منم به موسیقی کره ایی علاقه مندم////

از هر گروهی ام که فکرشو بکنید من کلیپ دارم////
با این حرفایی که شما دارین میزنید کم کم دارم میترسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن من عاشششششششششششششششششششششششق گروه شاینی ام//////

البته فک نمیکنم اینا کارای از پیش تعیین شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
من یه سریال شرقی به نام 2 برادر دیدم که در اون اذان پخش می کرد
صحنه ای بود که یکی از برادرا مرده بود
خیلی تعجب کردم
گفتم شاید به خاطر نوای روحانی اذان اونو موقع مرگش پخش کرده
که این فکر من درسته
اما درباره شو که ربطی نداره
البته این شرقیا تو باغ نیستن شاید بدون منظور قران در اهنگ گذاشته باشن . شاید هم منظور داشتن
الله اعلم
(۱۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۰)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ] شاید بدون منظور قران در اهنگ گذاشته باشن . شاید هم منظور داشتن
الله اعلم
چیزی که من مطمئنم اینا روی ثانیه ثانیه که نه صدم ثانیه اهنگا و موزیک ویدیو هاشون هزار ساعت فکر میکنن مطمئنا اتفاقی نیست
مثلا ی بار یه خواننده گردنبد الله ای که یکی از طرفداراش بهش داده بودن و انداخت گردنش به ثانیه نکشید رفتن گفتن نمی دونی این یعنی چی ؟!این نماد اسلام و ال و بله و خلاصه طرف گردنبند و در اورد ( طرف هیو یونگ سنگ عضو گروه دابل اس 501 بود)
حالا بماند انداخت الله که معنی کلمه خدا در عربی رو راحت تر میشه تصادفی فرض کرد تا قرار دادن ی ایه کامل از کتاب اسمانی قران

موسیقی کره ای....توی سبک های کی پاپ کمپانی های YG و اس ام سردمدارای حرکات ایلومناتی هستن...البته کمپانی اس ام که قبلا با پنهان کاریهای خیلی زیاد این نماد هارو در موزیک ویدیو های خودش نشون میداد الان کاراشو علنی تر انجام میده مخصوصا موزیک ویدیو ها و در کل فلسفه ساخت گروه پسرونه جدیدش اکسو...گروهی متاسفانه طرفدارهای زیادی هم تو ایران پیدا کرده...
(۱۰/خرداد/۹۳ ۱۴:۲۲)marvel نوشته است: [ -> ]سلام من چندوقتی هست که درمورد این مسائل تحقیق و جستجو میکنم و از طرفداران پرو پا قرص کره بودم تا اینکه تو یکی از فیلمهاش از طریق انجام یه حرکتی از طرف "جانگ یونگ هوا"متوجه علامت شیطان پرستی شدم و همونجا انگار از یه خواب عمیق بیدار شدم دوسه تا از موزیک ویدئوهای اون آقارو هم داشتم و بررسی کردم تمامشوk پرازنمادهای شیطان پرستی از جمله صفحه شطرنجی و مثلث قرمز واژگون و...بود
قبل از اون قضیه اخیراچندتااز موزیک ویدئوهای ssو کیم هیون جونگو دانلود کرده بودم و نسبت به دوتاش یکی love ya ویکی هم همینtonight
احساس بدی داشتم به خصوص دومی ولی ازاونجایی که تو فکر نمادهای شیطان پرستی و اینا نبوذم اصلا به فکرم نمیرسیدتا اینکه قضیه بالا اتفاق افتاد و دونه دونه موزیک ویدئوهایی که داشتمو بررسی کردم و متاسفانه همش مورد داشت
اتفاقا این قضیه جمجمه هم قبل اینکه به نمادها پی ببرم ذهن منم درگیر کرده بود!خیلی سریع ظاهر میشد و میرفت و الان وقتی اسلاید هارو دیدم دلیلشو کاملا فهمیدم...اگه دقت کنید میبینیدکه این جمجمه کجاها ظاهر شده:روی پول ، روی شراب و....
اون انگشتر تو انگشت اشاره و سرخرگوش و اینا هم که بماند
امکانش هست بگید در چه فیلمی جانگ یونگ هوا رو به اون شکل دیدید؟
در فیلم عاشقم شدی اسم دیگر این فیلم هم ضربان قلب هست
حالا از روی آگاهی این کارو کرده یا برنامه ریزی عوامل پشت صحنه بوده بی خبرم نسبت به موزیک ویدئوهاشم همینطور
حدس میزدم این رو بگید:-) اما هرچقدر فکر میکنم همچین چیزی رو ندیدم،اتفاقن به نظرم جزو سالم ترین سریالایی بود که دیده بودم!پیام خصوصیتون باز نیست وگرنه بحث رو اونجا انجام میدادیم:-)