تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «وقتی کلیه‌فروشی هست، حج (عمره)جایز نیست»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
به نام تنهاپناه بی پناهان.....دوستان اگه مشرف هم شدیم هیچ خریدی ازاین وهابی ها نکنیم بخداقسم زیارت مستحبه وآنچه که واجبه رعایت واجباته....بعضی خانم ها باحجاب بدمیبینی ازهتل میان بیرون ومیرن خریدومیشن اسباب خنده وتمسخریه مشت وهابی.....بخداحجاب واجبه.....سوغاتی 2رکعت نمازوآب زمزم روبه عزیزانمون هدیه کنیم....امیدوارم خداحج واقعی روقسمت همه کنه به فکرنیازمندان ودل خوش کردن آنهانیز باشیم
ایشون فقط با عمره جنگ دارند ولی نمیگن کربلا نرید ؟ خب اگر عمره ای که خدا بر ان سفارش در کلام مستقیم خویش گرده جایز نیست پس کربلا هم که دقیقه به دقیقه میرن به مراتب جایز نیست .فقط میخوان مردم از بیضه الاسلام دور کنن
(۱۶/دی/۹۲ ۲۰:۵۶)nina نوشته است: [ -> ]یه سوال
اگه کسی به فقرا در حد خودش کمک کنه
بازم خوب نیست بره؟
با توجه به مثال اقای درست پسند
اخه اینطوری کلا ادم رغبت و شوقی به مکه پیدا نمیکنه
اگه قراره بری و قبول نشه
دوستان در صفحات قبل فرموده‌اند.
گفتن از حج فقط بخاطر اینه که ملموس‌تره.
هممون میدونیم که انفاق مربوط به همه‌ی زندگی‌مون هست، ولی کلی خرج بی‌خودی داریم بدون اینکه چیزی جز زیبایی ظاهری وسایلمون نصیبمون کنه. آیا نمیشه خرج خریدن دستگاه دیالیز برای بیماران بشه؟

چند ماه پیش یه خبری توی تلویزیون دیدم که توی اینترنت پیداش نکردم. یه زوج جشن ازدواجشون رو ساده برگزار کرده بودن و بجاش میخواستن برن حج. فکر کنم عمره بود که قیمت جفتش شد 14 میلیون تومن، و فروختن دادن به چند بیمار سرطانی بسیار محتاج. توی گزارش چند تا از بیماران رو نشون داد که اشک می‌ریختن و دعاشون می‌کردن و می‌گفتن حجشون اینجاست.

واقعاً چی بیشتر از دعای خیر مستمندی که ازش دستگیری شده میتونه نوید خوشبختی رو بده؟

اینجا بر ما معلومه که اگر جواب "جشن ازدواج" باشه چقدر کوته‌فکرانه است، و چقدر تأسف‌بار هست که این جواب خیلی از افراده.
ولی آیا تنها در مورد جشن ازدواج این قضیه پیش میاد؟
و اگر جواب "کمکی که میتونیم بکنیم" باشه، تأسف‌بار نیست؟
وقتی که انتخاب بین حج و انفاق رو بررسی کنیم، جوابش ملموس‌تره.
آیا ثروت جامعه اونقدر اندک هست که بعد از برطرف کردن نیاز مستمندان دیگه کسی توان حج رفتن نخواهدداشت؟
به فضل الهی خیر.
شاید در مورد پولش شبهاتی باشه، ولی اگر ثروت رو به مفهوم واقعی‌اش در نظر بگیریم، متوجه میشیم که ما مردمان، به لطف خدا خیلی توانمندتر از اونیم که از پس رفع نیاز نیازمندان بربیاییم.

می‌گفتن براساس آماز سازمان جهانی غذا، با غذایی که هرساله دور ریخته میشه، میشه گرسنگان رو سیر کرد(اون موقع می‌گفتن تعداد گرسنگان جهان از 500 میلیون نفر به 850 میلیون نفر رسیده).
یا مثلاً بعضی دکترها رو دیدید که میرن چند هفته مردم رو رایگان درمان میکنن.
یا مثلاً بعضی آرایشگرها که میرن مراکز توانبخشی رایگان اصلاح میکنن.
هرکسی میتونه تلاش خودش رو برای کمک بکنه.

پس در حالت درستش که همه تلاش خودشون رو بکنن، إن‌شاءالله به لطف خدا نیازمندی‌ها برطرف میشه.
اما اگر بر فرض قحطی بود و نشد، و یا اینکه قحطی کمک‌کننده بود و مشکلات مونده بود، اگر بدونیم انسانی داره گرسنگی میکشه و یا محتاج کمک هست و کمکش نکنیم، نمی‌تونیم بریم حج، چون قبل از اینکه بریم، از مسلمانی خارج میشیم.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یه حدیثی در یه تاپیک خواندم بسیار زیباست روش دقت کنید از مولا:

شما نیازمندترید به کمک تا نیازمندی که کمک شما را دریافت میکند

جدا من همیشه میگفتم چرا حج عمره ،خوب بریم کمک کنیم به فقرا ،حالا ایا کمک کردم یا نه،الله اعلم

ولی با خانواده بخاطر مریضی پدر و مادر ،اسم پدر و مادر و خودمو نوشتیم برای حج ،حال اسمم در امده که بریم ،سخت است نرفتن!!!

البته بنظرم خرج های اضافه مثل خرید ،همین پارچه نویسی،.......... که بیشتر باید

جلویش را بگیرم ،یه بار اشکالی نداردBlush

یا علی.
(۱۶/دی/۹۲ ۲۱:۰۷)skyeygirls نوشته است: [ -> ]وقتی تو مملکت ما بچه ،حوض وسط میدون هفت حوض رو میبینه و میگه خاله استرخ( همون استخر) که میگن این جوریه ؟

وقتی تو مملکت ما بچه آرزوش رو مینویسه آرزو دارم مرغ بخورم .

حج جایز نیست .
پارچه نوشته ی بیشتر افتخار بیشتر

یه فرهنگ قشنگ تو مملکت ما .Dodgy
قبول ندارم!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid218688

شما چطوری فتوا صادر کردید؟

از کدام آیه و حدیث؟

البته پارچه نوشتن و اینا فرق دارن
بس کنید تو رو خدا .

امام علی میفرمایند خدا را خدا را در باره ی یتیمان .

پیامبر میفرمایند .ایمان نیاورد به من کسی که سیر بخوابد و همسایش گشنه بخوابد .
این ها یعنی چی خوب ؟

کلا شور تو جامعه چون راحته زیاد بهش اهمیت داده میشه . اون شعوره که سخته . از زیرش در میرن .

وقتی تو شهر دختر یتیم خرید و فروش میشه . گذاشتم جواب آزمایش خونشو .میدید . خوب بود .بغض مولا رو درک نکنیم . الان میشیم بچه مسلمون.؟بعد میریم حاجی میشیم . ؟

(۱۷/دی/۹۲ ۲:۱۸)skyeygirls نوشته است: [ -> ]بس کنید تو رو خدا .

امام علی میفرمایند خدا را خدا را در باره ی یتیمان .

پیامبر میفرمایند .ایمان نیاورد به من کسی که سیر بخوابد و همسایش گشنه بخوابد .
این ها یعنی چی خوب ؟

کلا شور تو جامعه چون راحته زیاد بهش اهمیت داده میشه . اون شعوره که سخته . از زیرش در میرن .

وقتی تو شهر دختر یتیم خرید و فروش میشه . گذاشتم جواب آزمایش خونشو .میدید . خوب بود .بغض مولا رو درک نکنیم . الان میشیم بچه مسلمون.؟بعد میریم حاجی میشیم . ؟

این ربطش به حج چیه؟

اون بابایی که پدیده شاندیز داره یا امثال این فرد باید جواب بدن

اون حاجی بازاریایی که دستشون تو جیبش میره
ربط نوشته ی شما به حرف من چی بود ؟ پیامبر میفرمایندایمان ندارد .خیلی تو این حدیث حرف هست .
28 صفر قرار بود یه بچه زیر 18 سال پول دیه اش کامل بشه رضایت بگیرن . از کانادا و افغانستان و مردم خودمون همین قشر ساده ی جامعه کمک نمیکردن کسی حواسش نبو د .

هر کسی دوست داره بره حج 200000000000000000000000000000 بار هم بره . قبول باشه ان شالله.

[/b]
(۱۷/دی/۹۲ ۲:۳۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]ربط نوشته ی شما به حرف من چی بود ؟ پیامبر میفرمایندایمان ندارد .خیلی تو این حدیث حرف هست .
28 صفر قرار بود یه بچه زیر 18 سال پول دیه اش کامل بشه رضایت بگیرن . از کانادا و افغانستان و مردم خودمون همین قشر ساده ی جامعه کمک نمیکردن کسی حواسش نبو د .

هر کسی دوست داره بره حج 200000000000000000000000000000 بار هم بره . قبول باشه ان شالله.

[/b]

خب شما بفرمائید کلا حج رفتن برای چیست؟

فلسفه حج چیه؟
(۱۷/دی/۹۲ ۲:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]این ربطش به حج چیه؟

اون بابایی که پدیده شاندیز داره یا امثال این فرد باید جواب بدن

اون حاجی بازاریایی که دستشون تو جیبش میره

یه چیزی توی جامعه ما و فرهنگ ما هست به اسم سرمایه دار گریزی!!!یا سرمایه دار ستیزی!!!

کلا هرکی پولدار بود رو آدم بدی میدونیم!!فک میکنیم همه سرمایه ها و پولهاشون رو از راه بد میارن!!

در صورتیکه ممکلت به افراد سرمایه دار خیلی نیاز داره،بخشی از چرخ اقتصاد رو همین جور افراد میچرخونن!!
ما که نمیدونیم پدیده شاندیز مال کیه،پولش از کجا اومده!!

ولی من همیشه واسم سوال بوده،اونی که یه بار رفت حج!! بار دومش دیگه واسه چیه؟؟
میخواد دینش رو تکمیل تر کنه؟؟ حج رفتن اون باعث اتحاد جهان اسلام میشه؟؟
والا اگه من قدرتی داشتم!به حاجی اجازه نمیدادم حتی یک دلار با خودشون ببرن عربستان!!!
فقط به اندازه پول تاکسی،هتلی یا غذای باب میلشون!!
یارو کلی پول از کشور خارج میکنه میریزه توی کیسه این وهابی ها!!
بعد اونا هم همین پولا رو میدن به امثال ریگی سربازای خودمون رو میکشن!!
اصلا میخوان سوغاتی بخرن! کاروان اونا رو بعد از سفر بیاره مرکز خرید،بهشون بگه برید جنس بگیرید!! حداقل این پولا توی کشور خودمون میچرخه!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع