۲۲/دی/۹۲, ۱۱:۲۴
(۲۲/دی/۹۲ ۹:۵۹)#1Zero نوشته است: [ -> ]بر منکرش لعنت که نباید ادعا کنه.(واقعا فیزیک جزء لذت بخش ترین علم هاس)
از نظر من در حال حاظر هیچ جور نمیشه اثبات کرد که خدا نیست.
بعضی از مردم کنار دریا باور دارن که پری دریایی وجود داره، مردم دیگه میگند وجود نداره. کی میتونه حرفش رو اثبات کنه؟!
اونی که میگه وجود نداره مگه همه دریاها رو وجب به وجب گشته که میگه نیست؟ شاید باشه ما هنوز پیداش نکردیم.
اونی هم که میگه هست، دلیلی برای وجودش ارائه نداده. بعضی ها میگند به چشم خودشون دیدند، بعضی ها میگند حسش کردن، بعضی ها میگند رابطه ی نزدیک داشتند با پری دریایی. اما کسی تا حالا مدرکی نشون نداده.
درضمن علاقه ای به بحث فلسفی و برهان های رایج در مورد آفرینش ندارم، چون همش رو شنیدم قبلا. فلسفه همیشه ابزار مورد علاقه ی مذهبیون بوده چون اگه حرفه ای باشی میتونی با فلسفه اثبات کنی فیل تو یک لیوان جا میشه یا اینکه زمین رو شاخ گاو میچرخه! کلا هرچیزی رو سخت یا آسون میشد باهاش اثبات کرد.
اما الان دیگه کاربرد نداره، چون الان دیگه برای سوالاتی که بشر باهاشون روبرو بوده دارن با آزمایش و دستاوردهای مستدل جواب میارن. دیگه دلیل برای وجود فلسفه نمیمونه.
سید ابراهیم عزیز سر و پا گوشم.
سلام ببخشید که من در بحث شرکت میکنم
اما باید چندتا چیز رو خدمتتون عرض کنم
اول خیلی خوشحالم که فلسفه نمیخونم چون با این جمله تون افسردگی شدید میگرفتم: فلسفه دیگه به درد نمیخوره
شمام حالا بی انصافی نکن ایا میدونید فلسفه(البته غربیش رو میدونم و نه اسلامیش رو !) چرا بوجود اومد،فلسفه برای اشکار حقیقت در برابر مغلطه و سفسطه اومد،اونایی که شما میگی فیل رو تو فنجون جا میده اسمش فلسفه نیست،بازی با کلماته،مغلطه است وگرنه فلسفه چیزی جز حقیقت نیست،اینم حرف من نیستا این اتفاقای زمان افلاطون ه
برای همین اغاز جهان ما فرضیه زیاد داریم ،حالا یکی از دوستام نجوم میخونه،امتحاناش تمومشد ازش میخوام در مورد زمان و ... توضیح بده اینجا بنویسم.
در مورد بیگ بنگ هم هر چقدر به عقب برگردیم ،بر فرض اینکه بیگ بنگ درست باشه، فعلا علم اعتقاد داره قبلش زمان و ماده نبوده،البته شاید بعدا یه چیز دیگه بگن
اما این سوال همیشگی من بوده،بیگ بنگ از کجا فهمید که کی بترکه!
اگه قبلش زمان نباشه خیلی وحشتناک میشهترم یکی که بودیم یبار رفتیم سمینار نجوم،حالا بماند که من وسطاش خوابیدم(کلا چیزی نمیفهمیدیم و ..) اما در بیداری ام یه چیز جالب گفتن که این فرمول f=ma حالت حدیه یه فرمول بزرگتر بود،اصلا این دنیای ما به خاطر سرعت پایین همش حالت حدی ایه ، یعنی در فضای محدود شما باید نامحدود رو کشف کنی و به تعداد کله گنده های فیزیکدان فرضیه داری،هر کسی هم .... تر باشه،فرضیه اش تو کتاب بچه مدرسه ای ها میاد،پس خیلی هم به این فرضیه ها اعتمادی نیست،یادمه یبار هم گفتن سرعت بالای نور هم داریم!!
در مورد مبلغان دین هم بی انصافی کردین،والا اون مبلغانی که ما میشناسیم ادعا میکنند علم 70(72) حرف داره،که تا قبل ظهور فقط 2 حرفش کشف میشه،اون وقت اینا چطور ادعا می کنند که همه چی رو میدونن؟
من واقعا نمیدونم شماها کی رو میبینید؟چون یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت!!!

سحر و جادو هم حرامه،اونجا گفتین مبلغین به این هم ربط میدن!!
و اما در مورد اثبات خدا
یه کتاب نجوم داشتم اخرش نوشته بود علم هیچ وقت نمیگه خدا وجود داره یا نداره،اصلا در مقام بحث این موضوع نیست اما اگه بگه هست دیگه دنبال جواب سوالا نمیره و همه چیز رو به خدا ربط میده(مثلا (مثال خودمه)باران چرا میبارد؟ چون خدا میخواد و...)
این حرف دقیقا پاشنه اشیل قضیه است ، مشکل ما مسلمانان و مشکل دنیای غرب ،مسلمانان کمتر از علم بهره بردن چون همه چی رو به خدا ارتباط میدن و غربی ها بعد از مشکلاتی که با کلیسا داشتند و از کلیسا و خدا جدا شدن(که خدا ربطی به کلیسا نداره و کسی نفهمید) از نظر علمی پیشرفت کردن و به قول خودتون هی دیدن اینجا هم اگه خدا نبود اشکالی ایجاد نمیکرد.
خوب حالا اینجاش رو خیلی دقت کنید ،همه اینا رو نوشتم که مقدمه برای این باشه:
اینکه باران با توجیه علمی بباره و اینکه خدا اونو ببارون در علت عرضی و طولی (که یادم نیس کدوم بود) میگنجه، چه اینکه من گل بکارم بگم خدا کاشت،درسته،بگم من کاشتم اونم درسته ،
بالاخره اون قوانین فیزیک که در نهایت زیباییه کسی افریده یا خیر،واسه برنامه نویسی توی کامپوتر ،مثلا تو برنامه فلش باید واسه باریدن باران کد بنویسی اون وقت واسه دنیا نه،اتفاقا اینجاش خیلی زیباس،یه عالم امری وجود داره که این فرمول ها اونجا غوطه ورن
تصور کنیدچرا فرمول ها هیچ وقت عوض نمیشن؟
نتیجه: اگه رئیسی به کارمند اختیار بده که فلان کار رو انجام بده،چه بگیم رئیس انجام داد چه کارمند درسته
اینو داشته باشید،تا اینو بگم
ببینید مسلمونا از تنبلی دنبال علم نمیرن وگرنه سابق مسلمون دانشمند مثل خوارزمی و بوعلی،رازی و جمشید کاشانی و ... داشتیم که واقعا تاثیر گذار بودن ،در دین هم خیلی به کسب علم توجه شده و دو تا از ائمه دانشگاه علمی و کلی شاگرد داشتند.اگه علم در چین هم بود یادبگیرید و ... در قران هم خیلی به تفکر در افرینش اسمان و زمین و ایات الهی تاکید شده
نتیجه :علم اموزی و کشف روابط علی و معلولی همواره مورد توججه اسلام بوده،شما حساب این مسلمونایی متجدد خارق العاده رو از بقیه جدا کن.
عقل و دین در اسلام در تضاد نیست، اون خدای کلیسا بود که میگفت هر کس بگه زمین گرده ..... خدای اسلام تاکید به علم اموزی داره و اون رو گمشده مومن میدونه،یه لحظه تفکر رو از هفتاد هزار سال عبادت برتر میدونه و ... خیلی ایه و حدیث داریم
لطفا اسلام رو نه از مبلغان و ... یاد بگیرید و قضاوت کنید ، برید سراغ اصل چشمه،وگرنه همیشه پایین ده،اب گل الوده
غربیها هم این مشکل رو داشتن که دقت نکردن اگه قبول هم بکنیم خدا هست،خدا با امر و قوانینش عالم رو میگردونه و کاراش بی علت نیست.البته غربیهام مشکل نداشتن چون خدای خفته در کلیسا کس دیگه ای بود.
ببخشید طولانی شد.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
: خدا با علم در تضاد نیست ،لذا هیچ وقت نمیشه نبودش رو اثبات کرد