تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حضور زن (آیه مباهله)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!!
من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما:

چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان
بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!!

یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!!
(۸/آبان/۹۲ ۱۴:۱۷)Atosa نوشته است: [ -> ]جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!!
من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما:

چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان
بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!!

یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!!

سلام!

1. از اینکه تذکر سربسته حقیر موجب آزردگی خاطر شما و این برداشت ناصواب شد صمیمانه عذرخواهی می کنم.
2. قدری شتاب زده برداشت کردید که بخشی اش به مورد 1 برمی گرده و قدری هم ...
3. پاسخ شما قطعاً در بخش عفاف و حجاب به طور گسترده وجود داره
4. نمی دونم اینجا می تونم پاسخ بدم یا نه، دوستان مسئول راهنمایی بفرمایند.
5. اجمالا در حد بضاعت عرض می کنم:

الف) حدیث به نقل از امالی شیخ صدوق ص 322(ترجمه کمره ای) رحمة الله علیه:
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود شما را راهنمائى نكنم بچيزى كه بدان خطاها را كفاره نمايد و بر حسنات بيفزايد؟ عرض شد چرا يا رسول اللَّه فرمود وضوى كامل گرفتن در وضع بد و بسيار بمسجدها رفتن و انتظار وقت نمازها بردن، كسى از شما نباشد كه در خانه خود تطهير كند و با مسلمانان نماز جماعت بخواند و منتظر نماز ديگر بماند جز آنكه فرشتگان گويند خدايا او را بيامرز خدايا باو رحم كن چون نماز ميخوانيد صفوف خود را راست كنيد و معتدل نمائيد و خلل ها را دربنديد و چون امام جماعت شما اللَّه اكبر گفت شما هم بگوئيد اللَّه اكبر و چون بركوع رفت ركوع كنيد و چون گفت سمع اللَّه لمن حمده شما بگوئيد اللهم ربنا لك الحمد، بهترين صف مردها صف جلو است و بدتر آن صف آخر

ذیل آیه شریفه : وَ لَقَدْ عَلِمْنَا الْمُسْتَقْدِمِينَ مِنكُمْ وَ لَقَدْ عَلِمْنَا المُسْتَأخِرِين‏ (حجر _ 24) :

در تفسیر مجمع البیان:
... يعنى دانستيم كه چه كسانى در نماز به صف جلو مى‏ روند و چه كسانى به صف عقب، زيرا كسانى بودند كه براى رسيدن به فضيلت نماز جماعت، در صف جلو مى‏ ايستادند و كسانى بودند كه براى نگاه كردن به پشت سر زنان، در صف عقب، مى‏ ايستادند. اين آيه، بهمين مناسبت نازل شد. و...

در تفسیر نور:
... كسانى كه در صف اول نماز جماعت حاضر مى‏شوند و كسانى كه در صف آخر حضور مى‏يابند تا به زنان حاضر در جماعت نگاه بد كنند كه آيه مى‏فرمايد ما مى‏دانيم‏ ...

و...

در تفسیر مجمع البیان ادامه حدیث حضرت بهترین صف جماعت بانوان را صف آخر و بدترین صف را صف اول می شمارند ...

این اصل قضیه البته حواشی داره که فعلا صرف نظر می کنم.

اما پاسخ شما:

1. در شأن نزول آیه 59 سوره احزاب میخوانیم که زنان مسلمان هنگام بیرون رفتن مورد آزار هوسرانان قرار می گرفتند فلذا بعد از شکایت به رسول خدا، این آیه نازل شد که فرمود:
اى پيامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران كسانى كه مؤمن هستند بگو: چادرهايشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرايش و زيورهايشان در برابر ديد نامحرمان قرار نگيرد.] اين [پوشش‏] به اينكه [به عفت و پاكدامنى‏] شناخته شوند نزديك‏تر است، و در نتيجه [از سوى اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت و خدا همواره بسيار آمرزنده و مهربان است‏.

اتفاقا قراره که زنها و مردها هردو هم از جنس مخالف و هم از جنس موافق؛ خودشون رو قایم کنن!
یعنی طبق صریح قرآن کریم ضمن اینکه خانمها نباید غیر از وجه و کفین رو در معرض دید نامحرم قرار بدن در معرض دید خانمهای دیگه هم نباید قرار بدن .... و همچنین آقایان! که اگه تمایل داشته باشید حاضرم بیشتر توضیح بدم.

هیچ مسلک و مذهب الهی در عالم نیست که موافق اختلاط بین زن و مرد باشه! چیزی که نهی می شه همواره اختلاطه نه حضور مؤمنانه... خواهش می کنم قدری دقت کنید.

بماند که در آمریکا خیلی وقته شروع کردند به تفکیک جنسیتی! بین خودمون بمونه!!!

2. حقیر عرض نکردم خدایی نکرده خانم ها شیطانن و .... ولی حالا که شما فرمودید اجازه بدید با قرآن پاسخ بگم:

در سوره مبارکه نساء آیه 76 می فرماید:
«... إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطانِ كانَ ضَعيفاً؛ ... مكر و سياست شيطان بسيار سست و ضعيف است‏»

در سوره مبارکه یوسف آیه 28 می فرماید:
«... قالَ إِنَّهُ مِنْ كَيْدِكُنَّ إِنَّ كَيْدَكُنَّ عَظيم‏؛ ... مكر و حيله شما زنان بسيار بزرگ و حيرت‏انگيز است‏!»

بالاخره الان فکر کنم توپ در زمین شماست!
امیدوارم بازم شتاب زده برداشت ناصواب نکنید! البته ببخشیدا

نکته:
ـ با توجه به مطالب موجود در تالار و موضوعیت این تاپیک؛ سعی کردم خیلی موجز و صدالبته در حد بضاعتم پاسخ بگم.
ـ اگه فکر می کنید که نیاز به توضیح بیشتری هست حتما بفرمایید تا ان شاءالله با کمک خدا بحث رو در تاپیک دیگری پی بگیریم

التماس دعا
اون مورد یک شان نزول اشتباه گفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چون مردا مزاحم زنهای ازاد میشدن بعد میگفتن فک کردیم کنیزن!!!!!!!!! ایه نازل شد ک زنهای ازاد حجاب بگیرن ک با کنیزها فرق کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو تفسیر شیعه ها هس !!!!!!!!! حالا یادم نیس کدوم!!!!!!!!!!!!!!

به هر حال اینکه مذهبی ها نمیتونن دو کلوم با ی زن حرف بزنن و سریع ب گناه میافتن خعلی خنده داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!

ایمانی ک ب ی کلمه اینترنتی ب فنا بره مذهب نیس ریاکاری هس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(۸/آبان/۹۲ ۲۱:۰۰)Atosa نوشته است: [ -> ]به هر حال اینکه مذهبی ها نمیتونن دو کلوم با ی زن حرف بزنن و سریع ب گناه میافتن خعلی خنده داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!
تو شهری که همه ی آدماش می لنگن،به کسی که درست راه میره میخندن
ممکنه به گناه نیفتن،اما ممکن هم هست بیفتن!!با وضع بعضی از زنها،احتمال افتادنش کم هم نیست!
(۸/آبان/۹۲ ۲۱:۰۰)Atosa نوشته است: [ -> ]اون مورد یک شان نزول اشتباه گفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فک کنم منم همینو گفتم!!! اون زمان(در مدینه...) زنان مسیحی کنیز بودند و مسلمانان آزاد ... بنده هم عرض کردم زنان مسلمان مورد آزار قرار می گرفتن!!!
ضمناً اصل موضوع انگار گم شد .... فک کنم باید از اینم بگذریم، درسته؟!

(۸/آبان/۹۲ ۲۱:۰۰)Atosa نوشته است: [ -> ]به هر حال اینکه مذهبی ها نمیتونن دو کلوم با ی زن حرف بزنن و سریع ب گناه میافتن خعلی خنده داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!

لطفا دقت بفرمایید که نوع خلقت دو جنس مرد و زن به طریقی است که اگر اختلاط و امتزاج صورت بگیره برای هر دو آسیب زا است و این شامل همه انسان ها می شه ربطی هم به دیندار و بی دین نداره...
فردی که دین داره و اهل تقوی با مراقبه در قبال این قضیه، خودشو نگه می داره و براش مهمه...

اینطوری نیست که کسی که مذهبی نیست غرایز نفسانی نداره، شیطون وسوسه اش نمی کنه و کلا آزاد و رهاست و به محض اینکه دین دار و مذهبی شد یهو می شه فاسد و .... (به نظرم این حرف خععععلی خنده داره !)

(۸/آبان/۹۲ ۲۱:۰۰)Atosa نوشته است: [ -> ]ایمانی ک ب ی کلمه اینترنتی ب فنا بره مذهب نیس ریاکاری هس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اون آیه ای که فرستادمو انگار مطالعه نفرمودید...(اعراف 200) ایمان به تنهایی مصونیت ایجاد نمی کنه! ایمان ده درجه داره که از یک تا دهشو مرد می خواد تا طی کنه!

راستی! یه چیزی! چرا بعد اون تذکر یهو شما اینا رو پرسیدید؟! مخصوصا این عبارت آخر منظورمه!!!
چون بنده بطور مشخص منظورم برخی از آقایون بودن...

یه خواهش: لطفا این مطلبو مطالعه بفرمایید...

فک کنم الانه که حضرات ناظر سروکله شون پیدا بشه

التماس دعا
خو شما جوری حرف میزنی ک انگار خواست زن مهم نیس!!!!!!!!!!
یعنی اگه مرد بخواد تمومه دیگه!!!!!!!!!!!!!!
اینکه نشد!!!!!!!!!!!
بعد هم من ی سوال در باره حدیث فاطمه و مباهله گفتم هیشکی جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالاخره زن رو نباید کسی ببینه یا باید بره مباهله با مسیحیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:بعد هم من ی سوال در باره حدیث فاطمه و مباهله گفتم هیشکی جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بالاخره زن رو نباید کسی ببینه یا باید بره مباهله با مسیحیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عرض کردم »»»» یه خواهش: لطفا این مطلبو مطالعه بفرمایید...

متوجه بخش اول صحبتاتون نشدم!
(۸/آبان/۹۲ ۲۳:۰۱)Atosa نوشته است: [ -> ]بعد هم من ی سوال در باره حدیث فاطمه و مباهله گفتم هیشکی جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانم آتوسا..
منظورتون سیده النساءالعالمین ، حضرت صدیقه طاهره ، فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)هستند؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
(۹/آبان/۹۲ ۱۴:۱۸)Atosa نوشته است: [ -> ]نه منظورم همون فاطمه دختر پیامبر بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای چندنفری ک گفتی نمی شناسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Confused
ی بار کلی ناظرمون مرا تو تالارمون دعباکرد گفت نگو علی نگو حسن !!!!!!!!!!!
با احترام از خلفای راشدین یاد کن!!!!!!!!!!!!!

گفتم حالا ما 5 تا خلیفه داریم: ابوبکر عمر عثمان علی حسن

چرا اون سه تارا شیعه ها میگن ابوبکر عمر عثمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال نداره اونها بگن!!!!!!!
اشکال داره من بگم علی و حسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادم نباس فرق بذاره!!!!!
شما ب مقدسات ما مگه با احترام حرف می زنین ک توقع دارین ما با احترام حرف بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا

خانوم کوچولو اون حسن و فاطمه که میگی کسی بود که پیامبر گفت هرکس با تو دشمنی کند با من دشمنی کرده است و هر کس با تودوستی کند با من دوستی کرده است
و اون عثمانی که میگی کسی هست که انقدر فساد تو زندگیش بود که خوده اهل سنت اون زمان هم حاضر نشدن برن دفنش کنن تو زمین یهودی ها دفن شد !
بهله آبجی فرق اینه !!!!
من کوچولو نیسم !!16 سالمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عثمان اگه بد بود علی اسم سه تا پسرش را ابوبکر عمر عثمان و ... نمی زاشت!!!!!!!!
دخترش ام کلثوم ب عمر نمیداد!!!!!!!!!!!!!
علی ب عمر اینقدر مشاوره نمی داد!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه پیامبر گفته هر ک فاطمه بیازارد چرا گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی مگه فاطمه را ازار داده بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
ای قصه هایی ک درباره عمر هس همش مال بعد از وفات پیامبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس این جمله پیامبر ربطی ب عمر نداشته!!!!!!!!!!
قبلا گفتم علی فاطمه را ناراحت میکنه پیامبر اینو میگه!!!!!!!

الان باز مدیرا جواب ندارن میان خصوصی تهدیدم میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه دروغ میگم برین از خانم عایشه بپرسین با منبع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع