تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: موسیقی کره جنوبی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
راه حل : ایجاد گروه هایی شبیه این بادومیا با موضوعات موسیقی و سینما و ادبیات و ...،برای اشاعه فرهنگ ایرانی - اسلامی.همراه با نمادگرایی هایی که توی اسلام کم هم نیستند
چه جوری؟؟؟اینجوری...خو چه جوری نداره که،با تلاش و پشتکار.با درست کردن کارای جوون پسند.اصن همه گیر.که کل دنیا بشینن پاش عشق کنن،حال کنن که حداقل یه گروه موزیک تو دنیا هست که هم پر طرفداره - هم برای خدا میخونه.
خب از همه دوستان بخاطر نظرشون متشکرم...من دنبال نمادگرایی نیستم ،این که بگردم و فقط نماد پیدا کنم ...نه...هرگز
چون یه سری از این نمادها عرف رایج جامعه شده ( حالا نه فقط لزوما جامعه غربی)...این روش رو که خیلی ها پیش گرفتن و غلط میدونم
ولی از اونجایی که موسیقی کره خیلی زود جایگاهش تو ایران از موسیقی غربی جلو میزنه حداقل بین دخترهای جوان( برای نمونه یه سر به انجمن کی پاپ بزنین که مجوز رسمی هم داره تعداد بالای اعضاش حرف من و تصدیق میکنه) ...خواستم به یه تحلیل درس از بعضی از این موسیقی ها برسم
من خودم یکی از طرفدارای بزرگ همین گروهیم که درباره لیدرش صحبت کردم حتی مدتی مدیر یکی از انجمن های طرفداراش بود..حتی با کمپانیش در ارتباط بودم....ولی حاضر نیستم بخاطر یه تفریح ،دین و ازدست بدم
یه نکته که خیلی جالب بود واسم حذف شدن دوتا از وبلاگ ها که درباره این نمادگرایی ها در موسیقی کره تحقیق میکردن...اونا تقریبا کل کی پاپ و تحت نظر داشتن ( من فقط رو دابل اس اشراف دارم)...ولی هر دوتا وبلاگ خیلی زود ( حدود سه یا چهار ماه) حذف شد...نمیدونم چرا!!! ولی به نظرم خیلی مشکوک اومد....من یه تاپیک شبیه همین تو انجمن کی پاپ داشتم اونم حذف شد
بنابراین تصمیم گرفتم جدی روش کار کنم....امیدوارم کمکم کنین

خب نبودت s.e.x charisma گروه پارک جونگ مینه
شخصیتی شوخ و خوش خنده...کسی که بر خلاف لقبش هرگز چیزی ازش دیده نشد...درباره اینکه از نماد استفاده میکنه یا نه حرف بسیار دارم
درزمان دابل اس چندتا عکس تک چشم تو phto shot داشتن که گذاشتم قبلا...بعد از جدایی دابل اس برعکس لبخند همیشگی غمی تو چشماش و آهنگاش بود
اولین آلبومش با نام note alone کولاک کرد....توش چندتا نماد بود
مخصوصا اون دست تو بک گراند این تیکه از موزیک ویدیو

[تصویر: 70913299784514558808.jpg]

بعد با کمپانیش مشکل پیدا کرد و به بهانه این که پولم نمیدن و از اینجور چیزا ها تا همین چندماه پیش حق اجرای برنامه در کره رو نداشت و مدتی هم ممنوع التصویر بود
بعد به ژاپن رفت...و شد رومئو
سمت راست پارک جونگ مین و استایل واقعیش و سمت چپ رومئو خشمگین

[تصویر: 90096323377331574629.jpg]

و اما رومئو کیه؟
من راستش ازون ادم هایی نیستم که همه ی کلیپ های همینss501و دیده باشه ...همونطور که خودتون گفتید به خاطر همون سریال و همون اهنگ بود که با این گروه اشنا شدم.معمولا خیلی دقت دارم روی خواننده ی اهنگ ها،چه غربی،چه کره ای،چه فارسی....اما متاسفانه خیلی علاقه دارم به اون هایی که از فی*ل*ترم گذشتن!بیشترم آهنگ های سریال های کره ای رو گوش میدم نه خودشو....نمیتونم بگم بدن!اما اون حد اعلا هم نیستن!ممنون ازی پستتون!اگه کمکی بربیاد هستمSmile اگه بتونید ترکم بدید عالیه!:دی فقط یه سوال:گفتید موسیقی ممنوع.منظورتون این بود که هر موسیقی ای ممنوعه؟مثلا اگه خواننده جز خواص شیطان پرست نباشه،اهنگش هم برای شما غنا محسوب نشه ممنوعه؟چون موسیقی هم داریم که هنر باشه،و باعث آرامش روح باشه.
حالا هر جور خودتون صلاح می دونید من تجربه شخصی خودم رو باهاتون در میون گذاشتم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
خطاب به دوستانی که به خاطر این تاپیک در تالار عضو شدن . اونم اینکه خوش آمدید . تالار مناسبی رو برای پیدا کردن سوالهای خودتون انتخاب کردین . مسیری رو هم که دارین طی می کنین ، مسیر درستیه . پس ، در ادامه ی این تاپیک و تحقیق و بررسی در مورد موضوع اشاره شده کوتاهی نکنین . بنده ی حقیر منتظر ادامه ی حتی برداشت های شخصی شما هستم . به نظرم این تالار بعد از عمر حدود 3 ساله خودش داره کم کم تاثیر خودش رو میذاره و کم کم داره افراد رو جذب خودش میکنه . البته این تاپیک به نظرم با تاپیکهای دیگه که بیشتر به دنبال نمادها هستن ، فرق میکنه و خوشحالم که دوستان عزیزم از بحث نمادگرایی بیرون اومدن و امروز به دنبال پیدا کردن دلیل استفاده از این نماد ها در ویدئوها و حتی گروه هایی هستن که مطمئنا توی آسیا و مخصوصا ایران خیلی طرفدار دارن . انشاءالله شما بعد از این مرحله دنبال ریشه یابی این موضوع باشید که چرا جوونای امروزی تا این اندازه جذب فرهنگ کره و مردم کره شدن . در حالیکه خیلی از جوونای امروزی نمی دونن که بخشی از مشکلات اقتصادی امروز کشور رو همین کره ای ها به کشور تحمیل کردن .
از دوستان دیگه هم میخوام که به این دوست تازه واردمون کمک کنن . حقیر متاسفانه در زمینه سریال های کره ای نمی تونم کمک کنم . چون نه سریالهاشون رو می بینم و نه موزیک ویدئو هاشون رو . رو این حساب دانش در حد صفره !!! اما دارم کسانی رو که آرشیو بیش از 100 سریال کره ای دارن !!!
منتظر ادامه تحلیل هاتون هستم . . .
موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
دوستان عزیز من اینجا فقط و فقط به خاطر این تایپک عضو شدم!

من خودم هزااااااار تا کتاب در مورد شیطان پرستا خوندم هزار تا مستند دیدم و اطلاعاتم در موردشون کامله
باید بگم که من خودم بی نهایت گروه SS501رو دوست دارم و همیشه ازشون خبر دارم تکتک فعالتشونو میدونم و کــــــــــــاملا میشناسمشون ،اصلانم افت تحصیلی نداشتم اطرافیانم هم که طرفدارن همین طور،بعدشم مگه هر کی رو لباسش عکس اسکلت باشه شیطان پرسته؟یا هر کس نماد داشته باشه شیطان پرسته؟اون عکسی هم که گذاشتین من خودم دارمش ولی رو بلوز جونمین هیچ شکلی نداره یه دونه هم نیست از اون عکس چند تا دارم،تو شکلای مختلف اینم بگم که اونا مسیحی هستن و اگه در مورد شیطان پرستا اطلاعات داشته باشین متوجه میشین که اونا با مسیحیا بیشتر از مسلمونا ضد هستن!ولی موزیک ویدیو آخری هیونو تایید میکنم،ولی هیچکدوم از این حرفایی که نوشتین منطقی و قابل قبول نیستن ، ما که خدا نیستیم!بگیم کی خوبه کی بده...

در ضـــمن این خداست که اعمال مارو قبول میکنه یا نمیکنه ما نمیتونیم به کسی بگیم کارایی که میکنی قبول نیستن، مهم اینه که قلبتون صاف و پاک باشه هیچ سیاهی رو قلبت نباشه
لطفا سعی نکنید علیه علایق ما چیزی درست کنید

[/b]

(۳۰/مرداد/۹۲ ۰:۳۴)JONSAR نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز من اینجا فقط و فقط به خاطر این تایپک عضو شدم!

من خودم هزااااااار تا کتاب در مورد شیطان پرستا خوندم هزار تا مستند دیدم و اطلاعاتم در موردشون کامله
باید بگم که من خودم بی نهایت گروه SS501رو دوست دارم و همیشه ازشون خبر دارم تکتک فعالتشونو میدونم و کــــــــــــاملا میشناسمشون ،اصلانم افت تحصیلی نداشتم اطرافیانم هم که طرفدارن همین طور،بعدشم مگه هر کی رو لباسش عکس اسکلت باشه شیطان پرسته؟یا هر کس نماد داشته باشه شیطان پرسته؟اون عکسی هم که گذاشتین من خودم دارمش ولی رو بلوز جونمین هیچ شکلی نداره یه دونه هم نیست از اون عکس چند تا دارم،تو شکلای مختلف اینم بگم که اونا مسیحی هستن و اگه در مورد شیطان پرستا اطلاعات داشته باشین متوجه میشین که اونا با مسیحیا بیشتر از مسلمونا ضد هستن!ولی موزیک ویدیو آخری هیونو تایید میکنم،ولی هیچکدوم از این حرفایی که نوشتین منطقی و قابل قبول نیستن ، ما که خدا نیستیم!بگیم کی خوبه کی بده...

در ضـــمن این خداست که اعمال مارو قبول میکنه یا نمیکنه ما نمیتونیم به کسی بگیم کارایی که میکنی قبول نیستن، مهم اینه که قلبتون صاف و پاک باشه هیچ سیاهی رو قلبت نباشه
لطفا سعی نکنید علیه علایق ما چیزی درست کنید

[/b]

دوست عزیز من هرگز نگفتم اینا شیطان پرستن..هرگز ...دقت کنی خودم هم گفتم که استفاده از این نمادها تبدیل به عرف خیلی از جوامع شده...من قصد بررسی دقیق و تخصیصی موسیقی و دارم که خودم هم اون و جایگزین موسیقی مشکوک غرب کردم...من کی باشم که بخوام به کسی تهمت بزنم اونم تهمت به این بزرگی...لطف کن صبور باش تا باکمک دوستای اینجا به نتیجه خوبی برسیم...من خودم یه تریپل اسی دوآتیشم ...شاید واسه همین دارم از دوستای اینجا کمک میگیرم ( اگه تریپل اسی باشی من میشناسی..من تو انجمن دابل اس مدتی مدیر بود )

خب قرار بود بگم رومئو کیهSad البته من رومئو رو تحسین میکنم خیلی قشنگ با استفاده از نمادها فرق انسان و شیطان رو توضیح داده..میگم حالا)
متن زیر مال خودم نیست از فنکلاب پارک جونگ مین برداشتمش
اول باید بگم شینیگامی چیه!!

شینیگامی یه افسانه ژاپنیه...شینیگامی ها خدایانه مرگ هستند و درجایی خارج از دنیای ما زندگی میکردند....شینیگامی ها انواع داشتند!!یکی از شینیگامی ها اسمش(رو)بود(رو میتونه مرتبط به اسم رومئو باشه)رو از بقیه خدایان شینیگامی زیباتر جسور تر و سرکش تر بود و قدرت ویژه ای هم داشت!قدرتش این بود که میتونه روح ادما رو تاریک و شرور کنه به راحتی و تسخیرشون کنه...رو زیبایی و جوانی ابدی داشت ولی عمرش محدود بود!!و اگه میخواست بیشتر زندگی کنه باید در روح ادما باهاشون شریک میشد...اون روی زمین میومد و جوونا رو گول میزد و باهاشون معامله میکرد...و بهشون قول میداد که در ازای دریافت روح اونها یکی از ارزوهاشونوو واقعی کنه (چقد شبیه بعضی قسمت های سریال سوپرنچرال ...شک نکنین حتما تصادفیه)....یه بار رو عاشق یه زمینی میشه...اون انسان عشق رو رو تایید نمیکنه....رو عصبانی میشه برمیگرده به سرزمین خودشون و وانجا رو نابود میکنه...پادشاه شینیگامی هم با اون میجنگه و رو مغلوب میشه!!!از اونجا بود که پادشاه شینیگامی رو رو تبعید میکنه به جایی مابین برزخ و دوزخ!!!و رو تنها چیزی که براش باقی مونده بود همون قدرت خارقالعاده اش بود!!یعنی اینکه از این راه با زمینیا ارتباط برقرار کنه و برای زندگی از روحشون استفاده کنه.....
این مختصری از داستان رو و شینیگامی....
اولین آلبوم رومئو با عنوان give me your heart تمام توجه ها رو بسمت این افسانه قدیمی برد
حالا موزیک ویدیوی رومئو.....جایی که رو تبعید شده بود یه سرزمین با درختای خشک و بدون نور بود همون طور که میبینید تو ویدئو هم همینطوره زنجیرایی که به در خونه زده شده نشونه ی حبس بودنشه ....این اصلا معمول نیس که کسی بیاد اسم بخش تاریک وجودشو بزاره رومئو درحالی که همه میدونیم یه نماد عشقه...رومئو مثل یه نجیب زاده داره تو اون خونه زندگی میکنه .... رو هم نجیب زاده بود!....تو ویدئو جونگمین به شکل یه جوون زیبا و ساده و سفید پوش هست که بهش میگه قلبتو به من بده و بعدش مثل اینکه وارد بدنش شده باشه چشماش قرمز میشه و انگاری که آزاد میشه ( نقل قل از یکی از وبلاگ های یرانی پارک جونگ مین)

[تصویر: 03494048089640429826.jpg]

[تصویر: 13688761574607752037.jpg]
[تصویر: 42018445774859532594.jpg]
[تصویر: 17162340225033883446.jpg]
[تصویر: 28018030209957009120.jpg]
[تصویر: 71759284799631582628.jpg][تصویر: 77611835952858029776.jpg]

[تصویر: 33513872587711732904.jpg]

اینم متن آهنگ قلبت رو به من بده
ضربان قلبت زمین رو سوراخ میكنه
و اون رو به یه تراژدی تكراری تبدیل میكنه...
من خیلی دلتنگم
ماه رنگ پریده صحرا و گذشته های دور
فكر كردن به آن چه عذاب آوره
فقط یك بار بامن صحبت كن
اگراین راه ترسناكه ازت خواهش میكنم
برای حمایت از من توی پیداكردن حقیقت به من كمك كنی
من حتی نمیتونم....اوه!!چرا؟
آه...این نوره!!
تقسیم آسمان روشن من
صدای گریه من رو دریافتی؟
میخواهم از تاریكی قریبب الوقوع نجات پیداكنم دستان را بگیر
قلبت رو به من بده
ضربان قلبت زمین رو سوراخ میكنه
كاویدن زمین به سمت روشنایی روز
انگار كه عاج فیل رو میبینم
ضربان قلب زمین
این تراژدی دوباره تكرار میشه
و غم اون رو دو برابر میكنه
این تراژدی دوباره تكرار میشه
من خیلی دلتنگتم
خیلی زیاد
ماه رنگ پریده صحرا و فكر كردن به گذشته های دور
فكر كردن به اون چه عذاب آوره
به ماه نگاه میكنم و خاطراتمون تداعی میشه
اشیا خاطره انگیز گذشتمون رو مورد حمله قرار دادند
ماه و كویر سایه بر خاطراتمون افكنده
اون روز عذاب آور بود؟
آسمان ما رو مجازات كرد؟
اگر تو میترسی من میخوام كه از تو حمایت كنم
فقط یك بار بامن حرف بزن
اگر راه ترسناكه از تو میخوام از من حمایت كنی
خط داستان رو دنبال كنیم
شاید شرایطی اتفاق بیافته كه مارو آسیب پذیر كنه
ما به پشتیبانی هم نیاز داریم
ای كاش حقیقت فرق میكرد
من حتی نمیتونم رویایی غیر از این داشته باشم
من حتی نمیدونم این آرزو به حقیقت میپیونده یا نه؟
اوه...چرا؟
اوه...نور...این نوره!!
آره،درسته...
تقسیم آسمان روشن من قدم زدن زیر آسمان درخشان
آسمان رو بشكاف و بر من بتاب
اسم من رومئو...صدای گریه منو میشنوی؟
اسم تو؟صدای گریه منو میشنوی؟
فهمیدی؟صدامو شنیدی؟
رسیدم...
میخوام از تاریكی قریب الوقوع نجات پیدا كنم
در نزدیكی آساكو عود روشن كردم،طوری بودم كه نمیشه توصیفش كرد!
میخوام از انتهای تاریكی نجات پیدا كنم
به من نگاه كن دستتو به من بده
دستتو به من بده
قلبت رو به من بده...

خب اینا همش مقدمه بود تا برسم به این چندتا نکته:
1. جونگ مین در قالب شخصیت واقعی خودش یعنی تحت عنوان پارک جونگ مین خیلی کم از نمادها استفاده کرده مثل همونی که تو آهنگ not alone گفتم و به غیر از اون هم یک تک چشم تو موزیک ویدیو زیبا داشت که در ورژن جدید موزیک ویدیو حذفش کرد ( نمیدونم چرا ولی من این حرکتش و خیلی دوس داشتم)
2. رومئو فقط در شب کنسرت داشته و فقط رومئو از نمادها استفاده میکنه به طور کلی هر نمادی که مربوط به شیطان بشه رو استفاده کرده...این نظر شخصی خودمه ...فک میکنم پارک جونگ مین با اینکارش میخواد بگه رومئو یا همون رو و شیطان یا نفس اماره انسانه
3. جونگ مین بارها در مصاحبه هاش گفته که:
رومئو در این اجرا تن پوشی سیاه بر تن کرده بود و حالتهای عشوه گرانه ای داشت.
رومئو طراحی شده تا شخصیتی متفاوت از خود جونگ مین داشته باشد. رومئو زمانی بیدار است که جونگ مین در خواب به سر مبیرد.
بعد از اینکه اجرای رومئو تمام شد، جونگ مین با تی شرتی سفید و شلوار جین مشکی رنگی ظاهر شد و به طرفدارانش با زبان ژاپنی سلیس و روانی خوش آمد گفت " من شنیده ام شخصی روی کار آمده که در حال تقلید از جونگ مین است، دلیل به اینجا آمدن من هم همین است." با این حال دلم میخواهد رومئو را ملاقات کنم، من بسیار خسته بودم و در ماشین خوابم برد" اون این را با ناراحتی گفت . او با خنده ادامه داد "رومئو رفت؟؟؟این غیر ممکنه. لطفا" فریب این را نخورید که او متفاوت از جونگ مین است. اگرچه او شبیه پارک جونگ مین است و گریم و آرایش بسیار زیادی دارد."
و بعد از انتشار آلبوم the night is tonight تویت زد و عکسی از خودش در هین خرید آلبوم رومئو گذاشت و خطاب به رومئو گفت: من آلبوم تو رو خریدم نمیدونم تو هم آلبوم من و خرید یا نه ( منظورش آلبوم زیبا بود که درس چند روز قبل از آلبوم امشب شب موعوده منتشر شده بود)
4. یادم رفت بگم پارک جونگ مین حتی در قالب رومئو هم وقتی یک انسان عادی رو نشون میده هرگز از نماد استفاده نکرده....فقط و فقط رومئو رو شیطان میدونه
[تصویر: 21507490926344385218.jpg]
آهنگ قلبتو بده به من دوباره ترجمه شده اینم اصلش آجی ممنونم من فکر کردم شما به دابل اس مخصوصا جونمین توهین کردین درسته داستان رومئو شدن جونمین همینه بود
Blush
ضربان قلب زمین نیشهای زمین رو اشکار میکنه

؟دیگه برام کافیه!
این تراژدی برای چه مدت تکرار میشود
ماه و صحرا ،عبور سریع یک خاطره
من توسط گذشته های دور مورد حمله قرار گرفته ام.
و این تنبیه من به خاطر اون روزه؟!یه نفر بهم بگه
از به جلو قدم برداشتن میترسی من میخوام تورو ساپورت میکنم
اگر
اما حتی اون آرزو هم برآورده نمیشه!آه چرا؟
آه...ای نور...لطفا آسمان را شکاف بده و از آنجا بر من بتاب!
آه....صدایی که تورا صدا میکنه...لطفا بزار این صدا پیدات کنه!
من میخوام تورو از تاریکیی که نزدیکه نجات بدم
دستم را بگیر و قلبت رو به من بده
اون (قلب) تنها افتاده روی زمین
آن قلبی که یه سوراخ داره... برای منه
خرده سنگی که من از کنارش عبور کردم(دوباره منظور قلبشه)
حتی عشق هم گاهی به انسانها آسیب میزنه ،به خاطر همین ما ترسیدیم
میخوام اون زخمی که تو نمیتونی باش روبه رو بشی رو التیام بدم
دونه به دونه...میتونم؟
آه...ای نور...لطفا آسمان را شکاف بده و از آنجا بر من بتاب

!
آه....صدایی که تورا صدا میکند...لطفا بزار این صدا تورو پیدا کنه

!
من میخوام تورو از تاریکی که نزدیکه نجات بدم
دستم را بگیر و قلبت رو به من بده
در میان صداهای اطراف ، یک بوسه ی نرم
هردوی ما مطمئنآ با هم میتونیم شادی رو پیدا کنیم
اجازه نمیدم که کسی رویاهای تورو از بین ببره
پس لطفا به من اعتماد کن تا از هرچیزی که داری محافظت کنم
آه...ای نور...لطفا آسمان را شکاف بده و از آنجا بر من بتاب

!
آه....صدایی که تورا صدا میکند...لطفا بزار این صدا تورو پیدا کنه

!
من میخوام تورو از تاریکی که نزدیکه نجات بدم
دستم را بگیر و قلبت رو به من بده(2*)
حق با عسله من خودم یه رفیق دارم که از این جور آهنگ ها رو گوش میده و همینطور آهنگ های شاهین نجفی و امثال اون رو، من خیلی بهش گفتم که این اهنگ ها رو گوش نده ولی اون گوش نکرد و همین باعث شد که کم کم نسبت به مقدسات بی اعتنا بشه و توهین هایی که بعضی از خواننده ها به مقدسات میکنند براش بی اهمیت بشه.
سلام .من به صورت کاملا تصادفی مطالب شما رو خوندم و تصمیم گرفتم سریع عضو بشم.خیلی دوس دارم از مطالبتون استفاده کنم.
من یه چند وقتی میشه که با فیلم ها و موسیقی کره ای آشنا شدم.به نظرم خیلی بهتر از غربیها اومد.کلا یه جورین که آدمو بخوصوص دخترا رو خیلی جذب میکنن.ولی من شخصا حس زیاد خوبی نسبت به این اپیدمی شدن عشق کره ای بین جوونای ایرانی ندارم.
من چند سال پیش مستند ظهور رو دیدم و یه سری اطلاعات درباره ی نمادها یاد گرفتم.فک نمیکنم هیچ جای دنیا به اندازه ی ایران جوونا راجع به این مسائل اطلاع داشته باشن.حدس به یقین خود اعضای این گروه یا هر گروه دیگه ای معنی اصلی نمادها و متن آهنگاشونو نمیدونن...
الان که بیشتر بررسی میکنم میبینم تعداد طرفدارای این گروه ها تو ایران از خود کشور کره هم ممکنه بیشتر بشه .چون با توجه به جمعیت و تعداد زیاد جوونای ما نسبت به اونا و با بررسی وبلاگ ها متوجه میشیم که خیلی از دخترای ما عاشق کره و کره ای ها شدن.در صورتی که کسایی که اونجا زندگی میکنن میگن :آواز دهل شنیدن از دور خوش است.به قول یکی از دوستام که میگفت:فیلم های کره ای از فیلم آواتار هم تخیلی تره!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع