تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
به نام اللهHeart

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد
ای کاش ما هم مثل او به خدایمان ایمان داشتیم

ان شاء الله...

(۶/دی/۹۲ ۱:۰۸)moze84 نوشته است: [ -> ]به نظرم اصلاً چیز بدی نیست که خانم ها درس بخونن.
اما رشته هایی مردونه به نظرم برای خانم ها مناسب نیست.
لزومی نداره زنان خودشون رو ثابت کنن که میتونن هر کاری مردا میکنن، انجام بدن.
اما یه چیزی...
دختر خانم های گل!
که همه تون قصد ادامه تحصیل دارین و اگه امسال قبول نشدین، سرباز نمیشین و سال دیگه میشینین تو خونه و درس میخونین و قبول میشین!
تحصیل خیلی هم عالیه...
اما اگه یه آق پسری دیپلم ازتون تقاضای ازدواج کرد چی؟
دیدین؟
اونوقت شما میمونی بی شوهر، اونم میمونه بی زن...
اونجاست که تحصیل بیشتر از پسرها، برای خانم ها ایراد داره...
از این بحث های زنونه مردونه خسته نشدین؟

به یاد حق باشین.

سلام
سوالی داشتم ازشمابزرگوارSmile
یعنی اگه دخترخانوم شمابخواد ادامه ی تحصیل بده اجازه نمیدید ؟وبهش میگید تادیپلم بسه؟
نمیشه که خانوم موزه
پس هیچ کدوم ازخانومانباید ادامه تحصیل بدن تاروزی نرسه که یه آقای دیپلمه بخواد ازشون خواستگاری کنه
نقل قول:یعنی اگه دخترخانوم شمابخواد ادامه ی تحصیل بده اجازه نمیدید ؟وبهش میگید تادیپلم بسه؟
نمیشه که خانوم موزه
پس هیچ کدوم ازخانومانباید ادامه تحصیل بدن تاروزی نرسه که یه آقای دیپلمه بخواد ازشون خواستگاری کنه

عزیزم بازار کاری کساده . نیروی کار زن و مرد زیاده . کم ندیدم از نیروی زن استفاده میکنن با حقوق مزخرف. راه حلش هم حذف نیروی کاری زن نیست. مشکل مسئولین هستن که نتونستن دانشگاه و صنعت رو بدون پارتی به هم وصل کنن . مگر نه این راه حل ها راه حل های منطقی نیست .بحث مشکلات اقتصادی مملکته . حل بشه . خیلی چیزا حل میشه .
نه فاطمه جان!
دنیای ایده آل من اینه که وقتی دخترم 15-16 سالش شد به یه پسر 17-18 ساله خوب و شناس بدمش اما عروسی نمیکنن.
میان تو خونه خودم با هم درس میخونن و دختر من هم رشته ای رو بخونه که جای آقایون رو نگیره.
مثل پزشکی زنان، دبیری و یا آشپزی و یا هر چیزی...
در ضمن...
من و خانواده من از یه سطح فرهنگی هستیم که لازمه که دخترم هم درس بخونه و هم دامادم.
اما با همه این اوصاف اگه بخواد مثلاً نقاشی بکشه یا بره حوزه علمیه سعی میکنم سنگ جلوی پاش نندازم و کمکش کنم.
آیا الآن اینجوری نیست که خیلی ها صرفاً به خاطر زن و یا شوهر هم که شده میرن یه لیسانسی میگیرن؟
من اینا رو میگم که بده.
وگرنه میگم که...
من دوست دارم قبل از دیپلم دخترم رو شوهر بدم که با شوهرش با هم درس بخونن.
اما این که چقدر بشه این فکر رو عملیش کرد...
الله اعلم.
نقل قول:نه فاطمه جان!
دنیای ایده آل من اینه که وقتی دخترم 15-16 سالش شد به یه پسر 17-18 ساله خوب و شناس بدمش اما عروسی نمیکنن.

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

اگه مساله ی انعطاف بیشتر تو سن کمه . این واسه دهه ی 60 بود جواب میداد . الان تو این مملکت واقعا فکر به این شیوه برام جالبه .

من موندم چطوی دختر عقد کرده تو سن 15-16 تو خونه ی پدرش قراره واسه چند سال بمونه . پسر حالا کار و سربازی پیدا کنه .این هم واسه شرایط مثبتی هست که شازده داماد تو سربازی متحول نشه .اصولا یکی از نقاط تحول سربازیه . تازه اگه واسه هم تکرای و این جور قرطی بازی های روانشناسی درنیارن .تازه شرمنده تو این دوره دختر خانم حامله نشن قبل از عروسی هم برام جالبه .

کلا موندم دیگه چی بگم . تا در این تالار هستم .میگم این شیوه ها منطقی نیست .بابا من عمران خوندم .شما بگو مردونست . اصلا هم وقت و انرژیم رو واسه اینکه ثابت کنم مثل مرد ها میتونم نذاشتم .اصلا دختری که بره سراغ اثبات کردن تونستن .زندگیش میریزه بهم .فردا ازدواج هم بکنه اون مرد بیچاره هیچوقت احساس تکیه گاه بهش دست نمیده .
کلی راه حل بدید.جواب نمیده .عوارض داره . شما پسر 17-18 ساله رو چطوری داماد میخواین قبول کنید آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بحث تاپیک هم داره میره باز ناکجااباد . سوال اینه .

نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟

خوب است اگر دست و پای خانواده را مشکلات جامعه نبندد.
پ.ن
طرف از حضور زن در خانه همایش میزاره .خانمش 3 تا کار همزمان تو ارگان ها و دانشگاه داره .ما تو همچین مملکتی هستیم.دیگه من نظری ندارم .Dodgy

(۲۰/دی/۹۲ ۱۹:۴۸)skyeygirls نوشته است: [ -> ]
میشه بیشتر توضیح بدید ؟

اگه مساله ی انعطاف بیشتر تو سن کمه . این واسه دهه ی 60 بود جواب میداد . الان تو این مملکت واقعا فکر به این شیوه برام جالبه .

من موندم چطوی دختر عقد کرده تو سن 15-16 تو خونه ی پدرش قراره واسه چند سال بمونه . پسر حالا کار و سربازی پیدا کنه .این هم واسه شرایط مثبتی هست که شازده داماد تو سربازی متحول نشه .اصولا یکی از نقاط تحول سربازیه . تازه اگه واسه هم تکرای و این جور قرطی بازی های روانشناسی درنیارن .تازه شرمنده تو این دوره دختر خانم حامله نشن قبل از عروسی هم برام جالبه .

کلا موندم دیگه چی بگم . تا در این تالار هستم .میگم این شیوه ها منطقی نیست .بابا من عمران خوندم .شما بگو مردونست . اصلا هم وقت و انرژیم رو واسه اینکه ثابت کنم مثل مرد ها میتونم نذاشتم .اصلا دختری که بره سراغ اثبات کردن تونستن .زندگیش میریزه بهم .فردا ازدواج هم بکنه اون مرد بیچاره هیچوقت احساس تکیه گاه بهش دست نمیده .
کلی راه حل بدید.جواب نمیده .عوارض داره . شما پسر 17-18 ساله رو چطوری داماد میخواین قبول کنید آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بحث تاپیک هم داره میره باز ناکجااباد . سوال اینه .

نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟

خوب است اگر دست و پای خانواده را مشکلات جامعه نبندد.
پ.ن
طرف از حضور زن در خانه همایش میزاره .خانمش 3 تا کار همزمان تو ارگان ها و دانشگاه داره .ما تو همچین مملکتی هستیم.دیگه من نظری ندارم .Dodgy

خواهرم شما خودت رو ناراحت نکن! الان کار واسه زن و مردش نیست!!
مسئولای مملکت ما از بس که لایق هستند!!راه کارهای میدن که دهن آدم 3 متر در 10 متر وا میمونهBig Grin
من خودم حدودای 6 ماهه فارق التحصیل شدم! رشته ام هم کامیپوتره!!از دانشگاه الکی هم مدرک نگرفتم!دانشگاه معتبر!! خیر سرم...ولی اصلا کوو کار!!شما بیا یه موقعیت شغلی به من نشون بده من با کله میرم!!!اصلا بگو اون سر ایران...ولی نیست!!
بعد مسئولای عزیز میان میگن دخترا موقعیت شغلی پسرا رو گرفتن!!!بابا شما اصلا موقعیت شغلی ایجاد نمیکنید که کسی بخواد بگیرش....!
فعلا یه حرفای هم زدیم و صحبتهایی شده قراره تا سال دیگه همه چی جور بشه متاهل بشم!ولی همه اینها بستگی به کار من داره...!
من فوقش تابستون برم سر کار(که مطمئنم نمیرم)! بتونم تا عید چند میلیون پول جمع کنم،خرج عروسی رو هم بابای بیچاره بدهBig Grin(والا خودم که هیچی ندارم!)فوق با پولم بتونم یه خونه اجاره کنم...
بعد این مسئولای عزیز چجور انتظار دارن من 6تا 6تا بچه بیارم؟؟(مگه پرسپولیسه که 6 تا بزنه؟)
مگر همون خدایی که دندان دهد،عقل هم ندهد؟؟!! مگه همون خدا نمیگه توکلت به من باشه!!ولی نمیگه تو برو خودت رو بنداز جلوی ماشین و بعد بگو خدا من توکل کردم پس چرا نجاتم نمیدیBig Grin

الان پدر من با ماهی 1 میلیون حقوق نمیرسه خرج 2 تا بچه رو بده!!تازه خودش هم خونه داره،و خونه اش اجاره ی نیست!!
حالا اون بنده خداهایی رو در نظر بگیرید که خونه ندارن!!!!
لطفا منطقی حرف بزنید،فکر کنید!!الان مردم طوری شدن که 24 ساعت هم تبلیغ کنید،کسی بچه دار نمیشه!!!
مردم دیگه میفهمن!
حالا بچه دار شدن پیش کش!!!!!!
اینا اول کاری کنند بچه ها مردم متاهل بشن Big Grin
والا!!!دخترا الان از بی شوهری همه رفتن کارشناسی ارشد میخونن!! چند سال دیگه همینجور بمونه!!همه دخترای مملکت میشن دکترBig Grin
(۲۰/دی/۹۲ ۲۱:۴۰)A L I نوشته است: [ -> ]خواهرم شما خودت رو ناراحت نکن! الان کار واسه زن و مردش نیست!!
مسئولای مملکت ما از بس که لایق هستند!!راه کارهای میدن که دهن آدم 3 متر در 10 متر وا میمونهBig Grin
من خودم حدودای 6 ماهه فارق التحصیل شدم! رشته ام هم کامیپوتره!!از دانشگاه الکی هم مدرک نگرفتم!دانشگاه معتبر!! خیر سرم...ولی اصلا کوو کار!!شما بیا یه موقعیت شغلی به من نشون بده من با کله میرم!!!اصلا بگو اون سر ایران...ولی نیست!!
بعد مسئولای عزیز میان میگن دخترا موقعیت شغلی پسرا رو گرفتن!!!بابا شما اصلا موقعیت شغلی ایجاد نمیکنید که کسی بخواد بگیرش....!
فعلا یه حرفای هم زدیم و صحبتهایی شده قراره تا سال دیگه همه چی جور بشه متاهل بشم!ولی همه اینها بستگی به کار من داره...!
من فوقش تابستون برم سر کار(که مطمئنم نمیرم)! بتونم تا عید چند میلیون پول جمع کنم،خرج عروسی رو هم بابای بیچاره بدهBig Grin(والا خودم که هیچی ندارم!)فوق با پولم بتونم یه خونه اجاره کنم...
بعد این مسئولای عزیز چجور انتظار دارن من 6تا 6تا بچه بیارم؟؟(مگه پرسپولیسه که 6 تا بزنه؟)
مگر همون خدایی که دندان دهد،عقل هم ندهد؟؟!! مگه همون خدا نمیگه توکلت به من باشه!!ولی نمیگه تو برو خودت رو بنداز جلوی ماشین و بعد بگو خدا من توکل کردم پس چرا نجاتم نمیدیBig Grin

الان پدر من با ماهی 1 میلیون حقوق نمیرسه خرج 2 تا بچه رو بده!!تازه خودش هم خونه داره،و خونه اش اجاره ی نیست!!
حالا اون بنده خداهایی رو در نظر بگیرید که خونه ندارن!!!!
لطفا منطقی حرف بزنید،فکر کنید!!الان مردم طوری شدن که 24 ساعت هم تبلیغ کنید،کسی بچه دار نمیشه!!!
مردم دیگه میفهمن!
حالا بچه دار شدن پیش کش!!!!!!
اینا اول کاری کنند بچه ها مردم متاهل بشن Big Grin
والا!!!دخترا الان از بی شوهری همه رفتن کارشناسی ارشد میخونن!! چند سال دیگه همینجور بمونه!!همه دخترای مملکت میشن دکترBig Grin

با تمام حرفاتون موافقم . واقعا یکی از آرزوهام بعد از تاپیک ( بلد نیستی مجبور نیستی تبلیغ کنی) این بود یکی بیاد حرف منو حالا تایید نهDodgy در راستاش ادامه بده .خدایا شکرت . Blush
جامعه مشکلات رو حل کنه .دختر و پسر ازدواج میکنن . تو فرهنگ اصیل ما ،تو دین ما ،خانواده حرمت داره .Cool

اکثر نظرا رو خوندم با اینکه نمیخوام تو اینجور بحثای جدل برانگیز مشارکت کنم ولی گفتم لاقل حرف دلمو بزنم....

اولا روی صحبتم با برخی کاربرای عزیز هستش ، شماها خودتون به عشق مدرک و پول واینجور حرفا رفتید دانشگاه اهداف بقیه رو زیر سوال نبرید بله من خودم عاشق تحصیل و علمم ،رشته های علوم تجربی رو دوست نداشتم چون با روحیه م سازگار نیست رشته ای رو خوندم که لاقل نخواستم برم سر کار تو خونه خودم کار کنم .

دوما ما هنوز مشکلات ازدواج جوونا رو حل نکردیم چه عملی چه تاپیکایی که زده شد زیاد به نتیجه دراینباره نرسید اونوقت رفتیم سراغ بچه دار شدن و تعدادش ....

اینطور که پیش میره بعد امتحانام باید یه تاپیک بزنم در مورد چطور عروس و داماد کردن بچه هامون!

سوما هر کی بتونه و شرایطش رو داشته باشه ومطمئن باشه که بچه های شیعه درست و حسابی میتونه تربیت کنه که خیلی عالی میشه
Smile

چهارما! منظورتون از زیاد شدن نسل شیعه دقیقا چیه ؟! فقط زیاد شدن جمعیت ایران ! والا تو خیابون و دانشگاهو وخیلی جاهایی که من میبینم فقط یکسری ادم اسمشون شیعه و مسلمونه! یه سَری به اخبار اتفاقایی که دور وبرمون میفته بزنید بد نیستا تو سایتای مختلف هم بگردید ببینید همین هم وطنامون دارن چیا میگن چه کارا میکنن! دیگه داره حالم از این مسلمونای بظاهر مسلمون و شیعه بهم میخوره( البته دور از جون همتون)
Angry
اگه قراره جمعیت زیاد بشه لاقل جمعیت شیعه های واقعی زیاد بشه ، اگه میتونید بچه های شیعه واقعی تربیت کنید بسم الله ... وگرنه جمعیت زیاد بشه و فساد زیاد به چه درد میخوره...

به نام خدا
منم میگم خوانواده پرجمعیت خوبه ...یعنی خانواده شیعه باید بچه زباد داشته باشن....
البته در حدی که برسن درست تربیتشون کنن.... نه اینکه فقط به دنیا بیارن و ولشون کننDodgy
...اینجوری بدتر جامعه پر میشه از فساااااااااااااااااد.

[تصویر: 70588775415192438049.jpg]

لینک تصویر با کیفیت بالا
http://admin.khabaronline.ir/images/2013...333309.jpg

محض شوخی
مثل این که مبلغان جمعیت بیشتر،عشق پسرن

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع