|
موقع سينه زني لخت شويم؟؟
|
|
۱۰:۳۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۰:۳۳ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نقل از معبر سايبري فندرسك::: اگه نظر يا مطلبي در اين خصوص دارين بفرماييد.... یکی از سؤالاتی که همیشه براي من مطرح بود این هست که آیا در هنگام عزاداری لخت کردن برای سینه زدن جایز هست یا نه. خیلی از مراجع گفتن عیب نداره و خیلی هم گفته اند مشکل داره. اما من خودم به عنوان یکی از سينه زنان هیئت امام حسین (علیه السلام) مخالف لخت کردن هستم. دلیل بنده هم هیچ ربطی به نظرات مراجع بزرگوار نداره هرچند که نظرات این بزرگواران برای ما پر اهمیت هست. شخصاً وقتی توی خونه هستم جلوی پدر و مادرم با لباس زیر نمی شم و حتما پیراهن به تن می کنم تا حرمت نگه دارم. ![]() حالا چطور در مجلسی که همه ما معتقدیم خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حضور دارند خودم رو لخت کنم؟ این بی حرمتی نیست؟ دور از ادب نیست؟ بی حیایی نیست؟ بنده شخصاً به همین دلیل هیچوقت در مراسمات عزاداری لباس خودم رو در نمیارم تا حرمت نگه دارم. برادر مداح جناب آقای حاج م.ک که خودم یکی از طرفداران شما هستم، چرا تو مراسماتتون میگید که اونایی که لباس در نیاوردن برن عقب چون صف رو بهم می زنند؟ عزیز دل برادر یا شما اعتقاد نداری که خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) توی اون مجلس هست یا اینکه تابحال به این موضوع دقت نکردی عزیز... نظر ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای: در صورتى که نامحرم نباشد و مستلزم مفسده نباشد، برهنه شدن و سینه زدن جایز است ولى مناسب است با لباس عزادارى انجام بگیرد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۹, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:نماد تشیع صفویه نه تشیع علوی... . چطوری به این نتیجه رسیدید؟ مرحوم شریعتی باید یه راهنما برای نوشته هاش منتشر میکرد اینطور نشه |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۲:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: چطوری به این نتیجه رسیدید؟مشخصه برادر،کافیه شما این سوال رو از خودت بپرسی:ائمه بعد از امام حسین میخواستند برای پدرشون عزاداری کنند،لخت میشدند؟ ببینید سینه زنی هم یک نوعی بدعت توی تشیعه،اما اشکالی که نداره هیچ،اکثر مراجع هم گفتن که حکم همون عزاداری رو داره و مستحبه.اما این بدعت (لخت شدن) یه بدعت صفویه،شما هیچ نشانه ای از این مسخره بازی ها رو تا قبل از صفویه تو حکومت های شیعه پیدا میکنید؟بین نزدیکان ائمه هم همچین چیزی باب نبوده،خب این چیه غیر از تشیع صفوی؟؟! |
|||
|
۱۳:۵۳, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۱۲:۰۰)Tishtar نوشته است: مشخصه برادر،کافیه شما این سوال رو از خودت بپرسی:ائمه بعد از امام حسین میخواستند برای پدرشون عزاداری کنند،لخت میشدند؟ آقا چه صفوی، چه علوی، مراجع حکم دادن براش و هر کس از نظر مرجعش پیروی نکنه گناه کرده! دیگه به صفوی و علوی ربطی نداره که! |
|||
|
۱۸:۳۱, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۱۲:۰۰)Tishtar نوشته است: مشخصه برادر،کافیه شما این سوال رو از خودت بپرسی:ائمه بعد از امام حسین میخواستند برای پدرشون عزاداری کنند،لخت میشدند؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بدعت!!!!!!!!!!!!!؟ خب اگر بدعته چرا میگین اشکال نداره!!!!!؟ الان شما اثبات کردید صفویه؟ |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
چند روز پیش خبر مخالفت حضرت امام خامنه ای رو با لخت شدن عزاداران برای سینه زنی رو شنیدم داستانش هم گویا چنینه که آقای میثم مطیعی وقتی شب اول فاطمیه در بیت رهبری مراسم اجرا میکنن . بعدش بخدمت آقا میرسن و از ایشون درباره درآوردن پیرهن و لخت شدن عزاداران بهنگام سینه زنی می پرسن که آقای خامنه ای فرمود : اینکار مناسب نیست و من باهاش مخالفم و مورد رضایت اینجانب نیست. همونطور که با یکسری دیگه از کارها مخالف بودم اما کسی توجهی به آنها نکرد چندنکته اینجا مطرحه که دوست دارم روش بحث بشه 1) این جمله رهبر هنوز بصورت فتوا صادر نشده ... یعنی لزوم شرعی برای انجام دادنش نیست ... اما رضایت مرجع هم خودش کم چیزی نیست . یکی از دلایلی که مرجع انتخاب کردیم اینه که خودمون رو آماده کنیم برای پذیرش دستورات امام زمان عج و اجرای بی چون و چرای اونها و در یک جمله ولایت پذیری... 2)الان لخت شدن توی هیئات ( اکثر هیئات ) همونطور که دوستمون در بحث هیئتی ها مراقب باشید فرمودن به یک روش جاری و ساری تبدیل شده حالا مخالفت با این روش ضربه سنگین دیگه ای به رهبری و سو استفاده اشخاصی همچون سید صادق شیرازی خواهد شد مانند دستور رهبری مبنی بر دارای اشکال دونستن قمه زنی که کسانی که هیئتی هستن میدونن که هنوزم که هنوزه مورد بحث بین خیلی از مذهبیونه نمونه اش هیئت خودمون نوجونای 17 - 18 ساله ای رو جمع کردیم و یه هیئت زدیم ... اینا انقدر به سینه زنی علاقه دارن که حتی توی مولودی ها اعلام آمادگی میکردن که پاشیم لخت شیم سینه بزنیم برای اینکه این افراد از این حالت در بیان چند میلیون خرج کردیم و جشنهای بزرگ گرفتیم و این عادت رو ازشون کشیدیم بیرون ، بطوریکه هروقت مداح مهمانی به هیئتمون میاد و اگه روز جشن باشه بخواد وارد سینه زنی بشه ( نه ذکر مصیبت ) خود بچه ها اعتراض میکنن ...( الحمدلله موفق بودیم ) ولی در این خصوص میدونید چقدر طول میکشه که بخوایم اصلاحشون کنیم و اصلا چطوری اصلاحشون کنیم ؟؟؟ چون اگه یدفعه وارد بشیم و منع نکنیم از لخت هم بچه ها اعتراض میکنن و هم بدبین میشن نسبت به رهبر معظم انقلاب و هم هیئتهای دیگه ی زیادی هستن که شاید جز شور حسینی بویی از شعور حسینی نبردن که در محله خودمون هیئت ما پرچمدار مخالفت با چنین هیئاتیه ولی رفتن بچه هامون به چنین هیئتی یعنی ضعیف شدن ما و قوی شدن اونا چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
همین چیزا بود که اختلاف انداخت.
همین چیزا بود که مسجد هر شب منو به ماهی یه بار تبدیل کرد !!! متاسفانه اینقدر افراط و تفریط میکنیم که همه از هم بدمون میاد |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا در یک پست در یک جا در محرم گفتم برای هیئت خودمون یسری تیشرت هم شکل که رویشان نوشته بود یا ابوالفضل به تمامی بچه ها دادیم و وقتی پیراهن در می اوردن این تیشرتها تن همه بود که همه یک شکل و نمای بسیار خوبی هم داشت و اتفاقا انهایی را که نداده بودیم خودشون می امدند دنبالشون شما بهتر است برای شروع ده نفر با هم صحبت کنید و بپوشید و یه جا بایستید که نشان دهد یک شکل هستید بعد بچه های دیگر هم می ایند دنبالش و موقع سینه زنی دیگر لخت نمیشوند و حداقل تیشرتی تنشان هست. یا علی. |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
پیامبر می فرمایند:خداوند شما را از عریان شدن نهی کرده است پس شرم کنید از فرشتگانی که همراه شما هستند همان گرامیانی که از شما جدا نمی شوند مگر هنگام قضای حاجت و خلوت کردن با همسر.
به این روایت توجه کنید : حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند. |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۹)Tishtar نوشته است: پیامبر می فرمایند:خداوند شما را از عریان شدن نهی کرده است پس شرم کنید از فرشتگانی که همراه شما هستند همان گرامیانی که از شما جدا نمی شوند مگر هنگام قضای حاجت و خلوت کردن با همسر.البته فرق اساسی هست بین این عریان شدنی که شما فرمودی و این لخت شدنی که ما میگیم فقط پیرهن در آورده میشه و از اون نگاه کردنی که شما یاد کردید خبری نیست تشکر میکنم از راهنمایی دوست خوبم عبدالرحیم . پیشنهاد خوبی بود ولی من هیئاتی رو سراغ دارم که با اینکه تیشرت های خوب و زیبایی هم دادن ولی باز هم این موضوع دیده میشه که دوستان لباس رو از تنشون میکنن یعنی یه جورایی وقتی در هیئات مداحانی چون کریمی ، طاهری ، هلالی ، سیب سرخی و .... چنین امری شایعه صرف تقلید هم که باشه در هیئات کوچکتر که دیگه جای خود داره .... واسه امر رهبر چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه نظری دارین ؟ |
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۰:۲۳ توسط aakbarib.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
این صحبتای میثم مطیعی اخر فاطمیه دوم تو هیات ماس درباره ی آداب هیاتشنیدنش خالی از لطف نیس
https://ia801605.us.archive.org/28/items...har%29.mp3 یه صحبتی ام استاد رائفی پور مطرح می کرد که وقتی مسئول یه هیات بوده برای سینه زنی تی شرت ای یه دست داشتن که یقه ی بازی ام داشته که واسه سینه زنی راحت بوده به نظر من تو هیات بیشترین تابعیت از مداح و میوندار هیاته اگه اینا توجیه باشن و اون مساله بالا رعایت شه ایشالا یواش یواش فرهنگش جا می افته |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قبل از ماه مبارك از خواب غفلت بيدار شويم.. | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,057 |
۷/تیر/۹۳ ۱۵:۱۲ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

![[تصویر: 587760_6136pdNB.jpg]](http://images2.persianblog.ir/587760_6136pdNB.jpg)