تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند معبد سلیمان ( Solomon's Temple )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام،

ممنون از پیگیریتون ... زیرنویس قسمتای بعدی رو شروع کردیم. ایشالا تو هفته های آتی با اجازه و هماهنگی با مدیر عزیز جناب آقای املشی چند قسمت دیگه میدیم بیرون که شما هم دلتون نشکنه Wink

یاعلی. Heart
سلام دوست عزیز.خیلی هفته ها گذشته ولی خبری نشدا
(۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۱۷)rodin نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز.خیلی هفته ها گذشته ولی خبری نشدا

چند قسمت حاضر ـه ، ولی چون قسمتای بعدی 8 و 9 و 10 حاضر نیست ، نمیشه دادش بیرون !!!

I'm out of excuses Blush
خسته نباشید
کار پر زحمتی انجام دادید
از همین جا معذرت میخوام اگه نتونستم تو ترجمه کمکی کنم چون مشغله های زیادی داشتم این چند وقته و ازتون میخوام برام دعا کنید مشکلاتم کم بشه ایشالا به فضای معنوی برگردم .
از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم براتون
عااااااااااااالی دستتون درد نکنه Heart
سلام خسته نباشید

دوستان تاریخ دقیق انتشار قسمت های بعدی کیه مردیم از بس به این پیج سر زدیم خبری نبود.اگه میشه قسمت های بعدی رو حداقل با زیر نویس انگیسی بزارید زبانمون بد نیست
اقا پس چی شد قرار نیست دیگه بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیخواین دیگه بزارین ادامشو ؟؟؟؟!!!!!!!!!

(۱۸/بهمن/۹۲ ۵:۵۰)mohammad68 نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید
دوستان تاریخ دقیق انتشار قسمت های بعدی کیه مردیم از بس به این پیج سر زدیم خبری نبود.اگه میشه قسمت های بعدی رو حداقل با زیر نویس انگیسی بزارید زبانمون بد نیست
سلام
لینک مستقیم مستندها با زیرنویس انگلیسی چسبیده بهش رو میتونید از سرور زیر دانلود بفرمایید:
کد قالب بندی شده:
http://ia601201.us.archive.org/2/items/Solomons_Temple/
http://ia601201.us.archive.org/2/items/Solomons_Temple/

(۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۲۴)rodin نوشته است: [ -> ]اقا پس چی شد قرار نیست دیگه بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۱۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۴)mobinpendar نوشته است: [ -> ]نمیخواین دیگه بزارین ادامشو ؟؟؟؟!!!!!!!!!

من از همه ی دوستانی که پیگیر این مستند سریالی هستن عذرخواهی می کنم. کاملا حق با شماست. کوتاهی بنده رو ببخشید.
به دلایلی کمی تاخیر پیش اومد. تا قبل از پایان سال چند قسمت دیگه حتما ارائه میشه ان شاءالله
یه سوالی داشتم دوستان
من مستند های بیداری رو مثلا بازی نهایی رو ریختم توی گوشی که ببینم...
بعد با برنامه ای که اجراش میکنم باید فایل زیرنویسش هم از داخل گوشی انتخاب کنم که همزمان پخش کنه....
بعد که این کارو میکنم فونتش رو به هم میریزه...Sad
درست نشون نمیده...
چیکار کنم؟؟؟Sad
شما برنامه ای میشناسید برای پخش درست مستند های با زیرنویس جدا در گوشی(اندروید)
یا اینکه بفرمایید چه جوری میتونم به راحت ترین شکل زیرنویس رو به مستند بچسبونم؟
سلام، نمی دونم Mx player این کار و انجام می ده یا نه ولی خیلی برنامه ی خوبیه ... pod player هم خویه

موفق باشید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع