تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آدمای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بحث خارج از تاپیکHuh

ای بابا 100 دفعه این بحث دختر خونده مطرح شد اما باز غربی ها رو نشونه میگیرید . ازدواج دختر خونده با باباش رو پس بزاریم یه تاپیک واسش باز کنم بعدا . انگار همچین قانون مورد داری نیست انگار . !Sad
خوب خوبه دیگه انگار . با خانومت یا خانوم هات هستی و بعد از کودکی رو یه بچه سرمایه گذاری میکنی بعد به خاطر خدا باهاش
ازدواج میکنی .
Dodgy
آقای غربت تشیع
من با صحبتاتون مخالفم خیلی!
چرا هر جا کم میارین میگین اسلام و مسلمانی دو تاست؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشینااااااااااااااا
انگار ما داریم تو ی کشور اسلامی زندگی می کنیم
وظیفه حاکمان اسلامی هس ک امنیت ب وجود بیارن

چطوری هس بلدن گشت ارشاد بزارن بی حجابا را بگیرن
ولی بلد نیسن گشت بزارن امنیت ایجاد کنن ک یک زن تنها از بیرون رفتن نترسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا وقتی میگیم چرا پول کشور میدین عربا میگین برای اسلامه و کارمون اسلامیه

ولی وقتی میگیم امنیت کو میگین حساب کارامون از اسلام جداست و درست انجام نمیدیم!!!!!!!

یا رومی روم یا زنگی زنگ
یا کشور اسلامی و قوانین اسلامی باید باشه
یا نزارن ب پای مسلمانی غلط
ای حرف دکتر سروشه ک همه مذهبیها بهش فحش میدن!!!!!!!!

چطوریاست نصف حرفای سروش بده
این یکی ک گفته اشکال از اسلام نیست از مسلمانی ماست خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عرضم به حضورتون که شما موضوعات رو به صورت پراکنده مطرح می کنید و پس از پاسخگویی دوباره مسئله ی دیگه ای مطرح می کنید که هرکدامشون رو میشه در قالب یک تاپیک جداگانه بررسی و بحث کرد. لذا خواهش من اینه که تنها به موضوع این تاپیک بپردازید و برای مسائل دیگه تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید.

در مورد موضوع مطرح شده و اینکه در کشورهایی که بر اساس نظام اسلامی نیستن اما در بعضی از موارد بهتر از کشورهای اسلامی پایند به اصول اسلامی هستن کسی بحثی نداره. و این یعنی اینکه ما باید نقاط ضعفمون رو برطرف کنیم، البته با فرهنگ سازی صحیح.
اما مسئله ی اصلی اینجاست که پایه و اساس اعمال هر سیستمی بر اساس نوع تفکر و جهانبینی حاکم بر اون سیستم هست.
به عبارت دیگه کلیت اعمال هر نظام و سیستمی رو میشه با بررسی اساس نوع تفکر اون نظام یا سیستم دریافت.
بزارید طور دیگه ای بیان کنم. سیستمی رو در نظر بگیرید برپایه ی خدامحوری و سیستمی رو که بر مبنای انسان محوری هست. قطعا در بعضی از موراد این دو سیستم با هم همپوشانی دارن و هردو یک چیز رو عنوان می کنن امااااا این به معنای یکسانی این دو نیست. چراکه میدونیم در محتوای این دو سیستم تفاوت های بنیادی زیادی وجود داره.
لذا در بعضی از موارد شاهد این هستیم که در مقایسه با نظام اسلامی بعضا اون سیستمها بهتر عمل کردن. اما اگر کمی با دید وسیع تری به این قضیه نگاه کنیم کلیت به هیچ وجه اینگونه نیست.
لذا خواهشم از دوستان اینه که موارد جزیی رو تعمیم ندن به کلیت. چراکه به این صورت نمیشه تحلیل درستی از موضوع مورد نظر انجام داد.
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۱:۰۳)Atosa نوشته است: [ -> ]آقای غربت تشیع
من با صحبتاتون مخالفم خیلی!
چرا هر جا کم میارین میگین اسلام و مسلمانی دو تاست؟؟؟؟؟؟؟؟

یک ؟ کافیست
این درست نیست. ربطی به کم آوردن ندارد. این واضح است که اسلام با رفتارهای ایرانی ها دو مقوله جدا هستند.
آیا شما واقعا این را قبول ندارید؟
نقل قول:ببخشینااااااااااااااا
انگار ما داریم تو ی کشور اسلامی زندگی می کنیم
کشور اسلامی یعنی چی؟
یعنی کشوری که همه مردمش 100% بر اساس اسلام رفتار می کنند؟
یا اینکه کشوری که قوانین و حکومت آن بر اساس اسلام است؟

نقل قول:وظیفه حاکمان اسلامی هس ک امنیت ب وجود بیارن
بله وظیفه هست ولی همیشه نمیشه در انجام وظیفه موفق بود.
مگر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی علیه السلام توانستند امنیت ایجاد کنند؟
مگر نشنیدید که در حکومت امام علی علیه السلام خلخال از پای زنان در میآوردند و آنها را غارت میکردند؟ آیا مشکل از اسلام یا از امام علی علیه السلام بود؟
شما اول باید معنی حکومت اسلامی را بدانید.
حکومت اسلامی به معنی اجرای 100% اسلام نیست.
یک طرفش اسلام است. طرف دیگر مردم هستند که هر کدام یک سازی میزنند.
نقل قول:چطوری هس بلدن گشت ارشاد بزارن بی حجابا را بگیرن
ولی بلد نیسن گشت بزارن امنیت ایجاد کنن ک یک زن تنها از بیرون رفتن نترسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر دو را بلدن. ولی گذاشتن گشت به معنای تامین 100% امنیت نیست.
در همه دنیا همین است. در همه دنیا برای دزدی پلیس گذاشتن. پس چرا هنوز در همه کشورها دزدی هست؟
لطفا تئوری را با عمل یکی نکنید.

نقل قول:چرا وقتی میگیم چرا پول کشور میدین عربا میگین برای اسلامه و کارمون اسلامیه

ولی وقتی میگیم امنیت کو میگین حساب کارامون از اسلام جداست و درست انجام نمیدیم!!!!!!!
ایران برای امنیت پلیس داره. امنیت ایران را با عراق و افغانستان مقایسه کنید که اینهمه بمب گذاری هست. بی انصاف هم نباشید. درست است که ایده آل نیست. ولی پلیس هم دارد برای امنیت زحمت میکشد.
نقل قول:یا رومی روم یا زنگی زنگ
یا کشور اسلامی و قوانین اسلامی باید باشه
قوانین اسلامی هست. کجای قوانین اسلامی نیست؟
گذاشتن یک قانون به معنی اجرای 100% آن نیست.
تصویب قانون با عملی شدن 100% آن فرق دارد.
تخلفات مردم با قانون فرق دارد.
هر قانونی هم که بزارن بازم یکسری تخلف میکنند. و همه آنهایی هم که تخلف میکنن همیشه گیر نمی افتن. نه فقط در ایران. در همه جا همین است. اجرا کردن قوانین در عمل با مشکلات فراوانی مواجه میشود.
شما را باید یک مدت بزارت رئیس پلیس باشید تا بفهمید کار اجرایی چقدر سخت است و اجرا کردن قانون چقدر مشکلات دارد.
نقل قول:یا نزارن ب پای مسلمانی غلط
کارهای غلط مسلمانها چه ربطی به قانون و اسلام دارد؟

نقل قول:ای حرف دکتر سروشه ک همه مذهبیها بهش فحش میدن!!!!!!!!

چطوریاست نصف حرفای سروش بده
این یکی ک گفته اشکال از اسلام نیست از مسلمانی ماست خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام علی علیه السلام فرمودند:
لاتنظر الی من قال انظر الی ما قال.
اگر ایشان حرفی زده می توانید حرف ایشان را مطرح کنید تا منصفانه و منطقی نقد شود.
اگر هم به این موضوع مربوط نیست یک موضوع جدید براش باز کنید.
حرفا می زنیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
علی (علیه السلام) وقتی خلخال از پای زن یهودی در میارن میگه اگه کسی از غصه این مسئله بمیره رواست!!!!!!!!!!!

اینقدر حساس بودن ب امنیت حتی برای زن غیرمسلمان!!!!!!

ولی الان اگه کسی مزاحم دختر مسلمان بشه میگن تقصیر خودته حجاب نداشتی!!!!!!!!

اگه باحجاب باشه ی چیز دیگه میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:چطوری هس بلدن گشت ارشاد بزارن بی حجابا را بگیرن
با توجه به این که این ناامنی را خیلی بولد کردید:
من خودم توی بیست و چندسالی که عمر کردم، چه در دوران دانشجویی و چه به خاطر موارد کاری، رفت و آمد به شهرستان های مختلف را داشتم، هیچوقت از تنها بیرون رفتن نترسیدم... و این نا امنی که شما اینطور بزرگش کردید رو حس نکردم...

نمیدانم از این بزرگ کردن این رفتار نادرست چه نتیجه ای میخواهید بگیرید...

فقط لطف کنید به سوالای دوستان جواب بدید... تا بحث خوبی داشته باشیم...
ممنون

(۲۶/مهر/۹۲ ۲۱:۴۳)Atosa نوشته است: [ -> ]حرفا می زنیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
علی (علیه السلام) وقتی خلخال از پای زن یهودی در میارن میگه اگه کسی از غصه این مسئله بمیره رواست!!!!!!!!!!!

اینقدر حساس بودن ب امنیت حتی برای زن غیرمسلمان!!!!!!
شما از کجا میدونید الان رهبر به این مسئله حساس نیستند؟؟؟
و آیا حضرت علی (علیه السلام) توانستند صد درصد امنیت را فراهم کنند؟؟
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۱:۲۵)مجید املشی نوشته است: [ -> ]عرضم به حضورتون که شما موضوعات رو به صورت پراکنده مطرح می کنید و پس از پاسخگویی دوباره مسئله ی دیگه ای مطرح می کنید که هرکدامشون رو میشه در قالب یک تاپیک جداگانه بررسی و بحث کرد. لذا خواهش من اینه که تنها به موضوع این تاپیک بپردازید و برای مسائل دیگه تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید.

در مورد موضوع مطرح شده و اینکه در کشورهایی که بر اساس نظام اسلامی نیستن اما در بعضی از موارد بهتر از کشورهای اسلامی پایند به اصول اسلامی هستن کسی بحثی نداره. و این یعنی اینکه ما باید نقاط ضعفمون رو برطرف کنیم، البته با فرهنگ سازی صحیح.
اما مسئله ی اصلی اینجاست که پایه و اساس اعمال هر سیستمی بر اساس نوع تفکر و جهانبینی حاکم بر اون سیستم هست.
به عبارت دیگه کلیت اعمال هر نظام و سیستمی رو میشه با بررسی اساس نوع تفکر اون نظام یا سیستم دریافت.
بزارید طور دیگه ای بیان کنم. سیستمی رو در نظر بگیرید برپایه ی اسلام و سیستمی رو که در مرحله ی مدرنیته قرار داره. قطعا در بعضی از موراد این دو سیستم با هم همپوشانی دارن و هردو یک چیز رو عنوان می کنن امااااا این به معنای یکسانی این دو نیست. چراکه میدونیم در محتوای این دو سیستم تفاوت های بنیادی زیادی وجود داره.
لذا در بعضی از موارد شاهد این هستیم که در مقایسه با نظام اسلامی بعضا اون سیستمها بهتر عمل کردن. اما اگر کمی با دید وسیع تری به این قضیه نگاه کنیم کلیت به هیچ وجه اینگونه نیست.
لذا خواهشم از دوستان اینه که موارد جزیی رو تعمیم ندن به کلیت. چراکه به این صورت نمیشه تحلیل درستی از موضوع مورد نظر انجام داد.
خب جامعه ی بی دین بهتر از جامعه با دین از نظر همپوشانی با اصول اسلامی و خداییست... بگردیم دنبال دلیل؟
این حقیقت انکار ناشدنی ست...
نه اینکه مثل آقا وحید110 بگید شما همش مرغ همسایه براتون غازه
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۱:۴۳)Atosa نوشته است: [ -> ]حرفا می زنیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یک ! کافیست
درسته که این را گفت ولی بالاخره که چی؟ خلیفه مسلمین بود و نتوانسته بود امنیت آن زن را تامین کند. البته فقط آن زن یهودی نبود. آنها یک گروه یاغی بودند که معاویه به آنها پول داده بود که در شهرهای حکومت امام علی علیه السلام ناامنی ایجاد کنند تا کردم از حکومت امام علی علیه السلام زده بشن و به معاویه رو بیارن.
بالاخره که چی؟ حالا امام علی علیه السلام هرچی گفته در عمل نتوانست امنیت کامل ایجاد کند.

نقل قول:اینقدر حساس بودن ب امنیت حتی برای زن غیرمسلمان!!!!!!
به هر حال این اتفاق در حکومت امام علی علیه السلام اتفاق افتاد یا نه؟
در حکومت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم نمونه های ناامنی زیاد بود.

نقل قول:ولی الان اگه کسی مزاحم دختر مسلمان بشه میگن تقصیر خودته حجاب نداشتی!!!!!!!!
نخیر همچین چیزی نیست.
انصافا اگر کسی مزاحم یک دختر بی حجاب بشه و آن دختر شکایت کنه به شکایت آن دختر رسیدگی نمیکنن؟
یا اگر یک دختر بد حجاب به 110 زنگ بزنه وقتی پلیس بیاد ببینه آن دختر بد حجاب است ول میکنه میره؟
انصاف هم خوب چیزیه والا![تصویر: huh.png]
البته نمیگم بد حجابی خوبه. مزاحمت و بدحجابی هردوش بده.

نقل قول:اگه باحجاب باشه ی چیز دیگه میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی میگن؟
فعلا آنچه که ما داریم در سطح جامعه میبینیم اینه که پلیسهای توی خیابان دخترهای بدحجاب را بیشتر تحویل میگیرن.

انصاف اینه که در مراجع قانونی به شکایات و حقوق هر دو یکسان رسیدگی میشه. البته جاهایی هم برخلاف این هست. من منکر نیستم. شاید یکی بدحجابها را بیشتر تحویل بگیره یا یکی با حجابها را. ولی اینها خلاف است و همه در برابر قانون یکسان هستن.
بالاخره مامورها و کارمندها هم تخلف دارند. نیروی انتظامی هم هر سال چندهزار مامور متخلف را داره اخراج میکنه.
بالاخره تخلف در همه جای دنیا هست. البته خوب نیست. ولی واقعیت این است که همیشه متخلف ها وجود دارند.
ما باید به جای ایده آل گرا بودن واقع گرا باشیم.
من تجربیات خودم رو از سفر و تغییر نگرشم گفتم . من الان دیدم کاملا عوض شده . من فهمیدم اون ها مثل ما خدا دارن و خانواده دارن .اینقدر رسانه ذهنم رو مسموم کرده بود که پام که رسید به فرودگاه تو آلمان . میترسیدم . اما بعد دیگه نه .

من امنیت رو پر رنگ کردم . چون اولین حسم اونجا این بود . من نه غرض ورزی دارم و نه قصد خاصی . به من گفتن تا مشکلی داشتی برو پیش پلیس. اینجا من روبروی پلیس منطقه هفت حوض مزاحم داشتم . جرات نکردم برم تو بگم .

نقل قول:انصافا اگر کسی مزاحم یک دختر بی حجاب بشه و آن دختر شکایت کنه به شکایت آن دختر رسیدگی نمیکنن؟
یا اگر یک دختر بد حجاب به 110 زنگ بزنه وقتی پلیس بیاد ببینه آن دختر بد حجاب است ول میکنه میره؟
انصاف هم خوب چیزیه والا![تصویر: huh.png]

ما که تو اتوبان مزاحم داشتیم و به 110 زنگ زدیم گفت شما در حال رانندگی و حرکت هستید نمیتونیم اقدام کنیم .
خوب آخه من چه جوری نگهشون دارم ؟که تا پلیس بیاد که اگه بیاد ............................................................ کلا مزاحم ایستا رو بررسی ! میکنن .
(۲۶/مهر/۹۲ ۲۲:۱۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]من تجربیات خودم رو از سفر و تغییر نگرشم گفتم . من الان دیدم کاملا عوض شده . من فهمیدم اون ها مثل ما خدا دارن و خانواده دارن .اینقدر رسانه ذهنم رو مسموم کرده بود که پام که رسید به فرودگاه تو آلمان . میترسیدم . اما بعد دیگه نه .

من امنیت رو پر رنگ کردم . چون اولین حسم اونجا این بود . من نه غرض ورزی دارم و نه قصد خاصی . به من گفتن تا مشکلی داشتی برو پیش پلیس. اینجا من روبروی پلیس منطقه هفت حوض مزاحم داشتم . جرات نکردم برم تو بگم .

ما که تو اتوبان مزاحم داشتیم و به 110 زنگ زدیم گفت شما در حال رانندگی و حرکت هستید نمیتونیم اقدام کنیم .
خوب آخه من چه جوری نگهشون دارم ؟که تا پلیس بیاد که اگه بیاد ............................................................ کلا مزاحم ایستا رو بررسی ! میکنن .
خوب خدای اونها کیه؟
کسی که atheist است خداش کیه؟
خدای اونها اسم هم داره؟
دوست گرامی فرهنگ غربی و دانشمندان غربی اصلا وجود داشتن چیزی به نام خدا را قبول ندارن. بعد شما میگی اونها مثل ما خدا دارن؟
در فرهنگ غربی خدا اصلا وجود ندارد. البته این حرف به این معنای نیست که در غرب هیچکس وجود خدا را قبول ندارد. آدمهای مسیحی و بودایی و ... هم هستند ولی فرهنگ غالب غربی این است که خدا وجود ندارد.
اونها اگر هم خدا داشته باشن خدایشان مثل ما نیست. خدایشان یک پیرمردی است در آسمان که بعضی وقتها میاد روی زمین و روی آب راه میره. یه خدای خرافاتی و تخیلی که حتی در انجیل تحریف شده هم نیست.
اگر عکس خدای اونها هم خواستی ببینی میتونی عکسش را اینجا ببینی:
http://en.wikipedia.org/wiki/God

خوشحال میشم اگر ازشان بپرسید که اسم خدایشان چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
اگر این حرف را بزنی شاید برای احترام بهت نخندن ولی توی دلشان میگن این یارو خرافاتیه.
از دید علم غربی و دانشمندان غربی خدا وجود ندارد.
حالا من نمی دانم شما رو چه حسابی میگید آنها روی خدا حساب باز کردن.
روی کدام خدا؟
مگه میشه روی خدایی که وجود ندارد حساب باز کرد؟

البته خدایی که اونها میگن وجود نداره واقعا هم وجود نداره. ما هم قبول داریم.
آنها با خدای اسلامی که قرآن و اهل بیت معرفی می کنند اصلا آشنایی ندارند.
دیدگاه آنها در مورد اسلام به بن لادن و 11 سپتامبر و تروریسم محدود است. آنها اسلام را از پنجره وهابی ها میشناسند.
برای آنها اسلام یعنی تروریسم و بن لادن.
کلا اسلام را از طریق رسانه ها میشناسن که رسانه ها هم اسلام مورد نظر فراماسون ها را به آنها معرفی میکنه تااز اسلام بدشان بیاد و هرگز با اسلام اهل بیت آشنا نشن و نزدیکش هم نرن. چه رسد به اینکه مسلمان شیعه بشن.
اگر هم شانس بیارن و مسلمان بشن میشن وهابی. چون وهابی ها به شدت در تبلیغ در دنیا فعال هستند. یا دیگه خیلی شانس بیارن میشن سنی.
به ندرت آدمی توی غرب پیدا میشه که سطح معلوماتش در مورد اسلام بیشتر از این سطح باشه.
آنها معمولا دانستن در مورد اسلام برایشان هیچ اهمیت و اولویتی ندارد و به عنوان یک مشت خرافات به اسلام نگاه میکنن. همش هم برای تبلیغات دروغ رسانه ها است.
در مورد نظم و امنیت و اینها هم درست میگید اینها در غرب هست و منکر نیستم ولی باز هم میگم اینها ربطی به خدا ندارد.
یعنی این کارها را برای خدا انجام نمیدن.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع