کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا ارسالهای بنده حذف شده
۲۰:۲۷, ۲۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟
بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست.
ابتدا اینکه قرار بر این بود که پستهای مناظره اینجانب در این تالار حذف نگردد.
اما بنده مشاهده کردم تعدادی از ارسالها در تاپیک زیر حذف شده است:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29750.html[/font]

[font=B Zar]
به وحید 110 پیام دادیم علت حذف را جویا شدیم فرمودند:
((در مورد حذف پست خودتون گفتید چرا با توهین برخورد نمیشه و گفتید همه رو پاک کنید و برگردونید به حالت اول منتها اگر نظرتان این است که برگردانم حرفی نیست . ولی این به هم پریدن ها چیز جالبی برای نمایش ندارد))
تاپیک را دوستان به خاطر دارند کاربری حضور پیدا کردند و سخنان بنده رافله ای و بی مدرک خواندند آقای وحید 110 در حمایت ایشان نوشتند : من در این بحث دخالت نمیکنم. بنده هم پاسخی کامل به سخنان آن کاربر دادم که ناگهان ورق برگشت و جناب وحید 110 که فرموده بودند دخالت نمی کنند چون دیدند اوضاع برخلاف تصورشان به ضررایشان پیش رفت و آن کاربر بجز توهین و اسپم چیزی در چنته ندارند حضور پیدا کردند واز کاربر خواستند ادامه ندهند.

نکته جالب این است که وحید 110 خطاب به بنده نوشتند: ((این به هم پریدنها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) و به این بهانه پستهای بنده را (حتی آنهایی که سند و مدرک از کتب شیعی بود) حذف کردند ولی آخرین ارسال متعلق به خانم فرمیسک رانگاه داشتند!
آیا پست خانم فرمیسک مرتبط بوده که حذف نشده؟
دلیل اینهمه دشمنی و کینه با خانم فرمیسک در این تالار چیست؟ اگر حضور یک کاربر سنی که به وحدت و به شیعیان علاقه داشت باعث ناراحتی شمایان می شده است عرض کنم این خانم با مجاهدت های بسیار شمایان علاقه اش را به شیعیان از دست داده است بنابراین نگران این نباشید که شخصی که ممکن است باعث وحدت بین شیعه و سنی گردد؛وارد تالار شود!
نکته دوم اینکه: خانم فرمیسک را قبل از آخرین ارسالشان در این تاپیک مسدود کردید و پستهای ایشان را به حالت تایید به وسیله ناظران بردید.چرا؟
ایشان قبل از آخرین ارسالشان چه نوشته بودند که باید ارسالهایشان به حالت تایید برود؟ آنها را بیاورید.

سابقا همین اتفاق برای خانم آتوسا افتاد و این کاربر بدون دلیل موجه مسدود شد و آقای وحید 110 در برابر اعتراض بنده پستی را که این خانم بعد از مسدودشدن نوشته بودند دلیلی برای مسدود شدنشان عنوان کردند!!
ظاهرا مدیران این تالار علم غیب دارند و می دانند کاربران در آینده چه مینویسند که آنها را قبل از آن ارسال مسدود می کنند و بسیار جالب است که دقیقا ارسالی را که آنان بعد از مسدود شدن پست کرده اند تایید می کنند تا برای مسدودکردنشان دلیل هم داشته باشند!

در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند.
لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید.

بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم.
امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، فرمیسک

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۲, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام
جناب عایشه، آتوسا خانوم (اللهم صل علی محمد و آل محمد)، اصلا دفاع کردن ندارن!!!
مدیران محترم :
ایشون وقتی به حرف جناب عایشه، که انقد قبولشون دارن، گوش نمی دن مبنی بر اینکه دیگه تو این تالار نیاد، ما دیگه نباید ازش انتظار داشته باشیم که به تذکرات مدیران و ناظران توجهی کنن
واقعا تذکر به ایشون به جا بود. ایشون وقتی نمی تونن خودشون، حرفشون رو بزنن و پشت جناب عایشه قایم می شن، چطور داعیه دار، گرفتن آزادی های گمشده ی زنانWink(البته به قول خودشون) هستن؟؟!! و میان تاپیک الکی می زنن؟؟!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مجتبی110 ، SAViOR ، عبدالرحمن ، یاســین
۱۴:۱۲, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۵۱)عایشه نوشته است:  سلام علیکم
ما هیچ ناراحتی از کاربر ابوتراب نداریم و کاملا احساس ایشان را درک میکنیم. همانطور که ایشان از سنیان بیزارند احساس ما هم متقابلا به شیعیان همین است.

ناراحتی ما از رفتارهای متظاهرانه و ریاکارانه مدیران تالار است که محروم از حضور کردن این کاربر را هم از روی تظاهر انجام داده اند.
این کاربر که مرتبا به سنیان اهانت میکند چرا ارسالهایش به حالت تایید به وسیله مدیران نرفته؟
همانگونه که ارسالهای خانمها آتوسا و فرمیسک اینگونه شده؟!
ایشان که سابقه دو بار اهانت داشته چرا به راحتی پست می گذارد و مسدود نیست؟!
پرسش من این بود: خانم فرمیسک قبل از آخرین ارسالشان در تاپیک سیدنا عمر چه نوشته بودند که مسدود شدند؟
آیا اهانت که هیچ! لحن تندی داشتند؟
خانم آتوسا قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند؟!
کاربر شاکر به خانمها کلمات بسیار زشتی میگوید که برخی خانمها ناراحت شده و اعتراض می کنند.
املشی یک پست عمومی خطاب به همه میگذارد و بعد کاربر آتوسا را بدون اینکه کلمه ای حرف زشت نوشته باشد مسدود میکند.
پرسش اینجاست:
1. این دو کاربر قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند که مسدود شدند؟!
2. املشی چرا به دروغ گفت که به خانم آتوسا در اعتبارها تذکر داده؟ اصولا تذکر به چه دلیل! مگر این کاربر قبل از مسدودی چه نوشته بوده؟
3. کاربر شاکر با اهانت به خانمها (جفتک انداختن و پررو شدن و ...) و کاربر ابوتراب (با رسوا و هتاک خطاب کردن من و دشمن و چرت و پرت گو و هزاران ناسزای دیگر به خانم فرمیسک) چرا مسدود نیستند و به راحتی پست می گذارند!

در ضمن حضور بنده در این تالار که به شدت از آن بیزارم بنا به تقاضای خانم آتوسا بود که بحث ناتمام خانم فرمیسک را تمام کنم.

سلام مجدد عايشه خانمSmile

اول اينكه جناب ابوتراب هم محروم از حضور شدند.
بعد اينكه شما چرا با قاطعيت فكر ميكنيد فقط دوستان اهل تسنن مسدود ميشن؟؟شما از كجا ميدونيد شيعه هاي سايت تذكر نميگيرند يا مسدود نميشن؟؟Angel

بعد اينكه اگر مثلا من در اين تالار مشكل داشته باشم و برم ،چرا بايد به دوستام بگم بيان راه منو ادامه بدن؟؟!!!!!!!!!Smile

فكر كنم اگه يه كم ديدتون مثبت تر باشه به دوستان ما،مشكلتون حل ميشه!!!چون ظاهرا شما يه كم با ديد منفي به همه رفتارهاي دوستان نگاه ميكنيد.Smile

موفق باشيدSmile

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ELENOR ، SAViOR ، عبدالرحمن ، آیات ، یاســین
۱۴:۳۷, ۲۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۴:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33

(۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۵۱)عایشه نوشته است:  ناراحتی ما از رفتارهای متظاهرانه و ریاکارانه مدیران تالار است که محروم از حضور کردن این کاربر را هم از روی تظاهر انجام داده اند.
سوره حجرات، آیه 12: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَب بَّعْضُكُم بَعْضًا أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَن يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِيمٌ
اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد، از بسيارى از گمانها بپرهيزيد، كه پاره‏‌اى از گمانها گناه است، و جاسوسى مكنيد، و بعضى از شما غيبت بعضى نكند. آيا كسى از شما دوست دارد كه گوشت برادر مرده‏‌اش را بخورد؟ از آن كراهت داريد. از خدا بترسيد كه خدا توبه‏‌پذير مهربان است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مجید املشی ، عبدالرحیم ، شیدا ، مجتبی110 ، SAViOR ، عبدالرحمن ، آیات ، یاســین ، وحید110
۱۵:۵۹, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
فکر کنم به قدر کافی بحثها انجام شد
بیداری اندیشه مکانی برای آزاد اندیشان و حق طلبان است تا با کمک هم و بحث و بررسی به حقیقت برسند

اگر کسی از اینجا بیزار است، با حضور خود مسلما هم وقت خود را تلف می کند و هم وقت ما را ....
همه گونه توهین و اتهام را هم به طور دسته جمعی به مدیران نثار می کنند و جو تالار را هم بهم می ریزند بعد با مظلوم نمایی می گویند فقط با اهل سنت برخورد می شود!!!

تالار قانون داره و اگر کسی نمی تونه با این قوانین کنار بیاد باید عواقبش رو هم بپذیره

حرف زیاده... تفاوت برخورد دوستانه و رعایت قوانین با فحاشی و صحبتهای نفرت آمیز و خراب کردن جو تالار را همه خوب تشخیص میدن!

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ترنم ، ELENOR ، SAViOR ، مجید املشی ، عبدالرحیم ، aboutorab ، بیداری اندیشه ، مصباح ، مجتبی110 ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، مسافر ، منتظر کوچولو ، درست پسند ، میلاد.م ، rastin ، وحید110 ، فاطمه خانم
۱۸:۰۵, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران تالار می توانم بپرسم چرا ارسالهای بنده در تاپیک زیر حذف شده؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29827.html

وحید 110 خودشان خواستار بسته شدن بحث تا انتهای امتحانات شدند و بنده موافقت کردم.
چرا اکنون تاپیک موجود است اما پاسخهای ما موجود نیست؟
آیا باز هم این یک بازی دیگر برای ایجاد درگیری است؟

اما ظاهرا با حذف پستهای ما در در تاپیک کاربر ابوتراب قصد دارید تظاهر کنید که ما بحث را رها کردیم.
جناب وحید 110 و سایرین:
اگر نمیتوانید بحث را ادامه دهید بگویید. مجبور نیستید برای بستن بحث و ادامه ندادن آن به راههای زیر متوسل بشوید
یک بار کاربران ما را بدون دلیل مسدود کرده و آنها را آزار می دهید.
یکبار پستهای بنده را حذف و اهانتهای سایرین!! (اگر یوزر واقعی باشند) را نگه میدارید.
هدف از این کارها چیست؟

چرا وحید 110 در تاپیک وصیت پیامبر ارسالهای بنده را حذف کردند؟ اگر مرتبط نبوده چرا آخرین ارسال خانم فرمیسک حذف نشده؟
بنده این سوالها را چند روز پیش هم پرسیدم که پاسخی دریافت نکردم و سریعا تاپیک بسته شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۸:۱۹, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۳۴ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #36
آواتار
عايشه جان عزيزم،Smile

شما چرا انقد توهم توطئه از طرف ما شيعه هارو داريد؟؟؟چرا همش فكرتون به سمت دعوا و جدل ميره؟؟Smile

ي كم منطقي تر و صدالبته لطيف تر برخورد كن دوست عزيز.Angel

وقتي اينجا رو دوست نداري و محيط اينجا رو عادلانه نميدوني چرا مياي؟؟Smileخب قوانينشو قبول كردي كه عضو شدي ديگه.پس چرا انقد دنبال دعوايي؟؟Cool

ميشه اين بحثهارو تمومش كني ؟Cool

موفق باشيد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، عبدالرحمن ، ELENOR ، هادی... ، مجید املشی ، یاســین ، مجنون العباس ، منتظر کوچولو ، حسین14 ، مجنون الحسین
۱۸:۳۰, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
نه اتفاقا ترنم گرامی نظر حقیر برعکس است:

خانم یا آقای عایشه.

نمیخواستم ورود کنم، الان هم تنها خلاصه وار خدمتتان عرض میکنم که خواهش حقیر را بپذیرید و اصلا بی خیال نشوید. و بحث ها را هم تموم نکنید....

اصلا اینجا کاربران بی سوادی دارد که باید سالها زحمت کشیده تا بتوانند حکم شاگردی شما رو بگیرند، اینجا کاربرانی دارد که همه از سطح شعور بسیار بسیار پایینی برخوردارند و تنها یگانه ادب این تالار شمایید.... این تالار اصلا افراد گستاخی دارد که بویی از انسانیت و عدالت نبرده اند...

خب حالا راضی شدید...

حالا که ما اینقدر در گمراهی و ضلالت هستیم و شما در قله ایمان!!!!

بمانید، بمانید و از دینتان دفاع کنید...
من برادران و خواهران سنی را میشناسم که با خواندن مباحث شما و وحید 110 به شدت به شک افتادند.... پس بدانید که مسئولید...

و بدانید که با نوع ادبیاتی که به کاربردید و بحثهایی که کردید باعث قوت ایمان اهل تشیع این تالار و شک کردن برخی از دوستان حقیر که از اهل سنت هستند، شدید.

حال خود دانید.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، عبدالرحمن ، مصباح ، ELENOR ، اسکای ، یاســین ، مجنون العباس ، منتظر کوچولو ، حسین14 ، مجنون الحسین ، فاطمه خانم ، رمز شب ، Ali#59
۱۸:۳۷, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۱۹)ترنم نوشته است:  شما چرا انقد توهم توطئه از طرف ما شيعه هارو داريد؟؟؟چرا همش فكرتون به سمت دعوا و جدل ميره؟؟Smile
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده اگر دنبال دعوا و جدل بودم از دو کاربرمان نمیخواستم تا این تالار را ترک کنند تا اینقدر مورد آزار واقع نشوند.
بنده اگر علاقه به بحث و درگیری داشتم به این دو کاربر میگفتم بمانند اما به آنها توصیه کردم اینجا را ترک کنند تا بهانه ای به دست کاربران این تالار ندهند.
۱۸:۳۹, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام
بگم یه بازشناسی از جریان شیعه تو اون تاپیکا داشتم، بیراه نگفتم
منم از همین جا اعلام می کنم :
واقعا از شما متشکرم که سطح سواد مذهبی من رو بالا بردید. چیزایی اینجا یاد گرفتم، که اگه تا چند ساله دیگه هم دنبالشون می دویدم، پیدا نمی کردمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، سید ابراهیم ، یاســین ، مجنون الحسین ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، farzad313
۱۸:۴۰, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۰۵)عایشه نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران تالار می توانم بپرسم چرا ارسالهای بنده در تاپیک زیر حذف شده؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29827.html

وحید 110 خودشان خواستار بسته شدن بحث تا انتهای امتحانات شدند و بنده موافقت کردم.
چرا اکنون تاپیک موجود است اما پاسخهای ما موجود نیست؟
آیا باز هم این یک بازی دیگر برای ایجاد درگیری است؟

اما ظاهرا با حذف پستهای ما در در تاپیک کاربر ابوتراب قصد دارید تظاهر کنید که ما بحث را رها کردیم.
جناب وحید 110 و سایرین:
اگر نمیتوانید بحث را ادامه دهید بگویید. مجبور نیستید برای بستن بحث و ادامه ندادن آن به راههای زیر متوسل بشوید
یک بار کاربران ما را بدون دلیل مسدود کرده و آنها را آزار می دهید.
یکبار پستهای بنده را حذف و اهانتهای سایرین!! (اگر یوزر واقعی باشند) را نگه میدارید.
هدف از این کارها چیست؟

چرا وحید 110 در تاپیک وصیت پیامبر ارسالهای بنده را حذف کردند؟ اگر مرتبط نبوده چرا آخرین ارسال خانم فرمیسک حذف نشده؟
بنده این سوالها را چند روز پیش هم پرسیدم که پاسخی دریافت نکردم و سریعا تاپیک بسته شد.

خانوم عایشه شما که مدعی هستی از مدیران تالاری خیالی هستی که نامش رو فقط خودتون میدونید و دو یوزر خیالیتون؛ عجیبه که نمیدونید جای هر ارسالی کجاست؟!!!

شما در تاپیکی داری ارسال میزنی و ادعای که فردی که با دوستانش داره حرف از خداحافظی میزنه. هیچ جا در تالار برای ارسالتون نیافتی جز همییییییییین تاپیک؟!!!

هر رفتاری از شما رو اعضای تالار به عنوان نماینده ی اهل سنت میبینن. چرا با این شاتاژها و حرف های بی دلیلتون سعی می کنید دیگر کاربران به عکس العمل تند ترغیب کنید؟ هدفتووووووون؟!!!
دقت می کنید که همه ی اعضا حتی نمی گویند بالای چشم شما ابرو هست!!! تا فریاد وا مصیبتا سر ندهید!!!Smile

ا

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، یاســین ، مجنون العباس ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم ، رمز شب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا