۱۷/دی/۹۲, ۱۷:۴۷
(۱۷/دی/۹۲ ۱۰:۴۵)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]من کل مطالبو نخوندم شادی این حرفم تکراری باشه
من محرم در مجالس اقا امام حسین بجای اینکه توی سر خودم بزنم چندین و چند بار سفر ایشون رو بررسی میکنم دنبال دلیل میگردم این بحث جاش اینجا نیست پس میرم سر دلیلی که این حرفو اینجا زدم
بنطرم اولین درسی که به ما داده شد اینه: امام در حال حج بود که نامه های مردم بدستش رسید ایشون اون حجی که شما میگین واجبه رو رها کرد و به سمت مردمی رفت که او را صدا زدند بعنی اولویت بندی حالا نطر خودمو توضیح میدم اولین اصل در اسلام توحید هست و اولین گام توحید انسان شناسی امام توحید را که اصول دین است بر حج که فروع دین هست الودت داد چیزی که ما فراموش کردیم در تمامی پنجگانه اصول دین ولی چسبیدیم به فروع دین و یواش یواش اصل را فرع و فرع را اصل میکنیم
من خودم ترجیح میدهم بجای یک حج یک خرج عروسی بدهم تا دو جوان از گناه دور باشند یا یک جهیزیه بدهم یا یک کمک هزینه تحصیلی
عبدلرحمن عزیز این را در مورد بحثمون سر قضیه انجام درست وطایف توجه کن منظورم این است
بحث هیئت و عزاداری اینجا صحبتشو کردیم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29249.html
همین بررسی میکنید؟
کاری که امام حسین علیه اسلام کردند با اینی که شما میگی فرق داره
در مورد حج هم ایشون حج رو انجام دادند
تروریست های اموی میخواستند ترورشون کنند ایشون برای اینکه در فضای خفقان اونجا اسمشون دفن نشه از اونجا رفتند
و البته به امر رسول الله
خرج عروسی بدید دم شما گرم
(۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۳۴)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]تا انجا که من میدانم یزید هیچ قدرت نظامی در شبه جزیره نداشت اتفاقا قدرت او در عراق و شام بود که حضرت به انجا سفر کرد پس تعبیر شما کاملا اشتباه استببخشید اون قسمت زیر نظر یزید بود و حاکم گماشته داشت
در در مورد اصول و فروع دین هم دلایلی دارم که جایش در این تایپیک نیست مهم این است که ما همنظریم
یعنی نیروی نظامی داشت
در ضمن لزومی نداره یه لشکر داشته باشه
یزیدتروریستاشو با لباس مبدل فرستاده بود
الان یه عربستان پیزوری تو روسیه عملیات تروریستی میکنه بدون داشتن حکومت چه برسه به کسی که حکومت و سلطه داره

موضوع تاپیک چیه ؟ چند بار پست گذاشتم و دلیل رو هم گفتم .