تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «وقتی کلیه‌فروشی هست، حج (عمره)جایز نیست»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
البته هیچ کس نمیتونه برای پول کسی تکلیف تایین کنه .
اینهمه ادم پولدار

منتها مسءله حج مستحب الان اینه که کمک به ظالم میشه . برای وهابیونی که شمشیر رو از رو بستن!

و همچنین یک توصیه اخلاقی به کسی که میخواد حج بره . که حد اقل اونجا جنس چینی نخره . بیاد همین جا بخره
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]البته هیچ کس نمیتونه برای پول کسی تکلیف تایین کنه .
اینهمه ادم پولدار

منتها مسءله حج مستحب الان اینه که کمک به ظالم میشه . برای وهابیونی که شمشیر رو از رو بستن!

و همچنین یک توصیه اخلاقی به کسی که میخواد حج بره . که حد اقل اونجا جنس چینی نخره . بیاد همین جا بخره

شکر میان کلامتون وحید آقا
دوستم میگفتم مامان بزرگم از مکه برام آیفون خریده 600تومن !
دوباره داره میره تو چیزی نمیخوای بگم بگیره بیاره! ارزونه ها !!
=============
ینی یه روزی اگه فرهنگ سازی بشه که ایرانی های عزیز پول مملکت امام زمانو نریزید تو جیب این وهابی ها و یاجوج و ماجوج و مردم بفهمند که "چرا" نباید اینکارو کنن اونروز سجده شکر خواهم گذاشت ..
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

این مسئله را خیلی وقتو دارم میگم اینور و اونور

البته حج عمره ،نه واجب

بغیر از بحثی که مطرح شد هر پولی که تو جیب این وهابی میره داره گلوله میشه تو تن برادر مسلمونمان

خدا لعنت کند وهابی ها و تکفیری ها را

از یه ور دارد کمک به اقتصاد غرب با خرید سلاح و از طرف دیگر مسلمانها را میکشند

پاشنه اشیل غرب اقتصادش است

بنظرم نیاز زیادی به پرداختن این موضوع و اگاه سازی تا متولیان بتونند حج عمره را ببنددند چون بخوان یکدفعه اعلام

کنند هجمه سنگینی برعلیشون میشه ،باید بدین موضوع بیشتر از این حرفها پرداخت

یاعلی.

حج در آخرالزمان در حدیث پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):

درآن روز ثروتمندان امت من برای گردش، تماشا، استراحت و میانه حال ها به جهت بازرگانی و تجارت و فقرای ایشان برای نمایش دادن و گوشزد کردن، حج را به جا می آورند.

در مورد حج واجب که واجب است و نمی شود تعطیلش کرد.
ولی در مورد حج های مستحب و متعدد باید دانست که مستحب های دیگری هم هست مانند تهیه جهیزیه برای ازدواج دخترهای خانواده های نیازمند.
افرادی هستند که با انجام یک کار خیر در خواب به حج می روند. البته نه یک خواب معمولی. بلکه خوابی که نوعی احساس عجیب شبیه بیدار بودن و هوشیاری کامل دارد که با خوابهای دیگر کاملا متفاوت است.
در این مورد باید در مقابل اشخاص مختلف موضع جداگانه گرفت!

یکسری خودشون آدمهای مذهبی هستند و اهل حج رفتن. باید به اونها توصیه کرد که فقط حج تمتع برن و از خرج های بیهوده هم خودداری کنند!

اما دسته ی دوم کسایی اند که دنبال بهونه اند که کلا اعمال مذهبی رو ببرند زیر سوال. میلیون ها نفر عید نوروز می رن ارمنستان و تاجیکستان و ترکیه و امارات و قطر و.. هیچ کس به اونها نمی گه کمتر خرج کنید ما فقیر زیاد داریم اما به سفر حج که می رسند فریاد وا مصیبتا و وا اسلاما سر می دن! در مقابل اینها باید قویاً از حج دفاع کرد!
(۳۰/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۲)تلمیخا نوشته است: [ -> ]توجه کنید من برای همین نکته اول رو گفتم

حج واجب حکمت های زیادی داره که نباید ترک بشه

این وظیفه دولت و البته اغنیای جامعس که کمک کنند

چرا پولی حرومی که به این فوتبالیست های بیسواد میدن رو کسی بهش توجه نمیکنه؟

همین مجوز وارد کردن ماشینی که به تیم ملی دادن

باور کنید حرومه

ملت هم یا راضی نیستن یا نمیدونن چه کلاهی سرشون میره

الان یه سازمان دولتی بودجه کلان داره برای کار فرهنگی بعد مصاف باید اونطوری پول جمع کنه

این عدالت نیست که یکسری از بزرگی شکمشون نتونن راه برن یکسری از بی نونی
به نام خدا
سلام علیکم

چرا بحث رو عوض می کنین؟؟؟

مگه من گفتم اگه مردم مکه نرن فقر ریشه کن میشه؟؟؟

نه من اینو گفتم؟؟؟

من می گم من یه مقدار پول دارم گذاشتم کنار برا حج.

میبینم همسایم گرسنه است،اون یکی دیگه سوء تغذیه گرفته،یکی دیگه داره کلیه شو میفروشه.

خوب من اگه برم این پول رو بدم به کمیته امام خمینی تا مشکل این بنده های خدا حل بشه بهتره یا اینکه برم حج؟؟؟

بله حج خیلی خوبه.

حج خیلی فایده داره.

حج به ادم احساس خوبی میده.

حج آدمو عوض می کنه.

من خود رفتم حج(البته با پول خودم نبوده)

باز هم خیلی دوست دارم برم.

خیلی خیلی دوست دارم برم.

مخصوصا مدینه.

خیلی احساس خوبی به آدم میده.

من منکر فواید حج نیستم.

من منکر خوبی های حج نیستم.

اما حج در این شرایط!!!

بیایم یک سال هزینه ای که برا حج صرف میشه به کمیته ی امام خمینی بدیم.

می دونید چی میشه؟؟؟

می دونید چقدر مشکلات حج میشه؟؟؟

می دونید چقدر دست کمیته برا کمک به فقرا باز میشه؟؟؟

میشه یا نمیشه؟؟؟

اگه میشه پس این توجیه های الکی دیگه چیه،اگه نمیشه هم بگین نمیشه!!!

شما فکر می کنین کدوم کار احسنه؟؟؟

حج یا انفاق؟؟؟

فی امان الله
از تذکره الاولیاء عطار نیشابوری:

نقل است که عبدالله مبارک یک سال در مکه از حج فارغ شده بود، ساعتی در خواب شد. به خواب دید که دو فرشته از آسمان فرود آمدند.
یکی از دیگری پرسید امسال چند خلق آمده‌اند؟
دیگری گفت ششصد هزار!
گفت حج چند کس قبول کردند؟
گفت از آن هیچ کس قبول نکردند!

عبدالله گفت چون این شنیدم اضطرابی در من پدید آمد که این همه خلایق از راه های دور و دراز آمده‌اند ولی همه ضایع گردیده‌است. پس آن فرشته گفت در دمشق کفش گری نام او علی بن موفق است. او به حج نیامده است اما حج او را قبول است و همه را بدو بخشیدند.

چون این شنیدم از خواب در آمدم و گفتم باید در دمشق آن شخص را زیارت کنم پس به دمشق شدم و خانه‌ی آن شخص را یافتم.
بدو گفتم تو چه کار کنی؟
گفت پاره دوزی کنم.
پس آن واقعه با او گفتم و علت موضوع را از او خواستم.
گفت سی سال مرا آرزوی حج بود و از پاره دوزی سیصد و پنجاه درهم جمع کردم. امسال قصد حج کردم تا بروم. روزی همسرم که حامله بود گفت از همسایه بوی طعامی می‌آید. مرا گفت برو پاره‌ای از آن طعام بیاور. من رفتم به در خانه‌ی آن همسایه، آن حال خبر دادم. همسایه گریست و گفت بدان که سه شبانه روز بود که اطفال من هیچ نخورده بودند. امروز خری مرده دیدم، پاره ای از او جدا کردم و طعام ساختم. بر شما حلال نباشد.

چون این بشنیدم آتش در جان من افتاد، آن سیصد و پنجاه درهم برداشتم و بدو دادم گفتم نفقه اطفال کن که حج ما این است.
یه سوال
اگه کسی به فقرا در حد خودش کمک کنه
بازم خوب نیست بره؟
با توجه به مثال اقای درست پسند
اخه اینطوری کلا ادم رغبت و شوقی به مکه پیدا نمیکنه
اگه قراره بری و قبول نشه
وقتی تو مملکت ما بچه ،حوض وسط میدون هفت حوض رو میبینه و میگه خاله استرخ( همون استخر) که میگن این جوریه ؟

وقتی تو مملکت ما بچه آرزوش رو مینویسه آرزو دارم مرغ بخورم .

حج جایز نیست .
پارچه نوشته ی بیشتر افتخار بیشتر

یه فرهنگ قشنگ تو مملکت ما .Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع