تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «وقتی کلیه‌فروشی هست، حج (عمره)جایز نیست»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
به نام اللهHeart

پیرو صحبت دوستان

به یاد داشته باشیم، وصیت امام علی(علیه السلام)Heartبه امام حسن(علیه السلام)Heartدر آخرین لحظات عمر شریفشان در خصوص حج واجب:

خدا را! خدا را! درباره کعبه، خانه خدا، مبادا حج تعطیل شود که اگر حج متروک بماند، مهلت داده نخواهد شد و دیگران شما را طعمه خود خواهند کرد.

پدر بزرگ بنده یکی از واقعا افراد پولدار شهر بود، یعنی اگه میخواست راحت میتونیست ، چند تا خونه و ویلا و هزار تا حج بره، ولی کلا یه حج واجب رفت، مبل هیچ وقت نخرید و در خونش به روی همه باز بود، میگفت زمین خدا واسه نشستنه، الگوی زندگی من دوتا پدر بزرگ و پدرم هستن، البته پدر بزرگ مادری ام فوت کرده، ممنون میشم برای همه رفتگان فاتحه بخونید

در ضمن تمام افراد مذهبی که بیشتر از یه بار حج رفتن و اون دنیارو قبول دارن، اون دنیا باید جوابگو باشن که چرا واقعا به جوونا کمک نکردید

اگه اشتباه تایپی هست شرمنده، از موبایل بیشتر از این انتظار نمیره :دی
یک سوالی واقعا ذهن من رو شدیدا تاکید می کنم شدیدا درگیر کرده است :

چرا هر وقت می خواهند یک مثال از ریخت و پاش بزنند مثال حج رفتن به تعداد زیاد را می زنند ؟ میشه یکی برای من این را توضیح بدهد ؟

یعنی در این کشور فقط حج رفتن ریخت و پاش هست ؟
(۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۸)mahdyshr نوشته است: [ -> ]یک سوالی واقعا ذهن من رو شدیدا تاکید می کنم شدیدا درگیر کرده است :

چرا هر وقت می خواهند یک مثال از ریخت و پاش بزنند مثال حج رفتن به تعداد زیاد را می زنند ؟ میشه یکی برای من این را توضیح بدهد ؟

چون بعضیا واسه گردش میرن مکه نه حج...Dodgy
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱:۰۱)mahpare نوشته است: [ -> ]چون بعضیا واسه گردش میرن مکه نه حج...Dodgy

نگاه کنید مسئله من این نیست.

مسئله من اینه که چرا هر وقت مثال می خواهند بزنند فقط به حج گیر می دهند چرا؟

مثلا هیچ کس در کشور برای گردش به سفرهای اروپایی سفر نمی کند ؟ به هزینه هر سفر هم چندین برابر یک حج است؟ خوب چرا اون رو هیچ کس مثال نمی زند ؟ فقط گیر دادن به حج ؟
(۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۸)mahdyshr نوشته است: [ -> ]یک سوالی واقعا ذهن من رو شدیدا تاکید می کنم شدیدا درگیر کرده است :

چون پدربزرگ و مادربزرگ بنده که اهل دین و مذهب و اسلام هستند و صب تا شب تو مسجد نماز می خونن نمی روند آنتالیا و پاتایا کاباره ، اما تا دلتون بخواد میرن حج عمره!!!!!!

غالب مردم میرن حج عمره ، من امام جمعه ای میشناسم بیست بار رفته عمره... خب
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱:۰۷)mahdyshr نوشته است: [ -> ]نگاه کنید مسئله من این نیست.

مثلا هیچ کس در کشور برای گردش به سفرهای اروپایی سفر نمی کند ؟ به هزینه هر سفر هم چندین برابر یک حج است؟ خوب چرا اون رو هیچ کس مثال نمی زند ؟ فقط گیر دادن به حج ؟

بعضیا میخوان هم ریا کنن هم حج برن با یه تیر دونشون...
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱:۰۷)mahdyshr نوشته است: [ -> ]نگاه کنید مسئله من این نیست.

چون از بعضی ادما توقع بیشتری میره
حج واجب یبار کافیه
امام خمینی و خیلی علما همون یبارم نرفتن
حالا حج برن اما چند برابر اونو میدن سوغاتی میخرن یا ولیمه میدن با چند نوع غذا
بالاخره ان قلت تو زیاده

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هیچ فرقی نداره...مگه فقط حج هست؟؟؟
همین ریخت وپاشهایی هم که می فرمایید درمورد سفرخارجه واینهاهم هست...هیچ وقت کسی به کارواجب گیرنمیده حتی ازنوع مسافرت اروپاییش...ولی وقتی نیازنداری هزینه شو جاهای دیگه هم میتونی مصرف کنی....
حالااین خبردرمورد حج بود .

(۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۱۶)سیمرغ نوشته است: [ -> ]به نام اللهHeart

پیرو صحبت دوستان

به یاد داشته باشیم، وصیت امام علی(علیه السلام)Heartبه امام حسن(علیه السلام)Heartدر آخرین لحظات عمر شریفشان در خصوص حج واجب:

خدا را! خدا را! درباره کعبه، خانه خدا، مبادا حج تعطیل شود که اگر حج متروک بماند، مهلت داده نخواهد شد و دیگران شما را طعمه خود خواهند کرد.

سلام
این فرمایش شماشامل حال افرادیکه درموردشون صحبت میکنیم نمیشه...

همه جا اینطوری نیست
وقتی اندکی از افراد حداقل به ظاهر مذهبی میشینن و از تعداد بالای سفرهای حج و کربلای خودشون میگن و این رو نشانه ی اسلام و اعتقاد خودشون اعلام میکنن. دیگران هم میگن کجای اسلام گفته هر سال بری حج و کربلا؟
اسلام گفته خمس بده. زکات بده. صدقه بده. به افراد نیازمند کمک کن
پست اول هم که حرف یکی از علماست که تا نیازمند هست، حج لازم نیست

هیچوقت ندیدم کسی به یک خیّر و آدم نیکوکار گیر بده که تو چرا چند بار رفتی حج!!

به مهمونی ها و عروسی های افراد مذهبی زیاد اشاره می شود که چرا ریخت پاش شد... به زندگی های اشرافی و سلطنتی برخی مدعیان مذهب هم همینطور... طرف آیت الله هم باشه از این انتقادات مصون نیست

بله اگر کسی ادعای اسلام نداره، ما هم ازش رعایت عقاید و احکام و اخلاق اسلامی طلب نمی کنیم
ولی اگر اون هم اومد نقاب نیکوکاری و مردم دوستی زد، بهش میگیم تو اینهمه فقیر و نیازمند می بینی، بعد هر ماه میری مسافرت خارج؟
ماشین چند صد میلیونی میخری؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع