تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: " فتنه ی We Chat""
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
والا من که تو فیسبوک این خبر رو دنبال میکردم ملت خیلی راضی بودن از فی*ل*تر شدنش. Smile
خودم که تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چیه اما استقبال شدیدی شده بود از فی*ل*تر شدن وی چت تو اکثر پیج ها .
برای بار اول بود که دیدم کاربرا فی*ل*تر چی ها رو تحسین میکردن Smile))))
(۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۲۳)black نوشته است: [ -> ]والا من که تو فیسبوک این خبر رو دنبال میکردم ملت خیلی راضی بودن از فی*ل*تر شدنش. Smile
خودم که تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چیه اما استقبال شدیدی شده بود از فی*ل*تر شدن وی چت تو اکثر پیج ها .
برای بار اول بود که دیدم کاربرا فی*ل*تر چی ها رو تحسین میکردن Smile))))
تو کدوم پیج اونوقت ؟؟؟
آره یه سری ها راضی ان چون دیدن آمار دوستاشون تو فیس کم شد Big Grin
آره یه سری ها میگن مردم شورشو درآوردن تو استفاده ناجور از اون !!
ولی خب یه سری ها هم که استفاده درست داشتن چی ؟؟؟
من فقط با دوستام در ارتباط بودم و دوستام هم 6-7 تا بیشتر نبودن ...
ولی این کارا باعث میشه بعدا بقیه چیزا هم فــیلتر کنن
نقل قول:تو کدوم پیج اونوقت ؟؟؟
آره یه سری ها راضی ان چون دیدن آمار دوستاشون تو فیس کم شد [تصویر: biggrin.png]
آره یه سری ها میگن مردم شورشو درآوردن تو استفاده ناجور از اون !!
ولی خب یه سری ها هم که استفاده درست داشتن چی ؟؟؟
من فقط با دوستام در ارتباط بودم و دوستام هم 6-7 تا بیشتر نبودن ...
ولی این کارا باعث میشه بعدا بقیه چیزا هم فــیلتر کنن

من حدود 80 نفر دوست دارم که باهاشون تو یاهو و فیسبوک در ارتباط هستم.
دیگه دلیلی نداره یه وی چت هم به اونا اضافه کنم اگه فقط قراره با دوستام حرف بزنم.
به نظر منم وی چت ضررش از منفعتش بیشتر هست. اونطوری که شنیدم آمار جرائم اینترنتی خیلی بالا رفته بود.
نیم باز هم هست واسه اینکارا فکر کنم. وی چت دیگه چیز بیخودیه.
(۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۳۹)black نوشته است: [ -> ]من حدود 80 نفر دوست دارم که باهاشون تو یاهو و فیسبوک در ارتباط هستم.
دیگه دلیلی نداره یه وی چت هم به اونا اضافه کنم اگه فقط قراره با دوستام حرف بزنم.
به نظر منم وی چت ضررش از منفعتش بیشتر هست. اونطوری که شنیدم آمار جرائم اینترنتی خیلی بالا رفته بود.
نیم باز هم هست واسه اینکارا فکر کنم. وی چت دیگه چیز بیخودیه.
من تو همین وی چت با یکی 2 نفر چت میکردم چون هردوشون اومدن وی چت...
تو وی چت راحتتره چت کردن و هزینشم کمتره
من از موقعه ای وی چت اومد دیگه نیمباز نرفتم چون با همون دوستام تو وی چت رفتیم باهم
به نظر من فی*ل*تر شدن وی چت به نفع ایرانسل شد و به ضرر کاربرانش!
برنامه خوبی بود!
بجای فی*ل*تر باید مدیریت میشد!
حالا مدیریت چیه؟
(۲۹/آذر/۹۲ ۱:۰۳)hamed313 نوشته است: [ -> ]به نظر من فی*ل*تر شدن وی چت به نفع ایرانسل شد و به ضرر کاربرانش!برنامه خوبی بود!بجای فی*ل*تر باید مدیریت میشد!حالا مدیریت چیه؟
روش ناجوانمردانه ای بود به جای اینکه امکانتشونو بهتر و ارزونتر کنن بدترش کردن البته مخابراتو همراه اول جا انداختینا !! همه میدونن عامل بسته شدنش کدوم ارگانه
?..............(^-^).....
ویچت نسبت به نیمباز امکانات بیشتری داره که طبق معمول شمشیر دو لبه س...

دوستان فیسبوکی هم که خوشحال شدن بخاطر این بود که آمار لایکهاشون اومده بود پایین یه جورایی ویچت رقیب فیسبوک شده بود. الان که دیگه همه راحت شدن....
شنوندگان محترم توجه فرمایید ؛ توجه فرمایید ؛ ویچت...شهرshake... آزاد شـــــــد هه هه من امروز با وی چت وصل شدم دوباره راه افتاد انگار واکنش مردم اثر بخش بود !
(۲۹/آذر/۹۲ ۱:۳۲)AliAkbar53 نوشته است: [ -> ]ویچت نسبت به نیمباز امکانات بیشتری داره که طبق معمول شمشیر دو لبه س...

دوستان فیسبوکی هم که خوشحال شدن بخاطر این بود که آمار لایکهاشون اومده بود پایین یه جورایی ویچت رقیب فیسبوک شده بود. الان که دیگه همه راحت شدن....
به نام خدا
سلام علیکم

هیچ چیز جای فیسبوک را نمی گیرد.

و بدانید همانا همه ی راه ها به سوی فیسبوک است!!!Big GrinBig GrinBig Grin

امیدوارم دوباره فی*ل*تر بشه.

از به جای اینکه فیسبوک رو آزاد کنند،وی چت رو آزاد کردند!!!

فی امان الله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع