۱۱/آبان/۹۲, ۱۴:۴۱
سلام
حرفای شما پس بر هیچ منبعی استوار نیستین . برای حرفهاتونم که دلیل و سند نمیارین . میشه بگین از روی چه چیزی بحث میکنید؟
تخصص دوستان بر روی انحراف از مباحث خیلی قویه ولی بدونین که از شاخه به شاخه پریدن فایده نداره چون وقتی صحنه بیشتر باز شه خیلی چیزایی که پنهان بوده نمایان میشه.
پس زیاد از شاخه به شاخه دیگه نرین.
با توجه به اینکه گفتین " خو معلومه دختر و نوه هاش میشن اهل بیت پیامبر نه عمو و دایی و بقیه فامیلهاشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
خو چطور بزرگان شما میگن که اهل بیت میشه زنان رسول خدا؟
معلوم نیست کدوم طرفی هستین ( امید وارم که جویای حقیقت باشید )
اتوسا شما گفتین که "خو من کاری ندارم چی تو کدام کتاب گفته!!!!!!!!!!!!!
ای حدیث حضرت زهرا خلاف قرآنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس مال ایشون نیس!!!!!!!!!!"
ای حدیث حضرت زهرا خلاف قرآنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس مال ایشون نیس!!!!!!!!!!"
خو شما مدرک ندادی که بگی اصلا کجا اومده بعدشم میگی کاری به کتابش نداری.
پس اگه کار ندارین چرا میخواین بگین اینو کی گفته و درسته یا نه؟
اینم برای اینگه بیشتر بدونین" ما خالف کتاب الله فاضربوه علی الجدار "
اینم برای اینگه بیشتر بدونین" ما خالف کتاب الله فاضربوه علی الجدار "
دوم اینکه اسلام با بودن زن در کجا و چرا مخالف هست؟
شما الان دارین اینجا فعالیت میکنید ایا از نگاه اسلام اگه درست نیست چرا پس دارین فعالیت میکنین؟
(تازه خودتونم میگید که 16 سال دارین پس دیگه حتی بچه ممیز هم نیستین که بگیم اشکال نداره و بچه هست و میتونه فعالیت کنه و شما از نگاه شرع انسانی مکلف هستین.)
و اگر موافق هست چرا پس مگید که موافق نیست؟
اتوسا گفته "مثلا ی جا دیدم نوشتن حضرت زهرا رو برگرداند از خلیفه دوم!!!!!!!!!!!
در صورتی ک پیامبر هزار تا توهین بهش میشد اشغال رو سرش می ریختن همچی کاری نمیکرد!!!!!!!!!!!!
اونوقت دخترش همچین کاری می کنه؟؟؟ پس داستان جعلیه!!!!!!!!!!"
این موضوع ربطش به این بحث بی مورده چون بازهم میگم فقط شاخه به شاخه رفتن و فایده ای نداره مگر طولانی کردن مباحث .
در صورتی ک پیامبر هزار تا توهین بهش میشد اشغال رو سرش می ریختن همچی کاری نمیکرد!!!!!!!!!!!!
اونوقت دخترش همچین کاری می کنه؟؟؟ پس داستان جعلیه!!!!!!!!!!"
این موضوع ربطش به این بحث بی مورده چون بازهم میگم فقط شاخه به شاخه رفتن و فایده ای نداره مگر طولانی کردن مباحث .
درباره رو برگردوند حضرت زهرا :
این موضوع شخصی هستش .
ربطی به اینکه فرزند نبی کرم هستن داره؟ ام المونین عایشه و حفصه و ... چون همسر رسول خدا بودن ایا مثل رسول خدا رفتار میکردن؟
قیاستون مع الفارق هست
اگه نمیخواین متون حدیثی مثل صحیح بخاری رو قبول کنین بگین حداقل ئیکه سند نیاریم و اگه میخواین بگین درست نیست پس باید جواب مولوی ها و بزرگان اهل سنت رو بدید که در این مدت طولان یاین کتاب رو کامل و بون اشتباه میدونن.
حضرت فاطمه(سلام الله علیها) فرمودند:
من از ابوبکرو عمراذيّت شدم و از دست اين دو نفر دلگيرم .
«فَغَضِبَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم فَهَجَرَتْ أَبَا بَكْر، فَلَمْ تَزَلْ مُهَاجِرَتَهُ حَتَّى تُوُفِّيَتْ».
صحيح البخارى: 4/42، ح 3093، كتاب فرض الخمس، ب 1 ـ باب فَرْضِ الْخُمُسِ .
من از ابوبکرو عمراذيّت شدم و از دست اين دو نفر دلگيرم .
«فَغَضِبَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم فَهَجَرَتْ أَبَا بَكْر، فَلَمْ تَزَلْ مُهَاجِرَتَهُ حَتَّى تُوُفِّيَتْ».
صحيح البخارى: 4/42، ح 3093، كتاب فرض الخمس، ب 1 ـ باب فَرْضِ الْخُمُسِ .
خو این رو برگردوندن مخالف کدوم حکم هست؟
و در پاسخ به اینکه کسانی که نبی اکرم رو ازار و اذیت کردن طبق نص صریح قران :
إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينًا
بىگمان كسانى كه خدا و پيامبر او را آزار مىرسانند خدا آنان را در دنيا و آخرت لعنت كرده و برايشان عذابى خفتآور آماده ساخته است
بىگمان كسانى كه خدا و پيامبر او را آزار مىرسانند خدا آنان را در دنيا و آخرت لعنت كرده و برايشان عذابى خفتآور آماده ساخته است
احزاب 57
حالا شما بفرما که امدن زن در مباحث ایرادی دارد یا خیر؟
"فقط برای ویرایش متن بهم خورده ویرایش کردم نه چیز دیگه"