تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آدمای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۷/مهر/۹۲ ۱:۵۴)mona110 نوشته است: [ -> ]1. کشورهای بعضا بی دین و یا ادیان دیگر در غرب = رعایت اصول اساسی اسلامی منهای خدا باوری
2. کشور دین دار و شیعه به اضافه ی خداباوری = به شدت غافل از اجرای اصول اساسی اسلامی

سلام
اصول اساسی اسلامی = مقبولیت اصول دین اسلام + خداباوری ( که قطعا مورد قبول غربی ها نیست !)
کشور دین دار و شیعه با داعیه خداباوری = گاها انسانها غافل شده و کارهای غیر دینی انجام میدن .

شدیدا با کلمه به شدت شما مخالفم !!

(۲۷/مهر/۹۲ ۱:۵۴)mona110 نوشته است: [ -> ]مثلا توی آلمان وقتی بیمار با آمبولانس حمل می شه ماشین ها به طرز عجیبی به چمن های کنار جاده متمایل می شند تا هر چه زودتر بیمار به بیمارستان برسه اما در ایران مردم همه مشغول تصویر برداری، اشک ریختن و نگرانی و عدم کمک به آمبولانس برای راحتی عبور کردن هستن ..................خب این یک مسئله مهم محسوب می شه توی اسلام کمک به بیمار و سرعت دهی به درمان و... خیلی اهمیت داره

دوست عزیز معذرت میخوام اما وقتی به قسمتی که قرمز کردم از عرایض شما رسیدم ناخود آگاه به یاد شبکه های ماهواره ای افتادم !!
کی گفته چنین عکس العملی رو مردم ایران دارن ؟!!! باور کنید ما هم تو ایران هستیم !!! مضمون حرف شما اینه که مردم تا آمبولانس رو میبینن کنار نمیرن و جاش میشینن گریه میکنن !!!!
من نمیدونم چی باید بگم در قبال گفته شما !!!

(۲۷/مهر/۹۲ ۱:۵۴)mona110 نوشته است: [ -> ]خیلی از فرهنگ ها
حتی خیلی ساده بگم، مسواک زدن !!!!!!!!!!!!1
چقدر تو دین ما سفارش شده حتی موقع نماز با دهان خوشبو و مسواک زده باشیم و مستحب محسوب می شه اما به شدت غافلیم، اونا که خدایی ندارن چقدر اهمین می دن
همه ی این چیزهای جزیی که تو دین ما سفارش شده اونجا انجام می گیره که محیط خوبی داره اما ما به شدت غافلیم

چطور باید امنیت بیشتر و کلا فرهنگ اسلامی واقعی رو جا بندازیم بین مردم

سرکار خانم مونا قافل بودن مسلمانان رو از مسواک زدن بر چه مبنا و آماری مثال زدید ؟
چطور متوجه شدید اکثریت مسلمانان هنگام نماز مسواک نمیزنند که چنین حرفی رو بیان کردید ؟

بهتره دیدمون رو بازتر کنیم و صرفا حیطه زندگی خودمون رو مبنای ارزشیابی ها قرار ندیم .

اینکه چطور امنیت و فرهنگ اسلامی رو جا بندازیم سوال به جاییه که میشه در موردش نظر سنجی کرد .

(۲۷/مهر/۹۲ ۱:۵۴)mona110 نوشته است: [ -> ]یعنی اگر مردم اونجا با دین اسلام آشنا بشوند به شدت موفق می شن چون اونها اصول اسلامی رو رعایت می کنن اما نمی دونن این اصول از کجا اومده هر چند که افراد عادی جامعه شونن بعد روحانی خاصی هم دارن
حتی یکی از دوستان خارجی ام که من رو در حال نماز دید بهم گفت نماز یک جور مدیتیشن ؟ تمرکز و احساس آرامش......... گفت من هم مثل تو نماز می خونممممممممAngel حتی می فهمن که نماز آرامش داره و اسم مدتیشن میذارن روش!!!!!!!!!!! اما ما چقدر تمرکز داریم انصافا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا باهاتون موافقم . دین اسلام برای همه مردم دنیاست و هر کسی بخواد به فطرت خودش رجوع کنه قطعا سبک زندگی اسلامی میپسنده .
اما دوست عزیز فراموش نکنیم در نماز این حرکات نیستن که به ما آرامش میدن ، بنده به شخصه خیلی حرکات رو میشناسم که از حرکات نماز آرامش بیشتری رو در فرد ایجاد میکنه . آرامش مسلمانان در نماز به دلیل ارتباط روحی و فکری فرد با عالم ماوراء ایجاد میشه نه صرفا به خاطر انجام حرکات نماز .

اینکه ما چقدر تمرکز داریم گرفتن ایراد بود از ایران یا اسلام یا افراد مسلمان ؟ مربوط به بحث ما میشد ؟!!

(۲۷/مهر/۹۲ ۱:۵۴)mona110 نوشته است: [ -> ]حالا ما به عنوان یه فرد مذهبی سفت و سخت برای بهبود جامعه و پیشرفت خوبی و احسان و نیکی چه وطیفه ایی داریم ؟

نگید اونجا بی بندو باری و مسائل ج ن س ی بیداد می کنه که حقیقت تلخ اینه که در زوایای پنهان جامعه ی ما هم همین اینچنین است واسه همین که ما می ترسیم چون رو نیست این مسائل جاش مشخص نیست تو مناطق خوب و مومن هم پا میذارن
اگر سوال دیگه ای دارید ( که در این قسمت مطرح کردید ) میتونید تایپیک جداگانه ای ایجاد کنید تا نظرات دیگه رو هم داشته باشیم . بهتره شاخه به شاخه نکنیم و به نظر واحد برسیم .
ممنون .Rose

این سوالم بود

نقل قول:من اونجا رو بهشت نمیگم هست و لی انصاف داشته باشید . خوبی و شرافت مگه واسه خدا اصل نیست ؟ بیایید یه کم با انصاف به ادمای دنیا نگاه کنید .

این هم نتیجه گیری من که این تاپیک رو باز کردم.

نقل قول:من از اینکه این تاپیک رو باز کردم پشیمون شدم .
دوستان ممنون از نظراتتون .
پاینده باشید

خسته شدم از اینکه دائم سوالم رو تکرار کردم و خسته کننده تر این بود
نقل قول:صول اساسی اسلامی = مقبولیت اصول دین اسلام + خداباوری ( که قطعا مورد قبول غربی ها نیست !)
کشور دین دار و شیعه با داعیه خداباوری = گاها انسانها غافل شده و کارهای غیر دینی انجام میدن .

یه چیز دیگه هم فهمیدم ادعای دین هم باشه اخلاقمون یکم باید بهتر می شد . بی دین هستند اما اخلاق دارن . این خیلی عجیبه.

اونجا خانم هایی دیدیم با لباس هایی نیمه عریان . کسی یهشون کار نداشت . اینجا یه موت و گردنت دیده بشه مقصری که مردی بهت متلک گفت .
دیگه حالم داره از نوشتن واقعیات بهم میخوره.

اینجا به نفعه خیلی هاست که همه چیز رو به دین ببندند. واقعیته . دل قبول کردنش رو دارید؟
CoolCoolCoolCoolCoolCool

در نهایت ممنون از دوستان و غیر دوستان و موافقان و مخالفان و همه که نوشته های ذهن درگیر و آشفته من رو همراهی کردید .
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۳:۱۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اولا هر کسی اونجا حریم خودش رو داره . مثل اینجا نیست آمار نماز و روزه هم رو داریم . فرهنگشونه . من نمیتونم برم بگم اسم خدات چیه ؟ به من مربوط نیست .
اینو گفتم که برایتان ثابت بشود آنها به وجود داشتن خدا اصلا اعتقاد ندارن.
برای آنها علم تجربی ملاک است. یعنی اگر دانشمندان با روش علمی بگن خدا وجود داره مردم هم میگن پس وجود داره و اگر دانشمندان بگن خدا وجود نداره مردم هم میگن وجود نداره. تا این لحظه هم دانشمندان غربی نگفتن که خدا وجود نداره. البته صراحتا هم نگفتن خدا وجود نداره. بلکه میگن ما تا به حال هیچ دلیلی برای وجود داشتن خدا پیدا نکردیم. البته آنها فقط روش علمی تجربی و آزمایشگاهی را به عنوان دلیل قبول دارد.
شما اگر این حرف را قبول ندارید فقط یک مقاله علمی معتبر مثلا ISI نشان بدهید که گفته باشد خدا وجود دارد.
دوست گرامی در فرهنگ غربی اصلا خدا وجود ندارد. تا بعدش بخوان روش حساب کنن.
امام اینکه چرا کارهای خوب میکنند صرفا برای داشتن یک زندگی دنیوی با حداکثر لذت است. با داشتن امنیت و نظم و احترام به یکدیگر لذت بیشتری از زندگی دنیوی میبرن. یه اصطلاحی دارن میگن ما دنبال full enjoy life هستیم.
نقل قول:برم بگم اسم خدات چیه ؟ من اونجا استادی داشتم که نگاهش منشش رفتارش اینقدر معنوی بود که دلم واسه اینکه برم نماز بخونم تنگ میشد و نمیدونم چرا این اتفاق میافتاد . واقعا نمیدونم . اسم خداش رو هم نمیدونم اما خداش آشنا بود .
ببینید خدا با معنویت فرق دارد.
یک سری از غربی ها معنویت را دوست دارن چون ازش لذت میبرن و حس خوبی بهشان میده. به آنها آرامش میده. مثل یک قرص آرامبخش. ولی بدون هیچ اعتقادی به خدا معنویت را میخواهند. بعضی از غربی ها دنبال خود معنویت و آرامش ناشی از آن هستند. اسمش هم گذاشتن: Spiritual but not religious (SBNR) یعنی معنویت بدون دین
چون بعضی از غربی ها معتقدند معنویت برای سلامتی مفید است. یعنی معنویت هم برای دنیای خودشان میخواهند و نه برای خدا.
Religion and health
اینها هیچ ربطی به خدا ندارد.
نقل قول:خوب ما برای خدا و در راه خدا چیکار کردیم .؟
انقلاب اسلامی کردیم. 8 سال جنگیدیم. صدها هزار شهید دادیم. حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی تشکیل دادیم. ادعا نمکنیم موفق شدیم که یک حکومت 100% اسلامی ایده آل درست کنیم. ولی ادعا میکنیم تلاش خودمان را در این راه برای خدا انجام دادیم.

شما فعلا سوال ما را جواب بدهید:
شما که میگید اونها روی خدا حساب باز کردن اصلا وجود داشتن خدا را قبول دارند؟ این تناقض نیست؟
البته مسیحی ها بحثشان جداست. آنها یک خدای تخیلی که هم یکی است و در عین حال سه تا است و یک پرمرد در آسمان است را قبول دارند. ولی الان فرهنگ غرب دیگه مسیحی نیست. مسیحی ها در غرب طرد شده هستن و جو غالب با علم science است و علم هم خدا را قبول ندارد. اگر فکر میکنید دارد یک مقاله معتبر علمی نشان بدید.
نقل قول:الان از اسلام ما تو ایران چی داریم که بعد از 100 تا فی*ل*تر سیاسی و مدیا برسه به گوششون .؟
منابع اسلام موجود است. این یک نمونه:
http://al-islam.org/
جوانان شیعه در اروپا و آمریکا بطور داوطلبانه و بدون یک ریال حقوق و بودجه کتابهای خوب شیعه را ترجمه و ویرایش می کنن و تا الان نزدیک 3000 کتاب شیعه را توی این سایت گذاشتن. این سایت در هر لحظه حدود 3000 کاربر آنلاین داره. جای تاسف است که چنین سایتی را ایرانی ها درست نکردن و غربی های شیعه شده درست کردن.
نقل قول:ازدواج دختر خونده ؟ بودن مرد با 4 تا همزمان ؟ زدن زن ؟ پوشش اجباری ؟ اعدام های سیاسی؟ نوشتن خصوصی ترین مسائل حقوقی زنان توسط مردان ؟
غیر از زدن زن بقیه چه اشکالی داره؟
در مورد این مسائل و شبهات دینی لطفا موضوع جدید درست کنید تا پاسخ داده بشه. تا بحث منحرف نشه.

نقل قول:نه چی داریم جذبشون کنیم
قرآن و اهل بیت را داریم.

نقل قول:کافیه آدما با هم دوست باشن و داوری نکنن .
مگر ما با آنها دشمنیم؟ ما با کسی که دنبال کشتن مسلمانها نباشه دشمن نیستیم. ما اگر میگیم مرگ بر آمریکا منظور سیاستهای صهیونیستی و نژادپرستانه آمریکا است. ما که به مردم عادی آنها دشمنی نداریم.
داوری ما هم بر اساس قرآن است. ما به پلورالیزم دینی هم معتقد نیستیم که بگیم همه دینها بر حقند و همه میرن بهشت. همچین حرفی درست نیست. ولی با آنها دشمنی هم نداریم و حاضریم دوستانه گفتگو کنیم و اسلام را به آنها معرفی کنیم.

نقل قول: هم خوب میشیم هم اونا به ما نزدیکتر . خدا هم با همه هست .
ما که مشکلی نداریم. رسانه های صهیونیستی و وهابی ها نمیزارن آنها به ما نزدیک بشن. شیعه که تا کسی بهش حمله نکنه کاری به کسی حتی کفار نداره. در زمان پیامبر یهودی ها و حتی بت پرستها در صلح در شهر پیامبر زندگی میکردند. الان هم در ایران همینطور است. اینهمه یهودی در ایران زندگی میکند.
اگر دولتهای آنها با ایران جنگ نداشته باشه که ایران با آنها کاری نداره.
ایران هواپیمای مسافربری آنها را زده یا آنها؟
ایران آنها را تحریم اقتصادی کرده یا آنها؟
آنها صادرات دارو به ایران را ممنوع کردن یا ایران؟
....
ایران کاری به کار آنها نداره
لصفا این را ببینید:
http://mostazafin.tv/latest-video/video/...ian-amrika

(۲۷/مهر/۹۲ ۱:۵۴)mona110 نوشته است: [ -> ]1. کشورهای بعضا بی دین و یا ادیان دیگر در غرب = رعایت اصول اساسی اسلامی منهای خدا باوری
2. کشور دین دار و شیعه به اضافه ی خداباوری = به شدت غافل از اجرای اصول اساسی اسلامی
حرف شما بطور نسبی درست است. ولی کامل نیست. مثلا در غرب ازدواج مرد با مرد جزو حقوق بشر است و قانونی است و در کشورهایی هم که قانونی نشده با فشار گروههای صهیونیستی داره میشه. این کجاش جزو اصول اسلامی است؟ این یک مثال است. مثالهای دیگر هم هست.
در مورد کشورهای شیعه هم اینطور نیست که به شدت غافل باشن. همه شیعه ها هم یکجور نیستند. شیعه عمل کننده هست شیعه ضعیف الایمان هم هست. اصول هم بطور نسبی اجرا میشه ولی نه کامل.

مثلا توی آلمان وقتی بیمار با آمبولانس حمل می شه ماشین ها به طرز عجیبی به چمن های کنار جاده متمایل می شند تا هر چه زودتر بیمار به بیمارستان برسه اما در ایران مردم همه مشغول تصویر برداری، اشک ریختن و نگرانی و عدم کمک به آمبولانس برای راحتی عبور کردن هستن ..................خب این یک مسئله مهم محسوب می شه توی اسلام کمک به بیمار و سرعت دهی به درمان و... خیلی اهمیت داره

برخی پیش بینی های دینی میگه که قبل از ظهور مرکزیت شیعه از ایران خارج میشه و بعضی غیرایرانی ها بیشتر به تشیع اهمیت میدن و زمینه را برای ظهور فراهم میکنن.

هَا أَنتُمْ هَٰؤُلَاءِ تُدْعَوْنَ لِتُنفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَمِنكُم مَّن يَبْخَلُ وَمَن يَبْخَلْ فَإِنَّمَا يَبْخَلُ عَن نَّفْسِهِ

وَاللَّهُ الْغَنِيُّ وَأَنتُمُ الْفُقَرَاءُ

وَإِن تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُم
[٤٧:٣٨]

آری، شما همان گروهی هستید که برای انفاق در راه خدا دعوت می‌شوید، بعضی از شما بخل می‌ورزند؛ و هر کس بخل ورزد، نسبت به خود بخل کرده است؛ و خداوند بی‌نیاز است و شما همه نیازمندید؛ و هرگاه سرپیچی کنید، خداوند گروه دیگری را جای شما می‌آورد پس آنها مانند شما نخواهند بود (و سخاوتمندانه در راه خدا انفاق می‌کنند).
من دیگه واسه وقتم ارزش قائل میشم و این آخرین نوشته من هست . از مسئولان سایت بستن این تاپیک رو عاجزانه خواهشمندم.
AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
اینو من گفتم که چیه ما اونا رو جذب مبکنه .
نقل قول:ازدواج دختر خونده ؟ بودن مرد با 4 تا همزمان ؟ زدن زن ؟ پوشش اجباری ؟ اعدام های سیاسی؟ نوشتن خصوصی ترین مسائل حقوقی زنان توسط مردان ؟

یه چیز جالب شنیدم از این آقا!
نقل قول:غیر از زدن زن بقیه چه اشکالی داره؟

غربت تشیع بود اسمتون دیگه ؟ دخترای مجرد منافق رو عقد اجباری کردن و تجاوز کردن و بعد اعدام کردن تو همین انقلاب اتفاق
افتاد . که دختر باکره میره بهشت ! نرن بهشت . مسائل خصوصی به خود خانم ها ربط داره . حالا کسی هم این قوانین رو ....
حساب نمیکنه . دلتون خوش باشه حالا.
دختر بینوا رو میارن تا 18 سالگی هر بلایی سرش میاره بعد مجبوره به عقدش دربیاد . ذهن های مریض جنسی این چیز ها رو به تصویب رسوندن و ذهن های .................. تاییدش میکنن . مردی که با 4 تا خانمه . اسمش مرد نیست اسمش یه چیز دیگست.
خوش باش با داشته هات .
اه 10 دقیقه وقتم تلف شد .
یا حق. سر پل صراط قراره چه خبرا که نشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۲۷/مهر/۹۲ ۹:۰۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]این سوالم بود

نقل قول:من اونجا رو بهشت نمیگم هست و لی انصاف داشته باشید . خوبی و شرافت مگه واسه خدا اصل نیست ؟ بیایید یه کم با انصاف به ادمای دنیا نگاه کنید .

ببینید از نظر قرآن خوبی و شرافتی که بر مبنای ایمان به خدا باشد اصل است و خوبی و شرافتی که بدون ایمان به خدا و برای مقاصد دنیوی باشد اصل نیست. بلکه شرک است.

البته شما حق دارید بگید قرآن حرف خدا نیست. که قابل بحث است. ولی اگر قبول کنیم که قرآن حرف خداست، قرآن خوبی و شرافت بدون ایمان و تقوا را قبول ندارد. در قرآن در چند آیه یک اصل بیان شده به نام "مقبولیت اعمال نیک" یعنی خدا کار خوب را از هر کسی قبول نمی کند.

قُلْ أَنفِقُوا طَوْعًا أَوْ كَرْهًا لَّن يُتَقَبَّلَ مِنكُمْ

إِنَّكُمْ كُنتُمْ قَوْمًا فَاسِقِينَ
[٩:٥٣]

بگو: «انفاق کنید؛ خواه از روی میل باشد یا اکراه، هرگز از شما پذیرفته نمی‌شود؛ چرا که شما قوم فاسقی بودید!»
آیه دیگر:

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الْآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ

قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ
[٥:٢٧]

و داستان دو فرزند آدم را بحقّ بر آنها بخوان: هنگامی که هر کدام، کاری برای تقرّب (به پروردگار) انجام دادند؛ امّا از یکی پذیرفته شد، و از دیگری پذیرفته نشد؛ (برادری که عملش مردود شده بود، به برادر دیگر) گفت: «به خدا سوگند تو را خواهم کشت!» (برادر دیگر) گفت: «(من چه گناهی دارم؟ زیرا) خدا، تنها از پرهیزگاران می‌پذیرد!
در این دو آیه به صراحت گفته شده که خدا کارهای خوب را از آدمهای فاسق قبول نمی کند و فقط (انما یعنی فقط و فقط) از آدمهای با تقوا کارهای خوب را قبول میکند. یعنی اگر یک آدم بی تقوا یک میلیارد دلار در خیریه خرج کند خدا ازش قبول نمیکند.

یک داستان جالب در این زمینه هست. یک روز امام صادق علیه السلام دید یک آدم با ظاهر دینی از یک نانوانی دو نان دزدید و پولش را نداد. امام او را تعقیب کرد و دید که در راه یک نان را به یک فقیر داد. وقتی خواست به خانه برود امام او را صدا کرد و گفت من دیدم چه کار کردی میشه دلیل آن را برای من توضیح بدی؟ آن فرد گفت تو علمت در مورد دین کم است و سر در نمیاری برو دنبال کارت. امام اصرار کرد. گفت باشه علم این کار را به تو یاد میدم. گفت مگر خدا نگفته هرکی کار خوب انجام بده ده برابر پاداش میگیره ولی کار بد فقط یک مجازات دارد؟ امام گفت درست است. گفت خوب من دو نان دزدیدم این میشه دو گناه یکی را صدقه داده میشه 10 ثواب حاصلش میشه 8 ثواب![تصویر: angel.png]
امام گفت تو قرآن را خواندی؟ گفت آره! گفت خوب این هم خواندی که إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ؟ گفت آره. امام گفت خوب بر اساس این آیه تو چون دزدی کردی با تقوا نیستی و خدا کار خوبت را قبول نکرده. یعنی اصلا هیچ ثوابی نداری.

امیدوارم به سوال شما جواب داده باشم. خلاصش اینه که برای خدا خوبی و شرافتی که بر مبنای ایمان به خدا باشد اصل است.

نقل قول:

اینجا یه موت و گردنت دیده بشه مقصری که مردی بهت متلک گفت .
در اینصورت هر دو مقصرند. هم خانم برای عدم رعایت حجاب و هم پسر برای متلک. اشتباه پسر دلیل بر نادیده گرفتن اشتباه بدحجابی نمیشه.

نقل قول: دیگه حالم داره از نوشتن واقعیات بهم میخوره.
منکر اشکالات و بدرفتاری های موجود در ایران هم نیستم ولی شاید دیدگاه ما نسبت به اسلام هم یک عامل حال به هم خوردن از وضعیت ایران باشد. بعضی ها اساس با دین اسلام مشکل دارند. البته آنها دین واقعی را نمیشناسند و بر اساس رفتارهای اشتباه در مورد دین قضاوت میکنند و گناه آن گردن شیعه ها هم هست.
امامان همیشه به شیعه ها میگفتن:
زینت ما باشید. مایه خجالت ما نباشید.

نقل قول: اینجا به نفعه خیلی هاست که همه چیز رو به دین ببندند. واقعیته . دل قبول کردنش رو دارید؟
درسته. من قبول دارم. آدمهای رانت خوار که از دین برای دنیای خودشان سو استفاده می کنند هستن. این واقعیت است.
ولی در مورد همه شیعه ها اینطور نیست. تعمیم دادن این واقعیت به همه شیعه ها هم کار درستی نیست. و تهمت به شیعه های سالم است.

(۲۷/مهر/۹۲ ۱۰:۲۴)skyeygirls نوشته است: [ -> ]دخترای مجرد منافق رو عقد اجباری کردن و تجاوز کردن و بعد اعدام کردن تو همین انقلاب اتفاق
افتاد . که دختر باکره میره بهشت ! نرن بهشت . مسائل خصوصی به خود خانم ها ربط داره . حالا کسی هم این قوانین رو ....
حساب نمیکنه . دلتون خوش باشه حالا.
خیلی از این حرفها واقعیت ندارد و تحریف شده است. اول قضیه را مطمئن شوید.
نقل قول:دختر بینوا رو میارن تا 18 سالگی هر بلایی سرش میاره بعد مجبوره به عقدش دربیاد
کی گفته اجبار؟
گفتن قانونی است. نگفتن اجباری است. اجبار کردن به ازدواج خودش یک جرم است که قابل رسیدگی است. بهزیستی اگر ببینه با بچه ای که به خانواده داده شده بدرفتاری میشه برخورد میکنه. در ضمن نضف اموال هم مال بچه است. اجبار در عمل نیست. دختر میتونه بگه نمیخوام و به بهزیستی اطلاع بده.
در ضمن در ایران آوردن فرزند از بهزیستی شرایط بسیار سختی دارد و باید نصف دارایی ها به نامش شود و چند سال فرایند دادن بچه طول میکشد و نظارتها و شرایط زیاد و سختی دارد به طوری که خیلی ها بچه دار نمیشن و به خاطر شرایط سختش نمیتونن بیارن.

نقل قول:ذهن های مریض جنسی این چیز ها رو به تصویب رسوندن و ذهن های .................. تاییدش میکنن
شما اول باید اصل ماجرا را بدانید و بدون تعصب و بدون توجه به دروغهای رسانه های ضد انقلاب قضاوت کنید.

نقل قول: . مردی که با 4 تا خانمه . اسمش مرد نیست اسمش یه چیز دیگست.
اسلام با شرط و شروط خاصی تا 4 زن را اجازه داده.
مرگ و میر مردها بیشتر است. زنهای بی شوهر چه کار کنن؟

یک نکته ای را فراموش کردم بگم
باید قبول کرد که غربی ها در زمینه های دنیوی از جمله امنیت و پلیس از ما پیشرفته تر هستند.
دلیلش هم این است که آنها بیش از 100 سال است که جنگ نداشتن و تمام انرژی و وقتشان را گذاشتن روی پیشرفت و علم و فناوری.
در ضمن زیر فشار تحریمها و فشارهای کمرشکن اقتصادی و فرهنگی و... آمریکا و اروپا و سازمان ملل نبودن
ایران هم اگر 100 سال بود که هیچ جنگی نداشت و تحریمها هم نداشت الان از غرب پیشرفته تر بود. دلیل این هم پیشرفتهای ایران اسلامی در زمانی است که غرب در قرون وسطی بود و بهداشت نداشتن و توی سطل مدفوع میکردن و از پنجره میریختنش توی خیابان.

در ضمن اینجا یک تالار گفتگوی عمومی است و هرکس حق دارد نظرش را بگوید و اگر کسی احساس اتلاف وقت میکند به سادگی می تواند مطالب را نخواند! نویسنده مقصر نیست. هر کس نظرش را میگوید.
البته اگر واقعا اتلاف وقت باشد و بهانه ای برای فرار از جواب دادن نباشد.
ما که آخرش نفهمیدیم غربی ها که خدا را قبول ندارن چطوری روی خدا حساب باز میکنن؟
پیداکنید پرتقال فروش را.
از یک طرف میگن خدا وجود نداره از طرف دیگه روش حساب باز کنن
این پارادوکس است.
موافقم با صحبتهای طراح تاپیک!!!!!

نباید دختربچه های بهزیستی را ب خونواده ها بدن!!!!!!!!!!!!!!

برای اینکه ازشون سوءاستفاده میکنن از کوچکی بعد مجبورن عقدش کنن!!!!!!!!!!!!!!
من شنیدم بیشتر تقاضا برای دختربچه هست ازبهزیستی نه پسر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

معلومه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیگه اینکه یکی نوشته: غیر از زدن زن بقیه چه اشکالی داره؟

ههههههههههههههههههه
اشکال نداره قانون خانمها رو آقایون بنویسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خو وقتی مردا قانون می نویسن ب نفع خودشون می نویسن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ای ک دیگه شکی توش نیس!!!!!!!!!!!!

ی چیز دیگه من دیدم اونهایی ک خیلی از غرب بد میگن اونهایی هسن ک تا حالا پاشون از ایران بیرون نذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هههههههههههههه
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:دخترای مجرد منافق رو عقد اجباری کردن و تجاوز کردن و بعد اعدام کردن تو همین انقلاب اتفاق
افتاد .
منبع بیاورید!وگرنه چیزی که زیاده حرف وشنیده ها.
نقل قول: دختر بینوا رو میارن تا 18 سالگی هر بلایی سرش میاره بعد مجبوره به عقدش دربیاد . ذهن های مریض جنسی این چیز ها رو به تصویب رسوندن و ذهن های .................. تاییدش میکنن .

عجب ذهنیتی دارید،شماالان داریدتهمت زشتی میزنید به تمامی آنهایی که بانیت ودل پاک سرپرستی یک یتیم رو قبول میکنند.

برای تصویب وتائید چنین چیزی نیازمندحکم فقهی هستیم که منبعی جزآیات،روایات،اجماع وعقل ندارد.

مطمئنا نه آیات ازذهن مریض نشات گرفته اندونه روایات ونه اجماع وعقل منبع ماخذی مریض و.....؟؟دارند.
درچنین مواردی برودی رجوع کنید به مرجع تقلیدتان ونه آنچه درغرب ویاهرجای دیگری نیک یابد دیده میشود.

نقل قول:مردی که با 4 تا خانمه . اسمش مرد نیست اسمش یه چیز دیگست.

آنهم با شرایطی درقانون اسلام مذموم شمرده نمیشود،شرعی است.درعوض اگر بچه ای ازین ازدواج شرعی حاصل شد صاحب حق است،همان زن دارای حقوقی است.
آیا درهمان مملکت گل وبلبلی که بوده اید معشوقه ،دوست ویا .... حقوقی داردیا خیر؟اسم اون مرد یازن دقیقا چه چیزی هست؟

نقل قول:خوش باش با داشته هات .

داشته هامون البته کامل هستنداما برداشتهامون متاسفانه کامل نیستند.

نقل قول:نباید دختربچه های بهزیستی را ب خونواده ها بدن!!!!!!!!!!!!!!

پس دختربچه هارو بدن به کیا؟
تقاضا برای دختروپسر معمولا یکسان هست با اندکی تفاوت که نسبت به فرهنگ درشهرهای مختلف تغییرمیکنه.
یادبگیریم ذهنیتمان رو تصحیح کنیم.
شنیده هاالبته مرجع ومنبع معتبربه شمارنمیان.
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:تقاضا یکسان نیس
برا دخترا بیشتره
من اینارو از ی دختر خیلی خوشگل ک تو بهزیستی بزرگ شده شنیدم .................

می گف هر کی میومد میخواست اونو یا بقیه دخترهای قشنگ رو ب فرزندی قبول کنه ولی پسرا و دخترای زشت رو کمتر کسی می برد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسئولین بهزیستی هم اونو ب کسی نمیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فک می کنن چون خیلی خوشگله ممکنه براش مشکل پیش بیاددددددددددددددددددددددددددد

این ها و خیلی از موارد دیگه جز موضوع این تاپیک نیست.
و مهمتر این که صرفا گفته ها و شنیده های شخصی هست...

تا الان هم دوستان بخوبی جواب شما را دادند ولی شما به جز موارد اندک پاسخگو نبودید...

درصورت رعایت نکردن تاپیک بسته میشود.
نقل قول:دختر بینوا رو میارن تا 18 سالگی هر بلایی سرش میاره بعد مجبوره به عقدش دربیاد . ذهن های مریض جنسی این چیز ها رو به تصویب رسوندن و ذهن های .................. تاییدش میکنن .

یه توضیحی بدن برای عزیزانی که تحت تاثیر قیل و قال تبلیغاتی هستند

اولا این مطلب هنوز به صورت لایحه است و در حال بررسی . شورای نگهبان هم گفته باید انتخاب رو به عهده خود فرد بزارند نه اینکه مجبورش کنند که در حال بررسی است .

وقتی چیزی در حال بررسی است قیل و قال و جو سازی اینجوری معنی نمیده دوم طبق قانون فقط خانواده و یا دختران مجرد بالای ۲۷ سال میتونند دختر بچه به فرزندی قبول کنند . که اگر فکر میکنید کسی با داشتن همسر ... بهتره فیلم کمتر ببینید

در مورد عدم ازدواج با پدر خوانده در خانواده های مذهبی همیشه راه هایی برای محرم شدن پسر و دختر استفاده میشده

مثلا اگر یک ضیغه محرمیت ۳۰ ثانیه ای بین همون دختر و پدر دختر خوانده(پدر بزرگ) اجرا بشه دختر برای همیشه به پدر محرم میشه ازدواج هم نمیتونه باهاش بکنه. و راه های دیگر که میتونید سوال کنید ....

در مورد خانواده های دیگر و کسی که قصد سواستفاده داشته باشه این بحث ناظر به ازدواج رسمس است که هیچ احدی رو نمیشه بهش مجبور کرد . و قوانین سخت حمایتی دیگر ...

نمیدونم اگر این بهانه ها هم نبود بعضی شبکه ها چه خاکی میخواستن به سرشون بریزن !!!
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۳:۱۵)Atosa نوشته است: [ -> ]نباید دختربچه های بهزیستی را ب خونواده ها بدن!!!!!!!!!!!!!!

لطفا تا مطمئن نیستید تهمت نزنید.
بهزیستی پس از تحقیقات زیاد و شرایط خیلی سخت و با به نام کردم نصف اموال بچه را میدن. مثلا یک شرطش اینه که اگر در خانواده متقاضی بچه پسر داشته باشن دختر نمیدن به خانواده.
در ضمن اگر کسی دنبال کارهای خلاف باشه چرا بره یه بچه بیاره. چیزی که الان زیاد شده دوست دختر توی خیابان.
به هر حال اگر طرحی در این زمینه دارید میتوانید به بهزیستی ارائه بدید.
خوب چه کارشان کنن؟
اگر توی پرورشگاه نگهشان دارند آنجا احتمال هیچ سو استفاده ای نیست؟
اگر اینجور بخواهید حساب کنید احتمال سو استفاده برادر از خواهر خودش هم در خانواده هست.
شما اگر برید توی خیابان احتمال تصادف هست. پس دیگه باید تا آخر عمرتان تو خونه بمانید؟
یکسری احتمالات همیشه هست.
نقل قول:اشکال نداره قانون خانمها رو آقایون بنویسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بر مبنای اسلام باشه اینکه کی بنویسه مهم نیست.
قوانین ایران بر اساس اسلام است. و هر آقایی هم که برخلاف اسلام قانون بنویسد در شورای نگهبان رد میشود. بحث اصلا آقا و خانم نیست. قوانین ایران کلا بر اساس اسلام است.
شما اگر با اسلام مشکل دارید رک حرفتان را بزنید.

نقل قول:خو وقتی مردا قانون می نویسن ب نفع خودشون می نویسن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازهم تهمت بدون دلیل.
شما یک نمونه قانون نشان بدید که اولا برخلاف اسلام باشه بعد به نفع آقایان باشد. اگر اینطور بود که خیلی از قوانین که به نفع خانمهاست الان نباید وجود میداشت.

نقل قول:ای ک دیگه شکی توش نیس!!!!!!!!!!!!
درسته. چون اطمینان توش هست که قوانین بر اساس اسلام است. نه بر اساس منفعت آقایان.

نقل قول:ی چیز دیگه من دیدم اونهایی ک خیلی از غرب بد میگن اونهایی هسن ک تا حالا پاشون از ایران بیرون نذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هههههههههههههه
همیشه اینطور نیست.
باید انصاف داشت. پیشرفت و نظم و امنیت غرب را بنده انکار نمیکنم. حرف بنده این بود که اینها ربطی به خدا ندارد. چون آنها اصلا وجود داشتن خدا را در غرب قبول ندارند. البته مسیحی ها قبول دارند ولی آنها به نوعی در فرهنگ غربی طرد شده هستند چون دینشان یک دین تحریفی و خرافی است و جوابگوی سوالات علمی روز نیست.

در ضمن قانون را فقط مردان نمی نویسن
مردها و زنها باهم مینویسن
مگر قوانین را نماینده های مجلس نمینویسن؟
نماینده ها هم خود مردم انتخاب میکنند و هم زن هستند و هم مرد.
باز هم یک حرف الکی زدید.
اینها یکسری شبهات است که گروههای فمینیستی منتشر می کنند.
اگر قوانین را مردا میخواستن بنویسن مینوشتن دولت باید به هر مردی ده تا زن بی مهریه بدهد.
از شوخی گذشته قوانین در جمهوری اسلامی ایران باید اسلامی باشد.
اگر منظورتان این است که اسلام به ضرر زنهاست آن بحث دیگریست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع