شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
شعار الهی نباید تعطیل بشه؛
طرف واقعا نمی تونه به امید 120سال بشینه که شاید اون موقع اسمش برا تمتع در بیاد تازه اون موقشم پولشو داشته باشه یا نه!
اون چیزی که این وسط باید تعطیل بشه عمره ی بیشتر از یکباره؛ دوست من 22سالشه؛ این دختر خانوم در عرض 6ماه 2بار مشرف! شدن عمره!!
دسته گل که چه عرض کنم تاج گلای بدرقه و استقبال، مراسمات و بریز و به پاش های الکی، پارچه نوشته های تزویری، خرید از وهابی های خدا نشناس و ... باید تعطیل شه!
فقط این عمره های اضافی هم نیست خیلی چیزای دیگه هست که نادیده گرفته می شه
چند درصد خونواده های ما خمس و زکات مالشون رو می دن؟
اصلا می دونن خمس و زکات چیه؟
از مقیاس خونواده به مقیاس فردی بریم: عرضم به شخص خودمه: چقد می تونم با خودم کنار بیام که حالا برا کفش جدیدم، شلوار جدید نگیرم، حالا نمی شه یه بار تیپم ست نباشه؟؟! لباس مارک نپوشم؟؟!! پولشو ببرم بدم...
یکی از دوستام از فعالای جمعیت امام علی تو سطح شهر بود : طرف همه جا می رفت برا جذب خیر؛ از اون ور مدل گوشیشو روز به روز آپدیت می کرد؛ ما بلدیم برا بقیه نسخه بپیچیم ولی این چشمامون خودمون رو نمی بینه(به هیچ وجه شخص خاصی مد نظرم نیست؛ خودمو می گم)
پس فقط سفر زیاد حج نیست از همه جا ما ریزش داریم! که متاسفانه آن همه جای دیگه دیده نمیشه
این که توی این همه مستحب و بریز بپاش دست روی این گذاشتیم . اینه که اولا این عمل رو مومنین انجام میدن . مومن نباید با عملش اب توی اسیاب دشمن بریزه
حج واجب باید رفت . ۱ بار تمام .
حج مستحب هم گفتیم کمک به وهابیون هست . همونایی که ۱۸ تا سرباز رو به طرز فجیعی سر بریدن و اخبار هم نگفت واقعا چه بر سر اونها اومد!!
۱۷ تا جوون کم سن .
ما باید اینقدر بگیم و تبلیغ کنیم تا این سنت جا بیفته ...
مادر خود بنده برای دفعه چهارم میخواست بره عمره!! اخرش اونقدری باهاش حرف زدیم که انصراف داد .
خیلی خوبه معنویه مقدسه مستحبه همه درست
اما دیگه نه اینهمه .
بنده از بزرگان و عرفا هم سوال گرفتم(با واسطه ) شنیدم زیاد موافق عمره نیستن . حالا دیگه ول خرجی ها و ... بماند .
علی اقا وقتی توی مملکت ما رانت حکومت میکنه معلومه روی سرمایه دار جماعت نظر خوبی نیست
(۱۷/دی/۹۲ ۳:۰۰)A L I نوشته است: [ -> ]یه چیزی توی جامعه ما و فرهنگ ما هست به اسم سرمایه دار گریزی!!!یا سرمایه دار ستیزی!!!
کلا هرکی پولدار بود رو آدم بدی میدونیم!!فک میکنیم همه سرمایه ها و پولهاشون رو از راه بد میارن!!
در صورتیکه ممکلت به افراد سرمایه دار خیلی نیاز داره،بخشی از چرخ اقتصاد رو همین جور افراد میچرخونن!!
ما که نمیدونیم پدیده شاندیز مال کیه،پولش از کجا اومده!!
ولی من همیشه واسم سوال بوده،اونی که یه بار رفت حج!! بار دومش دیگه واسه چیه؟؟
میخواد دینش رو تکمیل تر کنه؟؟ حج رفتن اون باعث اتحاد جهان اسلام میشه؟؟
والا اگه من قدرتی داشتم!به حاجی اجازه نمیدادم حتی یک دلار با خودشون ببرن عربستان!!!
فقط به اندازه پول تاکسی،هتلی یا غذای باب میلشون!!
یارو کلی پول از کشور خارج میکنه میریزه توی کیسه این وهابی ها!!
بعد اونا هم همین پولا رو میدن به امثال ریگی سربازای خودمون رو میکشن!!
اصلا میخوان سوغاتی بخرن! کاروان اونا رو بعد از سفر بیاره مرکز خرید،بهشون بگه برید جنس بگیرید!! حداقل این پولا توی کشور خودمون میچرخه!!
عجب چیزی گفتی حاج علی!
من میگم کسانی که بیشتر وسعشون میرسه مسئولیتشون خیلی بیشتره ولی کسی اصلا بهشون فکر نمیکنه!
در ضمن من فقط حج رو گفتم نه خرج های کنارش
سوراخ سوزن و در دروازه...
یک بار برن برگردن .والسلام . لازم هم نیست ولیمه و سوغاتی و پارچه نوشته و این قرطی بازی ها رو داشته باشن . 
حالا ما میگیم کیه گوش کنه . 
خودم برم این قرطی بازی ها رو انجام نمیدم.
(۱۷/دی/۹۲ ۷:۵۹)skyeygirls نوشته است: [ -> ]یک بار برن برگردن .والسلام . لازم هم نیست ولیمه و سوغاتی و پارچه نوشته و این قرطی بازی ها رو داشته باشن . 
حالا ما میگیم کیه گوش کنه . 
خودم برم این قرطی بازی ها رو انجام نمیدم.
پس نظر شما به اینه که حج باشه ولی اون قرطی بازیا نباشه
خب منم موافقم
البته سوغاتی یه تبصره داره
نقل قول: البته سوغاتی یه تبصره داره
من با تبصره کار ندارم . تو مملکت ما پر از آدم هایی هست که باید بهشون رسیدگی بشه . هر کسی هم باید باید وظیفشو انجام بده . این خاله زنک بازی های مسخره کی جمع میشه من نمیدونم . کل عرف ما شده خاله زنک بازی و حرف مردم .
بره حج ، آدم زندگی کنه دست دو تا آدم رو بگیره .این میشه سوغاتی واسه کل جامعه .
میتونم بپرسم شما شخصا با توجه به موقعیت مالی خودتون و خانوادتون چندتا یتیم رو سرپرستی میکنید؟
البته میتونید جواب هم ندید
منظورم اینه که این همه آدم ، چرا دقیقا رو حج زوم کردید
من کل مطالبو نخوندم شادی این حرفم تکراری باشه
من محرم در مجالس اقا امام حسین بجای اینکه توی سر خودم بزنم چندین و چند بار سفر ایشون رو بررسی میکنم دنبال دلیل میگردم این بحث جاش اینجا نیست پس میرم سر دلیلی که این حرفو اینجا زدم
بنطرم اولین درسی که به ما داده شد اینه: امام در حال حج بود که نامه های مردم بدستش رسید ایشون اون حجی که شما میگین واجبه رو رها کرد و به سمت مردمی رفت که او را صدا زدند بعنی اولویت بندی حالا نطر خودمو توضیح میدم اولین اصل در اسلام توحید هست و اولین گام توحید انسان شناسی امام توحید را که اصول دین است بر حج که فروع دین هست الودت داد چیزی که ما فراموش کردیم در تمامی پنجگانه اصول دین ولی چسبیدیم به فروع دین و یواش یواش اصل را فرع و فرع را اصل میکنیم
من خودم ترجیح میدهم بجای یک حج یک خرج عروسی بدهم تا دو جوان از گناه دور باشند یا یک جهیزیه بدهم یا یک کمک هزینه تحصیلی
عبدلرحمن عزیز این را در مورد بحثمون سر قضیه انجام درست وطایف توجه کن منظورم این است
بسم الله الرحمن الرحیم
بله درسته ما توی احکاممون اهم و مهم کردن داریم.
ولی یه نکته در رابطه با حج سیدالشهدا :
ایشان به دلیل ناامنی مکه و نیز اطلاع از قصد نیروهای یزیدی در شهر مکه، تصمیم گرفتند که حج رو به عمره مفرده تبدیل کنند، احرام بستند و طواف و سعی و تقصیر انجام دادند و از احرام بیرون آمدند؛ این از نظر فقهی نیز بی اشکاله
در حدیث است که امام حسین (علیه السلام) روز ترویه در حالی که در عمره(نه حج واجب) بود، به سوی عراق بیرون شد :
"إن الحسین بن علی (علیه السلام) خرج یوم الترویة إلی العراق و کان معتمرا"
یک نکته هم راجع به اصول و فروع دین:
این اصول و فروع به دلیل میزان اهمیتشان اصل و فرع نامیده نشدند بلکه به این دلیل که فروع بر اساس اصول تعریف می شن، فروع دین نامیده شدن؛
حواسمون باشه که اصول یعنی اعتقادات؛ برای تقویت اعتقاد هم اولین مرحله معرفته؛ این معرفت هم تنها زمانی به درد می خوره که منجر به عمل شه؛ حالا عمل چی هست :فروع دین
پس عمل یعنی فروع دین موجب تقویت اعتقادات یعنی اصول می شه؛ پس لازمه ی داشتن اعتقادات قوی می شه عمل به فروعات؛ از اون طرف هم فروعات باید مبتنی بر اصولیات باشن
همانطور که تو پست قبلم هم گفتم، اسرافای ما تو عمره های بیشتر از یکی خلاصه نمی شه
اگه ما واقعا حتی مسلمون ظاهری باشیم (دیگه مومن بودن بماند) مشکلاتی که باهاشون درگیریم قابل حل شدنه با عمل به احکاممون؛ با پرداخت خمس مالم؛ زکات مالم؛ کمک به یتیم رو فقط منحصر در وظیفه ی پولدارا ندونم؛ فرت و فرت بلند نشم برم عمره پولامو بریزم تو جیب اون از خدا بی خبرا و هزار کار دیگه...
به قول جناب وحید110 انقد باید بگیم که این سفرای اضافی کنار گذاشته شه؛ نه اینکه طرف عرض شیش ماه دوبار بلند شه بره عمره اونم با خانواده!!!
تا انجا که من میدانم یزید هیچ قدرت نظامی در شبه جزیره نداشت اتفاقا قدرت او در عراق و شام بود که حضرت به انجا سفر کرد پس تعبیر شما کاملا اشتباه است
در در مورد اصول و فروع دین هم دلایلی دارم که جایش در این تایپیک نیست مهم این است که ما همنظریم