شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(۱۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۰)Eve نوشته است: [ -> ]حدس میزدم این رو بگید:-) اما هرچقدر فکر میکنم همچین چیزی رو ندیدم،اتفاقن به نظرم جزو سالم ترین سریالایی بود که دیده بودم!پیام خصوصیتون باز نیست وگرنه بحث رو اونجا انجام میدادیم:-)
تو اون فیلم تویه قسمتش یه فیگوری گرفت و تو چیزایی هم که به خودش آویزون میکنه یه چیزایی هست که البته 100درصد نمیشه به ایشون نسبت داد شاید کار طراح لباس و صحنه باشه شایدم از بس فراگیر شده این چیزا واسشون عادی شده!حالا من چند نمونه عکس از چیزایی که دیدم میذارم دیگه قضاوتش بابقیه!ان شاءالله که اشتباه کرده باشم چون من خودم از طرفدارای جانگ یونگ هوا و کیم هیون جونگ بودم و اما الان ...اینم 2تا ازموزیک ویدئوهاش اینجا اسم گروهشون cn- blueبه رنگ آبی که درون مثلث قرمز واژگون هست
![[تصویر: 03621344893498224804.jpg]](http://www.uploadax.com/images/03621344893498224804.jpg)
اینم که همه میدونین نمادها واضحه نام موزیک ویدئوی زیر هم cant stop me now
اینا هم مربوط به موزیک ویدئوی tonight از کیم هیون جونگه
سرخرگوشی که چشم چپش رو به شماست
اینم ساعتیه که تو این موزیک ویدئو نشون میده
توی موزیک ویدئوی lote duty free2014هم اولش یه ساعته که عقربه کوچیکش رو دهه ! ولی مهم همین 10 هست که به یونانی معادلxهست که xیا ضربدر از نمادهاشونه!
![[تصویر: 01349398219971433719.jpg]](http://www.uploadax.com/images/01349398219971433719.jpg)
راجب اون قسمت سریال که کلا فیگور های مختلف با نقاشی بود!با فرشته هم عکس داشت اگه یادتون باشه؛-)
کلا کره رو میگن امریکای اسیاست!اگه دقت کرده باشید سبک اهنگا و سریالاشون داره نزدیک میشه به هالیوود(به عنوان متاسفانه یه طرفدار میگم)همین هایی که تو موزیک ویدیو ها گفتید درسته...در راستای این نزدیک شدنه....
اما ی چیزی هم بگم....خیلی از خواننده ها،مثل همینایی که گفتید فقط رقم فروش براشون مهمه....تمام به پشت صحنه و دکوراتور برمیگرده.تمام این طرح هایی که نشون دادید همگی در راستای همون نزدیک شدنه.داره کثیف میشه به طور خلاصه.
و این رو هم بگم....گذشت اون زمان که با یکی دو تا علامت میشد تشخیص داد جهت شخص رو....انقدر این چیزا همه گیر شده،ژست تک چشم،صفحه ی شطرنجی...کمند اونایی که میدونن چیه و استفاده میکنن،بیشتر به خاطر همه گیر شدن و به اصطلاح کلاسش میرن سمتش!
محتوا محتوا خیلی مهمتره.
درسته اینجا تاپیک اهنگه اما مثال سریالی میزنم.
امسال دو سریال پخش شد از دوبازیگر بشدت معروف کره ای،لی مین هو و حانگ گیون سوک.هردوی سریالا محوریتشون سادگی و عشق و پشتکار و اینا بود.اما یه چیز مشترک بود بینشون،شخصیت اصلی هردو سریال بچه ی حرام زاده بودند....خب بیننده میبینه و براش عادی جلوه میکنه،و هدف هم در لفافه همین بوده.اما چند درصد خود اونا میدونستن؟کم.چند درصد بیننده ها میدونستن؟کم تر.این سمت و سو و تغییرات رو جای دیگه ای،بالاتر از اینا باید جست و جو کرد....
(۱۱/خرداد/۹۳ ۰:۳۳)Eve نوشته است: [ -> ]راجب اون قسمت سریال که کلا فیگور های مختلف با نقاشی بود!با فرشته هم عکس داشت اگه یادتون باشه؛-)
کلا کره رو میگن امریکای اسیاست!اگه دقت کرده باشید سبک اهنگا و سریالاشون داره نزدیک میشه به هالیوود(به عنوان متاسفانه یه طرفدار میگم)همین هایی که تو موزیک ویدیو ها گفتید درسته...در راستای این نزدیک شدنه....
اما ی چیزی هم بگم....خیلی از خواننده ها،مثل همینایی که گفتید فقط رقم فروش براشون مهمه....تمام به پشت صحنه و دکوراتور برمیگرده.تمام این طرح هایی که نشون دادید همگی در راستای همون نزدیک شدنه.داره کثیف میشه به طور خلاصه.
و این رو هم بگم....گذشت اون زمان که با یکی دو تا علامت میشد تشخیص داد جهت شخص رو....انقدر این چیزا همه گیر شده،ژست تک چشم،صفحه ی شطرنجی...کمند اونایی که میدونن چیه و استفاده میکنن،بیشتر به خاطر همه گیر شدن و به اصطلاح کلاسش میرن سمتش!
محتوا محتوا خیلی مهمتره.
درسته اینجا تاپیک اهنگه اما مثال سریالی میزنم.
امسال دو سریال پخش شد از دوبازیگر بشدت معروف کره ای،لی مین هو و حانگ گیون سوک.هردوی سریالا محوریتشون سادگی و عشق و پشتکار و اینا بود.اما یه چیز مشترک بود بینشون،شخصیت اصلی هردو سریال بچه ی حرام زاده بودند....خب بیننده میبینه و براش عادی جلوه میکنه،و هدف هم در لفافه همین بوده.اما چند درصد خود اونا میدونستن؟کم.چند درصد بیننده ها میدونستن؟کم تر.این سمت و سو و تغییرات رو جای دیگه ای،بالاتر از اینا باید جست و جو کرد....
بله منم با حرفاتون موافقم
اون فیگوری هم که با فرشته بود که پارک شین های داشت
ولی بیشتر تاکیدم روی یونگ هواست! سوای اون فیگورا یه چیزایی هم تو لباساو چیزایی که به خودش آویزون میکنه دیدم واینکه همه موزیک ویدئوهاش مورد دار باشن...جای بحثه!حالا واقعا جزء اون دسته باشه یانه خدامیدونه !اینم که کار طراح صحنه و ایناباشه میتونست قبول نکنه الیته همونطور که گفتم شایدانقدر ازاین نمادها تو جامعشون استفاده شده دیگه براشون عادی شده!اون ssکه احتمالش زیاد میره اهلش باشن هم تو موزیک ویدئوهاشون به این تابلویی نبودن کاری به کارای تکی هیون جونگ ندارما!ولی خب من تو این2سه تا ویدئوکه از یونگ هوا دیدم اینطوری بود
دوست ندارم به کسی تهمت بزنم اینا چیزایی که دیدم ایشالا که خودشون اهل اون فرقه ها نیستن
کلا ادمی که هی از یه چیزی استفاده کنه ک نگه این چیه نقطه ی منفیه:-) ماا از پشت صحنه ها خبر نداریم،نمیددنیم الان این میدونه ازین نمادا استفاده کردن یعنی چی؟اما بهرحال،حق با شماست.چه کار خودش باشه چه عوامل دیگه،اینا نشون میدن کارشون تمیز نیست.
سلام عزیزانم
شکوفه هلو هستم ادمیرال جان منو خوب میشناسه
امروز بااین تالار معنوی اشنا شدم
من یکی از کسانی هستم که اهنگهای کره ای گوش میدم کلیپهاشون هم میبینم
این بحث رو ما(من وادمیرال)عید پارسال هم باهم کردیم واونجا هم من بهش گفتم صرف علاقه فردی تاثیری روی اعمال ورفتارشون نمیذاره اولا
دوما اگر قراره انقدر راحت وساده جوونای ایرانی باهر چیزی به اون سمت برن که واقعا باید برای خودمون متاسف باشیم که انقدر میبخشید احمق ودهن بین هستیم
به نظر من موسیقی کره نزدیکترین موسیقی به موسیقی ایرانه نه از لحاظ صنعت اصلا از لحاظ مفهوم هم نه منظورم از لحاظ اواییه واینکه بیرون کشیدن این نوع موارد حالا به ضم شما شیطان پرستی از چهارتا علامت و لباس وغیره به وجود نمیاد صرف اینکه من شما وهرکسی توی دنیامیدونه نمیشه جلوی تهاجم روگرفت چه برای فرهنگ ماباشه چه کره چه امریکا چه اروپا چه هرجایی
بررسی موارد این چنینی کار من وشما نیست عزیزای من متخصص میخواد با دوتا کتاب وخوندن 10 یا11 تا مقاله توی اینترنت به شما مهارت شناسایی این انحرافات رو نمیده متخصص یعنی که لااقل 10 سال مطالعه مداوم داشته باشه
این نظر رو پای بی دینی وبی ایمانی من نذارین اونقدربرای دوستانی که دارم وادمیرال جان هم میشناسنشون شناخته شده هستم که حرفهام رو درست بدونن لطفا سرهرچیزی اظهارنظر نکنین وکام دوستانمون رو تلخ نکنیم درضمن عزیزم ای بی 35 بله خدا ارحم الراحمینه اما همین حرف شما توهین مطلق مطلق مطلق به عقل ودرک جوونایی از قبیل منه
سلام
کره ای ها؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
دخترهاشون شبیه پسرهان
پسرهاشون شبیه دخترها
فتنه ای برای تسخیر روح دخترهای خیالاتی ایرانی!
وقتی انسان از قرآن دور باشه اسیر این ها میشه چون نمی فهمد زندگی یعنی چه
نقل قول:به نظر من موسیقی کره نزدیکترین موسیقی به موسیقی ایرانه نه از لحاظ صنعت اصلا از لحاظ مفهوم هم نه منظورم از لحاظ اواییه
از لحاظ آوایی شبیه موسیقیه ایرانیه؟؟؟!!!!!!!!!!واجب شد برم گوش بدم ببینم شباهت داریم یا نه؟؟جالبه با چه دلیلی اینو میگید؟؟
پرنیان عزیزم
منظورم موسیقی سنتی ایران نبود
بحث ما الان موسیقی پاپه موسیقی پاپ جدااز شور وهیجانش یه اصولی داره منظور من هم از اوا همین اصول وقواعده اگر به فراز وفرودها نوع استفاده از التهای موسیقی بازی نتها وهمخوانی شعر واهنگ باهم توی هردوموسیقی دقت کنیم نزدیکی که من گفتم رو میتونیم پیداکنیم به طور مثال من دوتا اهنگ از یه خواننده کره ای ویه خواننده ایرانی براتون میذارم دانلود کنین وگوش بدینش هردو یه تم دارن وغم انگیزن اگر حرفم رو قبول نداشتین برام استدلال کنین تا منم به اشتباهم پی ببرم
نه عزیزم من فک کردم از نظر زبانشناسی میگی....تا جایی که تو خاطرم هست ایندو زبان ارتباطی با هم ندارن ....البته من در این مورد زیاد تحقیق نکردم.....ولی اگه بتونم این کارو انجام میدم.
سلام...من به خاطر این مطلب عضو شدم...با این حرفایی که زدین یکم ترسیدم آخه من فقط موزیک کی پاپ و فقط دابل اس گوش میدم چون فکر میکردم خیلیی بهتر و تمیزتر از بقیه هستن...معنی موزیک هاشون هم آخه ربطی به ایلومناتی و شیطان پرستی نداره..میشه کسایی که بهتر میشناسن بیشتر راهنمایی کنن..
چون دختر مذهبی هم هستم و نگرانم!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11