شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۸:۵۴)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]آره بالاخره وی چت هم فی*ل*تر شدش؛به آرزوتون رسیدین ولی فکر نمیکنین ما ها هم آدمیم؟ چه وضعشه واقعا شورشو در آوردین دیگه؛واقعا چرا باید تو این کشور زندگی کنیم؛ همه چی فی*ل*تره؛همه چی بسته اس؛مگه ما آدم نیستیم مگه عقل نداریم به جامون تصمیم میگیرین؟ دو تا بروزر دیگه هم بسته شد ! واقعا چرا؟ مگه بهشت رفتن زوریه؟ چرا دست از سر مردم بر نمیدارین؟ چرا محدودمون میکنین؟ چرا جوونی مارو حروم میکنین چرا به جای ما تصمیم میگیرین؟ هم از خارج تحریمیم هم از داخل! واقعا ملت ایران بدشانس ترین ملتن؛ اینجا حرف میزنیم حذفمون میکنن؛پاک میکنن نظرو میدونین چرا؟ چون حرف حق میزنیم لطفا پاک نکنین اگه مسلمونی
اینجور صحبت کردن دور از عقلانیته
حرف حق یعنی حرف خدا
من در وی چت چیزی جز نافرمانی حضرت حق ندیدم (از کلمات قرانی استفاده میکنید برای دور زدن قران)
تنها چیزی که دیدم اومدن یه پایگاه بسیج به وی چت بود که خیلی خنده دار شده بود
آقا مثل اینکه دیروز فی*ل*ترشد
بعد پیغام های جدید بود که سرازیر میشد برامون: برید از فلان جا این فی*ل*تر شکنو دانلود کنین!
جوونا ماشاءالله خوب راهشو بلدند
خداکنه که دائم الفی*ل*تر بشه (اگه دورش نزنند!)
مورد داشتیم این قدر توwe chat شیک کرده پشت بازو در آورده!
(۳۰/آذر/۹۲ ۱۷:۳۶)Zahra.B نوشته است: [ -> ]مورد داشتیم این قدر توwe chat شیک کرده پشت بازو در آورده!
این فقط واسه اونایی هستش که گوشیشون اندروید هستش...
گوشی های سیمبین shake نداره باید رو دکمه وسط کلیک کنی کاره shake رو میکنه

نمیگم وی چت خوبه یا بده،اما خیلی بده شما همرو به یه چوب میزنید!یه نفر پرسیده بود مطمعنی فیس بوک بودی و گناه نکردی؟!من چهارساله عضوم و گناه نکردم!قبول کنید همه چیز به استفاده برمیگرده!به فرهنگ،به شعور استفاده کننده!به جای بستن در باید یجوری طرفو تربیت کرد خودش نره!وگرنه کسی که بخواد ف*ل*ر شکن همه جا هست!
(۱/دی/۹۲ ۱۹:۴۱)Sdg نوشته است: [ -> ]نمیگم وی چت خوبه یا بده،اما خیلی بده شما همرو به یه چوب میزنید!یه نفر پرسیده بود مطمعنی فیس بوک بودی و گناه نکردی؟!من چهارساله عضوم و گناه نکردم!قبول کنید همه چیز به استفاده برمیگرده!به فرهنگ،به شعور استفاده کننده!به جای بستن در باید یجوری طرفو تربیت کرد خودش نره!وگرنه کسی که بخواد ف*ل*ر شکن همه جا هست!
اولا کسی نگفته استفاده کردن از وسائل جمعی مشکل داره بلکه خیلی هم خوبه
بحث اصلی سر استفاده جوانان ما از این تکنولوژی
وقتی بیشتر از 51 درصد از افراد از وی چت و ... استفاده جنسی می کنن طبیعی که فی*ل*تر بشه
محظ اطلاع دوستان باید بگم از لحاظ علوم اجتماعی ما در دوره ای قرار داریم که بهش میگن دوره انقلاب جنسی حالا فرض کن اینجور چیزها رو هم فی*ل*تر نکنن ببین دیگه چی میشه
این ادعایی که شما کردید و گفتید 4 ساله عضوم و گناه نکردم نشون میده شما باید یه دوره گناه شناسی مطالعه کنی تا بفهمی من چی میگم
بله به فرهنگ و شعور برمیگرده به قول یکی از دوستان می گفت این چیزا از اول که فی*ل*تر نبود وقتی بیشتر افراد شعورش رو نداشتن فی*ل*تر شد.(راست میگفت)
فرد در خانواده تربیت میشه (باید دید در خانواده های ما چه خبره)
دیگه وقتی طرف می خواد به هر قیمتی ازش استفاده کنه همیشه راهی هست
ای بابا چرا دعوا میکنین!؟
آقا هرکس خودش شعور و فهم داره چرا اینقدر میخواییم بهم دیگه یاد بدیم و گیر بدیم که باید حتما طبق میل ما رفتار کنن!!!
خدا به همه ماها فهم و شعور و عقل داده هرکس خوب و بد خوشو خوب میفهمه
نقل قول:باعث تاسفه
سازو کار این نرم افزار جوری هست که شاید البته شاید 1 درصد مفید باشه بقیش ضرره
هر طور مایلید همیشه عبور از موانع وجود داره
حالا هر چی هم بگن مگه شما گوش میدی
قطعا خداوند با فی*ل*تر کردن وی چت موافقه شک نکن
خواهش میکنم...
نظر لطفتونه دوست من.
این کار برای این بود که بعضی از بزرگان بفهمند که حق تصمیم گیری برای تمام مردم رو ندارن.
درباره ی موارد شرعیش هم از مرجع خودم استفتا میکنم.

اينهمه تو سر و مغزتون ميزنيد و انرژي و هزينه و عمرتون رو صرف اين دعواها مي كنيد اگه يكي يه بيل خاك جابجا كنيد ايران آباد ميشه
ويچت هم خرجش فقط يه فی*ل*تر شكنه كه همه كسايي كه ويچت باز باشن اونم گير ميارن
مثل فيس بوك كه هر كي رو نگاه مي كني حتي مسئولين نظام يه صفحه فيس بوك هم دارند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10