بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بنده این نظرمو با خوندن پست اول دارم، عنوان می کنم و متأسفانه نرسیدم نگاهی به سایر پُستها بندازم.
عرض اوّلم اینه که این تاپیک به عنوان یکی از تاپیکهای انجمن " جنگ نرم " می بایست لحاظ می شد.....
عرض دیگر آنکه با توجه به سمیناری که هفته پیش برگزار شد و بخشی از آن در ارتباط با همین مقوله بود و به بررسی Soft Power می پرداخت، اعلام می کنم که :
به هیچ عنوان از "وی چت" استفاده نکنید.
دلیلش صرفاً ایجاد روند روابط حقیقی بین جنس مخالف نیست ( که البته موضوع مهمّیه) بلکه دلیلش اینه که با این عمل به سرویس جاسوسی NSA آمریکا که یک بانک اطلاعاتی عظیم از کاربران سراسر دنیاست کمک شایانی بوسیله در اختیار قرار گرفتن اطلاعات موجود در تلفن همراه یا تبلت خود خواهید کرد. تقریباً میشه گفت تمامی این تکنولوژیها زنجیره بسیار مرتبطی نسبت به یکدیگر هستند که هر حلقه آن سعی در رفع محدودیت ها و اشکالات حلقه قبل از خود جهت برآورده کردن اهداف مالکین اصلی این طرحها دارد.
TaHa.313
در مورد این نرم افزار موضوع جنس مخالف اصلا مهم نیست
این نرم افزار اطلاعات شما رو میگیره اونها رو shareمیکنه! فقط یکبار ازتون میپرسه..خب اکثر ماها اصلا نمیخونیم چی میگه همینجور Nextرو میزنم و اطلاعات در قسمت Discoverثبت و shareمیشه اصلا چیز خوبی چون تمام کاربران تا فاصله ی بیش از هزار مایل قادر به دیدن اطلاعات شما هستند
از نظر بنده کسی که تو این برنامه فعالیت داره آدم سالمی نیست
من که wechat دارم !!! دوستامم10 نفر بیشتر نیستن که فامیلا و همکلاسیا و دوستای فیسبوکمم !!! فعلا هم مشکلی نداشتم از نظر سرقت اطلاعات که هر کاری کنی هم اینوری ها هم اونوری ها !! میدزدن مگه اینکه بری تو غار زندگی کنی!!
سلام
نمیدونم چرا هر بازی و مسنجر و هر چیزی مثل اینا ساخته میشه سریع موضع میگیریم که ای انگشت دشمن به سمت ماست
لازم هم نیست یاد اوری کنم که تو عصر تکنولوژِی هستیم
حالا اگه این وی چت به دست ایرانی ساخته شده بود بازم فتنه بود یا میومدید ازش به عنوان افتخار ملی یاد میکردید ؟ (صد در صد که افتخار ملی میشد)
توان ساختن چنین چیزایی که نداریم الحمد الله پس به جای فرهنگ سازی دست به تخریب نزنیم
نمونش همین فیسبوک تو خود امریکا و انگلیس به قول خودشون هزار مدل جنایت رخ میده که یه سرش به فیسبوک ربط داره
یا همین حمله به صفحه مسی. ایران و ارژانتین نیجریه و بوسنی اگه اشتبا نکنم هم گروهن ولی وقتی وارد صفحه اصلی مسی میشی فکر میکنی صفحه هواداران مسی تو ایرانه همه کامنت فارسی مگه نیجریه و بوسنی اینترنت ندارن فیسبوک ندارن ؟
هنوزم که هنوزه ایرانیا ول کن ماجرا نیستن دارن کامنت میزارن و فحاشی میکنن
با چاقو میتونی میوه پوست بکنی گوشت خرد کنی میتونی با چاقو زور گیری کنی ادم هم بکشی نمیشه که گفت چاقو فتنه ست
مـــــــــــیشه ؟؟
به نام خدا
یکی از نتایج برخی پدیده ها مانند فیسبوک و وی چت و برخی شبکه های ماهواره ای و غیره، گسترش فساد، ایجاد بی تفاوتی در جوانان و به وجود آمدن یک نسل جدید و بی قید و بند میباشد که به راحتی میتوانیم در جامعه امروز آنها را مشاهده کنیم.
خر دجال که میگن میتونه همین پدیده ها باشه.
حتما سری فیلمهای ماتریکس یا ترمیناتور را دیده اید و یا نقدهای آنرا در همین تالار خوانده اید. به نظر میرسد که ایجاد این شبکه های مجازی و ماهواره ای، مقدمه ای میباشد برای نابودی کامل انسان چه از بعد اخلاقی و چه از بعد مادی. یعنی منظور این است که تمام اینها برنامه است از طرف پیروان شیطان برای منحط کردن بشر و در اینکار متاسفانه بسیار بسیار هم موفق بوده اند به خصوص در کشورهای اسلامی و به خصوص در جمهوری اسلامی ایران که فرسنگها با آرمانهایش در حال فاصله گرفتن است مگر اینکه مسلمانان واقعی جلوی این حرکتها را بگیرند و پاسخ دشمن را با زبان خودش بدهند.
نقل قول: توان ساختن چنین چیزایی که نداریم الحمد الله پس به جای فرهنگ سازی دست به تخریب نزنیم
خیلی هم توانش رو داریم و راحت است ...
در نوشتن این برنامه ها هیچ مشکلی نداریم .... مشکل در پشتیبانی یک برنامه رایگان است ...
پشتیبانی یک برنامه رایگان هم تنها از شرکت های بین المللی و بسیار بزرگ بر می آید ...
اگر ما بخواهیم بنویسیم به خاطر وقتی که گذاشتیم باید پول در بیاریم ...
آن وقت است که برنامه پولی می شود ... شما هم ببینید برنامه پولی است خوب نمی خرید ....
تو ایران ما تا شرکت های حامی نرم افزار های رایگان نداریم .... اصلا شرکت بزرگ نرم افزاری نداریم که بخواهند حامی باشند
نرم افزار رایگان سود خودش را از تبلیغات بین المللی و راه های جدید می برد ...
برای مثال الان مک دونالد به مشترکین خود در این برنامه کوپن رایگان می دهد ... از این وسط یک سودی هم به این wechat می دهند ...
از طرفی شرکتش انقدر بزرگ است که هم چین پروژه هایی مثل اشانتیون و تبلیغات برای کارهای اصلیش است
کار اصلی این شرکت تولید بازی های (Massively multiplayer online game) بوده ... بعد کنار همین بازی ها کلی جواهر و لباس و اسلحه ی مجازی می فروخته است و.... آن هم در کجا؟؟؟ در چین که معروف هستند به اعتیاد در این بازی ها .....
تازه این جدا از data mining هایی که همه شرکت های مبتنی بر شبکه های اجتماعی دارند و ... که این هم خودش یک جاسوسی قانون مند است