تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: موسیقی کره جنوبی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
منم به موسیقی کره ایی علاقه مندم////BlushHeart
از هر گروهی ام که فکرشو بکنید من کلیپ دارم////
با این حرفایی که شما دارین میزنید کم کم دارم میترسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!Confused
در ضمن من عاشششششششششششششششششششششششق گروه شاینی ام////// Heart
البته فک نمیکنم اینا کارای از پیش تعیین شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! DodgyHuh
دوستان بعد یه مدت طولانی سلام
ببخشید ی تاپیک جنجالی زدم و محو شدم...راستش اینترنتم مشکل داشتم بعد هم بلاک شدم ( سر شوخی با این چشم بادومی ها...حالا بماند)

نظرات همه رو خوندم ...از ی جایی باز بحث تکراری شد همون موسیقی خوب هست یانه؟...فک کنم بحث بی نتیجه ایه ک جوابش فقط خود شخص میتونه بده نه کس دیگه
دوم من سبک موسیقی شرقی رو میپسندم روی چیزی که گوش میدم تحقیق میکنم تا خیالم راحت بشه این سلیقه منه خواهش میکنم به علایق هم توهین نکنین
سوم درباره گروهی که من شروع کردم یه کوچولو مونده تاحرفام درباره اشون کامل بزنم....فک میکردم بقیه فن ها گروهها دیگه میان کمک و درباره بقیه هم مینویسن که متاسفانه نکردن در اصل هدف بررسی موسیقی بود که گوش میدیم نه فقط به جنجال کشیدن و دعوا راه انداختن
چهارم متاسفانه تو کره به حدی تقلید از غرب زیاد شده ک دیگه مصداق موسیقی شرقی رو نمیشه براش بکار برد
و دراخر ممنون

خب این خبر برای دیروز و دیشبه
مربوط به یi گروه دختر به نام2ne1 از کمپانی YG( اگه اشتباه نکنم)..من این گروه و نمیشناسم اطلاعات زیادی هم درباره شون ندارم ...ولی این یه توهین اشکار به قرانه...تاحالا تو اسیا سابقه توهین به قران و نداشتیم .....شاید این شروعش باشه
متن زیر از انجمن کی پاپه
[تصویر: 13368705458643671287.jpg]

دیروز اجرای CL ( رپر این گروه) برای اهنگ MTBD منتشر شد و ساعاتی بعد سیلی از اعتراضات مسلمانان به CL وارد شد مبنی بر این که در قسمتی از این اهنگ به قران بی احترامی شده …..

اول یه چیزی رو بگم این موضوع به صورت خبر رسمی جایی منتشر نشده و فقط در شبکه های اجتماعی پخش شده و همه این مطالب شامل تحقیقات و بررسی های طولانیه

این موضوع اول به این صورت همه جا پخش شده که در اهنگ MTBD به قران توهین شده و این ویدئو سریعا باید پاک بشه و حتی CL رو هم تهدید به مرگ کردن

اما خب کدوم متن اهنگ توهین به قرانه ؟ تو این اهنگ اصلا متنی که بخواد به قران توهینی کنه نداشته وفقط توقسمتی از اهنگ دقیقه ی 1:02 صدایی میاد که مشخص شده صدای یه پسرجوون قاری قرانه که این قسمت رو میخونه حالا با دانلود کلیپ زیر متوجه منظورم میشید

Download

و این کل ماجرا بود ولی چند تا سوال باقی میمونه این اهنگ که همراه البوم 1 هفته ی پیش منتشرشده و با وجوداین همه فروش دانلود و …. یعنی تو این مدت چطور یک نفر پیدا نشده تا این موضوع رو پخش کنه ؟ چرا YG با وجود این همه انتقاد هایی که به خاطر علامت های مختلف و عکس کاور و … بهش میشه تو این مورد با دقت بیشتری عمل نکرده ؟ ایا واقعا این بی احترامی به قران بوده ؟ این موضوع بیشتر تقصیر کی میتونه باشه ؟ و چیزی که همه منتظرشن چرا YG جوابی به این اعتراض ها هنوز نداده ؟؟؟ و…..
این هم اجرای این خانومه ( توصیه نمیکنم ک ببینش)
Download
من اطلاعت زیادی درباره موسیقی ندارم ولی چیزی که به نظر من میرسه پخش این آیه در بکگراند اهنگه ....اگه کلیپ اجرا و ببینن میشه دقیقه 2:57Angry
سلام
من یه سریال شرقی به نام 2 برادر دیدم که در اون اذان پخش می کرد
صحنه ای بود که یکی از برادرا مرده بود
خیلی تعجب کردم
گفتم شاید به خاطر نوای روحانی اذان اونو موقع مرگش پخش کرده
که این فکر من درسته

اما درباره شو که ربطی نداره
البته این شرقیا تو باغ نیستن شاید بدون منظور قران در اهنگ گذاشته باشن . شاید هم منظور داشتن

الله اعلم
(۱۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۰)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ] شاید بدون منظور قران در اهنگ گذاشته باشن . شاید هم منظور داشتن

الله اعلم
چیزی که من مطمئنم اینا روی ثانیه ثانیه که نه صدم ثانیه اهنگا و موزیک ویدیو هاشون هزار ساعت فکر میکنن مطمئنا اتفاقی نیست
مثلا ی بار یه خواننده گردنبد الله ای که یکی از طرفداراش بهش داده بودن و انداخت گردنش به ثانیه نکشید رفتن گفتن نمی دونی این یعنی چی ؟!این نماد اسلام و ال و بله و خلاصه طرف گردنبند و در اورد ( طرف هیو یونگ سنگ عضو گروه دابل اس 501 بود)
حالا بماند انداخت الله که معنی کلمه خدا در عربی رو راحت تر میشه تصادفی فرض کرد تا قرار دادن ی ایه کامل از کتاب اسمانی قرانConfused
خب انگار نظری درباره توهین به قران نداشتینDodgy
ولی
مسلمونا جهان مثل ما ایرانی ها بیکار نموندن
اینم

" فدراسیون مسلمونای کره یه شکایت رسمی در برابر کمپانی yg و این اهنگ تنظیم کردن و گفتن که این اهنگ یه توهین بده به مسلمونا و از کمپانیه yg خواستند که سریعا اقدام به از بین بردنش کنن یا کل اهنگو ویرایش کنن یا اگه هیچ کدوم از این کارا رو نکردن ,باید از همه ی مسلمونای جهان معذرت خواهی کنن...اگر نه تمام مسلمونای جهان این قضیه رو جدی تر میگیرن... "
حالا عکس العمل کمپانی yg که خیلی ها منتظر بودیم :
" در واقع YG بیانیه ی رسمی در این باره نداد ولی فقط اعلام کرده که اون بخش رو از اهنگ پاک میکنه..."

.
.
.
.
در چند ساعت بعد
خب منتشر شده
.
.
بالاخره کمپانی YG اون قسمت قرانی تو اهنگ CL رو حذف کرد و این ویدیو رو دوباره اپلود کرد تو یوتیوب.این کازشون باعث شد همه مطمئن بشنکه اون قران بوده....اگه نبود بالاخره یه توضیحی میدادن.اونا فقط اومدن یه کاره حذفش کردن و حتی عذر خواهی هم نکردن.AngryAngry
حرفی میمونه؟!!!
انگار هنوز مسلمونا خیلی جاها ک حتی ادعایی هم ندارن مسلمونیشون خیلی بهتر ازماهاست....هنوز ما به خودمون نیومده بودیم که ....تهدید کردن و اونقد با اقتدار عمل کردن که کمپانی با اون همه دبدبه و کبکبه اهنگ و یرایش کرد...HeartHeart
موسیقی کره ای....توی سبک های کی پاپ کمپانی های YG و اس ام سردمدارای حرکات ایلومناتی هستن...البته کمپانی اس ام که قبلا با پنهان کاریهای خیلی زیاد این نماد هارو در موزیک ویدیو های خودش نشون میداد الان کاراشو علنی تر انجام میده مخصوصا موزیک ویدیو ها و در کل فلسفه ساخت گروه پسرونه جدیدش اکسو...گروهی متاسفانه طرفدارهای زیادی هم تو ایران پیدا کرده...
(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۲)admiral نوشته است: [ -> ]امروز میخوام درباره لیدر کیم هیون جونگ یکم بگم ( البته فقط برداشت خودمه)
کیم هیون جونگ متولد شش ژوئن 1986 است..شاید به دور از واقعیت نباشه که بگم بیشترین دلیل مشهور شدن گروه دابل اس بخاطر ایشون و بازی در سریال پسران فراتر از گل باشه ( و تو ایران تقریبا بالای 60 درصد کسایی که طرفداران این گروه هستند بخاطر این سریال عاشقانه و آهنگ Because Im Stupid ه)
خب تا جایی که من میدونم آهنگ های این آقا بیشتر حول محور عشق میگرده ولی توی سه موزیک ویدیو آخرش بشدت از نماد استفاده میکنه
اول چندتا نماد از زمان دابل اس میذارم بعد میرم سراغ خود لیدر

تک چشم در لباس پارک جونگ مین

[تصویر: 42657932968653646187.jpg]

ستاره پنج پر ( این عکس مال عکاسی تو آمریکایه.. بهتر به اسکلت روی پیراهن یونگ سنگ هم توجه کنیم)

[تصویر: 93497908734965555290.jpg]

شاید بهتر بگم هیون جونگ حدود شش ماهه که سمت نماد گرای رفته تا قبل اون فقط یه لباس تک چشم و داشت و یه صفحه شطرنجی ( شرمنده عکس لباس تک چشمش و پیدا نکردم) بیشتر نبود
این عکس های مقدمه

تک چشم ( اونم چشم چپ البته عکس جدید فک کنم مال دو ماه پیشه)

[تصویر: 05771253962098981622.jpg]

اینم اسکلت فک کنم هنگام ورود به فرودگاه باشه تاریخش یادم نیست ولی خیلی قدیمی نیست

[تصویر: 45974214246680899096.jpg]

این عکس خیلی جدیده درسته شکل اصلیش صلیبه ولی ستاره های پنج پر دور لباس اونم با زاویه خاص و تعداد 6 تا!!!!!)

[تصویر: 62029264134947173908.jpg]

خب بریم سراغ موزیک ویدیو هاش
صفحه شطرنجی تو موزیک ویدیو Lucky Guy

[تصویر: 99869657639422643034.jpg]

صفحه شطرنجی تو موزیک ویدیو save today ( این موزیک ویدیو یکم مشکوکه قبلا یه نقد ازش خونده بودم میخواستم واستون بذارم ولی پیدا نکردم )

[تصویر: 34253195699362848422.jpg]

حالا وقت بحث اصلیه
موزیک ویدیو tonight تاریخ انتشار یک روز قبل از تولد امسالش 5 ژوئن 2013 یک آهنگ عاشقانه و این نمادها ؟!!!!!!Dodgy
1**
از اول تا آخر این موزیک ویدیو شطرنجیه
[تصویر: 53309684408392172880.jpg] [تصویر: 96362891014869423390.jpg]
[تصویر: 34009441034149499248.jpg] [تصویر: 59550342095013182262.jpg]
[تصویر: 04984120703712299374.jpg] [تصویر: 54525958922681169676.jpg]

یه نگاه به این اسکلت بندازین
[تصویر: 14224590898583126177.jpg]

بیشتز از خود هیون جونگ تو موزیک ویدیو حضور داره
اولش میکنه تو انگشتش ( اونم انگشت اشاره )

[تصویر: 30872590759964406151.jpg] [تصویر: 62307671021045093070.jpg]

چیزی که خیلی ذهنم و درگیر کرده اینه که این اسکلت یهو ظاهر میشد وسط تصویر اونقد سریع بود که نمیفهمیدی چیه فقط میومد و میرفت

[تصویر: 94463516361402356577.jpg] [تصویر: 94083605825392849436.jpg]
[تصویر: 54293792156158709321.jpg] [تصویر: 44418981492381066247.jpg]

[تصویر: 57722693332183685843.jpg] [تصویر: 62132786499598879911.jpg]

سلام من چندوقتی هست که درمورد این مسائل تحقیق و جستجو میکنم و از طرفداران پرو پا قرص کره بودم تا اینکه تو یکی از فیلمهاش از طریق انجام یه حرکتی از طرف "جانگ یونگ هوا"متوجه علامت شیطان پرستی شدم و همونجا انگار از یه خواب عمیق بیدار شدم دوسه تا از موزیک ویدئوهای اون آقارو هم داشتم و بررسی کردم تمامشون پرازنمادهای شیطان پرستی از جمله صفحه شطرنجی و مثلث قرمز واژگون و...بود
قبل از اون قضیه اخیراچندتااز موزیک ویدئوهای ssو کیم هیون جونگو دانلود کرده بودم و نسبت به دوتاش یکی love ya ویکی هم همین
tonight
احساس بدی داشتم به خصوص دومی ولی ازاونجایی که تو فکر نمادهای شیطان پرستی و اینا نبوذم اصلا به فکرم نمیرسیدتا اینکه قضیه بالا اتفاق افتاد و دونه دونه موزیک ویدئوهایی که داشتمو بررسی کردم و متاسفانه همش مورد داشت
اتفاقا این قضیه جمجمه هم قبل اینکه به نمادها پی ببرم ذهن منم درگیر کرده بود!خیلی سریع ظاهر میشد و میرفت و الان وقتی اسلاید هارو دیدم دلیلشو کاملا فهمیدم...اگه دقت کنید میبینیدکه این جمجمه کجاها ظاهر شده:روی پول ، روی شراب و....
اون انگشتر تو انگشت اشاره و سرخرگوش و اینا هم که بماند
(۱۰/خرداد/۹۳ ۱۴:۲۲)marvel نوشته است: [ -> ]سلام من چندوقتی هست که درمورد این مسائل تحقیق و جستجو میکنم و از طرفداران پرو پا قرص کره بودم تا اینکه تو یکی از فیلمهاش از طریق انجام یه حرکتی از طرف "جانگ یونگ هوا"متوجه علامت شیطان پرستی شدم و همونجا انگار از یه خواب عمیق بیدار شدم دوسه تا از موزیک ویدئوهای اون آقارو هم داشتم و بررسی کردم تمامشوk پرازنمادهای شیطان پرستی از جمله صفحه شطرنجی و مثلث قرمز واژگون و...بود
قبل از اون قضیه اخیراچندتااز موزیک ویدئوهای ssو کیم هیون جونگو دانلود کرده بودم و نسبت به دوتاش یکی love ya ویکی هم همین
tonight
احساس بدی داشتم به خصوص دومی ولی ازاونجایی که تو فکر نمادهای شیطان پرستی و اینا نبوذم اصلا به فکرم نمیرسیدتا اینکه قضیه بالا اتفاق افتاد و دونه دونه موزیک ویدئوهایی که داشتمو بررسی کردم و متاسفانه همش مورد داشت
اتفاقا این قضیه جمجمه هم قبل اینکه به نمادها پی ببرم ذهن منم درگیر کرده بود!خیلی سریع ظاهر میشد و میرفت و الان وقتی اسلاید هارو دیدم دلیلشو کاملا فهمیدم...اگه دقت کنید میبینیدکه این جمجمه کجاها ظاهر شده:روی پول ، روی شراب و....
اون انگشتر تو انگشت اشاره و سرخرگوش و اینا هم که بماند

امکانش هست بگید در چه فیلمی جانگ یونگ هوا رو به اون شکل دیدید؟
در فیلم عاشقم شدی اسم دیگر این فیلم هم ضربان قلب هست
حالا از روی آگاهی این کارو کرده یا برنامه ریزی عوامل پشت صحنه بوده بی خبرم نسبت به موزیک ویدئوهاشم همینطور
حدس میزدم این رو بگید:-) اما هرچقدر فکر میکنم همچین چیزی رو ندیدم،اتفاقن به نظرم جزو سالم ترین سریالایی بود که دیده بودم!پیام خصوصیتون باز نیست وگرنه بحث رو اونجا انجام میدادیم:-)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع