تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: موسیقی کره جنوبی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام یه سوالی دارم دقیقا دنبال چی هستین؟خانومnilufar7676اگه رضایت خدا جوابتونه گوش کردن به بعضی موسقیا حرامه و کلا میگم ای کاش ما بجای اینکه خودمون واسه خودمون حد و مرز تعیین کنیم به خدا اعتماد میکردیم و از چیزای حرامش دوری میکردیم..............مشکل ما به نظرم همینه
HeartHeartHeartHeartHeart
(۲۲/تیر/۹۴ ۱۴:۴۴)eLn نوشته است: [ -> ]اره خوندم و منم متنفرم
اتفاقا اینطوری ک بدتره، مگه آدم ب خاطر پول باید هر چیزیو قبول کنه؟! اینا چ الکی چ راستکی دارن همجنسبازیو ب مردم نشون میدن و قبح زدایی میکنن...
درسته شاید ادمایی مث من و تو سست عنصر نباشیم و ولی ادماییم هستن ک تحت تاثیر قرار بگیرن مثلن همینایی ک میشینن فک فیک مینویسن :/
در مورد تلوزیون ایران باهات کاملن موافقم، شاید اگه دو تا چیز درست حسابی پخش میکردن جوونامون دیگ نمیرفتن سمت شرق و غرب
متاسفم که دیرجوابتو دادم عزیزم
فن فیک کلا یه چیز چرتیه و ساخته ی ذهن داغون فناس
راجب اون قضیه پول خب اونا عشقشون خوندنه دوس دارم خواننده باشن و میخونن
من حمایتشون میکنم و شدیدا هم متنفرم از اینکه بهشون بگن شیطان پرست
یه چیز که واقعا دلم میخواست بگم اینه که همه از اون لباسا و ویدیو های تاثیر میگیرن بعد اونوقت از ویدیو ها و برنامه و پشت صحنه های دیگه نمیگیرن از حرفاشون از کاراشون تاثیر نمیگیرن
مثلا چن از گروه اکسو همیشه قبل کنسرتاش دعا میخونه و صلیب میکشه
یا حرفاشون مثلن کای میگه همه ی نوجوونا و طرفدارا باید درس بخونید اگه دوس ندارید پس مارو هم دوس نداشته باشید
هر کدوم یه حرف خوب میزنن یه کار خوب میکنن هیشکی اینارو نمیبینه بعد اون نمادا که الان یکم کمتر شده رو میبینن
مردم ما نیاز دارن یه بحث بندازن که اینا بحث کنن
بابا نمادا رو بشناسین ولی اعمال خوب و بد بقیه رو تجزیه تحلیل نکنید لطفااااااا
اینهمه مردم تو ایران از همینا استفاده میکنن هیشکی انتقاد نمیکنه بعد میرن یه کشور دیگه رو انتقاد میکنن
ما به موسیقی کره علاقه داریم
کاریشم نمیشه کرد موسیقیه ایران اگه خوب بود هیچوقت سمت غرب و شرق نمیرفتیم
البته توهین نمیکنم خوب هست مثلا خدابیامرز مرتضی پاشایی مهدی احمدوند احسان خواجه امیری بهنام صفوی و ...
ولی میدونی تو ایران هر کی از ننش قهر میکنه میاد خواننده میشه
مثلا من پسرخاله خودم بعد از اینکه با دوس دخترش بهم زد یکم افسرده شد بیچاره ورداشت اهنگ مرتضی پاشایی رو خوند انگار که خوانندس بابا بس کنید خب
من واقعا نمیفهمم چرا موسیقی و تلویزیون ما نمیتونن یه جذابیت از خودشون نشون بدن
ببخش زیاد حرف زدم ممنون بابت نظرت

(۱/مهر/۹۳ ۱۸:۳۲)The AmD نوشته است: [ -> ]سلام علیکم .

دوست عزیز، خوش اومدی .[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]

من زیاد وارد موسیقی کره‌ای یا همون K-pop به قول شما نشدم تابحال . فقط ی سری نکات در مورد پستی که گذاشتی عرض کنم ...

اول اینکه به اجبار اشاره کردی؛ خدمتت عارضم که نخیر، اجباری در کار نیست . میتونستن وارد این صنعت نشن یا میتونن خارج بشن . بله اگه بخوان (مختارن) که با این گروهای مافیایی خاص کار کنن، مجبورن (نتیجه‌ی انتخابشون) به سبکی که اونا میخوان باشن .

ولی بحث کلا سر اختیار نیست . بحث سر اینه که نوع رفتار، مد و موسیقیشون چه تاثیراتی داره ؟ که حالا به اون بخشم می‌رسیم .

بله، همه علایقی دارن . ولی اگر شما مسلمان هستی و به اسلام اعتقاد داری، باید علایقت رو با اعتقادادت بسنجی . صرف علاقه، دلیله بر درست بودن نیست .
درضمن، کسی قصد توهین نداره، حالا اگه توهینی شده، شما ببخش .

دقیقا اشتباه شما به نظر من اینجاست .
ممکنه اون تصاویر حالا تاثیر خاصی نداشته باشه، ولی اصلا مسئله تصاویر نیست .
موسیقی، از نظر روانشناسی و فیزیولوژی تاثیرات بسیار بسیار زیادی داره. البته که این تاثیرات میتونه مثبت یا منفی باشه . یکی از شایع‌ترین تاثیراتی که موسیقی منفی (با نوع خاص ملودی و نت‌ها که در تخصص بنده نیست) ایجاد عدم تعادل اعصاب هست . اعصاب بدن به شدت به موسیقی حساسه و اگر انسان توی انتخاب نوع موسیقی دچار اشتباه بشه، مسلما ضربه خواهد دید .
درضمن اشاره کردی که توی این 7 سال هیچ چیز حس نکردی . این که شما تغییر کردی یا نه، سؤالی نیست که خودت بهش جواب بدی . این سؤال رو اطرافیانت میتونن جواب بدن . یک شبه که تغییرات حاصل نمیشه که انتظار عینی بودنش رو داشته باشیم، تغییرات به صورت تدریجی، گاها توی ناخودآگاه شکل میگیره و کم کم روی خودآگاه انسان هم تاثیر میکنه .
البته من نمیگن شما حتما کن‌فیکون شدی ! تاثیرات بستگی به شخص و خیلی چیزا داره، ولی میتونم اطمینان بدم بی تاثیر نبوده .

اصلا مهم نیست که این جور اشخاص توی زندگی شخصیش چطور لباس میپوشن یا چطور رفتار می‌کنن . مخاطب عام، اونارو با آثارشون به یاد میارن و از اون چیزی که توی ذهنشون هست الگو برداری می‌کنن .
این مسئله که اشاره کردین، خودش اثباتی به این قضیه هست که این موسیقی، هدفش تغییر ذائقه من و شمایی هست که داریم ازش استفاده می‌کنیم (و همونطور که اشاره کردین، اینا ی تعداد بازیچه هستن).

من خودم تو این شرایط بودم . واقعا سخته آدم در رابطه با چیزی که بهش علاقه داره، تصمیم درستی بگیره . ولی آدم باید بتونه زندگیش رو ارجعیت‌بندی کنه ! اشاره کردم، لزوما اون چیزی که دوست داریم، درست نیست .
شما هم اگر دنبال حقیقت هستی و میخوای واقعا مطمئن بشی که ادامه دادن به استفاده از این نوع موسیقی چه تاثیراتی داره و این تاپیک رو مطرح کردی، پس بسم‌الله.
اما اگر با این ذهنیت اومدی که اثبات کنی استفاده از این موسیقی مشکلی نداره، پیشنهاد میکنم ادامه ندی. چون فقط طرفین بحث وقتشون تلف میشه .
اگر بحثی رو شروع می‌کنیم، باید انعطاف اولیه رو داشته باشیم .

در مورد نمادها هم من خودم یکی از مخالفای پرداخت بیش از حد به نمادگاریی هستم و افراط شدیدی توی این قضیه دیدم. ولی ی سری مسائل رو نمیشه نادیده گرفت .
واقعا ظاهر عجیب و غریب بعضی از این خواننده‌های کره‌ای من بیننده رو معذب و شرمنده میکنه دیگه چه برسه به کسی که بخواد با همچین شکل و شمایلی توی عوام ظاهر بشه .

سلام
میبخشید ولی حرفاتون فقط بعضیاش درست بود
راجب اجبار اونا باید عرض کنم که هر کسی یه رویایی داره اونا رویای خواننده شدن رو داشتن شما زندگی اونارو ندیدین
پس نمیتونین نظر بدین من تا حدودی دیدم و میدونم چیه
شما میگین که مردم از زندگی عادی اونا الگو نمیگیرن و از همین موزیک ویدیو و اثارشون الگو میگیرن
خب مردم همش از بدیاشون الگو میگیرن ایا
ایا از نمادها فقط الگو میگیرن
شما فقط یه چیزو میبینید نماد
ولی ما خودشونو میبینیم زندگیشونو میبینیم و نماد هم اصلا بهش توجه نمیکنیم چون اگه قرار بود توجه کنیم الان داغون بودیم میدونین چرا چون تو ایران هم از اینجور چیزا هست هر کسی یه سبکی داره دیگه اگه یکی از رو یکی دیگه تقلید کنه که نمیشه البته بعضیا از خودشون سک ندارن یا بهتره بگم سلیقه ندارن و تقلید میکنن
من پشت صحنه و ویدیوها و برنامه های دیگشونو دیدم و دیدم که برای موفقیتشون دعا میکنن
دیدم که چقدر مهربونن و باهم صمیمی هستن حسادت بینشون رایج نیست بلکه رقابت بینشون هست
ولی بین ما حسادته نه رقابت
مردم ما رفتن سمت شرق و غرب چوووووووون خودشون از خودشون خلاقیت نشون نمیدن و مجبورن برن دست به دامان بقیه شن
البته توهین نباشه ایرانیا نخبه هستن و واقعا نابغن اما ازش استفاده نمیکنن و فقط دنبال تفریح و چرت و پرت بازین
واسه همینه که اینجوری شدیم
من تاثیر گرفتم ازشون اما تاثیرای خوب اونا واسه رویاهاشون دوییدن و رسیدن بهش
من اینو یاد گرفتم که به قول یه بزرگی اگه 7 بار خوردی زمین پاشو و هشتمین بار رو محکم بایست
من ازشون یاد گرفتم مهربون باشم و بخشنده
ازشون یاد گرفتم واسه رویاهام تلاش کنم نه اینکه بشینم تا رویام بیاد طرفم
شماها فقط بد رو میبینید نه خوبو
پشت اینهمه بدی که به چشم ما کی پاپرا نمیاد کلی خوبی هست
فقط شما نمیبینید
در رابطه با موسیقی خب بابا اینا متن اهنگاشون اصلا چیز بدی نداره من دارم گوش میدم با ترجمه
وقتی میبینم بده دیگه گوش نمیکنم
مرض که ندارم اگه قرار باشه موسیقی به این سبک گناه باشه کل خواننده های اران به سلامتی و دل خوش کافرن
موسیقی متال یا موسیقی که پر از فحش و توهین باشه حرومه
موسیقی رپ حرومه ولی رپ ایران + رپ خارج و در بعضی مواقع خیلی کم تو کره
رپ کره فقط سبک رپه متن رپ عالیه یعنی به جرعت میتونم بگم فوق العادست
ولی رپ ایران و خارج پر از فحش و توهین هر چی چرت و پرته میگن ماشالله ایرانیا هم که عاشق جونشونو برای رپرامون میدن
همین دوستای خودم خودشونو برای بهزاد لیتو و تتلو و ارمین و از این قبیل رپرای عزیزمون میکشن
اونوقت متن اهنگو بچسبی پر از غم پر از فحش پر از توهین و چرت و پرته
متن رپ کره رو که میخونی انقدری فوق العادست که من حظ میکنم
این یه تیکه از اهنگیه که اعضای گروه اکسو برای دوتا از هم گروهیاشون که بخاطر بیماری از گروه رفتن خوندن البته تیکه رپش هست:
نرو، من میخوام که تو رو برگردونم
میدونم سخته که منو باور کنی، چون قول ها یکبار شکسته شده
به هرحال من میخوام تا ابد کنار تو بمونم. زندگی و نفسمو با تو شریک شم
آرزو دارم مثل زمانی که شروع کردیم شاد باشیم
ازت ممنونم، متاسفم ، دوستت دارم
و اینم از متن اهنگ عزیز دل دوستام که میکشن خودشونو براش حالا مقایسه کنید(توهین نیست فقط مقایست):
من من من ، آره حرفتو میدونم
تا آخر داستانو از لحن تو میخونم
بعدش قلبتو میشکونم همه ورشو میشورم
آره راست میگی که بی منطق و بیشعورم
نمیخواد ، کنار هم بشینیم بیخود و
همو نگاه کنیم که رو هم ما کشیدیم سیفونو
من ، یه پسر خارق العاده
که بمونی بام میشه آخر (این تیکش بد بود ببخشید ننوشتم)
قلبم خوب مثل اهورامزدا
تو فکرمه همیشه یه هیولا هست بام
تو ، دختر داغونه منی
قلبمو گرفتی شدی صاحبخونه سریع
موهات فره بلند
انقدر گلی نمیخواد کسی بره هلند
پای تلفنم نمیخوام ولت کنم
دوست دارم شکنجه بدم شاید آروم بشه دل پُرم
آره..

حرفام زیاده ولی حوصله ی گفتن ندارم فقط مقایسه کنید ممنون میشم جواب بدید همین
(۱۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱)آیلار نوشته است: [ -> ]آقای lord_crusader .خبر ندارین Sad اینقدر این k k-pop k-wave k-drama -کوفت (<--- با عرض پوزش اما مصداق بارزش همین بود)
داره بین دخترا فراگیر میشه که نگو البته طرفداران پسر هم داره زیاد میشه

خیلی ها در بعضی مسائل نقطه ضعف دارن، اون آقایی که این بچه ها به خاطرش اومدن اینجا ثبت نام کردن بلاخره دستشون رو یه جایی میگیره اینجوری نگین ،دلزده شون میکنین
---------------
پس با این برداشت شما، برای شیطان سروده شده

قبلش از همه دوستان عذر میخوام ، امیدوارم ناراحت نشین
چیزی که من از این ها دستگیرم شده که این ها واقعا دارن رو جذب مخاطب به طرز وحشتناکی کار میکنن و عمده قدرت هنرمندانشون دست کمپانی های سرگرمی داخلی هست و خود هنرمندا از خودشون شخصیت کاری ندارن و حتی در کوچکترین کارها مثل طراحی ---- (حرکات موزون )برای کلیپ هاشون دست به دامن طراحان خارجی هستند و قطعا برای کارهای دیگه اشون هم الگو برداری صرف دارند
من تو این مدت رفتم دنبالش ببینم اینها کی هستند و اصلا حرفی برای گفتن دارند!که متاسفانه یا خوشبختانه ندارند(تنها نکته مثبت این کندوکاو ،یاد گرفتن چند کلمه کره ای بود!!!) و کارهایی که تو زمینه راک دارند واقعا ضعیفه فقط 3تا گروه راک دارند که بیشتر شبیه پاپه تا راک و البته کلیپ هاشون به طرز بسیار فجیعی مزخرف و سطح پایین بود با اون حرکات موزون اسلوموشن گروه های دخترانشون که .............. افتضاحتر از پسرونه هاش .
در مورد نماد ها هم به نظرم با این اشتراک فرهنگی که کره و ژاپن و چین با هم دارند خیلی از اساطیر باستانی و بت پرستی تو اینجور کارهای فرهنگی معمولا رواج داره ولی این ها خیلی از مدل های هالیوودی دارن نمونه برداری میکنن
چیزی که برای من عجیب بود که چقدر سایت برای این کی پاپ راه افتاده همشون هم لینک مستقیم و آپدیت ساعتی حیف اینهمه انرژی این بچه ها .واقعا برای وضع فرهنگی خودمون متاسف شدم

البته جای این حرف های بالا تو این سایت نیست اما خواهشا یکم با خودتون رو راست باشین، اگه شما هم کاری در جهت معرفی این گروه ها انجام بدین مثل فعالیت های وبلاگی ، انجمن و.... تو ترویجش شریک هستین و به عنوان یک دوست خواهش میکنم مراقب خودتون و ضمیر ناخودآگاهتون باشین

هی...اون کسی که اینو نوشته...ببخشید با این متنتون بهشتو تقدیمتون کردن...چچچچ...چه مسخرس!...می خواید به طرفداراشون بگم بیان وبتون ببینین چه بلایی سر وبتون میارن؟؟؟؟....نیازی به اگاهی شما نداریم....نه اینکه ما خودمون کافریم اونه...والا!!!

اگخودتونم دارین میگین...اون با سختی تو نسته به این جایگاه معروفیتش برسه...کیو جونگم از ی خانواده فقیر بوده..هیون جونگم از اولش خیلی مورد ازار قرار میگرفته...همه اون اعضای گروه دابل اس 501 به سختی تونستن به این معروفیت برسن...خیلی ها هم واسه اینکه ثابت کنن اونا شیطان پرستن متن پخش کردن....ولی اینو همه بدونین...همشون دروغشون معلوم شد...حرفای شما باعث میشه ما که رفدارشونیم بهمون بر بخوره...

اونا طرفدارشون نیستن...همه عاشقشونن...اونا بر عکس هنرمندای ما مغرور نیستن و خیلی با طرفداراشون با مهربونیت برخورد میکنن...البته منظورم بعضی از هنرمنداست نه همشون...اسم نمیبرم نمی خوام توهین کنم....لطفا دیگه اینقدر دست از حرفاتون بردارین...با این حرفاتون نه تنها باعث نشدین من ازشون متنفر شم بدتر باعث شدین بیشتر به سمتشون برم...

اونا خیلی برای البوماشون تلاش میکنن...اگه ی بار تمرینای اونارو ببینین...خیلی خوب درک میکنین اونا چقدر سختی میکشن...عین خواننده های ما نیستن که فقط معنی و مفهومشون از اهنگ اینکه ناله و زاری کنن یا قوم های مختلف کشورمونو به مسخره بگیرن یا یه سری حرفایی که به قولی غربیرو می خونن ...نمیگمم معنی اهنگای این خواننده ها هم خوبه ولی هرچیه خوبیش اینکه معنیشونو نمیهمین...از نظر من هرچی که باعث بشه دختر یا پسر برای گناه تحریک شن گناهه...وقتی نمیفهمین معنی اون اهنگا چیه زیاد تاثیری نداره...ولی وقتی اهنگای ایرانی گوش میدم خیلی روم تاثیر بد میزاره....رومئو همونطور که خود جونگ مین گفته کسیه که احساس نداره و نمیتونه عاشق بشه یا متنفر بشه...ی جور دیگه بگم اگه تعریفی غیر از این دارین کاملا در اشتباهین...اون فقط نظریه های مسخرس....

لطفا اگه زیادی تند حرف زدم ببخشید...وقتی دیدم داره راجب خواننده مورد علاقم بد بحث میشه نتونستم چیزی نگمخیلی هم عصبیم کرد...
ایلار خانوم...می تونم منظورتونو راجب کلیپ سطح بالا...یا همون موزیک ویدیویی که ما میگیم....بدونم؟؟؟....منظورتون اهنگایی که توش صحنه داره؟؟؟...خخخخ....هرچیه اگه اینا اینجوری باشن...فقط ممکنه از بین 8 یا شایدم بیشتر 1 شون صجنه دار باشه...گرچه برای یکی از عضای دابل متاسف شدم که بعد از اینکه از دابل خارج شد موزیک ویدیو هاش چندان مناسب نبود...ولی راجب این خواننده کاملا اشتباهه...
من طرفدار این خواننده نیستم...از بین اعضای گروهشون طرفدار کیو جونگم ولی اونو بعنوان خواننده مورد علاقه دومم دوست دارم...اینم بدونین رقصای اونا حرکات موزون نیست....بیشتر از این نمی خوام ادامه بدم سر رقصشون که مطمئنم اگه بگم خیلی توهین میشه به کشورم ولی من کشورمو دوست دارم....

یه سوال می پرسم...ایا هیچ ایرانی ای با دیدن این کلیپ ها بت پرست شده؟؟؟...بعدشم اونا مسیحین ...نمیدونی ایلار خانوم اینم به معلوماتت اضافه کن...منظورت از تحقیق چیه تو که حتی اینم نمیدونی!!!البته شما خودتون گفتین:
من تو این مدت رفتم دنبالش ببینم اینها کی هستند )...حالا بدونین اینا کین..من 5 ساله دارم با اینا سر میکنم...من میدونم یا شما که 1 روزه اصن فوق فوقش 2 هفته سرش تحقیق کردین...؟؟؟...من خودم خیلی روس اینکه طرفدار کی باشم تعصب دارم...طرفدار هر خواننده ای نمیشم...از خواننده هایی که اهنگاشون سطح سنی درست حسابی نداشته باشه متنفرم...

(۳۱/تیر/۹۴ ۴:۰۳)23fateme نوشته است: [ -> ]متاسفم که دیرجوابتو دادم عزیزم
فن فیک کلا یه چیز چرتیه و ساخته ی ذهن داغون فناس
راجب اون قضیه پول خب اونا عشقشون خوندنه دوس دارم خواننده باشن و میخونن
من حمایتشون میکنم و شدیدا هم متنفرم از اینکه بهشون بگن شیطان پرست
یه چیز که واقعا دلم میخواست بگم اینه که همه از اون لباسا و ویدیو های تاثیر میگیرن بعد اونوقت از ویدیو ها و برنامه و پشت صحنه های دیگه نمیگیرن از حرفاشون از کاراشون تاثیر نمیگیرن
مثلا چن از گروه اکسو همیشه قبل کنسرتاش دعا میخونه و صلیب میکشه
یا حرفاشون مثلن کای میگه همه ی نوجوونا و طرفدارا باید درس بخونید اگه دوس ندارید پس مارو هم دوس نداشته باشید
هر کدوم یه حرف خوب میزنن یه کار خوب میکنن هیشکی اینارو نمیبینه بعد اون نمادا که الان یکم کمتر شده رو میبینن
مردم ما نیاز دارن یه بحث بندازن که اینا بحث کنن
بابا نمادا رو بشناسین ولی اعمال خوب و بد بقیه رو تجزیه تحلیل نکنید لطفااااااا
اینهمه مردم تو ایران از همینا استفاده میکنن هیشکی انتقاد نمیکنه بعد میرن یه کشور دیگه رو انتقاد میکنن
ما به موسیقی کره علاقه داریم
کاریشم نمیشه کرد موسیقیه ایران اگه خوب بود هیچوقت سمت غرب و شرق نمیرفتیم
البته توهین نمیکنم خوب هست مثلا خدابیامرز مرتضی پاشایی مهدی احمدوند احسان خواجه امیری بهنام صفوی و ...
ولی میدونی تو ایران هر کی از ننش قهر میکنه میاد خواننده میشه
مثلا من پسرخاله خودم بعد از اینکه با دوس دخترش بهم زد یکم افسرده شد بیچاره ورداشت اهنگ مرتضی پاشایی رو خوند انگار که خوانندس بابا بس کنید خب
من واقعا نمیفهمم چرا موسیقی و تلویزیون ما نمیتونن یه جذابیت از خودشون نشون بدن
ببخش زیاد حرف زدم ممنون بابت نظرت

سلام
میبخشید ولی حرفاتون فقط بعضیاش درست بود
راجب اجبار اونا باید عرض کنم که هر کسی یه رویایی داره اونا رویای خواننده شدن رو داشتن شما زندگی اونارو ندیدین
پس نمیتونین نظر بدین من تا حدودی دیدم و میدونم چیه
شما میگین که مردم از زندگی عادی اونا الگو نمیگیرن و از همین موزیک ویدیو و اثارشون الگو میگیرن
خب مردم همش از بدیاشون الگو میگیرن ایا
ایا از نمادها فقط الگو میگیرن
شما فقط یه چیزو میبینید نماد
ولی ما خودشونو میبینیم زندگیشونو میبینیم و نماد هم اصلا بهش توجه نمیکنیم چون اگه قرار بود توجه کنیم الان داغون بودیم میدونین چرا چون تو ایران هم از اینجور چیزا هست هر کسی یه سبکی داره دیگه اگه یکی از رو یکی دیگه تقلید کنه که نمیشه البته بعضیا از خودشون سک ندارن یا بهتره بگم سلیقه ندارن و تقلید میکنن
من پشت صحنه و ویدیوها و برنامه های دیگشونو دیدم و دیدم که برای موفقیتشون دعا میکنن
دیدم که چقدر مهربونن و باهم صمیمی هستن حسادت بینشون رایج نیست بلکه رقابت بینشون هست
ولی بین ما حسادته نه رقابت
مردم ما رفتن سمت شرق و غرب چوووووووون خودشون از خودشون خلاقیت نشون نمیدن و مجبورن برن دست به دامان بقیه شن
البته توهین نباشه ایرانیا نخبه هستن و واقعا نابغن اما ازش استفاده نمیکنن و فقط دنبال تفریح و چرت و پرت بازین
واسه همینه که اینجوری شدیم
من تاثیر گرفتم ازشون اما تاثیرای خوب اونا واسه رویاهاشون دوییدن و رسیدن بهش
من اینو یاد گرفتم که به قول یه بزرگی اگه 7 بار خوردی زمین پاشو و هشتمین بار رو محکم بایست
من ازشون یاد گرفتم مهربون باشم و بخشنده
ازشون یاد گرفتم واسه رویاهام تلاش کنم نه اینکه بشینم تا رویام بیاد طرفم
شماها فقط بد رو میبینید نه خوبو
پشت اینهمه بدی که به چشم ما کی پاپرا نمیاد کلی خوبی هست
فقط شما نمیبینید
در رابطه با موسیقی خب بابا اینا متن اهنگاشون اصلا چیز بدی نداره من دارم گوش میدم با ترجمه
وقتی میبینم بده دیگه گوش نمیکنم
مرض که ندارم اگه قرار باشه موسیقی به این سبک گناه باشه کل خواننده های اران به سلامتی و دل خوش کافرن
موسیقی متال یا موسیقی که پر از فحش و توهین باشه حرومه
موسیقی رپ حرومه ولی رپ ایران + رپ خارج و در بعضی مواقع خیلی کم تو کره
رپ کره فقط سبک رپه متن رپ عالیه یعنی به جرعت میتونم بگم فوق العادست
ولی رپ ایران و خارج پر از فحش و توهین هر چی چرت و پرته میگن ماشالله ایرانیا هم که عاشق جونشونو برای رپرامون میدن
همین دوستای خودم خودشونو برای بهزاد لیتو و تتلو و ارمین و از این قبیل رپرای عزیزمون میکشن
اونوقت متن اهنگو بچسبی پر از غم پر از فحش پر از توهین و چرت و پرته
متن رپ کره رو که میخونی انقدری فوق العادست که من حظ میکنم
این یه تیکه از اهنگیه که اعضای گروه اکسو برای دوتا از هم گروهیاشون که بخاطر بیماری از گروه رفتن خوندن البته تیکه رپش هست:
نرو، من میخوام که تو رو برگردونم
میدونم سخته که منو باور کنی، چون قول ها یکبار شکسته شده
به هرحال من میخوام تا ابد کنار تو بمونم. زندگی و نفسمو با تو شریک شم
آرزو دارم مثل زمانی که شروع کردیم شاد باشیم
ازت ممنونم، متاسفم ، دوستت دارم
و اینم از متن اهنگ عزیز دل دوستام که میکشن خودشونو براش حالا مقایسه کنید(توهین نیست فقط مقایست):
من من من ، آره حرفتو میدونم
تا آخر داستانو از لحن تو میخونم
بعدش قلبتو میشکونم همه ورشو میشورم
آره راست میگی که بی منطق و بیشعورم
نمیخواد ، کنار هم بشینیم بیخود و
همو نگاه کنیم که رو هم ما کشیدیم سیفونو
من ، یه پسر خارق العاده
که بمونی بام میشه آخر (این تیکش بد بود ببخشید ننوشتم)
قلبم خوب مثل اهورامزدا
تو فکرمه همیشه یه هیولا هست بام
تو ، دختر داغونه منی
قلبمو گرفتی شدی صاحبخونه سریع
موهات فره بلند
انقدر گلی نمیخواد کسی بره هلند
پای تلفنم نمیخوام ولت کنم
دوست دارم شکنجه بدم شاید آروم بشه دل پُرم
آره..

حرفام زیاده ولی حوصله ی گفتن ندارم فقط مقایسه کنید ممنون میشم جواب بدید همین

یه چیز دیگه...درسته من باید علایقمو بر اساس دینم بسنجم...موافقم...ولی ایا تا حالا فک کردین وقتی من به اون اهنگا گوش ندم به اهنگایی که بو قول شما گوش بدم چقدر روم تاثیر می تونه داشته باشه؟؟؟...میدونم از نظر شما حرفم خیلی مسخره میاد....ولی بزارین واضح تر بگم...من هم خود خواننده هاشونو پذیرفتم و هم اهنگاشونو...اگه بفهمم اون خواننده شیطان پرسته یا حالا هرچیز دیگه مطمئن باشید بدون هیچ صبری علاقم به اهنگاشو بدون اینکه حتی دست خودمم باشه از دست میدم ازش خو به خود متنفر میشم....بزارین همون بحثی داشتمو ادامه بدم....تاثیر بدی که اون اهنگ مجاز شما روم میزاره...اینکه باعث میشه افسرده بشم....من خیلی قران دوست دارم ...درسته قران گوش میدم...ولی وقتی نوبت به اهنگای به قول شما مجاز میرسه خیلی افسردم میکنه..از وقتی اهنگای اونارو گوش دادم خیلی روابط اجتماعیم خوب شده بیشتر میتونم با دیگران دوست بشم....علایقمو به زبون بیارم...تو درسام تونستم موفق بشم...تو یادگیری زبان ها خارجی خیلی اعتماد به نفسم بالا رفت جوری که الان میشه گفتاز نظر زبان هیچیکی تو مدرسمون باهام برابری نمیکنه...میدونم خیلی دارم غیر مستقیم حرف میزنم...شاید اگه یکی اینارو بخونه...با خودش بگه چجوری مگه میشه؟؟؟...ولی وقتی تلاش اونارو دیدم...وقتی اعتماد به نفسشونو میبینم...وقتی تشویق شدناشونو میبینم...وقتی مبینم استعدادشون تو اهنگ کشف شده منم استغدادم تو درسام تونسته شناخته بشه به خودم میگم منم مث اونام...الان من شناخته شدم...می تونم مث اونا تلاش کنم...درسامو بخونم...بتونم کاری کنم که از نظر علم کسی نتونه با کشورم مقابله کنه....حتی ادمایی که از منم باهوشترن وقتی تلاشمو ببینن بفهمن که جلوم کم میارن....
....................
جدا از این بحث خوندم که نوشته شده شیطان پرستی....خیلی عذر می خوام حتی اسمشو به زبون اوردم ولی....برای منم همین سوء تفاهم پیش اومده بود...ی بار تو ی عکس دیدم که جونگ مین با دستاش علامت شیطان پرستی درست کرده..بعد یه سری گشتو گزار تو اینترنت فهمیدم اون علامت راکو با دستاش نشون داده...ممکنه این سوء تفاهم پیش بیاد...علامت راکو تازه اون اختراع نکرده که کسای دیگه درستش کردن......این خواننده ها هم اینقدر احمق نیستن که شیطان پرست بشن...خودشونم میدونن طرفداراشونو از دست میدن...ولی با اینکه بعضیا هستن...(هیچکدوم از اعضای ss501 شیطان پرست نیست...).....اگه رومئو شیطان پرستیه لطفا ی علامت شیطان پرستیو نشونم..بدین...مطمئن باشید اگه ببینمش نه تنها طرفدارشون نمیشم بلکه تو همه وبا همهرو با خبر میکنم و کاری میکنم همه از طرفدار بودنش پشیمون شن...
خیلی حرف زدم....ببخشید..امیدوارم بخونین و بفهمین کاملا در اشتباهین که اون اهنگا رومون تاثیر بد داره...اما همچنان اصرار دارم....بهترین ارام بخش قرانه....گوش دادنش واقعا ارمش میده...اینو جدی میگم...

خواستم نگم...ولی الان میگم...این حرفارو سعی کردم از زبون خودم مال تو زمانی که دبیرستان بودم بگم....الان من داشنجوئم...داشنشجوی رشته دندان پزشکی دانشگاه تهران...خواستم بگم اینو بدونین...وقتی تلاش اونارو دیدم واسه خودم متاسف بودم که چقدر ادم بی شوقیم...یادم میاد ی بار وقتی می خواستم برای کلاس های درسیم برم...پام تاول میزد...من اون موقع شرایط زندگی خوبی نداشتم...ولی الان به لطف درس خوندنای من وضع زدگیمون تغییر کرد...فقط اینو بگم تنها چیزی که من بهش توجه کردم این بود هرگز برای دیدن اهنگاشون افراط نکردم...فقط تلاش...فقط از زندگیم اینو یادم میاد...درس ...درس و درس...همین...لطفا به نکات مثبتی که اون خواننده رو من داشت توجه هم بکنین...این توصیرو هم میکنم...اونایی که جنبشو ندارن لطفا این کلیپارو نبینن چون نه تنها به این درک من نمیرسین بلکه به قول همین ادمایی که اینجا بهتون توصیه کردن دنبالشون نرین بهتون ممکنه صدمه هم بزنه و معتادشون بشین...من باید ادامه درسماو بخونم...خیلی برام عجیب بود چجوری از این سایت سر دراوردم!
(۸/مرداد/۹۴ ۱۸:۵۸)SS501 نوشته است: [ -> ]
هی...اون کسی که اینو نوشته...ببخشید با این متنتون بهشتو تقدیمتون کردن...چچچچ...چه مسخرس!...می خواید به طرفداراشون بگم بیان وبتون ببینین چه بلایی سر وبتون میارن؟؟؟؟....نیازی به اگاهی شما نداریم....نه اینکه ما خودمون کافریم اونه...والا!!!

اگخودتونم دارین میگین...اون با سختی تو نسته به این جایگاه معروفیتش برسه...کیو جونگم از ی خانواده فقیر بوده..هیون جونگم از اولش خیلی مورد ازار قرار میگرفته...همه اون اعضای گروه دابل اس 501 به سختی تونستن به این معروفیت برسن...خیلی ها هم واسه اینکه ثابت کنن اونا شیطان پرستن متن پخش کردن....ولی اینو همه بدونین...همشون دروغشون معلوم شد...حرفای شما باعث میشه ما که رفدارشونیم بهمون بر بخوره...

اونا طرفدارشون نیستن...همه عاشقشونن...اونا بر عکس هنرمندای ما مغرور نیستن و خیلی با طرفداراشون با مهربونیت برخورد میکنن...البته منظورم بعضی از هنرمنداست نه همشون...اسم نمیبرم نمی خوام توهین کنم....لطفا دیگه اینقدر دست از حرفاتون بردارین...با این حرفاتون نه تنها باعث نشدین من ازشون متنفر شم بدتر باعث شدین بیشتر به سمتشون برم...

اونا خیلی برای البوماشون تلاش میکنن...اگه ی بار تمرینای اونارو ببینین...خیلی خوب درک میکنین اونا چقدر سختی میکشن...عین خواننده های ما نیستن که فقط معنی و مفهومشون از اهنگ اینکه ناله و زاری کنن یا قوم های مختلف کشورمونو به مسخره بگیرن یا یه سری حرفایی که به قولی غربیرو می خونن ...نمیگمم معنی اهنگای این خواننده ها هم خوبه ولی هرچیه خوبیش اینکه معنیشونو نمیهمین...از نظر من هرچی که باعث بشه دختر یا پسر برای گناه تحریک شن گناهه...وقتی نمیفهمین معنی اون اهنگا چیه زیاد تاثیری نداره...ولی وقتی اهنگای ایرانی گوش میدم خیلی روم تاثیر بد میزاره....رومئو همونطور که خود جونگ مین گفته کسیه که احساس نداره و نمیتونه عاشق بشه یا متنفر بشه...ی جور دیگه بگم اگه تعریفی غیر از این دارین کاملا در اشتباهین...اون فقط نظریه های مسخرس....

لطفا اگه زیادی تند حرف زدم ببخشید...وقتی دیدم داره راجب خواننده مورد علاقم بد بحث میشه نتونستم چیزی نگمخیلی هم عصبیم کرد...
ایلار خانوم...می تونم منظورتونو راجب کلیپ سطح بالا...یا همون موزیک ویدیویی که ما میگیم....بدونم؟؟؟....منظورتون اهنگایی که توش صحنه داره؟؟؟...خخخخ....هرچیه اگه اینا اینجوری باشن...فقط ممکنه از بین 8 یا شایدم بیشتر 1 شون صجنه دار باشه...گرچه برای یکی از عضای دابل متاسف شدم که بعد از اینکه از دابل خارج شد موزیک ویدیو هاش چندان مناسب نبود...ولی راجب این خواننده کاملا اشتباهه...
من طرفدار این خواننده نیستم...از بین اعضای گروهشون طرفدار کیو جونگم ولی اونو بعنوان خواننده مورد علاقه دومم دوست دارم...اینم بدونین رقصای اونا حرکات موزون نیست....بیشتر از این نمی خوام ادامه بدم سر رقصشون که مطمئنم اگه بگم خیلی توهین میشه به کشورم ولی من کشورمو دوست دارم....

یه سوال می پرسم...ایا هیچ ایرانی ای با دیدن این کلیپ ها بت پرست شده؟؟؟...بعدشم اونا مسیحین ...نمیدونی ایلار خانوم اینم به معلوماتت اضافه کن...منظورت از تحقیق چیه تو که حتی اینم نمیدونی!!!البته شما خودتون گفتین:
من تو این مدت رفتم دنبالش ببینم اینها کی هستند )...حالا بدونین اینا کین..من 5 ساله دارم با اینا سر میکنم...من میدونم یا شما که 1 روزه اصن فوق فوقش 2 هفته سرش تحقیق کردین...؟؟؟...من خودم خیلی روس اینکه طرفدار کی باشم تعصب دارم...طرفدار هر خواننده ای نمیشم...از خواننده هایی که اهنگاشون سطح سنی درست حسابی نداشته باشه متنفرم...

یه چیز دیگه...درسته من باید علایقمو بر اساس دینم بسنجم...موافقم...ولی ایا تا حالا فک کردین وقتی من به اون اهنگا گوش ندم به اهنگایی که بو قول شما گوش بدم چقدر روم تاثیر می تونه داشته باشه؟؟؟...میدونم از نظر شما حرفم خیلی مسخره میاد....ولی بزارین واضح تر بگم...من هم خود خواننده هاشونو پذیرفتم و هم اهنگاشونو...اگه بفهمم اون خواننده شیطان پرسته یا حالا هرچیز دیگه مطمئن باشید بدون هیچ صبری علاقم به اهنگاشو بدون اینکه حتی دست خودمم باشه از دست میدم ازش خو به خود متنفر میشم....بزارین همون بحثی داشتمو ادامه بدم....تاثیر بدی که اون اهنگ مجاز شما روم میزاره...اینکه باعث میشه افسرده بشم....من خیلی قران دوست دارم ...درسته قران گوش میدم...ولی وقتی نوبت به اهنگای به قول شما مجاز میرسه خیلی افسردم میکنه..از وقتی اهنگای اونارو گوش دادم خیلی روابط اجتماعیم خوب شده بیشتر میتونم با دیگران دوست بشم....علایقمو به زبون بیارم...تو درسام تونستم موفق بشم...تو یادگیری زبان ها خارجی خیلی اعتماد به نفسم بالا رفت جوری که الان میشه گفتاز نظر زبان هیچیکی تو مدرسمون باهام برابری نمیکنه...میدونم خیلی دارم غیر مستقیم حرف میزنم...شاید اگه یکی اینارو بخونه...با خودش بگه چجوری مگه میشه؟؟؟...ولی وقتی تلاش اونارو دیدم...وقتی اعتماد به نفسشونو میبینم...وقتی تشویق شدناشونو میبینم...وقتی مبینم استعدادشون تو اهنگ کشف شده منم استغدادم تو درسام تونسته شناخته بشه به خودم میگم منم مث اونام...الان من شناخته شدم...می تونم مث اونا تلاش کنم...درسامو بخونم...بتونم کاری کنم که از نظر علم کسی نتونه با کشورم مقابله کنه....حتی ادمایی که از منم باهوشترن وقتی تلاشمو ببینن بفهمن که جلوم کم میارن....
....................
جدا از این بحث خوندم که نوشته شده شیطان پرستی....خیلی عذر می خوام حتی اسمشو به زبون اوردم ولی....برای منم همین سوء تفاهم پیش اومده بود...ی بار تو ی عکس دیدم که جونگ مین با دستاش علامت شیطان پرستی درست کرده..بعد یه سری گشتو گزار تو اینترنت فهمیدم اون علامت راکو با دستاش نشون داده...ممکنه این سوء تفاهم پیش بیاد...علامت راکو تازه اون اختراع نکرده که کسای دیگه درستش کردن......این خواننده ها هم اینقدر احمق نیستن که شیطان پرست بشن...خودشونم میدونن طرفداراشونو از دست میدن...ولی با اینکه بعضیا هستن...(هیچکدوم از اعضای ss501 شیطان پرست نیست...).....اگه رومئو شیطان پرستیه لطفا ی علامت شیطان پرستیو نشونم..بدین...مطمئن باشید اگه ببینمش نه تنها طرفدارشون نمیشم بلکه تو همه وبا همهرو با خبر میکنم و کاری میکنم همه از طرفدار بودنش پشیمون شن...
خیلی حرف زدم....ببخشید..امیدوارم بخونین و بفهمین کاملا در اشتباهین که اون اهنگا رومون تاثیر بد داره...اما همچنان اصرار دارم....بهترین ارام بخش قرانه....گوش دادنش واقعا ارمش میده...اینو جدی میگم...

خواستم نگم...ولی الان میگم...این حرفارو سعی کردم از زبون خودم مال تو زمانی که دبیرستان بودم بگم....الان من داشنجوئم...داشنشجوی رشته دندان پزشکی دانشگاه تهران...خواستم بگم اینو بدونین...وقتی تلاش اونارو دیدم واسه خودم متاسف بودم که چقدر ادم بی شوقیم...یادم میاد ی بار وقتی می خواستم برای کلاس های درسیم برم...پام تاول میزد...من اون موقع شرایط زندگی خوبی نداشتم...ولی الان به لطف درس خوندنای من وضع زدگیمون تغییر کرد...فقط اینو بگم تنها چیزی که من بهش توجه کردم این بود هرگز برای دیدن اهنگاشون افراط نکردم...فقط تلاش...فقط از زندگیم اینو یادم میاد...درس ...درس و درس...همین...لطفا به نکات مثبتی که اون خواننده رو من داشت توجه هم بکنین...این توصیرو هم میکنم...اونایی که جنبشو ندارن لطفا این کلیپارو نبینن چون نه تنها به این درک من نمیرسین بلکه به قول همین ادمایی که اینجا بهتون توصیه کردن دنبالشون نرین بهتون ممکنه صدمه هم بزنه و معتادشون بشین...من باید ادامه درسماو بخونم...خیلی برام عجیب بود چجوری از این سایت سر دراوردم!

سلام دوست عزیز
واقعااااااااا از حرفات مچکرم و دقیقا درکشون میکنم
منم تلاششونو میبینم خوبیاشونو میبینم اصلا هم به بقیه موارد دقت نمیکنم
یه جا خوندم گروه مورد علاقم سرتاسر شیطان پرستیه انقدر ناراحت شدم که فقط دنبالش گشتم ببینم یعنی چی
گفته بود اسب تک شاخ یعنی شیطون پرستی خب پس بچه های ما از زمان کودکی شیطون پرستیو دوس دارن
چرا؟؟؟؟چونکه کارتون های باربی توشون اسب تک شاخ داره
من واقعا نمیدونم منظور مردم غیورمون چیه اخه بابا جان اصلا اونا شیطان پرست ما کافر به شما چه که نظر میدی
شما فقط نمادارو به ما بشناسونین بقیش با خودمون
اینهمه میگین کره جنوبی فلانه یکمم بگین کره جنوبی اولین کشور که از نظر تکنولوژی و اینترنت پرسرعت بالاست
یکی از بهترین و زیباترین و پاکترین کشورهاست
مردمش به قانون احترام میذارن همین پسرامون که از سربازی درمیرن؟اونا اونجا خودشون داوطلب سربازین
بزرگترین شرکت گوشی سامسونگ و ال جی تو کره هست
بابا جان کره خواهر خونده ی ایران محسوب میشه تهران و سئول
خیابون تهران تو سئوله و خیابون سئول تو تهران
واقعا نمیفهمم چرا اینقدر بیکارین که افتادین دنبال اینا
اون آیلار خانمم که حرف زدن اصلا به حرفشون اعتقادی ندارم کلاااااااا باهاش کار ندارم
از حرفای شما خوشم اومد واقعا درکتون میکنم
منم دارم سعیمو میکنم دارم زندگیمو راه میندازم دارم با همه وجودم تلاش میکنم بهترین بشم
واقعا دیگه نمیدوم چجوری باید به همه بفهمونم اونطور که میگن نیست
اصلا مهم نیست دیگه جوابی نمیدم اما
لطفا توهین نکنید به گروه ها شما زندگی خودتونو بچسبید
همین
بد نیست بدونین نماد گروه exoیه هرمه وبعد تبدیل میشه به چندتا لوزی من عکسشو به صورت متحرک دیدم
دلم میخواست دوباره این تاپیک به جریان بیافته
سلام من با خوندن حرفای شما عوض شدم نمیخوام طرفداری کنم فکر کنم از اسمه کاربریم معلوم باشه کی پاپرم ولی من قبله اینکه کی پاپر بشم از نمادهاومسئله فراماسونی و اینجور چیزا خبر داشتم جز کسایی هستم که از اول سخنرانی های استاد رائفی پور رو دنبال کردم من این نماد هایی که شما میگین رو کاملا قبول دارم و دیدم یادمه استاد همیشه میگفت وقتی یه فیلم میبینی به یه نماد سریع نگو این طرف شیطانپرسته حداقل سه تا نماد از تو فیلم پیدا کن حالا شما با یه نماد نمیتونی به هرکسی برچسب بزنی چون اونوقت خیلیا حتی خواننده های ایرانیم شاملش میشن
مثلا هرم یه چیز پر کاربرد توی طراحیه چون واقعا قشنگ میشه نمیشه تا یکی ازش استفاده کرد بگیم این مورد داره
نکته دیگم اینه که این خواننده های کره ای همشون از طرف شرکتاشون ساپرت میشن هرکاری اونا ازشون بخوان انجام میدن فقط برای معروفیت بیشتر خب خوانندن وقتی طعم شهرت رو چشیدن بعدش دیگه هرکاری میکنن تا شهرتشون بیشتر بشه و اخیرا یه عکسی تو فضای مجازی دست به دست میشه که اقای اوباما و همسرش هستن ودستشون یه تی شرت با نماد گروه اکسو هست خب اینا کاملا کار شدست نمیشه ندید گرفت
حتی اگه بحث نماد هارم بزاریم کنار معروفیت بی از حده کی پاپ طی چند سال اخیر خیلی نظر ادمو جلب میکنه
در هر صورت موسیقی خوبه بد نیست در کنارش باید از این مسائل هم اگاه باشین یه صفحه شطرنجی نمیتونه تاثیری رو یه فرد اگاه داشته باشه

اها یچیزیم میخواستم بگم من کاملا با کارتون موافقم ولی اولشو خیلی بد شروع کردین و طرفدارارو حساس کردین خیلیا کله تاپیکو تخوندنو با خوندن چندتا پسته اول اتیشی شدن اومدن عضو شدن که فقط دعوا راه بندازن کاش کم بهتر مطلبو شروع میکردین
(۶/آذر/۹۲ ۲۰:۲۲)احمد شاکر نوشته است: [ -> ]
هانا

منکه یه بار گفتم بازم میگم شما فقط می خوایین از تلوزیون پخش شه؟دستزسی به اینترنت ندارید؟الان با چی پست میدین؟Smile
اون کنسرتا کلیپاش تو اینترنت هست.اگه واقعا دسوت دارید تماشا کنید و واقعا قصد دارید پیگیر باشید میرید دنبالش
نمونه:
http://www.aparat.com/McSaturday

http://www.musicmusic.ir/index.php?optio...2&cat_id=9

ببخشید با این که یه بچم میگم درکل جوابهاتون بگم که ماهواره الان خیلی بین مردم کمتر شده و حالا اونایی که میرن سمت این چیزا برای اینکه امکانات کافی نیست مثل اینکه آخه کجای سریالا یا فیلما ی ایرانی ها قشنگه که بیشترشون درمورد یه بدبخت بیچارست یا درمورد یه زنیه که دنبال شوهر میگرده اهدافشون هم پوچ و خالیه درمورد موسیقی هم بگم که متنشون یکیه آهنگش هم تکراریه (خواننده های قانونی و غیر قانونی) بعضی ها هم مثل من دنبال صدای زن هستن موسیقیه سنتی هم قشنگه ولی بین بچه ها طرفدار نداره برای همین بعضی ها به موسیقی یا فیلم کشور هایی مثل کره میرن بنظر من اگه مردم درمورد علام و نشانه های فراماسون و شیطان پرستی بدونن میتونن خوب رو از بد تشخیص بدن مثل گروه های 2ne1 و 4minute که به عکساشون یه دقیقه نگاه کنین میفهمین قضیه از چه قراره

یه چیز هم درمورد شیطان پرستی و فراماسون بگم که
شیطان پرستی یه فرقه ایه که از اسمش معلومه چيه
فراماسون هم یه گروهیه که دوست دارن تو دنیا حکومت کنن
که هردو باهم کار میکنن چون اهدافشون باهم شباهت داره
و اما درمورد خواننده ها هم بگم اگه مسیحین ولی تو خوندنشون مورد داشتن یعنی اینکه کمپانیشون این دستورات رو میده و اونا هم مثل عروسک اونا هستن که هیچی نمیدونن

(۸/مرداد/۹۴ ۱۸:۵۸)SS501 نوشته است: [ -> ]

....................

خوشبحالت که تاثیر مثبت گرفتی
من که از چیزی تاثیر نمیگیرم
با حرفات هم کاملا موافقم
ما باید نکات مثبتشون رو در نظر بگیریم البته درکل کره ای ها خیلی برای اهدافشون تلاش میکنن
ببینید دوستان حتی اگه حرف شماهم درست باشه واونا عروسک خیمه شب بازی شرکتا وکمپانیاشون باشن وخودشون هیچ اگاهی در رابطه با نمادهای به کار برده شده نداشته باشن بازم موجب نشر این نمادها در بین جوونا میشن
حتی مدل مویی هم که بعضیاشون به کار میبرن درست مثل شیطان پرستاست اسم گروه رو نمیبرم که طرفداراش ترورم نکننBig Grin
تازه اگه از نمادهای استفاده شده در کلیپ هاشونم چشم پوشی کنیم مسیله مهم تری وجود داره که علم برگردان موسیقیه
علم برگردان موسیقی در واقعه به ما نشون میده که موسیقی هایی که ما گوش میمیدیم علاوه بر محتوای ظاهری یه پیام برای ناخوداگاه انسان نیز در بر داره البته همه موسیقی ها هم اینگونه نیستن
جهت کسب اطلاعات بیشتر سخنرانی استاد رایفی پور را در زمینه موسیقی تماشا کنیدWink
(۲۱/مرداد/۹۴ ۸:۲۱)A.E نوشته است: [ -> ]بد نیست بدونین نماد گروه exoیه هرمه وبعد تبدیل میشه به چندتا لوزی من عکسشو به صورت متحرک دیدم
دلم میخواست دوباره این تاپیک به جریان بیافته
[تصویر: kdu3rfqqcm7hg2svacxk.gif]
من فکر میکنم تمایل به گوش دادن بعضی از موسیقی ها شبیه به مد هست , جو هست , فاز هست من از 20 سال پیش همیشه عینکم فرمش یکی بوده تقریبا گاهی یه کوچولو تفاوت ولی در کل همیشه شکلش یکی بوده ولی عده ای بر اساس مد سال عینکشون رو عوض می کنند و میگن اگه این عینک نزنی یا مدلی بزنی که مد نیست بین گروه دوستان یه جورایی انگشت نما میشی خوب جذب گروه دوستان نمیشی . درباره موسیقی هم همینطور اگه این موسیقی رو گوش ندی پیش دیگران تابلو هستی یا مد لباس و خیلی چیزای دیگه که من اهمیتی بهش نمیدم چیزی که برام مهمه سلیقه ی خودمه چرا من باید از جو جامعه الگو بگیرم من سلیقه خودم رو دارم و اگه جامعه دوست داره از سلیقه من الگو بگیره . مدتی پیش یکی از دوستامو دیدم که یه عینکی شبیه عینک های پدربزرگ های 40-50 سال پیش زده بود گفتم چرا عینک بابابزرگتو زدی گفت اینا الان مد شده دور سیاه هست . اگه ادمی اینقدر ضعیف باشه که جو بگیرش این دیگه آدم نیست . در کل از هر چیزی هم که از نمادهای شیطانی استفاده میکنند دوری کنید .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع