(۹/آبان/۹۲ ۱۴:۴۱)Atosa نوشته است: [ -> ]من کوچولو نیسم !!16 سالمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عثمان اگه بد بود علی اسم سه تا پسرش را ابوبکر عمر عثمان و ... نمی زاشت!!!!!!!!
دخترش ام کلثوم ب عمر نمیداد!!!!!!!!!!!!!
علی ب عمر اینقدر مشاوره نمی داد!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه پیامبر گفته هر ک فاطمه بیازارد چرا گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی مگه فاطمه را ازار داده بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
ای قصه هایی ک درباره عمر هس همش مال بعد از وفات پیامبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس این جمله پیامبر ربطی ب عمر نداشته!!!!!!!!!!
قبلا گفتم علی فاطمه را ناراحت میکنه پیامبر اینو میگه!!!!!!!
الان باز مدیرا جواب ندارن میان خصوصی تهدیدم میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه دروغ میگم برین از خانم عایشه بپرسین با منبع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسی خندیدیم !!!
آتوسا جان میگم تو خیلی به این ناظرا و مدیرای سایتتون وابسته ای ها ..........
هرچی جویدن گذاشتن تو دهنت قورت دادی رفته ........
شما که حوصله نداری مطلبی رو بخونی اینارو از کجا فهمیدی ؟
همش بهت گفتن عزیزم !!!
فریبت دادن خانومی .....
تا همین چن وقت پیش همین عثمان شدهب ود ننگ هیچ سنی ای راجبش جوابی نداشت بده ......
الانم بگردی به این نتیجه میرسی ........
خانومی به خاطر خودت برو تحقیق کن .......
البته یه عده از سنی ها میترسن از تحقیق.............
تا حالا شنیدی شیعه ای سنی بشه اما چقدر سنی شیعه شده .....دیدی دیگه ؟ پس خوب فکر کن راجبش ......
آتوسا جان خیلی داره ازت سو استفاده میشه خواهر ..........یکم به خودت بیا .............
درضمن حضرت علی علیه السلام به عمر مشاوره میداد ......به نظر خودت به خاطر عمر بود یا اسلام ؟ واقعا فکر نمیکنی تو ؟ انقدر نزار بقیه به جات فکر کنن
رضا شاه اگه بد بود اینهمه آدم اسم پسرشونو رضا نمیزاشتن ..........خیلی حرف منطقیه ای هست نه ؟
اگه اینطوریه که یه سری مطالب تند تند یه خطی بزاریم و بریم خوب :
چرا ابوبکر بر خلاف سنت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عمر رو به جانشینی برگزید با اینکه خیلی از همون صحابه مخالف بودن ؟
چرا ابوبکر رو یه عده خاص به قدرت رسوندن ولی میگن شورایی بوده ؟
چرا عمر اینقدر (۷۰) تا بدعت توی دین گذاشت؟
چرا عمر نیگفته قران تحریف شده ؟
چرا عمر میگفته خدا جسم داره و شبای جمعه با خرش میاد روی زمین ؟
چرا عمر و ابوبکر توی جنگ احد فرار کردن ؟
چرا این ۲ تا توی جنگ ها یه نفرم نکشتن که حتی شمشیری هم تکون ندادند؟
چرا عمر گاهی به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اعتراض میکرده و ایراد میگرفته ؟
چرا.....
خانم اتوسا ۱۶!!! ساله بزار اگر حرفی هست توی بحث درست درمون باشه .
اینطوری حرف زدن فایده نداره .
بررسي شبهه ازدواج ام كلثوم دختر! امام علی (علیه السلام)با عمر
حالا اگر حرفی داری بیا توی این تاپیک بزن
بررسی ادله حمله به خانه حضرت فاطمه (سلام الله علیها)در کتب اهل سنت
موفق باشی
دوستان بحث های بین مذهبی فقط در محیط خاص خودش
1.
این پاسخ شما در خصوص نامگذاری فرزندان حضرت امیر سلام الله علیه
2.
این هم یه پاسخ مفصل در قالب PDF در خصوص ام کلثوم (80 صفحه با سند و مدرک از منابع اهل سنت! و با چندین رنگ متفاوت که حسابی انسان را راغب می کنه به خوندنش...)
3. اما در خصوص آزار حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها:
الف) بفرمایید دلیل مخفی بودن قبر حضرتش چیه ؟ چرا ایشون وصیت کردند که هیچ کس بخصوص همون دونفر!!! در تشییع بدن مطهرشون شرکت کنند؟! لابد بخاطر خشمشون از همسر بزرگوارشون بوده نه ؟!
ب) اتفاقا همین چندساعت پیش از خانم عایشه پرسیدم این قضیه رو می دونید چی جواب داد؟ بخونید:
«والله ما رأیت احدا أحب إلی رسول الله می علیّ، و لا فی الأرض امرأة کانت أحب إلیه من امرأته؛
به خدا سوگند مردی را ندیدم که از علی نزد رسول خدا محبوب تر باشد، و در زمین زنی نیست که از همسر علی نزد پیامبر محبوب تر باشد»(مستدرک حاکم،ج3،ص154 و در العقد الفرید،ج2،ص275 نیز نقل شده و صحیح دانسته شده!)
حالا یموقع نیاید بگید نعوذبالله رسول خدا اونموقع نمی دونسته ها ...!!! چون اونوقت ...
حالا اینارم بخونید بد نیست:
ـ رسول خدا صلوات الله علیه و آله و سلم فرمودند: «[ای علی!] تو در خلقت و اخلاق، شبیه من هستی و تو از همان درختی هستی که من از آن درخت هستم.»(خطیب،تاریخ بغداد،ج11،ص171)
ـ در صحیح ترین کتاب اهل سنت؛ صحیح بخاری چنین روایت می کند:
فاطمه دختر رسول خدا از ابوبكر ناراحت و از وى روى گردان شد و اين ناراحتى ادامه داشت تا از دنيا رفت.
برای مطالعه بیشتر و روایات دیگر با منابع و بصورت رنگارنگ(!)
می توانید به اینجا مراجعه بفرمایید
ضمناً :
اگه بنده نوعی, از روی نادانی اشتباهی کردم، آیا عقل سلیم دنباله روی از این جهل منو حکم می کنه ؟! یا مثل لقمان حکیم برعکسشو انجام می ده ؟! که پرسیدن ادب از که آموختی گفت از بی ادبان هرچه ایشان کردند من مخالفش را عمل کردم!
پس بهتره همیشه احترام بگذاریم، حقیر از رهبرم حضرت آقا یاد گرفتم که هنگام نام بردن خلفا با عنوان جناب از ایشان یاد می کرد... پس بزرگان شیعه همواره احترام گذاشتند به خلفا و حتی اهل سنت نیز بخصوص به حضرت زهرا سلام الله علیها احترام ویژه ای گذاشتند...
فلذا این رفتار شما خانم (Atosa) هرگز رفتار درستی نیست چراکه در مسلک مسلمانی نمی گنجد،
مگر اینکه ... بهتره کمافی السابق بگذریم!
یاعلی
وجود خانم Atosa برای تالار بسیار مفیده. چون ایشون شبیه آنتی بیوتیک عمل می کنند.
شبهات بسیار ضعیفی وارد می کنند که باعث قوی شدن اعتقاد شیعه ها می شه!
مثل انتی بیوتیک که میکروارگانیسمهایی ضعیف رو وارد بدن می کنه و بدن رو برای حملات قوی تر آماده می کنه!
از مدیران تقاضا دارم ایشون رو کاملا راحت بگذارند!
خانم Atosa ! همچنان منتظر شبهات بعدی شما هستیم!
الان میاد میگه بچه بد اصن باهات قهرم
ههههههههههههههههههههههههه

اقای 110 فعلا ک من پرسیدم ک آیا مباهله درسته و شرکت خانم فاطمه زهرا در مباهله با مسیحیان یا این حدیث ک برای زن بهتره اکسی اونو ببینه یا این حدیث جعلیه ک شکر خدا هیشکی جواب نداش!!!!!!
اینقد هم پاسخا ب بقیه شبهه ابکیه ک بچه 4 ساله قانع نمیشه چ برسه ب من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۹/آبان/۹۲ ۱۸:۰۴)110 نوشته است: [ -> ]مثل انتی بیوتیک که میکروارگانیسمهایی ضعیف رو وارد بدن می کنه و بدن رو برای حملات قوی تر آماده می کنه!
البته آنتیبیوتیکها شیمیایی هستند و آنتیبیوتیکهای طبیعی از میکروب "بدست میاد"(رفتم
اینجا این رو فهمیدم).
اونی که میکروب ضعیفشده هست واکسن هست.
دیدم بحث خیلی مرتبطه گفتم منم بگم!(سخنی از خود داماد

)
والا من که تجربی نخوندم زیاد بلد نیستم اشتباهی می شه ولی خب اصل مطلب رو رسوندم دیگه! سخت نگیر! حالا یک بار هم که شده غلط رو بپسند از ما..!!!

(۹/آبان/۹۲ ۱۹:۱۵)Atosa نوشته است: [ -> ]ههههههههههههههههههههههههه
اقای 110 فعلا ک من پرسیدم ک آیا مباهله درسته و شرکت خانم فاطمه زهرا در مباهله با مسیحیان یا این حدیث ک برای زن بهتره اکسی اونو ببینه یا این حدیث جعلیه ک شکر خدا هیشکی جواب نداش!!!!!!
اینقد هم پاسخا ب بقیه شبهه ابکیه ک بچه 4 ساله قانع نمیشه چ برسه ب من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مسلماً فقط فعل حرام حرامه، و فعلی که زمینهی اون رو ایجاد بکنه هم اگه عمدی باشه حرامه، و فرقی نداره این حرام چقدر عادی به نظر بیاد.
حضرت فاطمه(سلام الله علیها) فرمودهاند «بهتر است» نه اینکه حرام باشه، یعنی اگه فایدهای در این کار نباشه، به تقوا نزدیکتره که نزد چشمان نامحرمان قرار نگیره. مسلماً همین هم فقط حضور همراه حجاب هست.
نقل قول:اقای 110 فعلا ک من پرسیدم ک آیا مباهله درسته و شرکت خانم فاطمه زهرا در مباهله با مسیحیان یا این حدیث ک برای زن بهتره اکسی اونو ببینه یا این حدیث جعلیه ک شکر خدا هیشکی جواب نداش!!!!!!
کسی زن رو نبینه یعنی به غیر حجاب نبینه !!
کلا این که شبهه نیست که جواب بخواد!! حضرت با حجاب کامل رفته .
بعد هم همیشه وقتی میخواید به حدیثی استناد کنید متن عربیش با منبع استفاده شود . خیلی از کلمات عربی در یک کلمه قابل ترجمه نیست . باید خود متن عربی باشه .
مثل اینکه گفته بودن حدیث داریم زن مثل عورت است .
خوب عور یعنی اشکار . عورت یعنی چیز اشکاری که باید پوشانده شود چیزی که نباید به کسی نشون داد . نه این معنی اصطلاحی . نمیدونم این رو کجا مطرح کرده بودند در تالار .
برای اخرین بار هم عرض میکنم . سوالات مذهبی خصوصا انهایی که اختلافی بین مسلمینه رو هر جایی اونم این شکلی مطرح نکنید .
دوستان لطفا اینطور اسالها رو گزارش کنید تا ناظرین محترم حذف یا منتقل کنند .
دوستان عزیزم این تاپیک تا پاک شدنش از اسپم بسته است
خانم اتوسا درسته ما خیلی به اهل سنت احترام میزاریم . ولی دیگه شما هم رعایت کن خواهر گرامی . اسپم نزن اینقدر . هر کی مرد میدونه بحث و مناظرس میاد رسمی حرف میزنه .
ضمنا کابران گرامی
شوخی و بگو بخند با نامحرم
این رو رعایت بفرمایید . درسته صمیمیت خوبه اما تبدیل کردن تالار به چت روم کار درستی نیست .
نقل قول: چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان
در بساری از جاهای قران به دلیل احترام و یا دلایل دیگر موارد فرد رو با ضیغه جمع به کار میبره .
من ندیده بودم این تاپیک رو
میتونید سرچ کنید این مطلب رو . حتی خداوند از خودش هم گاهی به عنوان ما یاد میکنه ...