من دارم میگم دیدمون رو به ادم های اطرافمون عوض کنیم . من نسبت به افغانیها دیدم بد بود . اونجا با چند نفر افغانی که برخورد کردم . برخورد مردم کشور های دیگه و مهاجرین رو دیدم . الان دیگه به صرف اینکه افغانی هستند تگاه نژاد پرستی ندارم .
بابا یکی بگیره مطلب منوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو .
ناظر سبک زندگی . پاسخ اون آقا و یا خانم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با تمسخر جواب دادن درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
من این وسط باید رعایت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
(۲۵/مهر/۹۲ ۱۹:۴۱)skyeygirls نوشته است: [ -> ]من احساسم رو گفتم . من یک شب به خاطر اینکه دانشجو هستم و سنت سنت پول هام رو باید مدیریت کنم شب قبل از پرواز رو تو فرودگاه رو صندلی خوابیدم . من تا صبح یک نفر نه مزاحم داشتم نه به چشم بد به من نگاه کردن . اصلا نگاه نمی کردن. اما 2 روز بعد تو ایران تو مترو ، حداقل 5 نفر یا دستشون رو به من زذن یا حرف های مزخرف شنیدم . در ضمن من حجابم کامله . آرایش نمیکنم .
شما همه ی مسائل رو نهایت به جاهایی ربط میدید که تو ایران خط قرمز واسه اعتراضه ربطش میدید به جاهایی ............
من چی می خواستم بگم و شما به کجا ها کشوندید . بنده کلسیا رفتم . خدا اونجا بود . مردمش هم داشتن با خدا حرف میزدن .
نگاه شما هم مثل نگاه آلمانی ها مسمومه و اون ها یه جوری شما هم یه جوری . یه بار دوستم در گوش دوستش چیزی گفت من ناراحت شدم . به من گفت دوستش از دوست یهودیش داشته صحبت میکرده و شما مسلمون ها میخواهید همشون رو بکشید ترسید در گوشم گفت نفهمی دوست یهودی داره .
((((((( به هر حال حکومت و نظام قصدش حمایت از دستورات خداوند هست و نگاهش به سعادت اخروی در درجه اول و دنیوی در درجه دوم هست.))))))))))))))))))
شوخی میکنید . یه مثال بزنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راست میگید سوره نساء! رو خوب اجرا میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امنیت زنان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دارو های گرون بیماران صعب العلاج !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کم کردن مالیات اول از کارمندان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اهان همش تقصیر بیگانگانه. جوابش رو خودم به خودم دادم . دزدی های میلیاردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!! کشتن ادم ها چون حرفاشون به مزاق ................. خوش نمیاد.
این ها همه ی جای دنیا هست اما خنده داره فقط تو این خاک دغدغه ی سعادت مردم رو دارن . پس چرا این جوریه اوضاع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
(۲۵/مهر/۹۲ ۲۱:۴۷)skyeygirls نوشته است: [ -> ]من دارم میگم دیدمون رو به ادم های اطرافمون عوض کنیم . من نسبت به افغانیها دیدم بد بود . اونجا با چند نفر افغانی که برخورد کردم . برخورد مردم کشور های دیگه و مهاجرین رو دیدم . الان دیگه به صرف اینکه افغانی هستند تگاه نژاد پرستی ندارم .
بابا یکی بگیره مطلب منوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو .
این دو تا پست شما یک مطلب رو میرسونه؟؟؟
(۲۵/مهر/۹۲ ۲۱:۴۷)skyeygirls نوشته است: [ -> ]ناظر سبک زندگی . پاسخ اون آقا و یا خانم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با تمسخر جواب دادن درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
من این وسط باید رعایت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تذکرم با همه بود و در مورد پست آخر با شما...
شما مطالب من رو خوندید و چند تاش رو بهم چسبوندید که چی رو ثابت کنید . ؟من خودم هم ادم کاملی نیستم . متاسفم که با چسبوندن پاسخ های من و تذکر دادن کار دیگه ای نکردید
نقل قول:شما مطالب من رو خوندید و چند تاش رو بهم چسبوندید که چی رو ثابت کنید . ؟
شما این حرفو زدید،
نقل قول:من دارم میگم دیدمون رو به ادم های اطرافمون عوض کنیم . من نسبت به افغانیها دیدم بد بود . اونجا با چند نفر افغانی که برخورد کردم . برخورد مردم کشور های دیگه و مهاجرین رو دیدم . الان دیگه به صرف اینکه افغانی هستند تگاه نژاد پرستی ندارم .
بابا یکی بگیره مطلب منوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو .
من در جواب شما، از حرفهای خودتون استفاده کردم. چون از صحبتهاتون نمیشه برداشت کرد که دقیقا دنبال چی هستید...
نقل قول:من خودم هم ادم کاملی نیستم . متاسفم که با چسبوندن پاسخ های من و تذکر دادن کار دیگه ای نکردید
اگه دقیقا موضوع اصلی بحث رو مشخص کنید، بحث هم میکنیم...
تذکر دادن هم صرفا بخاطر اینه که بحث و نحوه بحث کردن از حد و حدود خودش خارج نشه... که زودتر از اینها باید تذکر داده میشد...
(۲۵/مهر/۹۲ ۲۱:۱۹)Atosa نوشته است: [ -> ]خانم skyeygirls
راست میگن!
من تابستون رفتم خونه یکی ازاشناهامون اتریش ک بچه نداشتن
گاهی شب ساعت10 منومیفرستادن برم خرید...
ولی هیشکی کاری ب من نداشت اصلانگام هم نمیکردن
حالامن زشت نیستماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ولی ایران اگه ساعت7 هواتاریک شه تنهایی میترسم برم بیرون
باچادرهستم بی ارایش
ولی هزارنفریانگاه میکنن یامتلک میگن...
متاسفانه الان ادرس امارش رو ندارم ولی میدونم متعلق به موسسه گالوپ بود
از ناامن ترین کشور های جهان در شب انگلیس هستش که وضعیت ناامنی در شبش خیلی خیلی بدتر از ایران هست
امار امریکا هم خیلی بد هستش ولی در مقابل آمار کانادا همسایه امریکا خیلی خوب هست در عین حال در این کشور ها ثروت با جمعیت خیلی تنظیم است و اکثرا رشد جمعیت منفی دارند و فقیران در این کشور ها خیلی کم هستند
در ضمن در این کشورها قوانین محکم و ثروت برابر ناامنی رو کاهش داده ولی در حالت های بحران این کشور ها به ناامن ترین کشور ها تبدیل میشن چون مردمشون اعتقادات ضعیف تری دارند و عملا احترام به قانون و جا افتادن فرهنگ قانون مردم رو قانون مدار تر کرده ولی فرض کنید وضعیتی غیر عادی به وجود بیاد اون وقت مثل طوفان های کاترینا در امریکا مردم خوی حیوانی خودشون رو نشون خواهند داد و تنها چیزی که مردم رو میتونه در این شرایط نگه داره اعتقادات مذهبی قوی هستش .
برای مثال در امریکا یک دقیقه به احترام مخترع الکتریسیته لامپ ها در سطح شهر خاموش میشه و امار دزدی ، قتل ، تجاوز و... در این یک دقیقه ده برابر شرایط عادی میشه!!!!!!

امارش رو پیدا کردم
ایران از 143 کشور رتبه ی 31 که با توجه به نبود عدالت در توزیع ثروت در بین مردم و بعضا اجرا نشدن محکم قوانین در ایران امار خیلی خوبی هست
به امار سوئد که یک کشور بسیار ثروتمند با جمعیت کم و فقر پایین هست و مقایسه آن با ایران توجه کنید و نزدیکی این دو با هم میبینید مردم ایران عامل بازدارنده ای به نام دین برای حفظ اخلاقیات دارن
در مقابل نگاه کنید کشور پیشرفته ای مثل ایتالیا چقدر وضعش بدتر از ایران است!!!!
http://fararu.com/fa/news/163162/%D8%A7%...9%86%D9%87
سلام .
فکر میکنم دوستانی که کاربران فعال تالار هستن بهتره بیشتر تو رفتارشون دقت کنن !!!
حرفهای جناب بیداری اندیشه رو کاملا قبول دارم اما یک نکته :
اگر به کشور خودمون با دید خوب نگاه میکنیم بهتره به دیگر کشورها هم با دید خوب نگاه کنیم ، معقولانه نیست که نقاط مثبت داخل رو برجسته کنیم و در مقابل آمارهای غیر مناسب کشورهای دیگه ( که قطعا خیلی از این آمارها تو همه کشورها وجود داره ) رو بیشتر برجسته کنیم .
اون جریان شیعه و جنگ را ی نفر تو ی سایتی از قول ی کتاب نوشته بود ....
حالا من نمیدونم اون کتاب چی بود ولی مدرک حساب میشه دیگه !!
=================================
بعدشم سوشیانت درس میگن
بچه های فعال گاهی خیلی بد حرف می زنن!!!!!!!!!!!!!!
من تا حالا تالاری ندیدم ک فعالاشن اینجوری باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول یکی از ناظرامون مورد داشتیم اصن مورد نداشته .... خیلی هم بی مورد بوده
....
خوب نکنین همچین کارایی روک مصداق بارز این قبیل حرکات بد بشین
سلام
به نظرم در سخنان جناب بیداری اندیشه آمار اشتباه و نامناسبی ارائه نشد.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی می کنم که حکومت و دولت آن از هر جناح سیاسی که باشند(و نیز دولت های قبلی) مروج فساد و فحشا نیستند.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی می کنم که اگر تلویزیون ملی آن را روشن می کنم این دغدغه رو ندارم که خانواده ام با فیلم های مستهجن روبه رو می شوند.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی میکنم که وقتی مادری با بچه اش بیرون می رود، به جای دیدن تصاویر... روی بیلیوردها و دیوارهای شهر، آیات قرآن و عکس ها و پیام های شهدا را می بیند.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی میکنم که هیچ مادری در آن برای پیدا کردن یک برنامه ی کودک و کارتون مناسب برای بچه اش به دردسر نمی افتد.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی میکنم که در آن می توانم به راحتی از امامانم سخنی بگویم و در مصایبشان گریه کنم بدون آنکه کسی با باتوم روی سرم بزند و از همه مهمتر آنکه در سایه ی امنیتش، توانستم آنها را بشناسم.
و........
(۲۵/مهر/۹۲ ۲۳:۴۸)مصباح نوشته است: [ -> ]سلام
به نظرم آمار نامناسبی ارائه نشد.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی می کنم که حکومت و دولت آن از هر جناح سیاسی که باشند(و نیز دولت های قبلی) مروج فساد و فحشا نیستند.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی می کنم که اگر تلویزیون ملی آن را روشن می کنم این دغدغه رو ندارم که خانواده ام با فیلم های مستهجن روبه رو می شوند.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی میکنم که وقتی مادری با بچه اش بیرون می رود، به جای دیدن تصاویر... روی بیلیوردها و دیوارهای شهر، آیات قرآن و عکس ها و پیام های شهدا را می بیند.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی میکنم که هیچ مادری در آن برای پیدا کردن یک برنامه ی کودک و کارتون مناسب برای بچه اش به دردسر نمی افتد.
خوشحالم از این که در کشوری زندگی میکنم که در آن می توانم به راحتی از امامانم سخنی بگویم و در مصایبشان گریه کنم بدون آنکه کسی با باتوم روی سرم بزند و از همه مهمتر آنکه در سایه ی امنیتش، توانستم آنها را بشناسم.
و........
شما خوشحالی درست!
اما آیا اون کسی هم که نقطه مقابل شما فکر می کنه هم خوشحاله یا داره عذاب می کشه؟