تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند معبد سلیمان ( Solomon's Temple )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام، ایشالا به زودی 2باره از سر گرفته میشه
واقعن همینطوره
اگر شما چوب جادوگری را دست کسی ببینید به اون آدم میگید جادوگر ؟ اگه به شما بگه شما را تبدیل به سوسک میکنه به اون میخندید ( در اینجا میشه یهود ) ! حالا اگر این یهود خودش چیزی نگه و حتی مثلا قسمتی از چوب جادویی خود را مخفی کنه و وانمود کنه بقیه چوب را هم اشتباها بیرون نگه داشته یا نفهمیده و کسی که شما به او اعتماد دارید ( مثلا مسلمان باشه و حرفهایی را که شما دوست دارید بشنویدو بزنه و از قرآنی که بهش اعتقاد دارید حرف بزنه ! ) بیاد و بگه وااااای این یهود جادوگره و من دیدم که فلانی را سوسک کرده . شما باور میکنید ؟
چی !!!!!!!!!!!!!!!!! Huh
سلام قسمتهای بعدی چه موقع اماده میشه؟؟؟؟؟؟؟
حاج مجید منتظر قسمت های بعدی هستیم بازم تشکر به خاطر زحمت های شما
خیلی وقته خبری نیست پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام،

متأسفانه به دلیل درگیری های شغلی و مسائل مربوط به دانشگاه و ... بنده قادر نیستم ادامۀ کار ترجمه و زیرنویس این مستند رو انجام بدم !!! امیدوارم از دوستان کسی/کسانی پیدا بشن که بتونن وقت بذارن و کار رو تموم کنن !

شرمنده همه ـتونم.

یاحق.
یه پیشنهاد دارم بعضی از کاربر ها هستن که زبان انگلیسیشون خوبه و احتیاجی به زیرنویس ندارن لطفا ک مستند رو به بدون زیرنویس هم قرار بدین تا لازم نباشه اینقدر صبر کنیم تا هی زیرنویس بیاد. ولی اگه اینکار رو به صلاح نمی دونید به همین روال پیش برید.
(۷/آبان/۹۳ ۲۰:۴۰)Hidaren نوشته است: [ -> ]یه پیشنهاد دارم بعضی از کاربر ها هستن که زبان انگلیسیشون خوبه و احتیاجی به زیرنویس ندارن لطفا ک مستند رو به بدون زیرنویس هم قرار بدین تا لازم نباشه اینقدر صبر کنیم تا هی زیرنویس بیاد. ولی اگه اینکار رو به صلاح نمی دونید به همین روال پیش برید.
با پیشنهاد شما موافقم
مدتی هست که تمام قسمت های مستند معبدسلیمان رو قرار دادم بر روی سرور ترین بیت

[تصویر: download_icon.gif]
دانلود هر 48 قسمت مستند معبد سلیمان

زیرنویساش فقط تا قسمت 15 ئه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع