نقل قول:خوشحال میشم اگر ازشان بپرسید که اسم خدایشان چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
اگر این حرف را بزنی شاید برای احترام بهت نخندن ولی توی دلشان میگن این یارو خرافاتیه.
از دید علم غربی و دانشمندان غربی خدا وجود ندارد.
حالا من نمی دانم شما رو چه حسابی میگید آنها روی خدا حساب باز کردن.
روی کدام خدا؟
مگه میشه روی خدایی که وجود ندارد حساب باز کرد؟
البته خدایی که اونها میگن وجود نداره واقعا هم وجود نداره. ما هم قبول داریم.
آنها با خدای اسلامی که قرآن و اهل بیت معرفی می کنند اصلا آشنایی ندارند.
دیدگاه آنها در مورد اسلام به بن لادن و 11 سپتامبر و تروریسم محدود است. آنها اسلام را از پنجره وهابی ها میشناسند.
برای آنها اسلام یعنی تروریسم و بن لادن.
اولا هر کسی اونجا حریم خودش رو داره . مثل اینجا نیست آمار نماز و روزه هم رو داریم . فرهنگشونه . من نمیتونم برم بگم اسم خدات چیه ؟ به من مربوط نیست . من میتونم با رفتارم , کنجکاوشون کنم که برن بدونن اسم خدای من چیه ؟ خوب میخندن دیگه
برم بگم اسم خدات چیه ؟ من اونجا استادی داشتم که نگاهش منشش رفتارش اینقدر معنوی بود که دلم واسه اینکه برم نماز بخونم تنگ میشد و نمیدونم چرا این اتفاق میافتاد . واقعا نمیدونم . اسم خداش رو هم نمیدونم اما خداش آشنا بود .
خوب ما برای خدا و در راه خدا چیکار کردیم .؟
الان از اسلام ما تو ایران چی داریم که بعد از 100 تا فی*ل*تر سیاسی و مدیا برسه به گوششون .؟
ازدواج دختر خونده ؟ بودن مرد با 4 تا همزمان ؟ زدن زن ؟ پوشش اجباری ؟ اعدام های سیاسی؟ نوشتن خصوصی ترین مسائل حقوقی زنان توسط مردان ؟
احترام به هم ؟ رعایت قانون ؟ هوای پاک ؟ اقتصاد مافیایی ؟
نه چی داریم جذبشون کنیم . نه چیزای دیگه هم میدونن که ما گوشت خوک نمیخوریم و الکل هم همین طور . حواسشون به من بود که گوشت حلال رو بردارم .

پروفسور هلندی اومده بود ایران تا اذان شد سکوت کرد و گفت میدونه این واسه مسلمونا مهمه.
کافیه آدما با هم دوست باشن و داوری نکنن .
هم خوب میشیم هم اونا به ما نزدیکتر . خدا هم با همه هست .
نقل قول:شما قوائد بازی رو رعایت نکردین . باید به نزدیک ترین محل وجود پلیس مراجعه میکردید تا مشکلتون حل بشه . این کاریه که هر جای دنیا باشید باید انجام بدید .
ببخشید برادر منظور اینه که امنیت باید فراهم باشه خصوصا در جامعه ی ما که شیعه ست نه اینکه هر کس هر کاری می خواهد بکند و من تلفن به دست و تپش زنان رانندگی یا پیاده روی یا خرید بکنم
(۲۷/مهر/۹۲ ۰:۱۰)skyeygirls نوشته است: [ -> ]میرم و میگم این ماشین مزاحم من شده و بعد وارد شکایت میشیم . این پروسه 1 روز بیشتر طول نمیکشه.
بعد میندازنشون زندان. پلیس اتوبان تو ایران اختراع نشده ؟ یا من برم بگم چه جوری اینا مزاحم من شدن ؟ فکر کنم اول من روو ببرم
پزشک قانونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز معلومه تا به حال این کار رو انجام ندادید ! قرار نیست پروسه داشته باشه ، شما اگر خواستید میتونید شکایت کنید اما اگر هم شکایت نکردید باز مزاحم رو ول نمیکنن شما خیالتون راحت .( باید بمونه چند ساعتی تعهد بده و کلی کارای دیگه که گفتنش صحیح نیست !!

)
خانم skyeygirls برام عجیبه که چرا انقدر مسئله رو بزرگ جلوه میدید !
شما متوجه حرف بنده نشدید ظاهرا ، تو هیچ جای دنیا اگر زنگ بزنید بگید مزاحم دارم پیگیر شما نخواهند شد ( این مربوط به ایران نیست ) شما باید شماره طرف رو بردارید به پلیس زنگ بزنید تو اولین استگاه بازرسی ایشون رو متوفق میکنن و شما رو صدا میزنن ( این عرف کل دنیاست )
پلیس اتوبان برای هر مزاحمت عادی خودش رو مجاب به پیگیری نمیکنه مگر شرایط حاد باشه .( چه در ایران چه در کل دنیا )
همین که میگید اول من رو ببرن پزشک قانونی نشون دهنده دید و تفکر بد شماست نسبت به ماموران ایرانی . اصلا اینطور که فکر میکنید نیست خیالتون راحت ، حداعقل تو ایران تو عمده شرایط آقایون رو مقصر میدونن نه خانمها رو .
(۲۷/مهر/۹۲ ۰:۱۱)mona110 نوشته است: [ -> ]ببخشید برادر منظور اینه که امنیت باید فراهم باشه خصوصا در جامعه ی ما که شیعه ست نه اینکه هر کس هر کاری می خواهد بکند و من تلفن به دست و تپش زنان رانندگی یا پیاده روی یا خرید بکنم
حق با شماست ، باید امنیت فراهم باشه . اما مد نظر داشته باشیم هیچ کشوری نتونسته کاملا امنیت رو فراهم کنه ، کشور ما هم به نسبت خودش سعی کرده امنیت رو فراهم کنه .
سرکار خانم مونا واقع بینانه بخواهیم نگاه کنیم اینطور نیست که خانمها همه تلفن به دست و تپش قلب زنان رانندگی و پیاده روی کنن !! بله گاها مزاحمت های خیابانی وجود داره که با رفتار مناسب میتونیم از خودمون دورش کنیم .
اما این به این معنی نیست که امنیت نیست ،( واژه امنیت به طور خاص برای خطرات جانی و مالی استفاده میشه ) ما باید بگید مزاحمت نباید باشه که حرف کاملا درستیه .
اگر می خواید به جای خوبی برسیم یک مقدمه و یک موخره و نتیجه گیری داشته باشید! نمی شه که یک طرف داد بزنه آی آلمان کفرستانه همه بدن! در مقابل یک طیف هم تو بوق کنه که نه خیر خیلی هم خوبن!
خانم Skyeygirls ! سعی کنید یک نتیجه گیری کنید و علت و معلول قضیه رو درست تبیین کنید ما بفهمیم دقیقا منظور شما چیه و به دنبال چه هستید!
در کل هر کسی به مقام زن بی احترامی کنه وبه حریمش وارد بشه مستحق مجازاته،واین خانمها هم باید رفتار وظاهرشون رو طوری بسازن که به این مشکلات دامن نزنه
و واقعیت اینه که اوضاع مملکت از انظر مزاحمتهای این چنینی خرابه!
یه جمله میگم از شریعتی :
ما فقط مسئول یک محله یا یک شهر نیستیم. ما در قبال تمام دنیا مسئولیم .
---------------------------------------------------------------------------------------
فکر نکنیم که ما و افراد محله ی ما مسلمون هستن و دیگه بقیه چیز ها مهم نیست...
1. کشورهای بعضا بی دین و یا ادیان دیگر در غرب = رعایت اصول اساسی اسلامی منهای خدا باوری
2. کشور دین دار و شیعه به اضافه ی خداباوری = به شدت غافل از اجرای اصول اساسی اسلامی
مثلا توی آلمان وقتی بیمار با آمبولانس حمل می شه ماشین ها به طرز عجیبی به چمن های کنار جاده متمایل می شند تا هر چه زودتر بیمار به بیمارستان برسه اما در ایران مردم همه مشغول تصویر برداری، اشک ریختن و نگرانی و عدم کمک به آمبولانس برای راحتی عبور کردن هستن ..................خب این یک مسئله مهم محسوب می شه توی اسلام کمک به بیمار و سرعت دهی به درمان و... خیلی اهمیت داره
خیلی از فرهنگ ها
حتی خیلی ساده بگم، مسواک زدن !!!!!!!!!!!!1
چقدر تو دین ما سفارش شده حتی موقع نماز با دهان خوشبو و مسواک زده باشیم و مستحب محسوب می شه اما به شدت غافلیم، اونا که خدایی ندارن چقدر اهمین می دن
همه ی این چیزهای جزیی که تو دین ما سفارش شده اونجا انجام می گیره که محیط خوبی داره اما ما به شدت غافلیم
چطور باید امنیت بیشتر و کلا فرهنگ اسلامی واقعی رو جا بندازیم بین مردم
یعنی اگر مردم اونجا با دین اسلام آشنا بشوند به شدت موفق می شن چون اونها اصول اسلامی رو رعایت می کنن اما نمی دونن این اصول از کجا اومده هر چند که افراد عادی جامعه شونن بعد روحانی خاصی هم دارن
حتی یکی از دوستان خارجی ام که من رو در حال نماز دید بهم گفت نماز یک جور مدیتیشن ؟ تمرکز و احساس آرامش......... گفت من هم مثل تو نماز می خونمممممممم

حتی می فهمن که نماز آرامش داره و اسم مدتیشن میذارن روش!!!!!!!!!!! اما ما چقدر تمرکز داریم انصافا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا ما به عنوان یه فرد مذهبی سفت و سخت برای بهبود جامعه و پیشرفت خوبی و احسان و نیکی چه وطیفه ایی داریم ؟
نگید اونجا بی بندو باری و مسائل ج ن س ی بیداد می کنه که حقیقت تلخ اینه که در زوایای پنهان جامعه ی ما هم همین اینچنین است واسه همین که ما می ترسیم چون رو نیست این مسائل جاش مشخص نیست تو مناطق خوب و مومن هم پا میذارن