نقل قول:دیدگاه مادی:
جامعه برای بقا و ایده ی مناسب و پیشرفت فکری نیازه به جوان داره
جامعه ای مثل کانادا در قبال هر بچه ای که بدنیا میاد مبلغ قابل توجه هدیه میده!
از دلایل پیشرفت ایران جوانان است فکر تازه از مغز یک جوان بیرون میاد نه مغز یک فرد پیر
با فرزند کمتر زندگی بهتره جامعه رو به پیری میره فکر و رشد می خوابه
جنگ الان جنگ علمه
همه نیازمند جامعه ی پرجمعیت هستند
اما برای ما دیدگاه مدرنیته طراحی میکنند چون
فرعون
فرزندان را ميکشت
زنان به بي حيايي ميکشند
و بين فقيران و قبیله ها تفرقه مينداخت تا حکومت کنند
چه ربطی داشت ؟
حکومت برای بقای خودش قراره ما رو به فنا بده ؟ وقتی عرضه نداره مملکت رو طوری پیش ببره که ملت رو به تولید نسل بیارن پس حق اش اینه که نابود شه , خدا میرسونه , فقط همینو یاد گرفتن
نقل قول:شعار همیشه این بوده فرزند کمتر زندگی بهتر!یادت رفته؟
حرف های ما شعار نیست منبع موثق اون بالاست
محمد مسلم وافی و خیلی کسان دیگری که از نزدیک باهاشون ارتباط دارم
حالا هر کی هرکاری کرد ما باید بریم دنبالش ؟
فرزند کمتر که هیچی , الان چه دلیلی داره فرزند داشته باشیم ؟ یه بدبخت دیگه مثه خودمون ؟ صبح تا شب سگ دو بزنه و اخرش به اون هم بگن فرزند بیشتر زندگی شادتر
آقا رضا!!!
حکومت چیه برادر؟
پیری جمعیت دیگه صدای همه رو در اورده
آخه جالبه وقتی از شیعه شناسنامه ای حرف میزنید برید نگاه کنید به خانواده های تک فرزند و دو فرزند
اگر به تربیت باشه تعداد کم و زیاد مهم نیست
ولی اگر عرضه تربیت نداشته باشند یک نفر رو هم نمیتونن تربیت کنن
در مورد این که خدا میرسونه
دیدگاهمون رو برکت محور کنیم
شما مگه شاگرد دکتر عباسی نیستی؟
اگر بخوایم برای هر بچه ایکس باکس و گوشی 2 میلیونی و بالابالا!! و این چیزا بخریم بله همون یه بچه هم زیاده
یکم دیدگاهمون رو رشد بدیم
انقدر فرهنگ غربی این سبک احمقانه زندگی رو بهمون تلقین کرده که نمیخوایم از پیله بیرون بیاییم
باور کنید حقیقت اینی نیست که میگن
انقدر با فرزند آوری سخیف برخورد نکنید
خیلی مهمه
خیلی ........ مهمه
نقل قول:حالا هر کی دیوونگی کرد ما باید بریم دنبالش ؟
فرزند کمتر که هیچی , الان چه دلیلی داره فرزند داشته باشیم ؟ یه بدبخت دیگه مثه خودمون ؟ صبح تا شب سگ دو بزنه و اخرش به اون هم بگن فرزند بیشتر زندگی شادتر
خب شما و هر کسی که در خودش نمیبینه فرزند بیاره میتونه نظاره گر باشه
ولی ما توصیمون رو میکنیم
میخواید اهمیت ندید یا بخندید یا هر چی
این یه جهاده
جهاد
بعدا متوجه میشید
(۳/دی/۹۲ ۲۱:۴۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]فرزند کمتر که هیچی , الان چه دلیلی داره فرزند داشته باشیم ؟ یه بدبخت دیگه مثه خودمون ؟ صبح تا شب سگ دو بزنه و اخرش به اون هم بگن فرزند بیشتر زندگی شادتر
گفتم چه دلیلی داره فرزند داشته باشیم
جامعه برای پشرفت نیاز به فکر جوان داره
انسان مثل انسان قدم برداره نیازی نداره سگ دو بزنه
کسی که همچین حرفی بزنه فقط خالقیت خدا رو قبول داره رب العالیم بودن رو قبول نداره اعتمادی به قول خدا نداره
قبول نداره خداوند تدبیر تمام امور جهان رو بدست داره
این حرف چقدر تکان دهنده است
محمد صلّي الله عليه و آله :
تناكحوا تناسلوا تكثروا، فإني اباهي بكم الامم يوم القيامة و لو بالسقط
اي مردان و زنان با همديگر ازدواج كنيد و داراي نسل گرديد و زياد شويد به راستي كه من مباهات ميكنم به واسطة شما در مقابل امتهاي ديگر در روز قيامت،
ولو با بچه سقط شده
نقل قول:گفتم چه دلیلی داره فرزند داشته باشیم
جامعه برای پشرفت نیاز به فکر جوان داره
انسان مثل انسان قدم برداره نیازی نداره سگ دو بزنه
کسی که همچین حرفی بزنه فقط خالقیت خدا رو قبول داره رب العالیم بودن رو قبول نداره اعتمادی به قول خدا نداره
قبول نداره خداوند تدبیر تمام امور جهان رو بدست داره
این تئوری هایی که میدی فقط به درد کلاس اندیشه اسلامی دانشگاه میخوره ...همین ! زندگی واقعی رو هر وقت تجربه کردی و 10 تا بچه به دنیا اوردی و خرجشون رو خدا بهت داد بیا به من هم نصیحت کن , فعلا هر چی متاهل دور و بره ماست داره میگه ازدواج نکن که شرمنده ی خانوادت میشی , شاید هم اینا رو خدا نمیبینه !
نقل قول:شما مگه شاگرد دکتر عباسی نیستی؟
بله , یکی از حرف های عباسی اینه , حرف قشنگ فقط حرفه !!! تا زمانی که یه سیستم براش تشکیل نشه اون حرف پشیزی نمی ارزه ! همین عباسی میگه از توی یه اتاق سه در چهار نمیشه زمینه سازی برای ظهور کرد .
قرار هم نیست سیستم کل حکومت ایران مدرنیسم باشه و به امثال من بگن اسلامی زندگی کن , فرزند بیشتر خیلی خوبه ولی نه تا زمانی که من تاوانش رو بدم و حکومت عشق کنه که سرباز جلوی توپ بیشتری داره

(۳/دی/۹۲ ۲۲:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]این تئوری هایی که میدی فقط به درد کلاس اندیشه اسلامی دانشگاه میخوره ...همین ! زندگی واقعی رو هر وقت تجربه کردی و 10 تا بچه به دنیا اوردی و خرجشون رو خدا بهت داد بیا به من هم نصیحت کن , فعلا هر چی متاهل دور و بره ماست داره میگه ازدواج نکن که شرمنده ی خانوادت میشی , شاید هم اینا رو خدا نمیبینه !
من خودم تو یه خانوداه پر جمعیت متوسط زندگی میکنم الان پر جمعیت نیستیم چون با تمامی سختیهاش الان ازدواج کردند
ازدواجشون هم برای همه درس زندگیه که اگه بگم میگی دروغ گفتی!
(این دروغ گفتی دروغ گفتی رو بیرون نگی داستان میشه برات)
همشون به جمعیت بیشتر معتقد هستند
با تمامی گرونی کرایه خونه ی قسط و چیزایی دیگه دارند زندگی میکنند عزیز اون متاهل های دور و بر شما خدا ملاکشون نبوده
آقا رضای گل
ببخشید ولی رک بگم
دیدگاه شما دیدگاه مادیه ، دیدگاه منفعت گرا ، دیدگاه مدرن
..................
(۳/دی/۹۲ ۱۹:۵۸)Fateme135 نوشته است: [ -> ]خیلی ازجوونای حال حاضرمادین گریزشدن...مافقط شیعه ی شناسنامه ای داریم تحویل میدیم...
همینطوره که میگین....
مذهب جایگاهشو داره در جامعه از دست میده ....
البته مذهبیون هم بی تقصیر نیستن ....
به نظر من بجای طرحهایی برای افزایش جمعیت ....
بهتره برای دعوت سایر مذاهب و ادیان به تشیع برنامه و راهکار بذاریم ....
بَشِیرًا وَنَذِیرًا فَأَعْرَضَ أَکْثَرُهُمْ فَهُمْ لَا یَسْمَعُونَ
محمد مسلم وافی یزدی 30ساله طلبه ی شاگر اول حوزه ی علمیه قم دارای 8 فرزند نمونه
- فرزند با پدر و مادر ۳۰ ساله
- تا بحال از هیچ بانکی وام نگرفته اند
- ۵ فرزند آنها تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند
- الشیطان یعدکم الفقر …
- یغنهم الله من فضله….
(۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۲)احمد شاکر نوشته است: [ -> ]جامعه برای پشرفت نیاز به فکر جوان داره
سلام
شماببینید دیگه جوونی واسه این مملکت مونده؟؟؟
داریم افسردگی میگیریم ازمشکلات مملکتمون!
جامعه ی مانیازبه فکرجوون داره؟؟؟؟
کابینه ی آقای روحانی که همشون ماشاالله از50به بالاهستن....جوونی نیست برادرمن...!