شما گفتید استاد شجریان چون توهین کردن جایی تو صدا سیما نداشتن،گروه رستاک و سرود آزاد چرا جایی ندارن؟باید جواب پس بدید.گیریم من دسترسی داشته باشم دو نفر دیگه چی؟
هانا
لا اله الا الله
شجریان هم وقتی توهین کرد فوری رسانه ای نشد یه مدت بعد رسانه ای شد و صداش درومد
منکه علم غیب ندارم اونا چیکار کردند....شاید ایراد دیگه ای تو کارشون هست
در ضمن من اصلا کاری به این گروه داشتم؟اصلا کاری به شجریان داشتم؟بحث تایپک رو کلا منحرف کردید
شما گفتید تا موسیقی اسلامی هست چرا چشم بادومی؟!منم گفتم مشکل از جای دیگه ام هست همین،خودتون ادامه دادید.ولی بنده اصلا قانع نشدم
چشه مگه؟در شناسایی مکن تعجیل طالب،ز آن که من/هرکه را کافر گمان کردم مسلمان یافتم
در ضمن من منظورم گروه و شخص خاصی نیست،اساس موسیقی سنتیه
من دیگه نظری ندارم
همون عکس رو دیدم فهمیدم چرا تو تلوزیون راشون نمیدن

حالا کاری به اونا ندارم در خصوص شجریان جواب دادم بحث پیش رفت تا اینجه که چرا موسیقی سنتی اصلا پخش نمیشه
میشه ولی کم
اینکه چرا کنسرت رو نشون نمیدن باید از رئیس صدا و سیما پرسید من تو صدا و سیما کار نمیکم
در ضمن طرفدار موسیقی سنتی خیلی کمه اکثر اونها به کشورهایی سفر میکنند که موسیقی سنتی رو بهتر درک میکنند
موسیقی سنتی ایران در خارج از کشور بیشتر طرفدار تا خود ایران
حالا قبول کنید مشکل از جای دیگه ام هست که بحث خاتمه پیدا کنه.اتفاقا همین عید فکر کنم برای برنامه ی سال نو اورده بودنشون،نه که راه ندن بها نمیدن
نقل قول:این همه ادم بخاطر این تاپیک عضو شدن تاپیکش جادویی؟
اینقدر عاشق این چشم بادومیا هستین؟
آقای lord_crusader .خبر ندارین

اینقدر این k k-pop k-wave k-drama -کوفت (<--- با عرض پوزش اما مصداق بارزش همین بود)
داره بین دخترا فراگیر میشه که نگو البته طرفداران پسر هم داره زیاد میشه
نقل قول:ماشاءالله هزار ماشاءالله کل حساب کاربریتون رو با نماد های اسلامی یا زهرا یا زیبت و یا صاحب الزمان پر کردین از اونور میشینین چشم بادومی ها رو نگاه میکنید؟با خودتون چند چندین؟
روت میشه همون موسیقی چشم بادومیا رو جلو امام زمان گوش کنی؟
به صبح مومن هستند و به شب کافر
خیلی ها در بعضی مسائل نقطه ضعف دارن، اون آقایی که این بچه ها به خاطرش اومدن اینجا ثبت نام کردن بلاخره دستشون رو یه جایی میگیره اینجوری نگین ،دلزده شون میکنین
---------------
نقل قول:یه نکته مهم درباره رومئو ....رومئو داستان شخصی نیست که روحش و میفروشه داستان شیطانیه که روح میخره ولی وقتی دختری روحش رو نمیفروشه اون بحدی عاشقش میشه که قدرت خود و تمام داراییش و میده تا بتونه با دختر باشه ( این برداشت منه ها)
پس با این برداشت شما، برای شیطان سروده شده
نقل قول:به زودی ادامه مطلب و میذارم فقط باز دوباره میگم من فقط روی این گروه تسلط دارم درباره بقیه کی پاپ نیاز به کمک شدید شما دارم چون خودم زیاد دربارشون نمیدونم
قبلش از همه دوستان عذر میخوام ، امیدوارم ناراحت نشین
چیزی که من از این ها دستگیرم شده که این ها واقعا دارن رو جذب مخاطب به طرز وحشتناکی کار میکنن و عمده قدرت هنرمندانشون دست کمپانی های سرگرمی داخلی هست و خود هنرمندا از خودشون شخصیت کاری ندارن و حتی در کوچکترین کارها مثل طراحی ---- (حرکات موزون )برای کلیپ هاشون دست به دامن طراحان خارجی هستند و قطعا برای کارهای دیگه اشون هم الگو برداری صرف دارند
من تو این مدت رفتم دنبالش ببینم اینها کی هستند و اصلا حرفی برای گفتن دارند!که متاسفانه یا خوشبختانه ندارند(تنها نکته مثبت این کندوکاو ،یاد گرفتن چند کلمه کره ای بود!!!) و کارهایی که تو زمینه راک دارند واقعا ضعیفه فقط 3تا گروه راک دارند که بیشتر شبیه پاپه تا راک و البته کلیپ هاشون به طرز بسیار فجیعی مزخرف و سطح پایین بود با اون حرکات موزون اسلوموشن گروه های دخترانشون که .............. افتضاحتر از پسرونه هاش .
در مورد نماد ها هم به نظرم با این اشتراک فرهنگی که کره و ژاپن و چین با هم دارند خیلی از اساطیر باستانی و بت پرستی تو اینجور کارهای فرهنگی معمولا رواج داره ولی این ها خیلی از مدل های هالیوودی دارن نمونه برداری میکنن
چیزی که برای من عجیب بود که چقدر سایت برای این کی پاپ راه افتاده همشون هم لینک مستقیم و آپدیت ساعتی حیف اینهمه انرژی این بچه ها .
واقعا برای وضع فرهنگی خودمون متاسف شدم
البته جای این حرف های بالا تو این سایت نیست اما خواهشا یکم با خودتون رو راست باشین، اگه شما هم کاری در جهت معرفی این گروه ها انجام بدین مثل فعالیت های وبلاگی ، انجمن و.... تو ترویجش شریک هستین و به عنوان یک دوست خواهش میکنم مراقب خودتون و ضمیر ناخودآگاهتون باشین
نظراتو توی تاپیک موسیقی کره ای خوندم با این نکته موافقم که دوری کردن از آهنگی که محتوای باطل داره لازمه فرقی نداره ایرانی باشه یا خارجی منتها با این حرف که آهنگ های کره ای مخصوصا چون مال چشم بادومیا هستن حرومترن موافق نیستم اینجور قاطی کردن احساسات مذهبی با احساسات نژادپرستانه اصلا جالب نیست یک مومن و یک مسلمان نباید اینطور به مسائل نگاه کنه
وظیفه ایمانی ما اینه اگه چیزی باطله به خاطر باطل بودنش ازش پرهیز بشه و اگه حقه به خاطر حق بودنش مطلوب باشه نه به خاطر چشم و ابروی کسی