|
*** کفه های نا متعادل ***
|
|
۱۵:۵۶, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۱۲:۱۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
25 نوامبر روز مبارزه با خشونت علیه زنان بود.سعی کردم مطالعه ای داشته باشم بر حقوق زن در اسلام و فرستادن مطالبی برای سازمان ملل. اما به کفه هایی نا متعادل برخورد کردم . در حديث صحيح از حضرت امام محمد باقر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منقول است: زني آمد به خدمت حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و گفت يا رسول الله چيست حق شوهر بر زن، فرمود لازم است که اطاعت شوهر بکند و نا فرماني او نکند واز خانهٌ او بي رخصت تصديق نکند و روزهٌ سنت بي رخصت او ندارد و هروقت ارادهٌ نزديکي او کند مضايقه نکند، اگر چه بر پشت پالان شتر باشد و از خانه ٌ او بي رخصت او بدر نرود و اگر بی رخصت بدر رود، ملائکه ٌآسمان و زمين و ملائکهٌ غضب و ملائکهٌ رحمت همه او را لعنت کنند تا به خانه برگردد." (حلية المتقين، ص 114 و 115 محمد باقر مجلسي) در ادامه برای پیدا کردن حق جنسی زن به این حدیث رسیدم جایی در کتاب «حلیه المتقین» به نقل از حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است: «بدانکه از جمله ی حقوق زن بر مرد آن است که هر چهار ماه یک مرتبه با او جماع کند اگر حاضر باشد و عذری نداشته باشد و این واجبست». و این سوالات برای من مطرح شد . [b]نا متوازنی این دو حدیث رو چگونه میشود هضم کرد ؟ آیا مجوزی برای تجاوز مرد به همسرش نمیشود ؟ و در ادامه با دانستن این احادیث[/b] پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : بهترين مردان امّت من كسانى هستند كه نسبت به خانواده خود خشن نباشند و اهانت نكنند و دلسوزشان باشند و به آنان ظلم نكنند. مكارم الأخلاق و حضرت علي(( : «زنان امانت خدا بر شما هستند. به ايشان زيان نرسانيد و برايشان سخت نگيريدمستدركالوسائل، ج 4، ص 251 کمی ذهن من را متعادل کرد . ************************************************************************ سوالی جدی که برای من مطرح شده این است اسلام دین تعادل است. اما ذهن کنجکاو من میگوید هر حدیث تعادلش با حدیث دیگر کامل شده خود احادیث بعضا تعادل مفهومی ندارد . حق 4 ماهه برای زن کم است .وارد مباحث بالای 18 سال نمیشم. درخواست مرد حتی پشت پالان شتر بسیار افراطی هست . و اگر احادیث بعدی را پیدا نمیکردم به تعادل برخورد نمیرسیدم. چرا ؟ ********************************************************************** دوستان متن های طولانی و کپی از سایت های دیگر نکنید. گفتمان حضرت علی فراموش نشود . من خودم هم افراطی بودم اوائل.الان سعی میکنم منطقی بحث کنم. لینک تفسیر بزارید .هر کس طالب بود میخونه و ادامه ی بحث رو میکنیم . اسپم نزارید. و دعوا هم نکنیم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۲, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۱۱ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با این بحث های که من توی این تاپیک میبینم. بهتره هر چه سریعتر تاپیک بسته بشه.
واقعا یعنی چی که مدام سر این که بدبخت تره میشینین با هم بحث میکنید؟! حالا فرض کنید زنها خیلی مظلوم و بیچاره هستن ، خوب که چی؟؟؟ یا بر عکس. |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۸:۲۶ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: این بحث های که من توی این تاپیک میبینم. بهتره هر چه سریعتر تاپیک بسته بشه. هنوز متاسفانه برای فرار از جواب درست نیست به این شکل جواب دادن . و سوال من رو درست متوجه نشدید . من از تعادل صحبت میکنم و منتظر هستم ناظر این بخش من را راهنمایی کند. شما هم لازم نیست بستن تاپیک را ارد بفرمایید .تالار مدیریت دارد . در ضمن من خواهش کردم دعوای زن و مرد این دعوای نخ نما را وارد تاپیک نکنید . دوستان تا یک زن و مرد و جنسیت دیدند .شروع کردند به دعوا . اصلا متوجه شدید من برای چه این مباحث رو اوردم . بحث برخورد با احادیث چگونه است ؟ 100 حدیث دیگر هم برخورد کنیم سوال پیش میاد . من نمونه گذاشتم . برای فرار از جواب دادن کشاندن مطلب به نا کجا اباد درست نیست . |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خواهر خوبم خانم skyeygirls ، حرف آقای ثارالله تا حدی درست هست ، من که دیگه از هرچی اختلاف و بگو مگو خسته شدم از اونور تاپیک شیعه و سنی از این ور هم کل کل آقایان و خانم ها (قبل از تاپیک شما هم بوده نمیگم مسببش شما بودین)
هدفتون مثبت هست اما جدی میگم غیر از اینکه خودت اذیت بشی سود دیگه ای نداره، میدونم که معتقدین اگه زنی بخواد افتخار باشه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از همسر داری ایشون بگین مردان و زنان ما بهتر پذیرا میشن موفق باشید |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۲:۱۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۱:۲۱)skyeygirls نوشته است: هنوز متاسفانه برای فرار از جواب درست نیست به این شکل جواب دادن . و سوال من رو درست متوجه نشدید . شما الان به ما بگید چه چیزی رو قبول دارید قرآن عترت ....... یه مبنا مشخص کنید اسلام؟ یا......... ========= خوبه مثل اینکه علاقه مند به یک بحث فرسایشی هستید و براتون هم خوشایند نیست یک نفر شما رو آچمز کنه موفق باشید |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بنده منتظر ناظر می مانم . به نظر ایشان متوجه شدند منظور من چه هست . باید 2 نفری بحث کنیم .
از سایر دوستان هم ممنون بابت نظراتشان . متاسفانه تاپیک به ناکجا باد رفت . من حوصله ی بحث زن و مرد و دعوا را ندارم . 100 دفعه اشاره کردم هر دو طرف حرمت دارند. جنیست را هم برداشتم که زن و مردی برای دعوا وارد تاپیک نشوند . |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۲ ۱۹:۱۹)حسن.س. نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم يا أَيُّهَا النّاسُ إِنّا خَلَقناكُم مِن ذَكَرٍ وَأُنثىٰ وَجَعَلناكُم شُعوبًا وَقَبائِلَ لِتَعارَفوا ۚ إِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ أَتقاكُم ۚ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ خَبيرٌ﴿۱۳﴾ ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیرهها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! ******************************************************* اگر حدیثی از ما با قرآن مخالفت داشت به سینه دیوار بکوبید ******************************************************* آقای حسن.س. ! فکر نمیکنید الان شما باید منبع این احادیث رو بنویسید, صحت اونا رو بررسی کنید !!؟؟ یه سریاش که با آیات قرآن صراحتا در تناقضه ! زمانی که نیاز به حضور زن باشه برای انقلاب, زنان در صف اول مقاومت هستند هیچ کس ازشون ایرادی نمیگیره ولی اینجا ..... !!!!!! اگر اینا وظایفه زنه پس یه دختر برای چی باید ازدواج کنه !!!!؟؟؟؟ ازدواج کنه که درحد یک کنیز باشه !!؟؟ نمیتونید بیاید هرچی دلتون میخواد بگید, بعدشم بفرمایید که دعوای زن و مرد راه نندازین !!!!! شما دارید دعوا راه میندازید! با این شرایط ازدواج برای زنان حماقت محضه خانمای محترم! شما هم نباید الان تو سایت باشید چون سواد نباید داشته باشید باید برید سوره نور بخونید ! راستی, سوادم که ندارید, پس تشریف ببرید پیش همسرانتون (بخوانید اربابانتون) تا براتون بخونن !!!!! شما حتی به مال خودتونم هیچ کنترلی ندارید!!!!!!!!! اصلا شما ....... .............. |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: حديث معتبر از حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم منقول است كه زنانرا در غرفه وبالاخانه جا مدهيد وچيزى نوشتن بايشان مياموزيد و سوره يوسف را تعليم ايشان مكنيد و چرخ رشتن بياد ايشان بدهيد و سوره نور را بايشان تعليم كنيد.پس اینکه پیامبر میفرمایند یادگیری علم بر هر زن و مردی واجب است چی میشه؟؟ نقل قول:در این مورد هم بنده در نهج البلاغه خونده بودم که امام همچین حدیثی رو فرموده بودند که من یکم اینطوری شدم (در مورد ناقص العقل بودن زنها) که چند روز بعد اون تو تی وی دیدم که یکی از همین روحانیای معروف که الان اسمشون یادم نیست در مورد این جمله توضیح دادند که بخاطر احساساتی بودن زن و اینکه انسان کاملا منطقی نیست این رو فرمودند .! |
|||
|
|
۰:۰۰, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:به ما که میگفتن اوضاع تاریخی اون موقع در گفتن این جمله دخیل بوده لطفا شما هم این عبارت " ناقص العقل " رو تکرار نکنین، یه حرف وارداتی از دین های زن ستیز دیگه است اینها |
|||
|
|
۰:۰۲, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۶/آذر/۹۲ ۰:۰۰)هامون نوشته است: به ما که میگفتن اوضاع تاریخی اون موقع در گفتن این جمله دخیل بودهنه من از خودم در نیاوردم شما برو نهج البلاغه رو بخون میبینی ولی دلیلش رو گفتم که ! الان دسترسی ندارم وگرنه خودم عین مطلب رو با سند میاوردم براتون . |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۰:۱۰ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:نه من از خودم در نیاوردم شما برو نهج البلاغه رو بخون میبینی ولی دلیلش رو گفتم که ! الان دسترسی ندارم وگرنه خودم عین مطلب رو با سند میاوردم براتون .منظورمو واضح نگفتم من نگفتم از خودتون در آوردین که ، گفتم به ما گفتن دلیل اش فقط این نبوده ببینین اون دین های زن ستیز منظورم دین هایی بود که باعث و بانی هبوط آدم رو زن میدونستن عامل گول خوردن رو زنان میدونستن اینها تا حدودی در عرفیات ما هم وارد شده و برخی اوقات خود خانم ها هم به این دامن زدند قصدم که عاتو گرفتن نیست، من منتظرم خود خانم نویسنده بیان ، خودشونم گفتن منتظر ناظران هستند برای اینکه به ایشون بی احترامی نشه ، اگه میخواین پ.خ بفرستین ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |