تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آدمای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۲:۴۵)skyeygirls نوشته است: [ -> ]یه نکته هم اضافه کنم که در یکی از کلیسا های هامبورگ . تصویر ی از مساجد مسلمانان در نجف رو گذاشته بودند و من شاخ دراوردم .
واقعا ما هم چین کاری تو مملکتمون داریم یا کفر این کارا .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ما خودمون رو مسلمون میدونیم اما از مسلمونی فقط گیر دادن به خانم ها رو یاد گرفتیم . از ایرونی بودن هم غرورالکی که دیگه خریداری نداره و تاریخ انقضاش گذشته .

شما اگربخواهید اسلام رو در افراد پیدا کنید . یا با افراد اون رو بشناسید . ممکنه بجز یاس نصیبتون نشه

شما باید فقط در ۱۴ معصوم دنبال دین بگردید

یا حق
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۲:۴۵)skyeygirls نوشته است: [ -> ]یه نکته هم اضافه کنم که در یکی از کلیسا های هامبورگ . تصویر ی از مساجد مسلمانان در نجف رو گذاشته بودند و من شاخ دراوردم .
واقعا ما هم چین کاری تو مملکتمون داریم یا کفر این کارا .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ما خودمون رو مسلمون میدونیم اما از مسلمونی فقط گیر دادن به خانم ها رو یاد گرفتیم . از ایرونی بودن هم غرورالکی که دیگه خریداری نداره و تاریخ انقضاش گذشته .

خب این ذهنیتی بوده که خدا رو شکر برطرف شد

درسته؟

اما اگر با نگاه منصفانه ببینید در ایران چندین برابر این افراد هستند

کسی نگفت خارجی ها فلانند

اگر پیشرفتی کردند و کاری کردند که شما خوشتان آمده بطور غیر مستقیم از اسلام بوده

تلاش و پشتکار

علم اندوزی(و البته دزدی هم کردند!)

رعایت برخی از اخلاق اسلامی

اسلام ارثی بدرد نمی خورد و معمولا هم همین مسلمان ها اسلام را بدنام کرده اند

کافیست به زندگی بزرگان معاصر نگاه کنید تا متوجه شوید مسلمان ایرانی چه اشخاصی بودند

چون اگر ائمه را بگوئیم می گویند برای 1000 سال پیشند و ندیدیم ایشان را
سلام .

احساس میکنم آقا وحید خیلی دارید اعتقادی و ناسیونالیستی به همه چیز نگاه میکنید ،
شکی در این نیست که ایران مهد تمدن دنیاست و همیشه به ایرانی بودنمون افتخار میکنیم اما ظاهرا مضمون حرف خانم skyeygirls رو متوجه نشدید !

ایشون با این حرف نخواستن زندگی دینی رو زیر سوال ببرن یا اینکه بگن بهتر از اینجاست در هر شرایطی ،

اما اشاره به اینکه اونجا خانواده دیدن نکته قابل تاملی بود...

دوست عزیزی که میگن همون مردم آلمان تو جنگ کلی از انسانها رو کشتن و دارن طبق این رفتار پیشینیان ( نتیجه گیری ) امروزی میکنن فراموش نکنن آقا محمد خان قاجار ( اگر اشتباه نکنم ) چه بلایی سر کشورهای همسایه آورد !!!

بهتر بود سرکار خانم دلایلشون رو بیتر باز میکردن تا بدونیم چرا احساس امنیت بیشتری خارج ایران داشتن .

ممنون .

نقل قول: ادامای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن .
حرفتون درسته
مسئله اینه که عده ای جای خدا هم تصمیم میگیرند و در مقام قضاوتی میشینن که مختص خداونده
ولی در واقع شاید اونها به این حرف معتقد نباشند چون اخلاقیات رو گاهی جدا از دین تعبیر میکنن ولی این تفاوت دیدگاه نباید جوری باشه که ما با دیدگاه خودمون و اعتقاداتمون اونها رو خارج از اخلاقیات بدونیم چون از نظر من! اخلاقیاتی که پایبند به اصوول انسانی و یا دینی ام باشه تحسین داره
و البته این مثال ها مثال های نقض فراوون داره اما تفکر غالب همونیه که شما میگین
و البته این رو هم در نظر بگیرین که
خداوند هم رو همه ادم ها حساب باز کردهHeart
دوست عزیز حرف شما درسته. کسی نگفته هر چی انسان غربی هست ال هست و بل. اتفاقا یکی از عرفای بزرگ می گفت مسیحیان و یهودیان هم عارف دارن و کسانی که دلشون از محبت خداوند پر هست. فکر کردین آخرالزمان تمام مردم غرب باید کشته بشن؟ خیر، خیلی هاشون به خاطر دولت مستکبرشون واقعا حقیقت اسلام بهشون عرضه نشده...
شما به قرآن هم مراجعه کنین میگه اهل کتاب اگر ایمان داشته باشن و .... اجر دارن. چه بسا هدایت بشن. بنابراین اگر مسلمانان غیر از این تفکری داشته باشن خلاف قرآن هست. حالا کار نداریم که عده این افراد معمولا کم هست....

اما کسانی که میگن غرب چنین و چنانه معمولا کلی صحبت می کنن. دلیلش هم مشخصه. قرن اخیر قرن عرضه فرهنگ غرب بر کل جهان از جمله ایران به وسیله رسانه بود. ما کاری به اونها نداشتیم اما وقتی اونها خواستن فرهنگی مخرب (ولو امتیازهایی داشته باشه) رو به دیگران عرضه بلکه تحمیل شستشوی مغزی کنن و عده ای از خدا بی خبر هم در داخل سنگ اون فرهنگ رو به سینه بزنن، طبیعی هست که عده ای دلسوز بیان و نقدهای وارد بر اون فرهنگ رو در حد بضاعت خودشون مطرح کنن. بنده جامعه ای که انواع و اقسام جنایات درش انجام میشه، اخلاق و حیا و عفت کاملا مرده، صحبتی از خداوند نیست، کاری به پیامبر ندارن، کاری به حیات ابدی آخرت ندارن، لیدر کشور سرسپرده هست و منافع صهیونیزم بین الملل رو بر منافع ملی ملت خودش ترجیح میده رو ولو اینکه توی مسجدش عکس کلیسا و مساجد دیگه رو بگذاره نمی خوام. صرف احترام و خیابانهای منظم و تجهیزات پیشرفته رو نمی خوام. وقتی آمار خودشون از تجاوزهای دقیقه ای و قتل های ثانیه ای میگه، وقتی می بینیم در مقابل نکبت ترین جنایات تاریخ سکوت می کنن، چه ذوق کردنی داره؟

بله حرف شما درسته. اونها با وجودیکه مسلمان نیستن، اما بعضی دستورات اسلام رو بهتر از ما مسلمونها انجام میدن. این نقد به مسلمانی ما وارد هست اما نه اینکه اینقدر بدبینانه به قضیه نگاه کنیم و به خاطر 4 کار بد عده ای کلا خط بطلان روی جامعه بکشیم. معذرت میخوام کجا نگاه سنگین بوده؟ چطور خانومی با حجاب کامل باشه و نگاه سنگین؟ از همه متلک شنیدن خیلی اغراق آمیزه. ما هم داریم توی همین کلان شهرها زندگی می کنیم که اتفاقا مردمش بیشتر غرب زده شدن اما اینطوری ها نیست.... اینها دیگه دور از انصاف هست و از کسی که دعوت به انصاف میکنه انتظار رعایت انصاف میره.

وقتی میگن بنیاد خانواده داغونه واقعا یه خبرهایی هست. آمار رسمی و نوع نگاه به روابط خانوادگی و .... حالا ممکنه فطرتا خانواده های خوب و سالمی اونجا باشن. این رو همون اول گفتم اما مهم اینه که فرهنگ جامعه ما فرهنگ دینی و خدایی هست یعنی انسانها کارهاشون با هدف تقرب به خداوند انجام میشه. نظام و قوانینش هم نه به طور کامل اما به طور کلی با رهبری یک فقیه اسلام سعی میکنه مسیر رضایت خداوند رو طی کنه تا بشر رو در دنیا و آخرت سعادتمند کنه. همه ما می دونیم با ایده آل چنین فرهنگی فاصله داریم و دلایل زیادی داره که از مهمترین اونها همین ترویج فرهنگ بی خدایی غرب هست.
به هر حال حکومت و نظام قصدش حمایت از دستورات خداوند هست و نگاهش به سعادت اخروی در درجه اول و دنیوی در درجه دوم هست.

اما در نظام غربی هیچ پشتیبانی از دین نمیشه. نگاه به آخرت بیشتر شبیه جوک می مونه. میگن دزدی نکن تا ازت دزدی نکنن نمیگن عقوبت و عذاب الهی داره چون چنین فرهنگی ندارن. نه حکومت توجهی به دین و خداوند داره و نه مردم گرایشی دارن.

این وسط زیاده روی هایی میشه اما اصل قضیه درست می مونه.

نقل قول:اما چرا اینجا من از پلیس می ترسم اونجا از یه مرد شراب به دست نه .

پناه بر خدا. دلیلش اینه که 4 تا مثال نقض رو تعمیم دادین به کل قضیه و برای خودتون قانون تعریف کردین. پلیس ایران بدتر از شراب بدست آلمانی. این حرف به نظرم عقلانی مردود هست. لطفا واقعیت رو بگین و اغراق آمیز صحبت نکنین تا سیاه نمایی غیر واقعی نشه.
من احساسم رو گفتم . من یک شب به خاطر اینکه دانشجو هستم و سنت سنت پول هام رو باید مدیریت کنم شب قبل از پرواز رو تو فرودگاه رو صندلی خوابیدم . من تا صبح یک نفر نه مزاحم داشتم نه به چشم بد به من نگاه کردن . اصلا نگاه نمی کردن. اما 2 روز بعد تو ایران تو مترو ، حداقل 5 نفر یا دستشون رو به من زذن یا حرف های مزخرف شنیدم . در ضمن من حجابم کامله . آرایش نمیکنم .

شما همه ی مسائل رو نهایت به جاهایی ربط میدید که تو ایران خط قرمز واسه اعتراضه ربطش میدید به جاهایی ............
من چی می خواستم بگم و شما به کجا ها کشوندید . بنده کلسیا رفتم . خدا اونجا بود . مردمش هم داشتن با خدا حرف میزدن .

نگاه شما هم مثل نگاه آلمانی ها مسمومه و اون ها یه جوری شما هم یه جوری . یه بار دوستم در گوش دوستش چیزی گفت من ناراحت شدم . به من گفت دوستش از دوست یهودیش داشته صحبت میکرده و شما مسلمون ها میخواهید همشون رو بکشید ترسید در گوشم گفت نفهمی دوست یهودی داره .

((((((( به هر حال حکومت و نظام قصدش حمایت از دستورات خداوند هست و نگاهش به سعادت اخروی در درجه اول و دنیوی در درجه دوم هست.)))))))))))))))))) Big Grin شوخی میکنید . یه مثال بزنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راست میگید سوره نساء! رو خوب اجرا میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امنیت زنان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دارو های گرون بیماران صعب العلاج !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کم کردن مالیات اول از کارمندان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اهان همش تقصیر بیگانگانه. جوابش رو خودم به خودم دادم . دزدی های میلیاردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!! کشتن ادم ها چون حرفاشون به مزاق ................. خوش نمیاد.
این ها همه ی جای دنیا هست اما خنده داره فقط تو این خاک دغدغه ی سعادت مردم رو دارن . پس چرا این جوریه اوضاع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
دوست گرامی آن آلمانی ها و در دید کلی تر غربی های غیرمسلمان برای چی این کارها را می کنند؟
آیا برای خدا می کنند یا برای رفاه و نظم و راحتی دنیای خودشان؟
اگر برای زندگی خودشان است این چه ربطی به خدا دارد؟
در ضمن قرار نیست هر کس کار خوبی کرد خدا ازش قبول کنه.
اینکه کار خوبی را خدا قبول کند شرط دارد.
درست است که در غرب خانواده وجود دارد ولی نگاهی هم به آمار بچه های ولدزنا که در شناسنامه شان اسم پدر ندارند بیندازید. مثلا در انگلیس.

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الْآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ
[٥:٢٧]
و داستان دو فرزند آدم را بحقّ بر آنها بخوان: هنگامی که هر کدام، کاری برای تقرّب (به پروردگار) انجام دادند؛ امّا از یکی پذیرفته شد، و از دیگری پذیرفته نشد؛ (برادری که عملش مردود شده بود، به برادر دیگر) گفت: «به خدا سوگند تو را خواهم کشت!» (برادر دیگر) گفت: «(من چه گناهی دارم؟ زیرا) خدا، تنها از پرهیزگاران می‌پذیرد!

آنها اگر باتقوا نباشند خداوند کارهای خوب آنها را نمیپذیرد.

قُلْ أَنفِقُوا طَوْعًا أَوْ كَرْهًا لَّن يُتَقَبَّلَ مِنكُمْ إِنَّكُمْ كُنتُمْ قَوْمًا فَاسِقِينَ [٩:٥٣]
بگو: «انفاق کنید؛ خواه از روی میل باشد یا اکراه، هرگز از شما پذیرفته نمی‌شود؛ چرا که شما قوم فاسقی بودید!»

فقط انجام دادن کار خوب کافی نیست. بلکه قبول شدن آن هم لازم است.
تازه این مال کاری است که برای خدا انجام شود.
اگر از اصل برای خدا نباشد و برای رفاه بیشتر در زندگی دنیوی باشد که اصلا ربطی به خدا ندارد. یعنی در آخرت هیچ ارزشی ندارد چون آن شخص آن کارهای خوب را برای نفس خودش انجام داده و نه برای خدا.

(۲۴/مهر/۹۲ ۱۹:۰۴)110 نوشته است: [ -> ]در مورد ما ایرانیا فقط یک جمله می شه گفت و اونهم ابن سینا گفته !
"به فومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خداوند جز آنها کس دیگه ای را هدایت نکرده است"

آیا ممکن است منبع این حرف ابن سینا را بفرمائید؟ در مورد ابن سینا حرفهای غیرواقعی زیادی نسبت داده میشود. چون آدم معتبری است بعضی هاخواستن حرف خودشان را مستدل کنن گفتن ابن سینا این را گفته.
مثلا یک نسبت دروغی که به ابن سینا داده میشه اینه که میگن ابن سینا ازدواج دائم نمیکرده و از زنهای صیغه ای استفاده میکرده و وقتی بهش اعتراض میکردن میگفته کیفیت زندگی مهمه و نه کمیت آن. جای تاسف اینه که این دروغها را برخی اساتید دانشگاه مثل دانشگاه الزهرا به خورد دانشجوها میدن.

به فرض درست بودن این نقل قول قومی که ابن سینا چندصد سال پیش از آن صحبت کرده چه ربطی به ایرانی های امروز دارد؟

سوما ایرانی ها همه یکجور نیستند و دینها و مذهبهای مختلف دارند.
منظور دقیقتر شما کیست؟
آیا منظورتان شیعه ها هستند؟
یعنی منظورتان این است که شیعه ها فکر می کنند خدا فقط آنها را هدایت کرده است؟
شیعه کجا همچین ادعایی کرده است؟
آیا می توانید منبع این ادعا را بیاورید؟
مثلا کدامیک از مراجع همچین حرفی زده؟

در ضمن هدایت کردن با هدایت شدن فرق دارد.
شیعه معتقد است خداوند همه را هدایت کرده (جز آنهایی که مستضعف بودن و هدایت به آنها نرسیده که در دنیای کتابها و اینترنتی امروز شاید همچین آدمهایی کم باشند.) ولی همه از این هدایت پیروی نکردن و بلکه شیعه دوازده امامی از بقیه بیشتر این هدایت را پذیرفته است.
البته هدایت شدن هم صفر و یکی نیست. مثلا سنی ها هم هدایت را پذیرفتن ولی در ولایت و امامت و ولایت فقیه مشکل دارند. یعنی هدایت را پذیرفتن و اطاعت کردن نسبی است و مراتب دارد.
مسیحی ها و یهودی ها هم به نسبتی هدایت را پذیرفتن ولی خوب اسلام را نپذیرفتن.

به هر حال بنده این حرف شما نسبت به ایرانی ها را بیشتر به عنوان یک تهمت به ایرانی ها در نظر میگیرم. چون ایرانی ها فکر نمی کنن که خدا فقط آنها را هدایت کرده. خدا همه را هدایت کرده ولی شیعه ها بیشتر از دیگران هدایت را پذیرفتن و اطاعت و پیروی کردن. شیعه هم مخصوص ایران نیست. شیعه در عراق، لبنان و حتی اروپا و آمریکا هم هست.

دوستان گرامی لطفا اسلام را با مسلمانان قاطی نکنید.

رفتارهای مسلمانان از جمله مسلمانهای ایران ملاک دین اسلام نیست. بلکه ملاک دین اسلام قرآن و اهل بیت است. یعنی ثقلین.

مسلما ایرانی ها رفتارهای غیراسلامی و اشتباه زیادی دارند که مورد تایید اسلام نیست و یک آدم عاقل در مورد دین اسلام بر اساس رفتارهای مسلمانها قضاوت نمی کند.
رفتارهای خوب غربی ها هم برای دنیای خودشان است و نه برای خدا. بنابراین اصلا ربطی به دین و خدا ندارد. آدمهای بی دین که اصلا خدا را قبول ندارند هم کارهای خوب می کنند مثلا به فقرا کمک می کنند و در عین حال به وجود خدا اعتقادی ندارند. این برای این است که خودشان احساس خوبی داشته باشند. مثلا از کمک به فقرا احساس خوبی پیدا می کنند و از این احساس لذت میبرند. به هر حال برای رضایت هوای نفس خودشان این کار را می کنند و نه برای خدا. در عین حال مشروب هم می خورند و ازدواج مرد با مرد هم خوب می دانند و قانونی است.
این نوع کارهای خوب که بر اساس هوای نفس است و با هدف داشتن زندگی دنیوی بهتر و نه اطاعت از خدا چه ربطی به خدا و دین دارد؟
شما مطلب بنده رو خوندین؟ ما گفتیم یهودی باید کشته بشه؟ ما گفتیم مسیحیان کافرن؟ اینهمه توضیح دادم که متهم نشم نگاه مسموم دارم. بنده آمار رسمی خود آلمانی ها رو معیار قضاوت قرار دادم نه اتفاقات شخصی شما رو.

حکومت به بعد معنوی بشر اهمیت میده. اصلا امام روز اول گفت اینقدر تگین ما اومدیم نفت و برق مجانی بیاریم. ما انقلاب کردیم تا بشر در سایه حکومت اسلامی به تعالی برسه نه اینکه فقط فکر شکمش باشیم. (نقل به مضمون)

بله هنر همه ما اینه که فقط دست بگذاریم روی نقاط منفی اونهم در بعد اقتصادی. تغییر زندگی ما بدست خود ماست. حکومت فقط خط دهنده هست اما خود مردم وقتی دزدی می کنن و .... مثلا در ماجرای دزدی رهبر قبلش بارها تذکر داده بود به دولت و مجلس که فکر مفاسد اقتصادی رو بکنن چون سیستم فعلی اجازه دزدی های بزرگ میده. اما حالا به هر دلیل نکردن یا نشد، یه نفر مثل من و شما دزدی کرد و ... این تقصیر حکومته؟ بله خودتون هم میگین همه جا کثافتکاری هست و هیچ دولتی هم نتونسته حلش کنه چون حل نمیشه مگر خود مردم درست بشن. مردم هم درست نمیشن مگر اینکه اعتقاداتشون درست بشه و این چیزی هست که داره در حکومت صورت می گیره.

چرا به نقاط مثبت نگاه نمی کنین. الان شرایط برای تربیت اسلامی بچه ها داره مهیا میشه. مهدهای قرآنی، کتابهایی که با زبان شعر و نقاشی معارف دین رو به بچه معرفی میکنه. مراسمهای مذهبی عظیم در محرم، عرفه، اعتکاف، نماز جمعه و تعظیم شعائر مختلف. خدا می دونه چند نفر در همین مراسمها آدم میشن.... در حکومت پهلوی بسیار با اینها برخورد میشد و اصلا زمینه حضور جوانان در بحثهای مذهبی نبود و فرهنگ بی دینی و مصرف گرایی صرف و شهوترانی داشت میشد محور جامعه... خیلی میشه مثال زد.
نشر معارف توحیدی و گرایش به اهل بیت علیهم السلام و پشتیبانی رسانه هر چند کم و راه اندازی شبکه قرآن که واقعا علمای بزرگی میارن که واقعا اثر گذار بوده. به رسمیت شناختن جشن تکلیفها، برگزاری مراسم مذهبی در مدارس، مطرح شدن بحثهای اخلاقی به صورت گسترده و ...

نقل قول:کشتن ادم ها چون حرفاشون به مزاق ................. خوش نمیاد

Smile
خانم skyeygirls

راست میگن!

من تابستون رفتم خونه یکی ازاشناهامون اتریش ک بچه نداشتن

گاهی شب ساعت10 منومیفرستادن برم خرید...

ولی هیشکی کاری ب من نداشت اصلانگام هم نمیکردن
حالامن زشت نیستماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ولی ایران اگه ساعت7 هواتاریک شه تنهایی میترسم برم بیرون

باچادرهستم بی ارایش

ولی هزارنفریانگاه میکنن یامتلک میگن...
[تصویر: [Avin]%20(001).gif]
خب حالا نوبت منه! [تصویر: [Avin]%20(034).gif]

(لطفا بدون پیشفرض بخوانید)

یک سری مغالطه ها در مورد غرب صورت گرفته!

غرب و مشخصا اروپا نسبت به خاور میانه پیشرفت وسیعتری پیدا کرده. جوامع اروپایی از نظر توسعه یافتگی جلوتر از کشورهای دیگه هستند. خب توسعه یافتگی در مسایل سیاسی، فرهنگی ، اقتصادی و ... به تنهایی رخ نمی ده. در وافع اگر کشوری به توسعه یافتگی می رسه در همه ی ابعاد با هم و بطور موازی این توسعه رخ می ده! یعنی اگر از نظر اقتصادی رشد کردند تا حدودی از نظر فرهنگی و سیاسی و .. هم قطعا رشد خواهند کرد.

بنابراین اگر اونها از نظر فرهنگی رشد کردند اولا قابل کتمان نیست دوما این مغالطه است که بگیم با بی دین بودن هم می شه به سطح بالای فرهنگی رسید و یا در مقابل بگیم چون از نظر فرهنگی رشد کردند پس حتما دین مدارند! قطعا اگر دین مداری در اون جوامع بیشتر بود از نظر فرهنگی هم بیشتر رشد می کردند.

حال توسعه ی اقتصادی اروپا از کجا اتفاق افتاد:
برای اینکه متوجه بشید اروپا چرا از نظر اقتصادی رشد کردند که این رشد منجر به رشد فرهنگی هم شد به کتاب "ما چگونه ما شدیم" صادق زیبا کلام رجوع کنید!(به قول یکی از تند رو های همکلاسیمون "کاذب زشت کلام" )
در واقع زیبا کلام که به اعتقاد من کمتر نسبت به اروپا تعصبی برخورد می کنه عامل پیشرفت اروپا رو عواملی محیطی و جغرافیایی می دونه! لینک
در واقع اروپایی ها خودشون هیچ کار خاصی نکردند فقط از موقعیت جغرافیایی که داشتند استفاده کردند و اون موقعیت ها رو زیبا کلام اینطور تشریح کرده:
  • برخورداری از آب و هوای معتدل و باران کافی
  • کشاورزی و اسکان دائم
  • نزدیکی اجتماعات و گسترش تجارت
  • اعتقاد به گسترش آئین مسیحیت و رفتن به سرزمین‌های ناشناخته
  • گسترش دریانوردی و نیروی دریایی
در واقع توسعه ی فرهنگی از نظر من یکی از عواملش معنویته و عامل های دیگری هم داره مثل توسعه ی اقتصادی ، سیاسی و ...
تو اروپا توسعه ی اقتصادی اتفاق افتاد و سطح فرهنگیشون هم رفت بالا و این نقض کننده ی تاثیر بسزای عامل معنویت نیست!

و مغالطه اول اینجا بود که برخی ها گفتند اروپایی ها بدون دین هم به سطح بالای فرهنگی رسیدند اما ما با دین نرسیدیم!
و مغالطه دوم این بود که گفتند به دلیل اینکه سطح فرهنگیشون بالاست پس روی خدا حساب باز کردند!

نتیجه گیری:
1- اگر اروپایی سطح فرهنگیشون رشد کرده کتمان نکنید ، دقیق موشکافی کنید و بگید بخاطر موقعیت جغرافیایی که داشتند رشد اقتصادی کردند و متقابلا این رشد باعث رشد فرهنگیون شده!

2- این رشد فرهنگی هیچ ارتباطی به کنار گذاشتن دین و معنویت نداره!

و همچنین هیچ ارتباطی هم به این نداره که بگیم اونها به دلیل اینکه از نظر فرهنگی رشد کردند پس حتما روی خدا حساب باز کردند!

امیدوارم منظورم رسونده باشم!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع