شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اتفاقا کلمه مناسبیست
حالا نمیدونم خانم Aryha فی البداهه کلمه رو گفتن یا روش فکر کردن
موقعی که میخوان ناخالصی از طلا جدا کنن حرارتش میدن تا ناخالصی مشخص بشه ، بهش میگن فتنه
فتنه یعنی امتحان
هر امتحانی که باعث بشه آدم حسابی از ناحسابی مشخص بشه
وی چت هم همینطوره
کسی که ازش استفاده نامناسب کنه خودشو نشون داده
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]من نمی خوام بگم وی چت خطری نداره ! من می خوام بگم کلمه فتنه در اینجا موضوعیت نداره! فتنه زمانی رخ می ده که یک اغتشاش و تشویشی بوجود بیاد که تشخیص خوب و بد ، حق و ناحق، مشکل بشه. اساسا به این موضوع مربوط نمی شه!
حالا اگر از سر لجبازی با بنده باشه می شه مصرا گفت اتفاقا این کلمه ی مناسبیت!
با یاد حق
برداشت آزاد ... فقط بعید میدونم که کسی توی دنیا به برداشت های گوناگون آدم ها لقب لجبازی رو داده باشه !!!!
باید دقت داشته باشید که قرار نیست تمام گفته ها و مقصود در متن بیان بشه ... عنوان ! بخشی از مقصودم بود که به اشاره اکتفا شد تا به عهده ی خواننده باشه که بی ربط هم به تعریف شما از فتنه نیست ...
درباره اش فکر کنید ...
یاالله
فتنه در اصل از گداختن میاد! البته کاربرد های زیادی داره ولی از هر کلمه ای برای پیش بردن اهداف شخصی می شه به عنوان یک چماق استفاده کرد! از این جور مغالطات زیاد می بینیم البته بیشتر از طرف برادران خیلی ناتنی!
(امیدوارم منظورم رو بیان کرده باشم)
در کل امتحانات زیادی تو زندگی اتفاق می افته، اسم همه رو نمی شه رو فتنه گذاشت!
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۵۸)Aryha نوشته است: [ -> ]برداشت آزاد ... فقط بعید میدونم که کسی توی دنیا به برداشت های گوناگون آدم ها لقب لجبازی رو داده باشه !!!!
منظورم شما نبودید!
دوستان اگه we chat فتنه باشه یا نباشه از این مسئله نبایدبگذریم که حجم انبوهی از اطلاعات ما رو داره ومیتونه به راحتی با استفاده ازمشخصات وشخصیت ودوستان وافرادی که باهاشون درارتباطیم یک پرونده کلی تشکیل بده

کلا توی ممکلت ما جدیدا یه چیز باب شده به اسم "تبِ فتنه" هرچیز جدیدی رو فتنه میدونن!
اینم مث باقی برنامه ها و شبکه ها یک دوره زودگذر داره...یه زمانی چت رومهای یاهو خیلی بحثش داغ بود! بعدش نیمباز اومد!
کم کم فیسبوک،تانگو،لاین،وایبر،واتس اپ و...حالا هم این یکی!!
هر چیزی اولش واسه ملت شیرینه بعدش عادی میشه...
البته اینکه این همه جوانها بیکار هستن میشن پای این برنامه ها وقت میگذرونن از صدقه............است!! که این همه بیکار داریم و به جای اینکه نیروی کار جامعه باشند،تبدیل شدن به نیروهای پول ساز ایرانسل و همراه اول!
به نظر من هیچ چیزی به خودیه خودش فتنه حساب نمیشه ، موضوع طرز استفاده ی ما از اونه
حالا ما بلد نیستیم فرهنگشو جا بندازیم ، این مشکله
(۱۵/آذر/۹۲ ۳:۲۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]به نظر من هیچ چیزی به خودیه خودش فتنه حساب نمیشه ، موضوع طرز استفاده ی ما از اونه
با یاد حق
نکته در اینه که دشمن به خوبی این نقطه ی ضعف رو تشخیص داده و دقیقا از همین راه وارد شده!
یاالله
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:به نظر من هیچ چیزی به خودیه خودش فتنه حساب نمیشه ، موضوع طرز استفاده ی ما از اونه
سلام
اگر وسیله حساب کنیم ،درست است حرف شما
ولی در مورد بعضی از تکنولوژیهای امروزی میتوان انرا دارای اصالت یا موکب چموش گفت و استفاده از ان بدین گونه که میگید نیست.
یا علی.
چرا فتنه!
این یه وسیله ارتباطیه که بعضیا ازش سوءاستفاده میکنن.
درست میگید ، میدونم چطور از اون بعضی ها استفاده میکنن.
چند تا از دوستان بنده از زمانی که یاهو مسنجر مد بود ، از اون زمان توی روم های مختلف میرفتن و با بعضی ها که هنوز امید به برگشستنشون بود حرف میزدن و خیلی ها رو هم کمک کردن. البته در حال حاضر فکر میکنم ما کلا داریم از فرهنگ خودمون دور میشیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10