نقل از معبر سايبري فندرسك:::
اگه نظر يا مطلبي در اين خصوص دارين بفرماييد....
یکی از سؤالاتی که همیشه براي من مطرح بود این هست که آیا در هنگام عزاداری لخت کردن برای سینه زدن جایز هست یا نه. خیلی از مراجع گفتن عیب نداره و خیلی هم گفته اند مشکل داره.
اما من خودم به عنوان یکی از سينه زنان هیئت امام حسین (علیه السلام) مخالف لخت کردن هستم. دلیل بنده هم هیچ ربطی به نظرات مراجع بزرگوار نداره هرچند که نظرات این بزرگواران برای ما پر اهمیت هست. شخصاً وقتی توی خونه هستم جلوی پدر و مادرم با لباس زیر نمی شم و حتما پیراهن به تن می کنم تا حرمت نگه دارم.
حالا چطور در مجلسی که همه ما معتقدیم خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حضور دارند خودم رو لخت کنم؟ این بی حرمتی نیست؟ دور از ادب نیست؟ بی حیایی نیست؟ بنده شخصاً به همین دلیل هیچوقت در مراسمات عزاداری لباس خودم رو در نمیارم تا حرمت نگه دارم. برادر مداح جناب آقای حاج م.ک که خودم یکی از طرفداران شما هستم، چرا تو مراسماتتون میگید که اونایی که لباس در نیاوردن برن عقب چون صف رو بهم می زنند؟ عزیز دل برادر یا شما اعتقاد نداری که خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) توی اون مجلس هست یا اینکه تابحال به این موضوع دقت نکردی عزیز...
نظر ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای:
در صورتى که نامحرم نباشد و مستلزم مفسده نباشد، برهنه شدن و سینه زدن جایز است ولى مناسب است با لباس عزادارى انجام بگیرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
البته من در حدی نیستم که بخوام در مورد عزاداران امام حسین علیه السلام نظر بدم
ولی یکمی حاشیه بزنم به متن شما
خودم موقعی که هم سن پسر حاج مصطفی بودم!!! مثل خیلی از همسن هام در مجلس عزاداری بدون پیرهن سینه زنی می کردم و حقیقتا هم صفایی داشت اما الان اینطور نیستم البته با دلیل
عزاداری برای امام حسین یک مستحب موکدی هست که خیلی مهمه
حالا مواردی هم هستند که مثل موردی که گفتید برخورد مناسبی نمی کنند با شخصی که لباس تنشه
ببینید من اگر یکی از اعضای خانوادم از دست برن(خدای نکرده) بخوام گریه کنم و ناراحتیمو نشون بدم نمیشینم دو زانو لباسمو مرتب کنم سنگین رنگین گریه کنم و بزنم تو سرم خودم
وقتی یک نفر واقعا عزاداره از حالت عادی خارج میشه
ولی اگر واقعا از حالت عادی خارج بشه وگرنه این کارها صفایی ندارن
دقیقا یکی از دلایل خطا بودن قمه زنی همینه که شخص کنترل شده کارشو انجام میده چون اگر واقعا از حالت عادی خارج شده بود میزد فرقشو میشکافت که اگرم این کارو میکرد بازم اشتباه بود
حالا شما تو مجلس نشستی و ذکری شما رو منقلب میکنه و آماده میشی برای سینه زنی
تصورشو بکن حالا با نظم و ترتیب پیرهنتو در میاری و ...
این تناسبی با این منقلب شدن نداره شما با همون حالت میری که ارادتتو نشون بدی
تنها دلیل دیگری که برای آن متصوریم اینست که بیشتر لطمه بخوریم که بحثش جداست
اما طبق تجربه کمی که دارم مهم ترین چیزی که در مجلس روضه باید به آن رسید ارتباط با حضرات است نه صرف لطمه زنی بیشتر
شما با همان لباس نیز می توانید ارادت خود را نشان دهید و به قول مداح یک هیئتی سینه سرخ شوید!
روی اون قسمت کنترل شده یا نشده که گفتم فکر کنید تا به فتوای ولی فقیه برسید
عذرخواه بابت زیاده گوئی
کلا ما فقط افراط و تفریط میکنیم !
از اونی که میگه من سینه نمیزنم ، فقط وقتی روضه میخونن گریه میکنم و اشک میریزم و سینه زدن خوب نیست ، تا اونی که موقع سینه زدن لباسشو در میاره و دستاشو تا جایی که میتونه میکشه و به سینه میزنه.
اخه عزیز من به خدا اینا واسه خودمون که هیچ ، 4 تا میان فیلم میگیرن ، پخش میکنن ، میگن این شیعه ها اینجورین !! کم خرابمون میکنن بقیه ، اینم روش ؟ میگن این شیعه ی علی ـه که میاد خودشو میزنه ! میگن مشکل دارن ! اونا که از عزای امام حسین چیزی نمیفهمن !
چرا باید خودمون رو توی رسانه ها خراب کنیم !
والا با این کار فقط خودمون رو بد جلوه میدیم و اسلامی که داشتیم از راه خودش خارج شده ، تبدیل شده به دو دسته افراطی و تفریطی !
مثلا لخت میشی که چی ؟ بگی من بیشتر امام رو درک کردم ، بیشتر خودم رو بزنم ؟ بیشتر خودمو بزنم که بیشتر عزاداری کرده باشم ؟ اون وقت نوحه گیره میاد میگه یه جور بزن کبود بشه سینه ـت!!! ایه صریح قران میگه اسیب رساندن به بدن حرامه ! حالا چه واسه عزای امام حسین باشه چه واسه خال کوبی !
میخوای بگی بیشتر امام حسین رو درک کردم ، باطنت پاک شده ف یکم به ظاهرت برس ، نمیخواد 2 متر ریش بزاری !یه ریش مرتب و کوتاه که اگه کسی به این جور مراسما اعتقاد نداره یا تا حالا نیومده و تصور بدی بقیه واسش ساختن ، با دیدنت نگه اینا همه مثلا ریش دارن ! این حرفایی که میزنم دوستان به دل نگیرن ولی خب حرفاییه که بین جوونا هست ، متاسفانه یا خوشبختانه از همه مدل دوستی دارم من !
خب میگفتم نمیخواد 2 متر ریش بزاری ، به جاش میتونی توی دانشگاه یا بین فامیل یا بین دوستای خودت اصلا ، بین بچه محلات ، اگه میبینی کسی یکم از راه خودش خارج شده ، باش دوست بشی ، بعدش رفیق بشی ، نمیخواد به زووور حلال حروم بهش بگی ، کم کم بیارش تو خط ! به نظرت امام حسین بیشتر خوشحال میشه که تو خودت رو کبود کنی یا یه جوون رو بیاری توی خط ـش ؟
خلاصه لخت سینه زدن به نظر من خیلی زشته ، عزاداری یعنی بفهمی چی شده ، بفهمی که امام یار نداشت ! بفهمی که تشنه ی لبیک بود ، نکنه امام ما بیاد و ما یارش نباشیم و فقط سینه کبود کرده باشیم ...
در مورد اینکه نامحرم نباشه نظری ندارم خود اقایون بهتر میدونن
اما تو تلوزیون عزاداران لندن(فکر کنم،حالا یه جای خارج بود ) رو نشون میداد،تو خیابون حرکت میکردن و سینه میزدن
یه عده لخت بودن،خوب واقعا زشته
خیلی هم زشته باز تو فرهنگ ما یه توجیهی داره اما اونجا زشترم هست
بسم الله الرحمن الرحيم
اولا شديدا بخاطر اين پست ممنون
دوما کـــــــــــــــــــــــــــاملا با صحبت هاي شما موافقم..
اتفاقا همين دهه اول محرم با يکي از روحانيون موقتي که ازتهران اومده بود شهرمون بحثم شد سر همين...
آخرشم با جواباي بي ربط موضوع رو تموم کرد.اتفاقا بحث اين که ميگن من سگ حسينم رو هم پيش آوردم و جالب اينجا بود که بازم ميگفت عيبي نداره.از سگ وفاداريش مد نظره.گفتم حسين سگ واسه چشه مرد حسابي؟؟مگه حسین نجسه که دوتا نجس بیان سگش بشن!!

حسين شهيد شد که آدم تحويل جامعه بده نه سگ...حتما میخوای بگی ریتم بعضی نوحه ها که 100%تقلید از بعضی آهنگای معروفه هم واسه جذاب شدن مجالس امام حسینه؟؟نه یه دفعه بفرما مفتعلن فاعلن مفتعلن فاعلن شعراشو بنویس تا پایکوبی هم بشه؟؟اون چراغای دیسکو رو هم میخوای خیّر پیدا کنم بخره؟؟
ديگه اينقدر ايشون جواباي پرت و پلا تحويل من داد که بهش گفتم شما مداحي عزيز من؛نميخواي کار خودتو زير سوال ببري واسه همين ميگي عيب نداره... يکي بياد فلسفه لخت شدن در عزاداري رو واسه من توضيح بده!!!!!
...
کاملا با نظرتون موافقم...بعضي مداحا دارن تشيع رو به جاده خاکی میکشن..و همچنین خیلی از مردم...دانسته و ندانسته...
فقط فکر کنم همین صحبت مقام معظم رهبری و حضرت آیت الله مکارم شیرازی که میفرمایند:هر کاری که باعث بشه شیعه مورد تمسخر قرار بگیره و ضربه بخوره،از جمله گفتن من سگ حسینم و امثالهم ... حرام است؛کافی باشه تا جبهه ها مشخص بشه..
من خودم شدیدا برخورد میکنم با این کارها...چون آبروی شیعه و امام زمانمون رو داریم با این کار میبریم جلوی وهابی های لعنتی...
دوستان گرامی همانطور که سید ابراهیم هم گفت معیارنظر مراجع است
معیار زشتی یا زیبایی نظر ما نیست
البته شما دوستان هم خیر اسلام رو میخواید که اینطور نظر میدید
=====
زشت اینجا در عموم انجام دادنشه یا پخش تصاویر آن جلوی نامحرمان و نامحرمان
من کلا با هر چیزی که شیعه هارو در چشم جهان بد جلوه میده مخالفم، مراجع تقلید درست میگن ولی شاید از این بد جلوه دادن این خبر توی رسانه هایی که قصد تخریب دارن خبر ندارن
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۴:۱۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من کلا با هر چیزی که شیعه هارو در چشم جهان بد جلوه میده مخالفم، مراجع تقلید درست میگن ولی شاید از این بد جلوه دادن این خبر توی رسانه هایی که قصد تخریب دارن خبر ندارن
خب منم برا همین گفتم نیت شما خیره
ولی احتمال هم بده خبر داشته باشن!
در هر صورت اون چیزی که آشکاره نشان ندادن این قضیه در عمومه