(۲۲/تیر/۹۴ ۱۴:۴۴)eLn نوشته است: [ -> ]اره خوندم و منم متنفرم
اتفاقا اینطوری ک بدتره، مگه آدم ب خاطر پول باید هر چیزیو قبول کنه؟! اینا چ الکی چ راستکی دارن همجنسبازیو ب مردم نشون میدن و قبح زدایی میکنن...
درسته شاید ادمایی مث من و تو سست عنصر نباشیم و ولی ادماییم هستن ک تحت تاثیر قرار بگیرن مثلن همینایی ک میشینن فک فیک مینویسن :/
در مورد تلوزیون ایران باهات کاملن موافقم، شاید اگه دو تا چیز درست حسابی پخش میکردن جوونامون دیگ نمیرفتن سمت شرق و غرب
متاسفم که دیرجوابتو دادم عزیزم
فن فیک کلا یه چیز چرتیه و ساخته ی ذهن داغون فناس
راجب اون قضیه پول خب اونا عشقشون خوندنه دوس دارم خواننده باشن و میخونن
من حمایتشون میکنم و شدیدا هم متنفرم از اینکه بهشون بگن شیطان پرست
یه چیز که واقعا دلم میخواست بگم اینه که همه از اون لباسا و ویدیو های تاثیر میگیرن بعد اونوقت از ویدیو ها و برنامه و پشت صحنه های دیگه نمیگیرن از حرفاشون از کاراشون تاثیر نمیگیرن
مثلا چن از گروه اکسو همیشه قبل کنسرتاش دعا میخونه و صلیب میکشه
یا حرفاشون مثلن کای میگه همه ی نوجوونا و طرفدارا باید درس بخونید اگه دوس ندارید پس مارو هم دوس نداشته باشید
هر کدوم یه حرف خوب میزنن یه کار خوب میکنن هیشکی اینارو نمیبینه بعد اون نمادا که الان یکم کمتر شده رو میبینن
مردم ما نیاز دارن یه بحث بندازن که اینا بحث کنن
بابا نمادا رو بشناسین ولی اعمال خوب و بد بقیه رو تجزیه تحلیل نکنید لطفااااااا
اینهمه مردم تو ایران از همینا استفاده میکنن هیشکی انتقاد نمیکنه بعد میرن یه کشور دیگه رو انتقاد میکنن
ما به موسیقی کره علاقه داریم
کاریشم نمیشه کرد موسیقیه ایران اگه خوب بود هیچوقت سمت غرب و شرق نمیرفتیم
البته توهین نمیکنم خوب هست مثلا خدابیامرز مرتضی پاشایی مهدی احمدوند احسان خواجه امیری بهنام صفوی و ...
ولی میدونی تو ایران هر کی از ننش قهر میکنه میاد خواننده میشه
مثلا من پسرخاله خودم بعد از اینکه با دوس دخترش بهم زد یکم افسرده شد بیچاره ورداشت اهنگ مرتضی پاشایی رو خوند انگار که خوانندس بابا بس کنید خب
من واقعا نمیفهمم چرا موسیقی و تلویزیون ما نمیتونن یه جذابیت از خودشون نشون بدن
ببخش زیاد حرف زدم ممنون بابت نظرت
(۱/مهر/۹۳ ۱۸:۳۲)The AmD نوشته است: [ -> ]سلام علیکم .
دوست عزیز، خوش اومدی .![[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]](http://s2.picofile.com/file/7919449672/Flower_Yahoo_smiley.gif)
من زیاد وارد موسیقی کرهای یا همون K-pop به قول شما نشدم تابحال . فقط ی سری نکات در مورد پستی که گذاشتی عرض کنم ...
اول اینکه به اجبار اشاره کردی؛ خدمتت عارضم که نخیر، اجباری در کار نیست . میتونستن وارد این صنعت نشن یا میتونن خارج بشن . بله اگه بخوان (مختارن) که با این گروهای مافیایی خاص کار کنن، مجبورن (نتیجهی انتخابشون) به سبکی که اونا میخوان باشن .
ولی بحث کلا سر اختیار نیست . بحث سر اینه که نوع رفتار، مد و موسیقیشون چه تاثیراتی داره ؟ که حالا به اون بخشم میرسیم .
بله، همه علایقی دارن . ولی اگر شما مسلمان هستی و به اسلام اعتقاد داری، باید علایقت رو با اعتقادادت بسنجی . صرف علاقه، دلیله بر درست بودن نیست .
درضمن، کسی قصد توهین نداره، حالا اگه توهینی شده، شما ببخش .
دقیقا اشتباه شما به نظر من اینجاست .
ممکنه اون تصاویر حالا تاثیر خاصی نداشته باشه، ولی اصلا مسئله تصاویر نیست .
موسیقی، از نظر روانشناسی و فیزیولوژی تاثیرات بسیار بسیار زیادی داره. البته که این تاثیرات میتونه مثبت یا منفی باشه . یکی از شایعترین تاثیراتی که موسیقی منفی (با نوع خاص ملودی و نتها که در تخصص بنده نیست) ایجاد عدم تعادل اعصاب هست . اعصاب بدن به شدت به موسیقی حساسه و اگر انسان توی انتخاب نوع موسیقی دچار اشتباه بشه، مسلما ضربه خواهد دید .
درضمن اشاره کردی که توی این 7 سال هیچ چیز حس نکردی . این که شما تغییر کردی یا نه، سؤالی نیست که خودت بهش جواب بدی . این سؤال رو اطرافیانت میتونن جواب بدن . یک شبه که تغییرات حاصل نمیشه که انتظار عینی بودنش رو داشته باشیم، تغییرات به صورت تدریجی، گاها توی ناخودآگاه شکل میگیره و کم کم روی خودآگاه انسان هم تاثیر میکنه .
البته من نمیگن شما حتما کنفیکون شدی ! تاثیرات بستگی به شخص و خیلی چیزا داره، ولی میتونم اطمینان بدم بی تاثیر نبوده .
اصلا مهم نیست که این جور اشخاص توی زندگی شخصیش چطور لباس میپوشن یا چطور رفتار میکنن . مخاطب عام، اونارو با آثارشون به یاد میارن و از اون چیزی که توی ذهنشون هست الگو برداری میکنن .
این مسئله که اشاره کردین، خودش اثباتی به این قضیه هست که این موسیقی، هدفش تغییر ذائقه من و شمایی هست که داریم ازش استفاده میکنیم (و همونطور که اشاره کردین، اینا ی تعداد بازیچه هستن).
من خودم تو این شرایط بودم . واقعا سخته آدم در رابطه با چیزی که بهش علاقه داره، تصمیم درستی بگیره . ولی آدم باید بتونه زندگیش رو ارجعیتبندی کنه ! اشاره کردم، لزوما اون چیزی که دوست داریم، درست نیست .
شما هم اگر دنبال حقیقت هستی و میخوای واقعا مطمئن بشی که ادامه دادن به استفاده از این نوع موسیقی چه تاثیراتی داره و این تاپیک رو مطرح کردی، پس بسمالله.
اما اگر با این ذهنیت اومدی که اثبات کنی استفاده از این موسیقی مشکلی نداره، پیشنهاد میکنم ادامه ندی. چون فقط طرفین بحث وقتشون تلف میشه .
اگر بحثی رو شروع میکنیم، باید انعطاف اولیه رو داشته باشیم .
در مورد نمادها هم من خودم یکی از مخالفای پرداخت بیش از حد به نمادگاریی هستم و افراط شدیدی توی این قضیه دیدم. ولی ی سری مسائل رو نمیشه نادیده گرفت .
واقعا ظاهر عجیب و غریب بعضی از این خوانندههای کرهای من بیننده رو معذب و شرمنده میکنه دیگه چه برسه به کسی که بخواد با همچین شکل و شمایلی توی عوام ظاهر بشه .
سلام
میبخشید ولی حرفاتون فقط بعضیاش درست بود
راجب اجبار اونا باید عرض کنم که هر کسی یه رویایی داره اونا رویای خواننده شدن رو داشتن شما زندگی اونارو ندیدین
پس نمیتونین نظر بدین من تا حدودی دیدم و میدونم چیه
شما میگین که مردم از زندگی عادی اونا الگو نمیگیرن و از همین موزیک ویدیو و اثارشون الگو میگیرن
خب مردم همش از بدیاشون الگو میگیرن ایا
ایا از نمادها فقط الگو میگیرن
شما فقط یه چیزو میبینید نماد
ولی ما خودشونو میبینیم زندگیشونو میبینیم و نماد هم اصلا بهش توجه نمیکنیم چون اگه قرار بود توجه کنیم الان داغون بودیم میدونین چرا چون تو ایران هم از اینجور چیزا هست هر کسی یه سبکی داره دیگه اگه یکی از رو یکی دیگه تقلید کنه که نمیشه البته بعضیا از خودشون سک ندارن یا بهتره بگم سلیقه ندارن و تقلید میکنن
من پشت صحنه و ویدیوها و برنامه های دیگشونو دیدم و دیدم که برای موفقیتشون دعا میکنن
دیدم که چقدر مهربونن و باهم صمیمی هستن حسادت بینشون رایج نیست بلکه رقابت بینشون هست
ولی بین ما حسادته نه رقابت
مردم ما رفتن سمت شرق و غرب چوووووووون خودشون از خودشون خلاقیت نشون نمیدن و مجبورن برن دست به دامان بقیه شن
البته توهین نباشه ایرانیا نخبه هستن و واقعا نابغن اما ازش استفاده نمیکنن و فقط دنبال تفریح و چرت و پرت بازین
واسه همینه که اینجوری شدیم
من تاثیر گرفتم ازشون اما تاثیرای خوب اونا واسه رویاهاشون دوییدن و رسیدن بهش
من اینو یاد گرفتم که به قول یه بزرگی اگه 7 بار خوردی زمین پاشو و هشتمین بار رو محکم بایست
من ازشون یاد گرفتم مهربون باشم و بخشنده
ازشون یاد گرفتم واسه رویاهام تلاش کنم نه اینکه بشینم تا رویام بیاد طرفم
شماها فقط بد رو میبینید نه خوبو
پشت اینهمه بدی که به چشم ما کی پاپرا نمیاد کلی خوبی هست
فقط شما نمیبینید
در رابطه با موسیقی خب بابا اینا متن اهنگاشون اصلا چیز بدی نداره من دارم گوش میدم با ترجمه
وقتی میبینم بده دیگه گوش نمیکنم
مرض که ندارم اگه قرار باشه موسیقی به این سبک گناه باشه کل خواننده های اران به سلامتی و دل خوش کافرن
موسیقی متال یا موسیقی که پر از فحش و توهین باشه حرومه
موسیقی رپ حرومه ولی رپ ایران + رپ خارج و در بعضی مواقع خیلی کم تو کره
رپ کره فقط سبک رپه متن رپ عالیه یعنی به جرعت میتونم بگم فوق العادست
ولی رپ ایران و خارج پر از فحش و توهین هر چی چرت و پرته میگن ماشالله ایرانیا هم که عاشق جونشونو برای رپرامون میدن
همین دوستای خودم خودشونو برای بهزاد لیتو و تتلو و ارمین و از این قبیل رپرای عزیزمون میکشن
اونوقت متن اهنگو بچسبی پر از غم پر از فحش پر از توهین و چرت و پرته
متن رپ کره رو که میخونی انقدری فوق العادست که من حظ میکنم
این یه تیکه از اهنگیه که اعضای گروه اکسو برای دوتا از هم گروهیاشون که بخاطر بیماری از گروه رفتن خوندن البته تیکه رپش هست:
نرو، من میخوام که تو رو برگردونم
میدونم سخته که منو باور کنی، چون قول ها یکبار شکسته شده
به هرحال من میخوام تا ابد کنار تو بمونم. زندگی و نفسمو با تو شریک شم
آرزو دارم مثل زمانی که شروع کردیم شاد باشیم
ازت ممنونم، متاسفم ، دوستت دارم
و اینم از متن اهنگ عزیز دل دوستام که میکشن خودشونو براش حالا مقایسه کنید(توهین نیست فقط مقایست):
من من من ، آره حرفتو میدونم
تا آخر داستانو از لحن تو میخونم
بعدش قلبتو میشکونم همه ورشو میشورم
آره راست میگی که بی منطق و بیشعورم
نمیخواد ، کنار هم بشینیم بیخود و
همو نگاه کنیم که رو هم ما کشیدیم سیفونو
من ، یه پسر خارق العاده
که بمونی بام میشه آخر (این تیکش بد بود ببخشید ننوشتم)
قلبم خوب مثل اهورامزدا
تو فکرمه همیشه یه هیولا هست بام
تو ، دختر داغونه منی
قلبمو گرفتی شدی صاحبخونه سریع
موهات فره بلند
انقدر گلی نمیخواد کسی بره هلند
پای تلفنم نمیخوام ولت کنم
دوست دارم شکنجه بدم شاید آروم بشه دل پُرم
آره..
حرفام زیاده ولی حوصله ی گفتن ندارم فقط مقایسه کنید ممنون میشم جواب بدید همین