تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: " فتنه ی We Chat""
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۸:۵۴)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]آره بالاخره وی چت هم فی*ل*تر شدش؛به آرزوتون رسیدین ولی فکر نمیکنین ما ها هم آدمیم؟ چه وضعشه واقعا شورشو در آوردین دیگه؛واقعا چرا باید تو این کشور زندگی کنیم؛ همه چی فی*ل*تره؛همه چی بسته اس؛مگه ما آدم نیستیم مگه عقل نداریم به جامون تصمیم میگیرین؟ دو تا بروزر دیگه هم بسته شد ! واقعا چرا؟ مگه بهشت رفتن زوریه؟ چرا دست از سر مردم بر نمیدارین؟ چرا محدودمون میکنین؟ چرا جوونی مارو حروم میکنین چرا به جای ما تصمیم میگیرین؟ هم از خارج تحریمیم هم از داخل! واقعا ملت ایران بدشانس ترین ملتن؛ اینجا حرف میزنیم حذفمون میکنن؛پاک میکنن نظرو میدونین چرا؟ چون حرف حق میزنیم لطفا پاک نکنین اگه مسلمونی
اینجور صحبت کردن دور از عقلانیته
حرف حق یعنی حرف خدا
من در وی چت چیزی جز نافرمانی حضرت حق ندیدم (از کلمات قرانی استفاده میکنید برای دور زدن قران)
تنها چیزی که دیدم اومدن یه پایگاه بسیج به وی چت بود که خیلی خنده دار شده بود
آقا مثل اینکه دیروز فی*ل*ترشد
بعد پیغام های جدید بود که سرازیر میشد برامون: برید از فلان جا این فی*ل*تر شکنو دانلود کنین!
جوونا ماشاءالله خوب راهشو بلدند
خداکنه که دائم الفی*ل*تر بشه (اگه دورش نزنند!)
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۹:۵۴)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]واژه وحشتناکی به نام "وی چت"! / در حاشیه فی*ل*تر کردن وی چت

"وی چت" هم فی*ل*تر شد. یعنی از این به بعد هیچ ایرانی از داخل ایران نمی تواند بدون استفاده از فی*ل*تر شکن یا وی پی ان از این اپلیکشن استفاده کند. به هر حال این امکان هم همچون بسیاری از امکانات جهان تکنولوژیک امروز به صورت قانونی غیر قابل استفاده شد.

چت در زبان انگلیسی به معنای گفت و گوی دوستانه، درددل و مکالمه است. فی*ل*تر کردن وی چت، جدای از مشکلاتی که برای بسیاری از افراد به وجود می آورد - به خصوص کسانی که عزیزانی را در خارج از کشور دارند و می توانند به رایگان با آنها در تماس باشند - از نقطه نظر نشانه شناسی نیز حائز اهمیت است.امروز امکانی فی*ل*تر شده و دسترسی به آن محدود شده است که نماد گفت و گو و مکالمه است. این که چرا این افزار مسدود شده است و این که چرا مجاز نیستیم و نباید با یکدیگر گفت و گو کنیم، پرسش بزرگی است که مسئولان مرتبط با این ماجرا موظف به پاسخگویی درباره آن هستند. اما به راستی زمانی که کانالی برای ارتباط، گفت و گو، مکالمه، انتقال افکار و اخبار، مسدود می شود و استفاده از آن مطابق قانون جرم محسوب می شود، چگونه انتظار داریم جامعه مشکلات و مسائل خود را با گفت و گو و دیالوگ حل و فصل کند؟! چگونه انتظار داریم زمانی که مشکلی بروز می کند، به جای توسل به خشونت و چاقو و چاقو کشی، با یکدیگر گفت و گو کنیم و از این طریق مشکل را مرتفع سازیم؟! اصلا چرا اینقدر به گسترش دامنه جرم در میان جامعه ایرانی اصرار داریم؟! نگاه کنید ... بسیاری از ما ایرانی ها امروزه به صورت بالفعل مجرمیم و باید مجازات شویم. توجه کنیم به آماری که وزیر محترم ارشاد از استفاده کنندگان از ماهواره در تهران داده اند. بدین ترتیب حدود هفتاد درصد تهرانی ها در طول شبانه روز به واسطه استفاده از ماهواره مرتکب جرم قانونی می شوند! و از امروز استفاده کنندگان از وی چت را نیز باید به دایره وسیع مجرمان افزود!

آقایان... از واژه "چت" نترسید و آن را به مثابه واژه "گوجه فرنگی" در یکی از داستان های معروف شهید مطهری در کتاب داستان و راستان وی قلمداد نکنید! چت، معنایی ساده، پیش پا افتاده و اصولا غیر مبتذل دارد. چت کردن یک عمل انسانی و پذیرفته شده در تمام جوامع است. گیریم وی چت را مسدود کردید، آیا موفق به تعطیل کردن میلیون ها تلفن همراه و سامانه پیامک آن نیز هستید؟!

یا شاید مشکل چیز دیگری غیر از صیانت از معنویت مردم است: دریافت و ارسال پیامک برای دولتی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، میلیاردها تومان درآمد به دنبال خواهد داشت!

منبع خبرآنلاین
------------
ولی واقعا این کار آقایون بی انصافی هستش...
لطفا پست رو پاک نکین...
واقعا برای افرادی که در خبر انلاین کار میکنن متاسفم
یه مشت حرفهای خوب رو باهم قاطی کرده تا از نرم افزاری حمایت کنه که جز فساد چیزی نبوده
البته من خودم چند باری که رفتم شرم آور بود . خودم رو دختر معرفی کردم اگر بدونی چی شدAngel همه چی رفت رو هوا
این کار بی انصافی نبود و کاملا حق بود
من 2 تا بچه خواهر دارم شاید باور نکنین از وقتی وی چت نصب کردن دیگه انگار اینجا نیستن هر بار دیدمشون خواستم باهاشون حرف بزنم دیدم کنارم نشستن دارن چت میکنن تا میومدم ببینم چه خبره گوشی رو می چرخوندن
اصلا من این بچه ها رو نشده بشینم باهاشون حرف بزنم

یکیشونم کنکور داره و درسهاش افت شدیدی کرده

(۲۸/آذر/۹۲ ۱۷:۰۰)captaincharisma نوشته است: [ -> ]منابع آگاه خبر دادند از صبح امروز اپلیکیشن وی‌چت در آی‌اس‌پی‌های مختلف فی*ل*تر شده است.
برخی از منابع آگاه خبر داده‌اند اپلیکیشن وی‌چت در بسیاری از آی‌اس‌پی‌ها از جمله مخابرات، مبین‌نت و ایرانسل فی*ل*تر شده است.
میگن عامل اصلی این اتفاق یکی از تاپیک های تالار بیذاری اندیشه بوده Big GrinBig GrinBig Grin

واقعا راست میگی ؟ مطمئنی؟

(۲۸/آذر/۹۲ ۲۰:۱۹)Reza71 نوشته است: [ -> ]زرشک...
یه بار نشد یه نرم افزار بیاد این مملکت ما فی*ل*تر نکنه...
خدا رحم کنه...
الان میگردن هرچی شبکه فی*ل*تر نیستو فی*ل*تر میکنن بعد دور هم جمع میشن به همدیگه جایزه میدن...
خطاب به فی*ل*تر کنندگان:
فی*ل*تر شکن میگیریم میریم...
حالا هی بیاید بگید غیرقانونیه و حرام است و فلان است...
واقعا لج ادمو در میارن
باعث تاسفه
سازو کار این نرم افزار جوری هست که شاید البته شاید 1 درصد مفید باشه بقیش ضرره
هر طور مایلید همیشه عبور از موانع وجود داره
حالا هر چی هم بگن مگه شما گوش میدی
قطعا خداوند با فی*ل*تر کردن وی چت موافقه شک نکنCool

(۲۸/آذر/۹۲ ۲۰:۲۳)captaincharisma نوشته است: [ -> ]اصلا نگران نباش بردران چینی به هفته نکشیده راه های عبور رو ارائه خواهند کرد
خدا میدونه چقدر پول گرفتن که فی*ل*ترش کردنWink
یه سئوال تخصصی
میگفتن نمیشه فی*ل*تر کرد Huh
چطوری فی*ل*تر کردن

(۲۸/آذر/۹۲ ۲۰:۲۶)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]همه میدونن باعثه فیـــــــــلترش کیه SmileWink
اونایی از فیـــلتر شکن سایفون تو گوشی استفاده میکنن میتونن ازش استفاده کنن اما تعداد کمه

نه من نمیدونم کی؟
سایفون خودش هزارو یک مسئله داره

(۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۰۱)A L I نوشته است: [ -> ]واسه همینه که من هیچ وقت وی پی ان رو خاموش نمیکنم!!
کامپیوتر روشن میشه،وی پی ان هم روشن میشهBig Grin
والا!!!! اصلا یه سایت های رو فی*ل*تر میکنن که هرچی فکر میکنم نمیتونم درک کنم چرا؟

فقط چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه 10 تا از اون سایتها رو نام ببرید

(۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۲۳)black نوشته است: [ -> ]والا من که تو فیسبوک این خبر رو دنبال میکردم ملت خیلی راضی بودن از فی*ل*تر شدنش. Smile
خودم که تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چیه اما استقبال شدیدی شده بود از فی*ل*تر شدن وی چت تو اکثر پیج ها .
برای بار اول بود که دیدم کاربرا فی*ل*تر چی ها رو تحسین میکردن Smile))))
واقعاHuh

(۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]تو کدوم پیج اونوقت ؟؟؟
آره یه سری ها راضی ان چون دیدن آمار دوستاشون تو فیس کم شد Big Grin
آره یه سری ها میگن مردم شورشو درآوردن تو استفاده ناجور از اون !!
ولی خب یه سری ها هم که استفاده درست داشتن چی ؟؟؟
من فقط با دوستام در ارتباط بودم و دوستام هم 6-7 تا بیشتر نبودن ...
ولی این کارا باعث میشه بعدا بقیه چیزا هم فــیلتر کنن
پس قبول دارید بیشتر استفاده کنندگان از وی چت نوجوان و جوان بودن و استفاده غلط ازش بیشتر بوده

(۲۹/آذر/۹۲ ۱:۰۳)hamed313 نوشته است: [ -> ]به نظر من فی*ل*تر شدن وی چت به نفع ایرانسل شد و به ضرر کاربرانش!
برنامه خوبی بود!
بجای فی*ل*تر باید مدیریت میشد!
حالا مدیریت چیه؟
مثلا چطوری مدیریت کنن
وقتی طرف به خاطر مسائل جنسی میاد وی چت دیگه چیکارش میشه کرد

(۲۹/آذر/۹۲ ۱:۲۴)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]روش ناجوانمردانه ای بود به جای اینکه امکانتشونو بهتر و ارزونتر کنن بدترش کردن البته مخابراتو همراه اول جا انداختینا !! همه میدونن عامل بسته شدنش کدوم ارگانه
کدوم ارگانه؟
هر کس بوده باید بهش آفرین گفت چقدر آدمهای با فرهنگی بودن

(۲۹/آذر/۹۲ ۱:۳۲)AliAkbar53 نوشته است: [ -> ]ویچت نسبت به نیمباز امکانات بیشتری داره که طبق معمول شمشیر دو لبه س...

دوستان فیسبوکی هم که خوشحال شدن بخاطر این بود که آمار لایکهاشون اومده بود پایین یه جورایی ویچت رقیب فیسبوک شده بود. الان که دیگه همه راحت شدن....
اینگونه چت روم ها ضررش بیشتر از منفعتشه

(۲۹/آذر/۹۲ ۱۲:۲۱)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]شنوندگان محترم توجه فرمایید ؛ توجه فرمایید ؛ ویچت...شهرshake... آزاد شـــــــد هه هه من امروز با وی چت وصل شدم دوباره راه افتاد انگار واکنش مردم اثر بخش بود !
عجب

(۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۴۹)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]نه واسه من لحظه ای باز بود دوباره بسته شد!!! خیلی مسخرس.... دارن همه چیزو میبندن.... انتظار داشتیم همه چیز ارزون بشه و آزاد !!! بدتر شد!!!!!!!!!!!!!!
شنوندگان عزیز توجه فرمایید
ویچت.... شهر shake... دوباره ... اشغال شد !!!!!!!!!! SadSadSad Big GrinBig Grin
عجب

(۳۰/آذر/۹۲ ۱:۳۹)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]خب این حرفتونم اشتباهه... الان خیلی از دکتر مهندسا و دانشجو های این مملکت هستن. الان ایناااااا بیسواد الافن ؟؟؟؟
خب هر کی میاد اینجا چیه ؟؟؟؟
خب این چیزا از دید و فکر شماست فکری که تو ایران کم شدش...
متاسفانه همین گروه کم تصمیم میگیرن یه شبه یه برنامه فیـــلتر بشه ...
واقعا نمیدونم چرا به اونایی که افکارشون در تضاد افکارتون اینجوری حمله میکنین و این حرفا رو میزنین؟؟؟
یعنی به نظر شما همه باید همون تفکری که شما دارین رو داشته باشن ؟؟؟
الان همه چیزو ببندن مردم به جای وی چت و غیره متنبه میشن میان تو این سایت؟؟؟؟!!!!
بهتره به فکر فرهنگ سازی و حل مشکل جوونا باشین تا دیگه سمت فحشا تو وی چت و غیره نرن... من که تو وی چت این کارا رو نمیکردمو با دوستام (دو سه نفر بودن) چت داشتم... که اینم پر پر شد ...
یه خورده بقیه رو آدم حساب کنین .... ما ها هم تو این کشور زندگی میکنیم چرا یه خواسته ملت برآورده نمیشه...
یعنی میشه یه روز از خواب بلند شدیم ببینیم سرعت اینترنت یه جای 50کیلوبایت شده 1مگابایت (8مگابیت) و ماهی هم 15 هزار تومن واسش بدیم ... هیچ سایتی هم فیـــلتر نباشه و این مغز ما باشه که فیـــلترینگ اعمال کنه نه مغز دیگران....
بازم میگم این یک واقعیت غیر قابل انکاره
استفاده از چت روم ها برای مسائل جنسی هست و تعداد کسانی که استفاده خوب میکنن کمه
بیشتر کسانی که از اینگونه موارد استفاده میکنن جوانها هستن (شما فکر میکنید ما از پشت کوه اومدیم)
یعنی چی شما حاضری قسم بخوری با وی چت و نیم باز و فیس بوک گناه نکردی؟؟Huh
خدا وکیلی جز استفاده خوب کاره دیگه ای نکردیHuh
مورد داشتیم این قدر توwe chat شیک کرده پشت بازو در آورده!
(۳۰/آذر/۹۲ ۱۷:۳۶)Zahra.B نوشته است: [ -> ]مورد داشتیم این قدر توwe chat شیک کرده پشت بازو در آورده!
این فقط واسه اونایی هستش که گوشیشون اندروید هستش...
گوشی های سیمبین shake نداره باید رو دکمه وسط کلیک کنی کاره shake رو میکنه Big Grin
نمیگم وی چت خوبه یا بده،اما خیلی بده شما همرو به یه چوب میزنید!یه نفر پرسیده بود مطمعنی فیس بوک بودی و گناه نکردی؟!من چهارساله عضوم و گناه نکردم!قبول کنید همه چیز به استفاده برمیگرده!به فرهنگ،به شعور استفاده کننده!به جای بستن در باید یجوری طرفو تربیت کرد خودش نره!وگرنه کسی که بخواد ف*ل*ر شکن همه جا هست!
(۱/دی/۹۲ ۱۹:۴۱)Sdg نوشته است: [ -> ]نمیگم وی چت خوبه یا بده،اما خیلی بده شما همرو به یه چوب میزنید!یه نفر پرسیده بود مطمعنی فیس بوک بودی و گناه نکردی؟!من چهارساله عضوم و گناه نکردم!قبول کنید همه چیز به استفاده برمیگرده!به فرهنگ،به شعور استفاده کننده!به جای بستن در باید یجوری طرفو تربیت کرد خودش نره!وگرنه کسی که بخواد ف*ل*ر شکن همه جا هست!

اولا کسی نگفته استفاده کردن از وسائل جمعی مشکل داره بلکه خیلی هم خوبه
بحث اصلی سر استفاده جوانان ما از این تکنولوژی
وقتی بیشتر از 51 درصد از افراد از وی چت و ... استفاده جنسی می کنن طبیعی که فی*ل*تر بشه
محظ اطلاع دوستان باید بگم از لحاظ علوم اجتماعی ما در دوره ای قرار داریم که بهش میگن دوره انقلاب جنسی حالا فرض کن اینجور چیزها رو هم فی*ل*تر نکنن ببین دیگه چی میشه
این ادعایی که شما کردید و گفتید 4 ساله عضوم و گناه نکردم نشون میده شما باید یه دوره گناه شناسی مطالعه کنی تا بفهمی من چی میگم
بله به فرهنگ و شعور برمیگرده به قول یکی از دوستان می گفت این چیزا از اول که فی*ل*تر نبود وقتی بیشتر افراد شعورش رو نداشتن فی*ل*تر شد.(راست میگفت)
فرد در خانواده تربیت میشه (باید دید در خانواده های ما چه خبره)
دیگه وقتی طرف می خواد به هر قیمتی ازش استفاده کنه همیشه راهی هست
ای بابا چرا دعوا میکنین!؟
آقا هرکس خودش شعور و فهم داره چرا اینقدر میخواییم بهم دیگه یاد بدیم و گیر بدیم که باید حتما طبق میل ما رفتار کنن!!!
خدا به همه ماها فهم و شعور و عقل داده هرکس خوب و بد خوشو خوب میفهمه
نقل قول:باعث تاسفه
سازو کار این نرم افزار جوری هست که شاید البته شاید 1 درصد مفید باشه بقیش ضرره
هر طور مایلید همیشه عبور از موانع وجود داره
حالا هر چی هم بگن مگه شما گوش میدی
قطعا خداوند با فی*ل*تر کردن وی چت موافقه شک نکنCool

خواهش میکنم...
نظر لطفتونه دوست من.

این کار برای این بود که بعضی از بزرگان بفهمند که حق تصمیم گیری برای تمام مردم رو ندارن.

درباره ی موارد شرعیش هم از مرجع خودم استفتا میکنم.

Heart
اينهمه تو سر و مغزتون ميزنيد و انرژي و هزينه و عمرتون رو صرف اين دعواها مي كنيد اگه يكي يه بيل خاك جابجا كنيد ايران آباد ميشه
ويچت هم خرجش فقط يه فی*ل*تر شكنه كه همه كسايي كه ويچت باز باشن اونم گير ميارن
مثل فيس بوك كه هر كي رو نگاه مي كني حتي مسئولين نظام يه صفحه فيس بوك هم دارند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع