کلا ىه برنامه جاسوسى بى نقصه.
فکر مىکنم به محض نصب وى چت ىه نرم افزار مخفى تو گوشى نصب مىشه که تمام اطلاعات و فعالىت هاى گوشى رو با جى پى اس ىا هر نرم افزاره ارتباطى دىگه منتقل مىکنه. حتى ىه قسمت داره به اسم اسکن وقتى روش کلىک مىکنى با دوربىن موباىل محىطى که کاربر هست رو به زىباىى اسکن مىکنه قشنگترش اىنه که خودکاربر مبىىنه اسکن مىشه ولى متوجه نمىشه چه داره به روزش مىاد حتى من فکر مىکنم اون نرم افزار مخفى باىد احتمالا اىن قابلىت رو داشته باشه که در مکانهاى مختلف از محىط اطراف عکس و فىلم بگىره و در زمان اتصال به اىنترنت ارسال کنه. از طرف دىگه اگر کسى با اىن جور برنامه ها اشنا باشه هىچ بعىد نىست که بتونه به گوشى افراد وارد شه و دزدى اطلاعتى انجام بده.
(۱۵/آذر/۹۲ ۱۳:۴۲)طالب نور نوشته است: [ -> ]کلا ىه برنامه جاسوسى بى نقصه.
فکر مىکنم به محض نصب وى چت ىه نرم افزار مخفى تو گوشى نصب مىشه که تمام اطلاعات و فعالىت هاى گوشى رو با جى پى اس ىا هر نرم افزاره ارتباطى دىگه منتقل مىکنه. حتى ىه قسمت داره به اسم اسکن وقتى روش کلىک مىکنى با دوربىن موباىل محىطى که کاربر هست رو به زىباىى اسکن مىکنه قشنگترش اىنه که خودکاربر مبىىنه اسکن مىشه ولى متوجه نمىشه چه داره به روزش مىاد حتى من فکر مىکنم اون نرم افزار مخفى باىد احتمالا اىن قابلىت رو داشته باشه که در مکانهاى مختلف از محىط اطراف عکس و فىلم بگىره و در زمان اتصال به اىنترنت ارسال کنه. از طرف دىگه اگر کسى با اىن جور برنامه ها اشنا باشه هىچ بعىد نىست که بتونه به گوشى افراد وارد شه و دزدى اطلاعتى انجام بده.
من اینو 10000 بار گفتم ، یه بار دیگه میگم دوستان بدونن ، شما کلا زمانی که به اینترنت وصل باشی ، اگه کسی بخواد 100% اطلاعاتت رو میتونه از رو سیستم برداره ! ربطی به یه برنامه خاص نداره.
(۱۵/آذر/۹۲ ۱۳:۴۲)طالب نور نوشته است: [ -> ]کلا ىه برنامه جاسوسى بى نقصه.
اصلا احتیاجی به نرم افزار مخفی ندارد ...

اصلا احتیاجی یک برنامه دیگر ندارد که نصب شود ...
وقتی برنامه یک سری دسترسی های پیش فرض موافقت شده از سوی کاربر در ابتدای نصب را دارد چرا به خودش زحمت این کار را بدهد؟؟؟ خصوصا اینکه محققین امنیت سریعا کشفش می کنند و ابروش می رود
این برنامه ها معمولا بیشترین مجوز های ممکن رو در موقع نصب طلب می کنند ...
نکتش این جاست که این برنامه دارای یک موافقت نامه اولیه هستند که من و شما و خیلی ها اون رو نمی خونیم ... تو اون موافقت نامه ما موافقت می کنیم که برنامه اجازه دارد یک سری از اطلاعات ما را برای سرور مرکزی بفرستد ... این اطلاعات با پوشش عیب یابی برنامه و ارتقای کیفیت ارسال می شوند ... ولی از کجا معلوم؟؟؟
مثلا وایبر این کار رو می کند ...
مثلا برنامه tune up هم حتی این کار رو می کند ... ولی اولش قشنگ می گوید که من این کار رو می کنم ...
خیلی از برنامه ها می کنند ولی در لابه لای موافقت نامه می گذارندش

جناب محمد تراست
منظورم اىنه که وقتى حتى به اىنتر,نت و موباىل کار ندارىد متلا در ىه جلسىه کارى هستىد ىا در ىه مجلس وىا حتى عزر مىخوام در اتاق خواب هستىد احتمال عکس و فىلمبردارى وجود داره و به محض اتصال به اىنترنت تمام مکان ها و فعالىتهاى ضبط شده به مرکزش ارسال مىشه. اىن ىعنى گوشى شما حتى در کورترىن مناطق هم ىه دوربىن جاسوسى است.
خواهش مىکنم هوشىار باشىد
ما از طرىق همىن دست جاسوسى ها چند شهىد دادىم
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۵۱)دغویه نوشته است: [ -> ]آدم باید جنبه ی داشته هاش رو داشته باشه و از هر چیزی که داره در راه درست ازش استفاده کنه.
دقیقا درست می فرمایید ولی دام های شیطان ...
به نام خدا
سلام علیکم
من نمی دونم بعضی ها چه مشکلی دارن که میرن تو این جور جاها دوست پیدا کنن؟؟؟
بابا دوست حقیقی(چه پسرش چه دخترش)بهت نامردی می کنه،چه برسه به اون دوست مجازی!!!
اصلا این چیزا به درد نمیخوره.
حتی اگه برا پیدا کردن دوست دختر یا دوست پسر میخواین برین اونجا توصیه می کنم نرین!!!
چی بگم والا.
دودش تو چشم خودشون میره.
جوونا هم انگار کور و کر شدن.
هر چی بهشون میگی این خوب نیست گوششون بدهکار نیست.
حق پذیر نیستند.
این جوون چطور میخواد ازدواج کنه؟؟؟
وقتی این کیس خوب دور و برش هست دیگه طرف ازدواج نمیره.
من فکر می کنم بهتره خودمون یه we cahtدرست کنیم که قابل کنترل باشه.
درضمن دقت کردین اسم بعضی از این سایتا رو مخفف می کنند مثل face bookمیشه fbحالا we chat اگه مخفف بشه میشهwc!!!
فی امان الله
سلام
این نرم افزار رو نصبش کردم واقعا فتنه است!
یک برنامه جاسوسیه شکی درش نیست
چیزایی که خودم تست کردم!:
قابلیت پیدا کردن کاربران تا 1000 مایل!
کاربران نزدیک با کیلومتر و کمتر از اون نشون داده میشه وبیشتر از حد معمول با مایل
به عکس کاربر دسترسی دارید میتونید ذخیره اش کنید
هنگام اد کرد کسی امکان دریافت شماره تلفن رو دارید بعد از اد کردن شماره تلفن و دیگر مشخصات قابل مشاهده است

10دقیقه بعد از عضو شدن 3 تن از دوستان بنده فوری منو پیدا کردند!خودم از تعجب شاخ دراوردم

امکان چت تصویری با کیفیت HDرو دارید
ادد کردن دوستان با تکان دادن گوشی !
فرض کنیم شما خیلی تند راه میرید گوشی هم تو جیبتونه یک لحظه تلفن دچار shakeمیشه و کسی که نزدیکشه رو اد میکنه
درسته این نکته استثنا هست اما امکان پذیره و یا گوشی از دستتون بیوفته و دچار Shakeبشی این هم استثنا است که کسی جلو شما باشه و گوشیش اندروید و we chatداشته باشه ولی امکان پذیره
خلاصه امکانات بیشتر نسبت به فیسبوک داره و خیلی راحتر میشه کاربران نزدیک به خودتون رو پیدا کنید و راحت به مشخصاتش دسترسی داشته باشید
ورژنی که من دانلود کردم 5.1بود مناسب برای اندروید 2.1به بالا
(۱۷/آذر/۹۲ ۲۳:۵۲)A L I نوشته است: [ -> ]
جواش خیلی ساده اس...اینترنت گوشیت رو خاموش کن
بله بله
ولی چه فایده؟همه چیز تا مدتی ثبت میشه اگه یه مدتی نری از لیست Discoverحذف میشی