تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(۴/دی/۹۲ ۲۲:۲۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بره کار مناسب پیدا کنه و استقلال مالی ؟! غیر از اینه که با این کارش یه پسره دیگه رو که قراره خرج یه خونواده رو بده بیکار میکنه , بعید میدونم کسی از خانم ها دغدغه ی علمی داشته باشه و برای رفع دغدغه های ذهنیش در زمینه مکانیک و معماری و روانشناسی و پزشکی و ... بره سراغ دانشگاه .
بعید ندونید....
اخه خدا رو خوش میاد اینجوری میگین؟
من یکی واقعا پول واسم اهمیتی نداره چرا بدم نمیاد پولدار شم اما دغدغه م نیس
ی پسر دیگه عرضه داشته باشه درس بخونه بره دانشگا بره سر کار
اخه این پسری ک از پس درس دبیرستان برنمیاد و الکی بفرستیم دانشگا ک اونجا دیگه اصلا درس نخونه و ی مدرک ابکی هم بهش بدیم بفرستیمش سر کار همه ی مشکلات دنیا حل میشه؟
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله...بازهم میگم مشکل ازدانشگاهو درس نیست...
شمابرید بررسی کنید ببینید چی شد که دخترابه فکرادامه ی تحصیل افتادن به جای ازدواج؟؟؟
دلیلش چیه؟؟؟

پسرها نیومدن خواستگاری به دلایلی که گفتم و دخترها هم گفتن برن دانشگاه , هم فاله و هم تماشا ... اصلا بحث علمی نیست , بالای 95 درصد کسایی که میرن دانشگاه اصلا دغدغه ی علمی ندارن , فقط میدونن اگه مدرک بگیرن توی شغلشون راحت تر هستند و در امد بیشتری دارند .

نقل قول:عید ندونید....
اخه خدا رو خوش میاد اینجوری میگین؟
من یکی واقعا پول واسم اهمیتی نداره چرا بدم نمیاد پولدار شم اما دغدغه م نیس
ی پسر دیگه عرضه داشته باشه درس بخونه بره دانشگا بره سر کار
اخه این پسری ک از پس درس دبیرستان برنمیاد و الکی بفرستیم دانشگا ک اونجا دیگه اصلا درس نخونه و ی مدرک ابکی هم بهش بدیم بفرستیمش سر کار همه ی مشکلات دنیا حل میشه؟

اصلا متوجه شدید من چی گفتم ؟
گفتم دانشگاه هنجار مدرنه , کمتر کسی پیدا میشه برای حل مشکلات علمی کشور و با علاقه به علم به دانشگاه بره , گفتم که پسرها واسه پول بیشتر میرن دانشگاه , اینم بستگی داره مغزشون بکشه یا نه ! اون موقعی که پسر 18 ساله دغدغه ی استقلال خونه زندگی داره و به فکر تشکیل خانوادست ... دخترها دارن در کمال ارامش درس میخونن فوقش یه خواستگار میاد و اینا بیخیال درس خوندنشون میشن ...واقعا دختر خانم ها دغدغه ی تامین خرج خونواده دارن ؟ اصلا چیزی به نام شرمندگی در مقابل خانواده واسه دختر تعریف شدست ؟
فکره دختر خیلی اروم تر از فکره پسره ! یه چیزایی رو فقط یه مرد میفهمه , دخترها هر چی که باشن دغدغه هاشون دخترونه است .
اینو همه میدونن که یه پسر وقتی سن بلوغش تکمیل بشه دیگه نمیتونه توی خونه بمونه , حالا این پسر رو به زور میزارن توی خونه درس بخونه ...نه تنها زندانیش میکنن بلکه ازش حساب و کتاب درسی هم میخوان , حالا یه خانم رو یه هفته بذار توی خونه اصلا فکرش درگیر میشه ؟ فوقش یه تلفنی میزنه به رفیقش و صحبت میکنه و یا با اشپزی و کارهای خونه و سریال دیدن سرگرم میشه , در حالی که یه پسر توی سن اون تنها زمانی که خسته باشه میتونه توی خونه بشینه ! پس فکر نکنید چون امار دانشجوهای کشور 60 درصد دختره پس حتما از هوش بالاتری برخوردار هستند ...این فقط یه بازی نابرابره Wink.

لطفا نوشته هامو دقیق بخونید و بعد بهش اعتراض کنید , من با اینکه مدرن شدیم مخالفم و نه با جنسیت دختر و پسر .
..........................SadSadSadSadواقعا متاسفم برای آقای مدرن
به نظرم اصلاً چیز بدی نیست که خانم ها درس بخونن.
اما رشته هایی مردونه به نظرم برای خانم ها مناسب نیست.
لزومی نداره زنان خودشون رو ثابت کنن که میتونن هر کاری مردا میکنن، انجام بدن.
اما یه چیزی...
دختر خانم های گل!
که همه تون قصد ادامه تحصیل دارین و اگه امسال قبول نشدین، سرباز نمیشین و سال دیگه میشینین تو خونه و درس میخونین و قبول میشین!
تحصیل خیلی هم عالیه...
اما اگه یه آق پسری دیپلم ازتون تقاضای ازدواج کرد چی؟
دیدین؟
اونوقت شما میمونی بی شوهر، اونم میمونه بی زن...
اونجاست که تحصیل بیشتر از پسرها، برای خانم ها ایراد داره...
از این بحث های زنونه مردونه خسته نشدین؟

به یاد حق باشین.
نقل قول: پیامبر فرمودند :« ز گهواره تا گور دانش بجوی»شامل همه میشه.
پسرا بی عُرضه و تنبل شدن نندازین تقصیر دخترا پسرا اگه زرنگن برن درسشونو بخونن و تو کنکور رتبه بیارن و جای دخترارو بگیرن اینقدر نگن زن باید بشینه تو خونه و بچه داری بکنه و مرد حکومت کنه...!!! دوره و زمونه فرق کرده همه کشورها پیشرفت کردن و ماهنوز تو جهان سوم تشریف داریم که ببینم آقا پسرا کی عشقشون میکشه درس بخونن!!!دخترا هم میتونن حضور موثر و مفید تر از پسرا در جامعه داشته باشن..بازم همون مدرکی که دنبالشه باعث میشه یه خورده مغزشو به کار بگیره و در زمینه رشته تحصیلیش به طور خلاقانه به جامعه کمک کنه...من یه خانوم دکتری رو میشناسم که بیش از 100 تا فرمول شیمی رو ارایه داده بود و کشور هم استفاده کرد این یعنی باهوش و خلاق بود...خانوما هم واقعا میتونن نقش موثری در کنار آقایون داشته باشن!! دخترهای نخبه زیاد داریم نمیشه بگیم نرن دانشگاه که.......[i]

اصلا میخونید من چی مینویسم ؟

نقل قول:95 درصد کسایی که میرن دانشگاه اصلا دغدغه ی علمی ندارن

فقط یاد گرفتین یکی گفت دارین اشتباه میکنین بگین ما هم میتونیم ؟ طوری میگین پیشرفت کردن هر کی ندونه فکر میکنه خبریه ...توی سگدونی دارن زندگی میکنن , برید دعا کنید اینجا چیزی به نام مذهب وجود داره ...جهان اول جاییه که عکاس هاش برای گرفتن عکس از گرسنگی مردم جهان سوم ( افریقا ) جایزه میگیرن Confusedپس اینقدر اون کشورهای به اصطلاح پیشرفته رو به رخ من نکشین , چون متنفرم از این کشورهای پیشرفته که بزرگترین تجارت قاچاق زنان و سایت های ناهنجار متعلق به اونهاست .
الان من باید اینجا بشینم و سرطان مدرنیسم رو تشریح کنم و جداگانه اسلام رو تشریح کنم تا متوجه بشین منظور من چیه ؟ انقدری هم وقتم پره که صحبت هام مربوط به کل کل دخترونه و پسرونه نباشه ...تنها چیزی که واسه من اهمیت داره توی این بحث خانواده است ...همون چیزی که توی این تالار هیچوقت راجع به اون صحبت نمیشه و مثه ادم های مدرن فقط میگن : زن !
ولی اسم خانواده که میاد همه میدون رو خالی میکنن و اگر هم باشن به دنبال این هستن که حق شون ضایع نشه ! همین تاپیک تا زمانی که اسم دانشگاه دخترها اومد , اومدن تا حق شون رو بگیرن .

هر طور دوست دارید فکر کنید , من دغدغه ام مدرنیسمه شما دانشگاه رفتن دخترها
(۶/دی/۹۲ ۱:۱۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اصلا میخونید من چی مینویسم ؟

فقط یاد گرفتین یکی گفت دارین اشتباه میکنین بگین ما هم میتونیم ؟ طوری میگین پیشرفت کردن هر کی ندونه فکر میکنه خبریه ...توی سگدونی دارن زندگی میکنن , برید دعا کنید اینجا چیزی به نام مذهب وجود داره ...جهان اول جاییه که عکاس هاش برای گرفتن عکس از گرسنگی مردم جهان سوم ( افریقا ) جایزه میگیرن Confusedپس اینقدر اون کشورهای به اصطلاح پیشرفته رو به رخ من نکشین , چون متنفرم از این کشورهای پیشرفته که بزرگترین تجارت قاچاق زنان و سایت های ناهنجار متعلق به اونهاست .
الان من باید اینجا بشینم و سرطان مدرنیسم رو تشریح کنم و جداگانه اسلام رو تشریح کنم تا متوجه بشین منظور من چیه ؟ انقدری هم وقتم پره که صحبت هام مربوط به کل کل دخترونه و پسرونه نباشه ...تنها چیزی که واسه من اهمیت داره توی این بحث خانواده است ...همون چیزی که توی این تالار هیچوقت راجع به اون صحبت نمیشه و مثه ادم های مدرن فقط میگن : زن !
ولی اسم خانواده که میاد همه میدون رو خالی میکنن و اگر هم باشن به دنبال این هستن که حق شون ضایع نشه ! همین تاپیک تا زمانی که اسم دانشگاه دخترها اومد , اومدن تا حق شون رو بگیرن .

هر طور دوست دارید فکر کنید , من دغدغه ام مدرنیسمه شما دانشگاه رفتن دخترها
اونو کلی واسه آقایونی نوشتم که میگن دختر نباید کارکنه و تو جامعه حضور داشته باشن
بله میخونم شما یه مدرنیسم یاد گرفتین و همش این کلمه رو تکرار میکنین...
من کشورهای پیشرفته رو از لحاظ علم و تکنولوژی گفتم ، من خودم همیشه هدفم از درس خوندن این بوده که علم کسب کنم و لا اقل یه خدمتی به جامعه کنم و اینقدر عقب نباشیم و به امید پسرا نباشیم.....ما چرا باید توی علم پزشکی اینقدر عقب باشیم؟؟ آدم دلش میسوزه که خیلی از انسانهایی که کنارمون هستن بخاطر اینکه علم پزشکیمون قوی نیست جونشونو از دست میدن...اینارو هم باید درنظر گرفت نمیشه بگیم مدرنیسم شده و گند زده به جامعه و چقدر این مدرنسم بده و باعث شده دخترا هم پای پسرا کار کنن
من کاری با مدرنیسم ندارم ولی دخترا و پسرای امسال من باید دست بکار بشن و خودمونو به اونا برسونیم کشور های پیشرفته رو شما جنبه مثبتو نادیده میگیری چرا؟؟؟اونا چرا باید هم تو همه ی زمینه های علمی (پزشکی و جامعه شناسی و رانشناسی و..)و هم تو کلاه برداری اول باشن ولی ما توی مورد اول نباشیم؟؟؟ چون از همه ی مخ ها استفاده میکنن ولی ما همین عقایدمون نمیزاره تو جامعه باشیم...
خانوم moze89
شاید اون دختری که میره مکانیک میخونه باهوش تر از پسر باشه و یه کمکی به جامعه بکنه نمیشه بگیم دختر درس نخون و علت دانشگاه رفتن دخترا رو بندازیم تقصیر این که جامعه مدرنه و ال و بل و....!! بله کشور باید پیشرفت بکنه و هرکسی هم مذهب و اعتقادات خودشو داره...الان علم توی جامعه یه ارزش شده که همه دنبالشن و کمتر کسی پیدا میشه که دیپلم داشته باشه
سلام به همه دوستان
نقل قول:الان علم توی جامعه یه ارزش شده که همه دنبالشن و کمتر کسی پیدا میشه که دیپلم داشته باشه

اما چیزی که تو جامعه ارزش شده مدرکه نه علم ، الان اکثرا مدرک گرا شدن و کسی واقعا به خاطر دغدغه علمی دانشگاه نمیرن
منم با بعضی حرفای آقایReza 2035 موافقم.

نقل قول:بره کار مناسب پیدا کنه و استقلال مالی ؟! غیر از اینه که با این کارش یه پسره دیگه رو که قراره خرج یه خونواده رو بده بیکار میکنه

با اینکه خیلی از خانمها هستن که خرج خونواده میدن و احتیاج به اون کار و در آمد دارن ، اما درصد زیادیم فقط واسه استقلال مالی و تیپ اجتماعی و صرف کار بیرون دوست دارن برن سر کار و درآمد اون چندان براشون مهم نیست به همین دلیل خانمها میشن نیروی کار ارزون ، پس بهتر میشه از اونا استفاده یا بهتر بگم سواستفاده کرد تا یه آقایی که قراره خرج یه خونواده رو بده و با هر مبلغ ناچیزی نمیتونه امورات بگذرونه ، این جوری میشه که اون خانم جای اون آقا رو میگیره.
یه نفر دو نفر نیستن ، من خیلی دور و بر خودم دیدم که اصلن براشون مهم نیست و حقوقی که میگیرن از هزینه رفت و آمدشون هم کمتره اما میگن جنبه مالیش برامون مهم نیست
آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟

فک میکنم همه با این موافقن که اگه بسترش باشه ، اگه موقعیتش فراهم بشه ، اگه مهندسی جمعیت داشته باشیم و اگه به نسخه هایی که میپیچیم 100% اعتماد داریم نه اینکه الان یه چیزی بگیم پس فردا همه بدتر بمونن زیرش ، کسی با رشد جمعیت مشکلی نداره ، اما این شوخی نیست باید یه فکر اساسی بشه .
نه اینکه مثلا بگن به هر بچه یه میلیون میدن که اگه بدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه به چه دردش میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟تازه اگرم بعدش پشیمون نشن که آقا اشتباه شده ، ببخشید
سلام
ببخشید همه ی پستا رو نخوندم بنابراین نمی دونم دقیقا داره سر چی بحث می شه، ولی در این چند پست آخر دیدم که درمورد تحصیل زن و پیشرفت کشور حرف زده شده؛
اینم نظر من:حرفایی که خانوم moze زدن کاملا منطقی و عاقلانست
ببینید دوستان، تعریف زندگی و هدف ما برای زندگی کردن و اینکه در نهایت می خوایم به کجا برسیم، هنوز برای ما مشخص نشده؛ پیشرفت کشور توی همه ی زمینه ها از علمی گرفته تا ... مهمه خیلیم مهمه؛ اصلا مبنای سند چشم انداز هم همینه؛
ولی توجه داشته باشین که تمامی این پیشرفتها به هیچ وجه هیچ وجه هدف نیستن؛ این پیشرفتها درواقع باید یک وسیله برای رسیدن ما به اهداف عالی زندگی و خلقتمون باشن نه اینکه خودشون بشن هدف؛
اینجاست که ما تو پیدا کردن مصادیق اهداف و وسایل دچار اشتباه میشیم؛ دوستان اگه احساسات رو کنار بذاریم کلا مساله حله :
ببینید پیشرفت باید در خدمت انسان باشه(حالا چه زن چه مرد) نه انسان در خدمت پیشرفت!
اینکه ما هنوز جهان سومیم خیلی بده و خیلی جاها ضربش رو هم می خوریم؛ ولی جهان اولی شدن به چه قیمت؟ به قیمت لگد مال شدن غرور و شخصیت یک زن تنها به این دلیل که در فلان بخش صنعت که حتی کمر یک مرد رو هم می شکونه، یک زن استعداد حضورش رو داره؟؟!! اون وقت از زن بودن این زن، برای طی مسیر و هدفی که خدا براش تعریف کرده چیزی می مونه؟! این زن در لحظه نابود نمی شه به مرور خورد می شه!
منم اعتراف می کنم که قبلا دارای همچین دیدی برای کار کردن و نوع انتخاب رشته زنها بودم؛
هرچی خونوادم بهم می گفتن این رشته به درد دختر نمی خوره، می گفتم: من با این رتبم، با این استعدادم!!!! برم به رشته ای کمتر از...، مردم چی می گن، پیشرفت کشورم!!! چی می شه؛ واقعا موفق هم بودم ولی اصلا ارزشش رو نداشت؛ چیزایی که از دست دادم در مقابل چیزایی که به دست اوردم(که این پیشرفت کشوری هم که شما می گید جزوشه)اصلا قابل مقایسه نیستن؛
آدم تا دقیقا تو موقعیت قرار نگیره عمق مساله رو درک نمی کنه!
بنده به هیچ وجه مخالف تحصیل دخترا نیستم ولی توی رشته هایی که به شرایط و روحیاتشون بخوره نه صرفا به دلیل استعداد.
............HeartHeartHeartHeart
سلام
دوست خوبم :
در مورد قسمت اول صحبتاتون: همون طور که هم من و هم شما گفتید، علم وسیله است نه هدف؛ یعنی چیزی که راه رسیدن به هدف رو تسهیل می کنه درواقع یه کاتالیزوره؛ ولی اگه حالا به هر دلیلی این وسیله مانع عقب گرد یا پسرفت انسان در مسیر اهداف اصلیش بشه، باید از اون وسیله دست بکشه(اللهم إنی اعوذ بک من علم لاینفع؛ می بینید که در ادعیه ی وارد شده، سندی بر گفته های منه؛ توجه کنید که چه قشنگ مفهومو رسانده: حتی نگفته علمی که مضر باشه مثل ساخت بمب اتم؛ گفته علمی که نافع نباشه و من رو بالا نبره)
‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏
در مورد قسمت دوم صحبتاتون: هر دو تامون یه حرف رو زدیم و یه چیز رو تایید کردیم
‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏
درمورد قسمت سوم صحبتاتون: من هم که اولش تایید کردم که پیشرفت خوبه و جهان اولی شدن خیلی بهتر از جهان سومی بودنه؛ ولی یه شرط براش گذاشتم که این شرط منحصر در زن نیست به مردها هم ربط داره : پیشرفت نه به هر قیمتی؛ نه به قیمت از دست رفتن هویت انسانی و دینی چه زن چه مرد؛
ببخشید حرفای من رو درست متوجه نشدید یا من درست بیان نکردم : ببینید من نگفتم زن نره سرکار؛ بالاخره لازمه برخی شغلها به علت محدوده و تعریفی که براش می شه، زن بودن طرفه؛ ما پزشک زن، پرستار زن، اصلا در تمامی رشته های پزشکی و وابسته به ان، حضور زن الزامی است؛ معلم زن می خوایم و ... بنده گفتم زن سرکاری که حتی مردهاشم دووم نمیارن، نره؛ اینجا شخصیت زن خورد می شه نه موقع معلمی؛ببینید مثلا توی عسلویه و پارس جنوبی مردها هم دووم نمیارن و حاضر به کار کردن در اونجا با وجود حقوق های بالایی هم که می دن، نمی شن؛ حالا چه معنی می ده که مثلا یه زن بره سر سکوهای میادین پارس جنوبی کار کنه(خانومایی می شناسم کاملا مرفه که این کارو کردن و رفتن) اینجاست که شخصیت زن خورد می شه
در ضمن جنگ و جبهه اصلا مثال به جایی نبود؛ چرا که جنگ حالت اضطراره و تمامی شرایط رو تغییر می ده و به قول شما ممکنه جاهایی باعث افتخار زن بشه(جاهایی مثل خدمت رسانی و دفاع؛ نه حضور دوشادوش مردها در خط مقدم برای حمله)
‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏‏=‏
در مورد قسمت چهارم صحبتاتون: منظور من از روحیه، توانایی انجام اون مشاغل برای زنان نیست کما اینکه یک زن می تونه قصابی کنه و ماشین سنگین برونه( که این کارا رو هم کردن)؛ منظور من روحیات و ظرایف و لطافتهای زنانگی است؛ منظور از روحیه، سازگاری با افرینش ریحانه بودن زن هستش
یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع