اسم من رومئو...صدای گریه منو میشنوی؟
اسم تو؟صدای گریه منو میشنوی؟
فهمیدی؟صدامو شنیدی؟
رسیدم...
میخوام از تاریكی قریب الوقوع نجات پیدا كنم
در نزدیكی آساكو عود روشن كردم،طوری بودم كه نمیشه توصیفش كرد!
میخوام از انتهای تاریكی نجات پیدا كنم
به من نگاه كن دستتو به من بده
دستتو به من بده
قلبت رو به من بده...
خب اینا همش مقدمه بود تا برسم به این چندتا نکته:
1. جونگ مین در قالب شخصیت واقعی خودش یعنی تحت عنوان پارک جونگ مین خیلی کم از نمادها استفاده کرده مثل همونی که تو آهنگ not alone گفتم و به غیر از اون هم یک تک چشم تو موزیک ویدیو زیبا داشت که در ورژن جدید موزیک ویدیو حذفش کرد ( نمیدونم چرا ولی من این حرکتش و خیلی دوس داشتم)
2. رومئو فقط در شب کنسرت داشته و فقط رومئو از نمادها استفاده میکنه به طور کلی هر نمادی که مربوط به شیطان بشه رو استفاده کرده...این نظر شخصی خودمه ...فک میکنم پارک جونگ مین با اینکارش میخواد بگه رومئو یا همون رو و شیطان یا نفس اماره انسانه
3. جونگ مین بارها در مصاحبه هاش گفته که:
رومئو در این اجرا تن پوشی سیاه بر تن کرده بود و حالتهای عشوه گرانه ای داشت.
رومئو طراحی شده تا شخصیتی متفاوت از خود جونگ مین داشته باشد. رومئو زمانی بیدار است که جونگ مین در خواب به سر مبیرد.
بعد از اینکه اجرای رومئو تمام شد، جونگ مین با تی شرتی سفید و شلوار جین مشکی رنگی ظاهر شد و به طرفدارانش با زبان ژاپنی سلیس و روانی خوش آمد گفت " من شنیده ام شخصی روی کار آمده که در حال تقلید از جونگ مین است، دلیل به اینجا آمدن من هم همین است." با این حال دلم میخواهد رومئو را ملاقات کنم، من بسیار خسته بودم و در ماشین خوابم برد" اون این را با ناراحتی گفت . او با خنده ادامه داد "رومئو رفت؟؟؟این غیر ممکنه. لطفا" فریب این را نخورید که او متفاوت از جونگ مین است. اگرچه او شبیه پارک جونگ مین است و گریم و آرایش بسیار زیادی دارد."
و بعد از انتشار آلبوم the night is tonight تویت زد و عکسی از خودش در هین خرید آلبوم رومئو گذاشت و خطاب به رومئو گفت: من آلبوم تو رو خریدم نمیدونم تو هم آلبوم من و خرید یا نه ( منظورش آلبوم زیبا بود که درس چند روز قبل از آلبوم امشب شب موعوده منتشر شده بود)
4. یادم رفت بگم پارک جونگ مین حتی در قالب رومئو هم وقتی یک انسان عادی رو نشون میده هرگز از نماد استفاده نکرده....فقط و فقط رومئو رو شیطان میدونه