تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
نقل قول:
اولا که طبیعیه، تمام مردم ایران جلوی شما بیسواد حساب میشن. اصلا شما حسابت با بقیه جداست.

اگر منظور از استاد دانشگاه خودت بودی بگو

من اون استاده رو گفتم

نقل قول:
اینکه مثلا ژاپن دینی نداره و دست به هرکاری برای پیشرفت میزنه

مثلا چکاری؟

قضیه پهلوی اوله که صبح بردنش تو کارخونه ها شب بردنش تو کاباره ها گفتن بی دینی مساوی پیشرفت

نقل قول:
از اونطرف یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیاست.

از چه زمانی؟

نقل قول:
مردمش 16 ساعت روز کار میکنن، و به قول دوستمون فقط شب میان تو پانسیونها میخوابند. چند خانواده ی اشرافی تو ژاپن وجود داره که وضعشون خیلی خوبه قصر دارن.

خب شما هم برو کار کن

کسی جلو ما رو گرفته؟

تنبلی تا کی (همه ایرانیا)

نقل قول:
دور تا دور ژاپن آبه، بیابون و مشکل آب ندارن. مشکل غذا ندارن چون از دریا هرچی بگیرن میخورن.

چند برابرشو ایران داره

چند اقلیمی ....

مردم ما مشکل غذا ندارن

خیلی اسراف هم میشه

نقل قول:
مشکل حمل و نقل ندارن چون زیرساخت شهریشون انقدر قوی هست که جوابگوی جمعیت بالا باشه.

مشکل انرژی ندارن چون هر روز دارن یه راه برای تولید انرژی استفاده میکنن.

نمیدونم چرا شما و بقیه اصلا علاقه ای به خوندن نوشته بقیه ندارید

با تصورات خودتون جلو میرید

ژاپن اولش چی بود و بعد چی شد؟

قارچ که نبود

کار و تلاش کردن

===

هند کشور پیشرفته ایه

شما مثل اینکه خبر نداری

در مورد آب شرب و منابع

اینایی که شما میگی درست میشه چیزی نیست که کشور در موردش عقیم باشه

نیازی به زندگی تو بیابون نیست

شما نقشه ژاپن رو ببین

اکثرا مناطق کوهستانیه

جمعیتش هم دو برابر ماست

یعنی 4 برابر ماست اگر جمعیت و مساحت رو حساب کنیم!

نقل قول:
برادر مومن من شما پشت مادی گرا شدن مردم قایم نشو. آخه مردم مادی گرا نباشن بیشتر تو مترو و وسایل نقلیه عمومی جا میشن؟!! ماشین بیشتر تو خیابون جا میشه که ترافیک نشه؟!! میتونن با آب غیر شرب زندگی کنن؟!!

شما واسه خودت میبری و میدوزی!

اگر آب شرب حل شد ، مترو جا داشت حله؟

شما داری یه مسئله خیلی خیلی فرعی رو انقدر بزرگش میکنی که از اصل قضیه غفلت بشه

شیعه کردن بقیه جای خود داره

ولی رو این نمیشه آینده رو بست
ژاپن تکلیفش مشخصه , یه کشور مدرن با اعتقادات مدرن ! بزرگترین چیزی هم که واسشون تعریف شده اخلاق گرایی در مکتب شینتو است , یعنی واسشون اخلاق مهمه همین !

حالا مملکت ما :

پسر 12 سال درس میخونه و 2 سال میره خدمت و تا این موقع اگه حرفی از ازدواج بزنه , حرف مفت زده ... روابط نامشروع هم که کافیه دست گشت ارشاد بهت برسه و یا اینکه کسی خبردار بشه ...پس میری سرکار و چندین سال کار میکنی و یه سرمایه ای گیرت میاد و حالا نوبت حیف و میل کردن سرمایه در میانسالی با سنت حسنه است Confused خودت کم بودی بیا خرج یکی دیگه رو هم بده .

اخه برادر من نمیشه که یه گوشه اسلام رو بگیری و بقیه اش رو ول کنی ...اسلام گفته ازدواج به موقع , اینجا تا زمانی که خونه زندگی مستقل نداشته باشی و 50 سالت هم باشه دهنت بوی شیر میده ...الاون سرباز توی پادگان کم اوردن و خدمت رو 24 ماهه کردن و از یه طرف میگن فرزند بیشتر ! چرا تا قبلش به فکر بچه دار شدن مردم نبودن ؟؟؟ همون موقع کاری میکردن که امروز توی پادگان هاشون سرباز بیشتری واسه خرحمالی باشه , سرباز کم میشه فرزند زندگی رو شاد میکنه , وقتی خیالشون راحته فرزند زندگی رو خراب میکنه ...واقعا فکر میکنید اینا دغدغه ی بیمه و مشکلات جامعه رو دارند ؟
خیر , همش بحث های نظامی و امنیتیه ...سرباز رو بهش 35 هزار تومن حقوق میدن , خیلی بهتر از نیروی کادری 500 هزار تومنیه , خیلی وقت قبل تر باید فکر اینجا رو میکردن که وقتی تیغ میذارن روی حدیث پیامبر که گفت فرزند بیارید تا من به شما مباهات کنم باید اینجوری امروز بیان بگن فرزند بیشتر زندگی شاداب تر! وقتی جنگ تموم شد و خیالشون راحت شد بچه های مردم داشتن حق اینا رو میخوردن و شعار های سازمان ملل واسشون مهم بود , حالا یاد پیامبر و ائمه افتادن ؟

سرباز های پادگان کم شد , دوباره یاده پیغمبر افتادن .
نقل قول:پسر 12 سال درس میخونه و 2 سال میره خدمت و تا این موقع اگه حرفی از ازدواج بزنه , حرف مفت زده ...

البته با این نهضتی که راه افتاده و اساساً هیچی باره یه آدمه دیپلمه نمی کنند، رسماً همه دارن 16 سال درس می خونن، و همه رو مجبور کردن که برن دانشگاه...
آقا رضا بنظر شما ژاپن همینطوری از تو لُپ لُپ افتاده بیرون؟

یک شبه به اینجا رسیده؟

از انقلاب اسلامی چقدر میگذره؟

با این همه توطئه؟

(۴/دی/۹۲ ۱۸:۴۹)هادی... نوشته است: [ -> ]
البته با این نهضتی که راه افتاده و اساساً هیچی باره یه آدمه دیپلمه نمی کنند، رسماً همه دارن 16 سال درس می خونن، و همه رو مجبور کردن که برن دانشگاه...

آهان!
کی مجبورشون کرده؟
نقل قول: آهان!
کی مجبورشون کرده؟

جوِ مملکت، جوی که صدا سیما راه انداخت، ترس از سربازی ...( به هر حال از این ستون به اون ستون فرجهBig Grin اومدیمو یه چیزی شد ، معاف شدیم)
تو بحث نمی خوام شرکت کنم، فقط می خواستم بگم ، الان دیگه کسی دیپلم نمی مونه...
نقل قول:آقا رضا بنظر شما ژاپن همینطوری از تو لُپ لُپ افتاده بیرون؟

یک شبه به اینجا رسیده؟

از انقلاب اسلامی چقدر میگذره؟

با این همه توطئه؟

ببین برادر من , ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم شرفش رو فروخت و توی مملکتش کاپیتولاسیون شد و به این پیشرفت رسید ... حالا اگه من یه حرف مخالفی میزنم دلیلی بر عناد و دشمنیم نیست ...من میگم با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه , نمیشه سیستم مدرنیسم باشه و قوانین اسلامی باشه .
ما هم اسلام رو کنار بذاریم مطمئن باش از امریکا پیشرفته تر میشیم ...این مردم از نسل کسایی هستن که انقلاب کردن , همین سردمداران انقلاب و مسولین گفتن بچه به دنیا نیارید ... حالا که پادگان هاشون خالی شده میشن رفیق و یار مردم . بچه سوم به بعد رو که اصلا نمیذارن زایمان کنن و بیمه و هیچ کوفتی بهش تعلق نمیگیره , توی مدرسه کافیه بفهمن یکی متاهله باید درس رو کنار بذاره , چون ممکنه چشم و گوش بقیه باز بشه ! حضرت عباسی اینا با خودشون چند چند هستن ؟
من الان توی یه شرکت کار میکنم که اکثر همکارام متاهل هستن , 500 حقوق میگیرن و خرج خونشون کمتر از 400 نیست ( اکثرا مستاجر هستن ) اگه تا ساعت 8 شب اضافه کار نمونن باید برن اسفالت خیابون رو گاز بگیرن به جای غذا ! من خودم مجردم خیالی نیست اضافه بمونم یا نه ولی اینا مجبورن ... فکر کردین ملت ما به خاطر شعار فرزند کمتر زندگی بهتر تولید بچه رو کم کردن ؟ خیر مدرنیسم بود و موانع حکومت ...وگرنه با یه شعار که جمعیت پایین نیومد .

بسم الله راه رو باز کنن واسه تولید بچه ی بیشتر و سبک زندگی اسلامی ...ببین 10 تا 10 تا بچه تولید میکنن یا نه ...شما وقتی کشور پیشرفته مثال میزنی , یه کشوری مثه المان رو مثال بزن که بچه خودشون رو خانواده ها نگه نمیدارند , همین ژاپن اکثر جمعیتش پیر هستن ! همین عباسی میگفت توی ژاپن دنبال این هستن که یه ربات بسازن که پیر پاتال ها رو جمع کنه و قشر جوون فدای اینا نشن .

به خدا که مردم ما دارن فدای حماقت مسولین میشن ... مردم ما عناد و دشمنی ندارند با نظام اسلامی , اینو توی مبارزه با شاه و هشت سال جنگ و 34 سال تحریم نشون دادن ! به خدا که هیچ ملتی اینجوری پشت حکومتش نیست ولی قرار نیست که بگیم ما به شما سبک زندگی مدرن میدیم شما اسلامی زندگی کن , اصلا همچین چیزی امکان نداره !
امسال حضرت اقا گفتن حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی !!! اونایی که دیدن موقع چاپیدن مردم و انتخاباته رفتن شرکت کردن که مثلا ما پیرو حرف ولایت هستیم و الحمدالله حماسه سیاسی هم محقق شد توسط مردم , حالا نوبت حماسه اقتصادی که رسید یه نفر صداش در نمیاد , کجان اون 600 نفری که رفته بودن اسم واسه انتخابات نوشتن , حماسه اقتصادی کو؟؟؟
چون نمیشه با کله گنده های اقتصادی برخورد کرد پس بیخیال ! نمونه اش همین پرونده ی 3000 میلیاردی که سر وتهشو یه جوری هم اوردن ... اما وقتی نوبت حرفی میرسه که مربوط به مردم میشه فوری 4 تا عکس از شهدا میگیرن که ما شرمنده ی اونها هستیم , یکبار هم که شده این مسولین و کله گنده ها شرمنده باشن ...مردم ما سرافراز هستن پیش شهدا و امام شهدا , اینو توی انتخابات امسال نشون دادن !
یکبار هم که شده به جای اینکه مردم له بشن مسولین طلایه دار حل مشکلات مملکت بشن ...اخه تا کی گندهایی که اینا میزنن رو باید مردم با راهپیمایی و تظاهرات جمع کنن ؟ نمیشه که با سیاست هویج و چماغ پیش رفت , توی این مملکت هم مسولین تضمین بدن که بچه هایی که به دنیا میان قراره مایه ی افتخار مملکت و خانوادشون بشن و نه سرباز پادگان , تضمین بدن که حامی مردم هستن مطمئن باش مردم وسط همون کویر لوت هم زندگی میکنند
(۴/دی/۹۲ ۱۸:۵۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]

آهان!
کی مجبورشون کرده؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقامن الان دانشجوئم...تازه هم متاهل شدم ....دانشگاهم خیلی خوبه....یه توفیقه ..هرکی میتونه بره ادامه تحصیل بده!
الانم باوجود ازدواج قصد ادامه تحصیل دارم ایشاالله...کوتاهم نمیام تااونجاییکه دیگه نتونم..!!!
میدونید مشکل ازکی درست شد؟؟؟؟
مشکل ازدانشگاهو درس نیست!!!
مشکل ازاونجایی شروع شد که دخترای الان ماازطریق فیلموسریالو حرفای خانومای قدیم ازدوره ی مردسالاری سالهای پیش شنیدن که حرف،حرف مرده بود...!!!!
چون اینودیدن حالانمیخوان اونجوری زندگی کنن...میخوان خودشونم توتصمیمات خودشون دخیل باشن حالابخاطرهمین،ادامه تحصیل میدن ،نرخ باروریشونم اومده پایین....!!!!
تمامی مشکلات الان ما،اصلا نه تمامیش بخش اعظمش مربوط به اون دوران میشه....
نقل قول: مشکل ازدانشگاهو درس نیست!!!

به چه دلیلی میگین نیست ؟
در حالی که دانشگاه یکی از هنجارهای مدرنیسمه , اگه پسرها مجبور نبودن 4 سال واسه کارشناسی درس بخونن و 2 سال خدمت برن و زودتر ازدواج کنن ...دختر ها از سر بیکاری دانشگاه نمیرفتن .اصلا دلیل اینکه یه دختر میره دانشگاه چیه ؟

بره کار مناسب پیدا کنه و استقلال مالی ؟! غیر از اینه که با این کارش یه پسره دیگه رو که قراره خرج یه خونواده رو بده بیکار میکنه , بعید میدونم کسی از خانم ها دغدغه ی علمی داشته باشه و برای رفع دغدغه های ذهنیش در زمینه مکانیک و معماری و روانشناسی و پزشکی و ... بره سراغ دانشگاه .

حداقل برن چهارتا درس بخونن فردا به درد زندگی مشترک بخوره , اقایون هر درسی بخونن فقط واسه اینه که دنبال پول بیشتر برای رفاه خانواده هستن و مطمئنا اونا هم واسه دغدغه ی علمی دانشگاه نمیرن , یاد دادن بهمون که هر کی مدرک دانشگاهی داره قراره پول بیشتری گیرش بیاد , مردها به این دلیل میرن دانشگاه و خانم ها هم احساس میکنن اگه نرن دانشگاه نادان میمونن و اقایون سرشون کلاه میذارن غیر از اینه ؟

قسمتی از سند چشم انداز در سال 1404

ایران کشوریست توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی , علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین الملل .

برای جایگاه اقتصادی مون روز به روز بانک های ربا دهنده رو زیاد میکنند .
برای جایگاه علمی انواع و اقسام دانشگاه ازاد و پیام نور و علمی کاربردی... و در مقطع تحصیلات دیپلم دارن کارنامه رو حذف میکنن و به جاش از خیلی خوب و ضعیف استفاده میکنند که به معنای : مدرک بیشتر علم بیشتره .
در جایگاه فناوری هم سالی چندین مقاله میدن که اکثرش عملی نمیشه و فقط کاربرد بوروکراسی داره .

منتظر هویت انقلابی اسلامی ما در سال 1404 حتما باشید , چون تا اون روز چیزی از جوون ها نموندن و ازدواج نکردن که بخوان الهام بخش انقلاب باشن , فوقش میشیم یه کشور مدرن مثل المان و ژاپن و امریکا و .... و فقط اسم جمهوری اسلامی رو یدک میکشیم .
البته اون روز هم مطمئن باشین یه توجیهی پیدا میشه واسه اینکارها .
برادر Reza2035

جاهایی رو بی انصافی کردی و تند رفتی . Huh

اما با 70 درصد موافق حرفاتونم.
(۴/دی/۹۲ ۱۶:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]دقت کردید برای خودتون یه نتیجه ای میگیرید

آخرش ربطی هم به حرف من نداره فقط حرف خودتونو میزنید و بقیه فکر میکنن جواب منو دادید

خب مساحت ژاپن کجا و مساحت ایران کجا؟؟

من کشوری رو مثال زدم که از هر لحاظ از ایران وضعش بصورت بالقوه بدتره

شما حرفمو تکمیل کردید!!!!!

ولی با کار و تلاش و قناعت به این وضع رسیدند

هند رو از لحاظ پیشرفت صنعتی مثال زدم

هندیا یه زمانی خیلی بدبخت تر از اینا بودن ولی تحمل کردن

قبل از جواب ببینید چی مینویسید

جناب، من فقط یک پست فرستادم، کجا این میشه فقط حرف خودم رو می زنم (با یک پست)؟ اگر بقیه هم فکر کنند که جواب شما را دادم، کاملاً درست فکر می کنند (خودتون هم این رو فهمیدید). من گفتم ژاپنی ها با این جمعیت و با کمبود زمین، تو قوطی کبریت زندگی می کنند. ما هم باید مثل اونها بشیم. خوب که چی بشه؟
بنده اون چیزی که در هند دیدم، خروار خروار گدا بود که از فرط گرسنگی، لای زباله ها، همراه با سگها، موش ها و خوکها، دنبال غذا بودند، لباس نداشتند (حتی برخی بچه هاشون کاملاً برهنه بودند) بغل خیابون هاشون پر از فضلهء انسانی بود و این قدر چیزهای دیگه که بدبختی این جماعت فراتر از اینهاست. حالا برای چی ما باید از این کشور مفلوک و درمانده (که البته ممکنه خیلی هم فن آوری داشته باشه) تبعیت کنیم و بخواهیم گدای بیشتری رو روانهء خیابانهایمان بکنیم، نمی دونم.
شما آواتار بنده رو دیدید؟ تا زمانی که بدبختی برای یک سری ها تو جامعهء ما، این طوری هست که گوشت تنشون رو بفروشند، شما لطفاً توصیهء افزایش جمعیت نکنید.
ضمناً، شما لطف کنید قبل از جواب ببینید چی می نویسید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع