تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فوتبال (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۳۰/دی/۹۲ ۱۷:۰۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فوتبال الان یه صنعته...
بافوتبال میتونی فرهنگ مردم مملکتو به بقیه نشون بدی...
فوتبال یه تخلیه ی هیجانیه....
جذابیتی که توی فوتبال برای من جوون وجودداره توهیچ چیزی نیس...من خودم فوتبالیم ودنبالش میکنم...
ازراه درآمد فوتبال وازدرآمد یه بازی میتونی خیلی کارهاروانجام بدی وانجام دادن مثل آزادکردن زندانیان که چندسال پیش انجام شدتوکشورخودمون ویکی ازبازیکنان مشهورفوتبالی روآزاردکرده بودن ازراه درآمدش...
ازدرآمدهمین بازی هاهم کمک شده بود به کودکان سرطانی مجتمع محک....
فوتبال یه تفریحه بایدباشه....
شمامیگید ورزش همگانی...یابعضیامیگن باغوبوستانو این چیزا....
هیچ چیزی که توش هیجان نباشه مردم دنبالش نمیرن...جوون دنبالش نمیره....
بله قبول دارم خیلی ازپولا داره تواین فوتبال به ناحق ردوبدل میشه...
ولی اگه به فوتبال باشگاهی خودمون هستید....
اگه ناراحت بیت المالید....وهستن مسئولین مملکتی ماچرا:
1-باشگاههاروخصوصی سازی نمیکنن تاخودشون درآمدزایی کنن تاازجیب بیت المال برندارن؟؟؟
2-واگه خصوصی سازی نمیکنن پس بایددرآمدشونوتامین کنن که میشه بیت المال..!!!

جناب عبدالرحمن
دربازی دربی هفته ی گذشته،چندتن ازروحانیون هم حضورداشتن!!!واومده بودن برای تقویت وبهترکردن رابطه ی جوانان باروحانیون
اونهاهم متوجه شدن که باید باجوون به زبون خودش ونرم وارد بشن تادلشوبه دست بیارن نه همه چیزومنحل کنن بره...چون اینجوری هیچ کس به سمت دین جذب نمیشه...
سلام
یعنی چون فوتبال برای جوون هیجان داره، پس بذاریم باشه؟ بعد چون برای دینداری جوونا بد نباشه، با زبان آن ها باهاشون صحبت کرد؟
نظر شما درست نیست؛ چرا که شما داری می گی درخت با هر ریشه ای رشد کنه و بعدا هم بذاریم هر طور خواست رشد کنه. چرا از ریشه درستش نکنیم؟ چرا هیجان رو در مسجد رفتن نبینه؟ چرا هیجانش به جای دادن پول بابت تخمه و بلیت ورزشگاه و ...، مستقیم به اون خیریه ها و زندانی ها نرسه؟
چرا باشگاه هایی که بیت المال رو حرام خوری می کنن و فاسد هستن باید این وسط، یه چیزی از این پول رو بردارن و بقیه فکر کنن که اون ها دارن کمک می کنن؟
فایده ی فوتبال برای فوتبالیست رو بگید. بدونیم اصلا خداپسندانه هست این ورزش، این خرید و فروش ها و ...

(۳۰/دی/۹۲ ۱۷:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]در پاسخ به اون حرف (با عرض معذرت) مضحکی که گفتید خرید و فروش بازیکن عین برده داریه،حرف های زیادی دارم که حوصله ندارم همه رو بنویسم.اما من از شما میپرسم،تیمی مثل رئال و بارسا که دارن مثلا با رونالدو و مسی،اینهمه واس خودشون سود آوری میکنن،توقع دارین این بازیکناشونو مجانی بدن بیاد پرسپولیس و استقلال بازی کنه؟؟؟ طبق منطق شما،همچین چیزی کاملا معقول و امکان پذیره...حالا بماند که چقدر مضحک و خنده داره!
قضاوتتون درست نیست؛ چرا که نیمی از مساله رو دیدید و نیمی رو ندیدید. قضیه اینه که همون سودآوری و ... که به نظر شما مشکلی نداره، مشکل داره؛ چه برسه به خرید و فروش.
نقل قول:قضاوتتون درست نیست؛ چرا که نیمی از مساله رو دیدید و نیمی رو ندیدید. قضیه اینه که همون سودآوری و ... که به نظر شما مشکلی نداره، مشکل داره؛ چه برسه به خرید و فروش.
سود آوری تو فوتبال حرامه؟؟؟
بعله...از نظر کارشناسانه شما هم مستفیض شدیم
من که دیگه وارد این تاپیک نمیشم...معلومه چه خبره دیگه
دوستان در مورد حلال و حرام بودن و... نظر شخصی اصلا مهم نیست ، هر حرفی که میزنید مستند به آیات و روایات باشه لطفا

این لینک رو هم ببینید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid245358
(۳۰/دی/۹۲ ۱۷:۲۶)soheyl68 نوشته است: [ -> ]سلام
یعنی چون فوتبال برای جوون هیجان داره، پس بذاریم باشه؟ بعد چون برای دینداری جوونا بد نباشه، با زبان آن ها باهاشون صحبت کرد؟
نظر شما درست نیست؛ چرا که شما داری می گی درخت با هر ریشه ای رشد کنه و بعدا هم بذاریم هر طور خواست رشد کنه. چرا از ریشه درستش نکنیم؟ چرا هیجان رو در مسجد رفتن نبینه؟ چرا هیجانش به جای دادن پول بابت تخمه و بلیت ورزشگاه و ...، مستقیم به اون خیریه ها و زندانی ها نرسه؟
چرا باشگاه هایی که بیت المال رو حرام خوری می کنن و فاسد هستن باید این وسط، یه چیزی از این پول رو بردارن و بقیه فکر کنن که اون ها دارن کمک می کنن؟
فایده ی فوتبال برای فوتبالیست رو بگید. بدونیم اصلا خداپسندانه هست این ورزش، این خرید و فروش ها و ...

قضاوتتون درست نیست؛ چرا که نیمی از مساله رو دیدید و نیمی رو ندیدید. قضیه اینه که همون سودآوری و ... که به نظر شما مشکلی نداره، مشکل داره؛ چه برسه به خرید و فروش.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اولاشمایابنده تصمیم نمیگیریم که این ورزش باشه یانباشه!
ثانیاشماکه انقدردم ازبیت المال میزنید،چرانمیگید دولت بذاره ایناخصوصی شن برن دنبال کارخودشون که ازجیب مردم برندارن؟؟؟
ثالثا:چراهمیشه میخواید به جای مردم تصمیم بگیرید؟؟؟
20میلیون،سی میلیون جوون ریخته تواین مملکت همه هم فوتبال دوست...چراباید همش به فکرآباد کردن مساجدباشیم؟؟
مگه جوون نیازبه تفریح نداره؟؟نیازبه ورزش نداره؟؟
همش مسجد؟؟؟همش نماز؟؟؟
همین افراطی گری هاشده تومملکتمون که الان جوونادین گریزشدن!!!
من تاکی بشینم که حالااون جو شادی رو که توصیف کردید راه پیدا کنه تومساجدمون؟؟؟
بحث مساجد به کناره....شماتوحوزه ی مسائل مذهبی خودتون برید مساجد روآباد کنید...توحوزه ی مسائل ورزشی هم فوتبال...
چراحرف زورمیزنید؟؟؟
چرامیخواید به جای جوونای این مملکت فکرکنید...من یه جوونم نیازبه ورزش دارم ...نیازبه تفریح دارم...
حضوردرمسجد منو ارضانمیکنه....حالاهی بخواید بهش رنگ ولعاب بدید....
مسجدی که همش جای مراسم ختم گرفتنو این چیزاس...
مساجدروبرید اول درست کنید....تااسم مسجدبه گوش آدم میخوره یاد مراسم ختم نیفته..
تواین مملکت انگارفقط باید حرف ازگریه وتوسرزدن زد...
دوروزه عیدداشتیم ولادت پیغمبروامام صادق(علیه السلام)،دریغ ازیه ذره شادی وایجاد برنامه های مفرح برای مردم...
حالاوفات باشه که محترم هم هست تلویزیونو ازشب قبلش میبندن...همین چندتابرنامه ی آبکی شونو!!!!
جوون این مملکت باید به تفریحشم برسن....هیچ وقت یه عده نمیتونن برای بقیه تصمیم بگیرن...
میخواید مساجدوآباد کنید بریدآبادکنید چیکاربه تفریح مردم دارید؟؟؟
همه که دلشون نمیخواد تومسجد تفریح کنن....
جواب سوال بیت المال بنده روبدید...
چرانمیذارن فوتبال خصوصی شه که ازجیب مردم خرج نشه؟؟؟؟هرکی دلش خواست بیادکمک کنه...؟؟؟
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

آقا من یه سؤالی دارم از خدمت کارشناسان محترم فوتبال.
می خواستم بدونم این باشگاه های ملحد و کافر و ... رئال و بارسلون و منچستر و ... هم از پول بیت المال اداره می شن؟
خداییش،من یکی اعتراف می کنم که تا حالا نمی دونستم این همه فسق و فجور و لهو و لعب و انواع گناهان صغیره و کبیره در دل این ورزش اهریمنی نهفته است.الحق والانصاف دست دوستان درد نکنه که این همه روشنگری کردن ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایان،دوستان،برادران اگه سیستم اداره ورزش کشور ما غلط هستش،اگه دارن از جیب مرم خرج می کنن،اگه بازیکنهای فوتبال ما پول مفت می گیرن،آخه این چه ربطی به فوتبال و فیفا و ریئس فیفا و این حرفها داره.
دوستان ورد خوبی یاد گرفتند،ولی متاسفانه سوراخ دعا رو گم کرده اند
این همه انرزی که دارین از خودتون دیگران صرف می کنین،این همه وقت که داره به هدر می ره،اینها اشتباه نیست؟
اگه خیال دوستان راحت میشه بنده حقیر به شخصه در همین جا از دو تیم پرسپولیس و استقلال و تمام اعوان و انصارشون و کلاٌ ورزش منحوس فوتبال اعلام برائت می کنم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چرااعلام برائت جناب علویون؟؟؟
جوون مملکت مانیازبه یه فضایی داره که انرژیش تخلیه شه....نیاز به تفریح داره
جوون مانمیتونه الان درک کنه که مسجدبشه تفریحش...چرا؟؟؟؟چون هروقت موقع عزاداری واحیاوختم بود رفتیم سراغش
ونباید بشه تفریحش...چرا؟؟؟؟چون این دومقوله ازهم جداس!!!
والاپیغمبرشم سفارش کرد برید شناوتیراندازی وسوارکاری...نگفت برید تومسجد....
الانشم که آقایون زحمت کشیدن پول بلیتاروگرون کردن وجمعیت توورزشگاههامون کم شد...
الان یه کارگرروزمزد بایدپول چندروزکارگریشو بذاره بره بلیت بخره فوتبال ببینه...یه ورزشگاه درست وحسابی واسه دوتاتیم پایتخت نمیسازن...چقدرمدیرعاملاش دارن دادمیزنن که تیمو بدید دست خودمون ماخرجشو درمیاریم؟؟؟
نه میدن...نه پولشم پرداخت میکنن....
بابامردم تفریح میخوان...خسته شدن ازغم ...ازغصه...ازبی پولی...
همین یه تفریح مونده واسه جوونای مملکتمون....که الحمدلله اونم دارن خرابش میکنن بااینکاراشون...
همش به جای بقیه تصمیم گرفتیم....حرف زدیم..اعمال زورکردیم....
بابااین دین اینجوری که شماهامیگید نیست....اینجوری نیست...
یاعلی مدد.
(۳۰/دی/۹۲ ۱۷:۰۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فوتبال الان یه صنعته...
بافوتبال میتونی فرهنگ مردم مملکتو به بقیه نشون بدی...
فوتبال یه تخلیه ی هیجانیه....
جذابیتی که توی فوتبال برای من جوون وجودداره توهیچ چیزی نیس...من خودم فوتبالیم ودنبالش میکنم...
ازراه درآمد فوتبال وازدرآمد یه بازی میتونی خیلی کارهاروانجام بدی وانجام دادن مثل آزادکردن زندانیان که چندسال پیش انجام شدتوکشورخودمون ویکی ازبازیکنان مشهورفوتبالی روآزاردکرده بودن ازراه درآمدش...
ازدرآمدهمین بازی هاهم کمک شده بود به کودکان سرطانی مجتمع محک....
فوتبال یه تفریحه بایدباشه....
شمامیگید ورزش همگانی...یابعضیامیگن باغوبوستانو این چیزا....
هیچ چیزی که توش هیجان نباشه مردم دنبالش نمیرن...جوون دنبالش نمیره....
بله قبول دارم خیلی ازپولا داره تواین فوتبال به ناحق ردوبدل میشه...
ولی اگه به فوتبال باشگاهی خودمون هستید....
اگه ناراحت بیت المالید....وهستن مسئولین مملکتی ماچرا:
1-باشگاههاروخصوصی سازی نمیکنن تاخودشون درآمدزایی کنن تاازجیب بیت المال برندارن؟؟؟
2-واگه خصوصی سازی نمیکنن پس بایددرآمدشونوتامین کنن که میشه بیت المال..!!!
سلام
1-فیلمهای پورن هم الان صنعته این که دلیل نشد.

2-شما اگر ورزش کنید هیجان تخلیه میشه ولی اگر ورزش ببینید نه تنها تخلیه نمیشه بلکه خودش تولید هیجان میکنه.

3-مردم بدون وجود ورزش هم می تونن کار خیر بکنن چرا لقمه رو میگردونید. بهتره تبلیغ کار خیر بشه تا اینکه خرج این کارها.

4-ورزش یک تفریحه و مفید برای روح و بدن اما دیدن ورزش باعث اضطراب و هیجان کاذبه و سودی برای سلامتی ندارد و پر از ضرر است.

5-هیجان چه برای پیر و چه برای جوان ضرر دارد . بحث ما این بود که جوان هیجان رو تخلیه کنه تا راحت بشه ولی دیدن ورزش باعث بی قراری در جوان می شود.

6-پولی که در صنعت پر ضرر فوتبال خرج میشه میتونه بیکاری جوان رو ریشه کن کنه .

7-درباره خصوصی سازی در ورزش هم باید گفت : شرایط بدتر میشه که بهتر نمیشه و از ضررهای فوتبال چیزی کم نمیکنه.

(۳۰/دی/۹۲ ۱۷:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]هیچی بابا بازم ازین بحثای الکی...
از نظر شما هرچیزی حلال نباشه،حرامه؟ کلا اسلامو دو قسمتی کردید دیگه.
نگاه کردن فوتبال مثلا چه ضرر و زیانی داره که بد باشه یا خوب؟!
درضمن،فوتبال کشور ما که چیزی نداره ما بخوایم دربارش بحث کنیم.اما تو کل دنیا، بازیکن فوتبال زندگیشو میذاره پای این ورزش، بعد از حدود 20 سال تازه درآمد های میلیاردی میگیره.اما قبلش فقط داشته تلاش میکرده.تازه همین درامد هم برای چند سال محدوده و بعد از زمان بازنشستگی دیگه درامدی نداره.پس باید هم حقوقشون زیاد باشه
در پاسخ به اون حرف (با عرض معذرت) مضحکی که گفتید خرید و فروش بازیکن عین برده داریه،حرف های زیادی دارم که حوصله ندارم همه رو بنویسم.اما من از شما میپرسم،تیمی مثل رئال و بارسا که دارن مثلا با رونالدو و مسی،اینهمه واس خودشون سود آوری میکنن،توقع دارین این بازیکناشونو مجانی بدن بیاد پرسپولیس و استقلال بازی کنه؟؟؟ طبق منطق شما،همچین چیزی کاملا معقول و امکان پذیره...حالا بماند که چقدر مضحک و خنده داره!
سلام
1-این یک بحث بسیار مهمه چون چند میلیون آدم مشغولشن

2-نظر ما مهم نیست در اسلام اعمال به 5 قسمت تقسیم میشن

-------1-واجب یا حلال
-------2-مستحب
-------3-مباح
-------4-مکروه
-------5-حرام یا گناه

3-نگاه کردن فوتبال به جز ضرر چیزه دیگه ای نداره . اگر شما منفعتی رو میشناسید در نگاه کردن فوتبال بفرمایید بگید.

4-نگاه کردن فوتبال چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور ضررهای فراوانی دارد.

5-حقوق فوتبالیستها هم بسیار زیاد و نامتعارفه

6-در نظام برده داری نوین انسانها به وسیله طمع به بردگی در میان (البته این یک بحث مفصل فلسفی داره که جاش اینجا نیست)

(۳۰/دی/۹۲ ۱۹:۰۴)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اولاشمایابنده تصمیم نمیگیریم که این ورزش باشه یانباشه!
ثانیاشماکه انقدردم ازبیت المال میزنید،چرانمیگید دولت بذاره ایناخصوصی شن برن دنبال کارخودشون که ازجیب مردم برندارن؟؟؟
ثالثا:چراهمیشه میخواید به جای مردم تصمیم بگیرید؟؟؟
20میلیون،سی میلیون جوون ریخته تواین مملکت همه هم فوتبال دوست...چراباید همش به فکرآباد کردن مساجدباشیم؟؟
مگه جوون نیازبه تفریح نداره؟؟نیازبه ورزش نداره؟؟
همش مسجد؟؟؟همش نماز؟؟؟
همین افراطی گری هاشده تومملکتمون که الان جوونادین گریزشدن!!!
من تاکی بشینم که حالااون جو شادی رو که توصیف کردید راه پیدا کنه تومساجدمون؟؟؟
بحث مساجد به کناره....شماتوحوزه ی مسائل مذهبی خودتون برید مساجد روآباد کنید...توحوزه ی مسائل ورزشی هم فوتبال...
چراحرف زورمیزنید؟؟؟
چرامیخواید به جای جوونای این مملکت فکرکنید...من یه جوونم نیازبه ورزش دارم ...نیازبه تفریح دارم...
حضوردرمسجد منو ارضانمیکنه....حالاهی بخواید بهش رنگ ولعاب بدید....
مسجدی که همش جای مراسم ختم گرفتنو این چیزاس...
مساجدروبرید اول درست کنید....تااسم مسجدبه گوش آدم میخوره یاد مراسم ختم نیفته..
تواین مملکت انگارفقط باید حرف ازگریه وتوسرزدن زد...
دوروزه عیدداشتیم ولادت پیغمبروامام صادق(علیه السلام)،دریغ ازیه ذره شادی وایجاد برنامه های مفرح برای مردم...
حالاوفات باشه که محترم هم هست تلویزیونو ازشب قبلش میبندن...همین چندتابرنامه ی آبکی شونو!!!!
جوون این مملکت باید به تفریحشم برسن....هیچ وقت یه عده نمیتونن برای بقیه تصمیم بگیرن...
میخواید مساجدوآباد کنید بریدآبادکنید چیکاربه تفریح مردم دارید؟؟؟
همه که دلشون نمیخواد تومسجد تفریح کنن....
جواب سوال بیت المال بنده روبدید...
چرانمیذارن فوتبال خصوصی شه که ازجیب مردم خرج نشه؟؟؟؟هرکی دلش خواست بیادکمک کنه...؟؟؟
سلام

1-ما اینجا جمع شدیم تا چیزی بیاموزیم (کثرت یک چیز یا کس دلیل بر حقانیت آن چیز یا کس نیست)

2-ما در این بحث درباره خصوصی سازی صحبت نمیکنیم.

3-ما در اینجا بجای مردم تصمیم نمیگیریم بلکه درباره فلسفه وجودی نگاه کردن ورزش صحبت می کنیم.

4-دلیل استقبال از فوتبال بخاطر تبلیغ زیاد آن است .(مثل بقیه چیزها)

5-نه تنها جوان بلکه در هر سنینی که باشیم نیازمند ورزش کردن هستیم ولی نه ورزش نگاه کردن.

6-دین گریزی جوانان رو در تاپیک زیر دنبال کنید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29751.html

7-تفریح و ورزش برای جوان امری ضروریست اما نگاه کردن ورزش سودی ندارد.

8-مثلا مسجدها باید چگونه باشد؟

9-ایجاد برنامه مفرح به چه معنی؟

10-برنامه های شبکه های جدید همیشه برقرار است چه در شهادت و چه در عید.

11-همیشه یه عده مسئول برای مردم تصمیم میگیرن چه اینجا و چه هرجای دیگه و در تمام زمانها.

12-کسی کاری به تفریح مردم نداره.

13-خصوصی سازی فوتبال بحث ما نیست . هر چند با خصوصی سازی مشکلات فوتبال حل نمیشود.

پیروز باشید

(۳۰/دی/۹۲ ۲۰:۵۹)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

آقا من یه سؤالی دارم از خدمت کارشناسان محترم فوتبال.
می خواستم بدونم این باشگاه های ملحد و کافر و ... رئال و بارسلون و منچستر و ... هم از پول بیت المال اداره می شن؟
خداییش،من یکی اعتراف می کنم که تا حالا نمی دونستم این همه فسق و فجور و لهو و لعب و انواع گناهان صغیره و کبیره در دل این ورزش اهریمنی نهفته است.الحق والانصاف دست دوستان درد نکنه که این همه روشنگری کردن ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایان،دوستان،برادران اگه سیستم اداره ورزش کشور ما غلط هستش،اگه دارن از جیب مرم خرج می کنن،اگه بازیکنهای فوتبال ما پول مفت می گیرن،آخه این چه ربطی به فوتبال و فیفا و ریئس فیفا و این حرفها داره.
دوستان ورد خوبی یاد گرفتند،ولی متاسفانه سوراخ دعا رو گم کرده اند
این همه انرزی که دارین از خودتون دیگران صرف می کنین،این همه وقت که داره به هدر می ره،اینها اشتباه نیست؟
اگه خیال دوستان راحت میشه بنده حقیر به شخصه در همین جا از دو تیم پرسپولیس و استقلال و تمام اعوان و انصارشون و کلاٌ ورزش منحوس فوتبال اعلام برائت می کنم.
سلام

در حدیثی از پیامبر اسلام آمده‌است: هرکس این سوره را تلاوت کند به عدد هر یک از کسانی که محمد و یارانش را استهزا کردند ده حسنه به او داده می‌شود.
• و در حدیثی از امام صادق آمده:
هرکس آن را در نماز فریضه‌ای بخواند فقر از او دور می‌شود، روزی به او رو می‌آورد، و مرگهای زشت و بد از او قطع می‌گردد.
سوره مبارکه همزه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
وَیْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ (1)
الَّذِی جَمَعَ مَالًا وَعَدَّدَهُ (2)
یَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ (3)
كَلَّا لَیُنبَذَنَّ فِی الْحُطَمَةِ (4)
وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْحُطَمَةُ (5)
نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ (6)
الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَى الْأَفْئِدَةِ (7)
إِنَّهَا عَلَیْهِم مُّؤْصَدَةٌ (8)
فِی عَمَدٍ مُّمَدَّدَةٍ (9)
ترجمه سوره مبارکه همزه
به نام اللّه رحمتگر مهربان
واى بر هر بدگوى عیبجویى (1)
كه مالى گرد آورد و برشمردش (2)
پندارد كه مالش او را جاوید كرده (3)
ولى نه قطعا در آتش خردكننده فرو افكنده خواهد شد (4)
و تو چه دانى كه آن آتش خردكننده چیست (5)
آتش افروخته خدا[یى] است (6)
[آتشى] كه به دلها مى‏رسد (7)
و [آتشى كه] در ستونهایى دراز آنان را در میان فرامى‏گیرد (8)
در ستونهای كشیده و طولانی! (9)

منبع : http://negar1380.blogfa.com/post/11

(۳۰/دی/۹۲ ۲۱:۱۳)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
جوون مانمیتونه الان درک کنه که مسجدبشه تفریحش...چرا؟؟؟؟چون هروقت موقع عزاداری واحیاوختم بود رفتیم سراغش
الان یه کارگرروزمزد بایدپول چندروزکارگریشو بذاره بره بلیت بخره فوتبال ببینه...یه ورزشگاه درست وحسابی واسه دوتاتیم پایتخت نمیسازن...چقدرمدیرعاملاش دارن دادمیزنن که تیمو بدید دست خودمون ماخرجشو درمیاریم؟؟؟
همین یه تفریح مونده واسه جوونای مملکتمون....که الحمدلله اونم دارن خرابش میکنن بااینکاراشون...
یاعلی مدد.
سلام

1-انسان در هر سنی نیاز به تفریح و ورزش دارد. نگاه کردن ورزش تولید هیجان می کند و ورزش کردن باعث تخلیه هیجان می شود.

2-مسجد جای تفریحات معنویست .

3-پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هیچوقت نگفتن ورزش نگاه کنید.

4-چرا یک کارگر زحمت کش باید برای نگاه کردن فوتبال پول دهد چه فایده ای داردHuh

5-تفریح سالم در کشور ما بسیار است .

6-همیشه و در تمام زمانها مسئولین برای مردم تصمیم گرفته اند.

7-دین اسلام ندارد به خود عیبی
هر چه هست از مسلمانی ماست
اول از همه بگم ک این نوشته، استارتشو جناب Havbb 110 زدن ... از ایشون بسیار ممنونیم.Smile
ابتدا لازمه تعاریفی رو بهش بپردازیم ، چون اشکال کار بعضا ریشه ایه و از جایی نشات میگیره که تعریف ما با همدیگه از یک موضوع واحد تفاوت داره

.
به عنوان مثال فوتبال رو بعضی صرفا یک ورزش میدونن ، بعضی اون رو صنعت میدونن و بعضی یک تمرین سیاسی برای توده ها و تعریفهای دیگری که میشه
...
از دیدگاههایی ، نظر همه درسته ، ولی بستگی داره از کدوم دیدگاه نگاه کنیم

.

اینکه فوتبال یک ورزش هست که همه قبول دارن. منتها صنعت بودن فوتبال چیزی علاوه بر ورزش بودنش هست و این رو هم همه قبول دارن. ولی حرف حساب عده ای اینه که این وضعیت نامطلوب و نادرست است و نبایستی اینچنین باشد ، لذا با صنعت بودن فوتبال مخالفند
.

حالا ما به صورت پلکانی از بالا به بررسی یا تخریب این بت میپردازیم
.
صنعت بودن فوتبال چه اشکالی داره؟ جواب اینه که باز هم باید تعریف صنعت رو بررسی کنیم و اینکه چه صنعتی خوبه چه صنعتی بد
.
اصولا در ازای ثروتی که در جامعه هست و جابجا میشه ، بنابر اتفاق نظر همه ی اقتصاد دانها باید در ازای اون «تولید» یا «خدمات» ارائه بشه
.
دیدگاه لیبرالی تربیت بازیکن رو تولید و به هیجان اوردن مردم رو خدمات در نظر میگیره

.
تولید :
بازیکن های اصیل همه شون از زمین خاکی شروع کردن ... صبح ها ک مدرسه بودن، ب عشق فوتبالی ک قراره ظهر با بچه ها بزنن، از مدرسه بدو بدو می اومدن ... خستگی حالیشون نبود ... در عین حال فوتبال کل زندگیشون نبود ... عصر هم میرفتن وردست باباهه میایستادن و کار می کردن یا ب هر حال کمک خرج خانواده می شدن... کسایی ک دنباله شو گرفتن، رفتن شدن فوتبالیست، در کنار اون عقاید خوبی ک وجود داشت، در آمدزا هم بود
کم کم این فوتبال شد ی چیز پر درآمد ... ی رشته ورزشی ک رگ و ریشه ش معرفت و مردونگی و لذت ( + ) بود اما درگیر ی سری تغییرات شد ، کلا هرچیزی ک پول توش باشه، کم کم از راه ب در میشه ...
خلاصه اینکه الان برای اینکه از زمین خاکی بتونی برسی ب اون بالا بالاها و استعدادتو نشون بدی، باید ب ی مافیای خیلی خوشخوراک وارد بشی ، پول ... اگه پول داشته باشی ک بتونی تو این مافیا خودتو نشون بدی، شاید ( اونم شاید ) بتونی ب ی جاهایی برسی و بعدش ک رسیدی نونت بره تو روغن و از این ماشینا سوار شی ک فقط یدونه ش وارد میشه ...
یا از این خونه ها بخری ک متری 14 میلیون قیمتشه...
یا اینکه عاشورا و تاسوعا غذای نذریت ، کم از غذای هتل های 5 ستاره نداشته باشه ...
خب پس تا اینجاش ک هم شد ب سود دلال و هم ب سود بازیکنی ک پول داره ... بازیکن، معرفی میشه ب ی باشگاه و اگه استعدادشو داشته باشه میشه ی قهرمان، اون دلاله هم ک حق دلالتشو میگیره ... دیگه قضاوت اینکه این تولید درسته یا نیست، به حقه یا ناحق پای خودتون
خدمات :
اینجا هیجان رو از دیدگاه اسلام بررسی میکنیم. آیا دامن زدن به هیجان در جامعه کار خوبیست؟
از نظر قرآن بخشی از وجود انسان را «شغاف» تشکیل میدهد. شغاف جایی است که حب و بغض ، خشم و شهوت ، تولی و تبری و... در آن قرار دارد. بنابراین هیجان ها و شهوات و خشم ها و چیزی که در عوام به احساسات معروف است ، دو روی یک سکه هستند و همیشه همراه هم در بخش شغاف انسان جای میگیرند و با تحریک یکی

(مثلا هیجان) ، باید منتظر فوران و تحریک دیگر موارد مانند حب و بعض ها و خشم ها و شهوات بود
.
چنانچه در غرب ورزشهای وحشیانه ای مانند کشتی کج و فایت کلابها و... در کنار فاحشه خانه ها امری ضروری و جدایی ناپذیر هستند

.
همچنین در اسلام جایی به تخلیه ی هیجان اشاره که نشده هیچ ، همواره به فروبردن خشم و کنترل شهوات سفارش شده است

.

در شغاف جای حب و بغض هم هست. آیا حب چندین سوپراستار و ورزشکار با حب اهل بیت میتواند در یکجا جمع شود؟ مخصوصا وقتی که رفتار این ستاره ها بعضا خلاف سیره ی اهل بیت میباشد
...
آیا در یک دل چندین عشق و معشوق جا میشود؟
آیا معنی جنگ نرم ، تصرف قلبها و مدیریت ذهنها نیست؟

به علاوه ی اینکه تخلیه ی هیجان اصولا کار بیهوده ایست. اولا وقتی هیجان رو برای کسی رقم زدیم در مرحله ی بعد صحنه ها و اتفاقات هیجان انگیزتری نسبت به دفعات پیشین طلب میکنه. ثانیا کار بیهوده ای که هیچ سود و حاصلی برای ما نداشته باشه و ما رو از هدف اصلی که داریم دور کنه رو قرآن بهش میگه لغو و غفلت و لهو و... از بعضی میشنویم که میگن فوتبال رو برای سرگرمی نگاه میکنیم. به اندازه ی کافی از هدف اصلی زندگی غافل هستیم که دیگه نیازی به مدد فوتبال نباشه! شاید بعضی ها زیادی حواسشون جمع هدف هست ، اینه که برای تنوع لحظاتی میخوان استراحت بدن به حواسشون...

امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چشم براه چند سرباز هستند که زمینه سازی ظهور رو انجام بدن تا جامعه ی آرمانی مهدوی رو محقق کنن با ظهورشون ، اون وقت جوان شیعه با فوتبال خودشو سرگرم میکنه به قول علی110 به امید اینکه شیعیان مریخ زمینه سازی برای ظهور بکنند

.

یک وقت کسی خودش فوتبال بازی میکنه برای سلامتیش هم خوبه هزارتا فایده دیگه داره براش ، ولی دنبال کردن نتایج و اخبار و تماشای فوتبال دیگران چه فایده ای داره؟
بگذریم که همین بازی کردن فوتبال هم تا حدودی فاصله داره با چیزی که در اسلام سفارش شده
...
بزرگترین خدمتی ک عرضه میشه از طرف این ورزش پرطرفدار، خدمت ب اهداف سیاسیه. در کنار این تخلیه هیجانی ک صورت میگیره، ک قبل تر توضیح دادیم، این ورزش ها رو علم می کنن تا ی ابزار قدرتمند داشته باشن برای اهداف سیاسی
اصلا چرا فوتبال اینقدر مطرحه درحالیکه ورزش های دیگه ای مثل بسکتبال و والیبال یا حتی فوتبال ساحلی و فوتسال تا این حد مطرح نیستن؟ اصلا ما تو کشتی و وزنه برداری این همه قهرمان داریم و قهرمانی کسب کردیم، ولی فوتبال از همه بیشتر مطرحه ...
بذارید با ی مثال توضیح بدم ؛
دقت کردین روی تمام اجناسی ک می خریم، چ داخلی و چ خارجی، حتما ی جمله ب زبان انگلیسی نوشته ؟ شاید بگین چون زبون بین المللیه ... نه عزیز من، خود انگلیس زبان ها الان دارن ژاپنی یاد میگیرن ، زبون بین المللی ای ک در آینده باهاش سر و کار داریم، همین ژاپنیه اما ما هنوز میریم کلاس زبان انگلیسی « سفیر » و کلی کلاس کاری داره ...Wink
اصلا شده مایه مباهات ... الان ی بچه ای ک بتونه اسمشو انگلیسی بنویسه، کلی افتخار و دعای خیر مادر و پدرشو کسب کرده ....
در حالی ک اصلا نباید اینطوری باشه، ولی هست .... درست مثل همین فوتبال ... از بس برامون پررنگش کردن، شده ی هیجان، شده ی علاقه ای ک ملت حاضرن برا دیدن این مسابقه از شب قبل برن استادیوم بخوابن ....
حاضرن بخاطرش تو این برف سنگین، برن استادیوم و برف زمین ب این بزرگی رو زن و مرد و بچه پارو کنن .
اونقدر پررنگش کردن ک خانوما حاضرن لباس مردونه بپوشن، هرجور ک شده وارد این استادیوم بشن و فوتبال تماشا کنن ...
البته این ها همش توضیح واضحات بود، گفتن چیزهایی ک شماها، بهتر از من می دونید
اما میخوام اینو بگم که اینهارو برامون علم کردن تا بتونن تو سایه ش وقتی ی خرابکاری می کنن، ی مسابقه فوتبال حساس بذارن و توجه همه مردم رو جلب این مسابقه کنن ... اون شور رو خالی کنن تا تو اون مسایلی ک هم شور لازمه و هم شعور، دیگه شوری برای بروز شعور وجود نداشته باشه
جنگ 33 روزه حزب الله لبنان با اسرائیل ک یادتون هست ؟ می دونید شروعش کی بود ؟ دقیقا همزمان بود با جام قهرمانی فوتبال، همزمان با ی مسابقه هیجانی بزرگ و عوام پسند ... وقتی من برم اونجا هیجاناتم رو تخلیه کنم، دیگه حالی برای دفاع کردن و حتی فکر کردن ب « حق » هم برام نمی مونه .... و دقیقا این، یکی از همون خدمتهاییه ک فوتبال براشون انجام میده ...
حالا بخاطر این ک بتونن ورزش رو پررنگ تر کنن، چ این ورزش چ دیگر ورزش ها ( یکی از دلایلش اینه ک همه توع طرز فکر و سلیقه ای رو ب سمت خودشون جلب کنن )، از جون و جسم این ورزشکارها مایه میذارن ... جایزه های خوبی بهشون می دن، ترغیبشون می کنن ( درسته توش خود ورزشکار هم نفع زیادی میبره ) اما ...
این حدیث رو ک از پیامبر ( ص ) نقل شده رو ببینید :
پروردگارت بر تو حقى دارد، و بدنت بر تو حقى دارد، و خانواده ات (نيز) بر تو حقى دارد
.
دقت کنید، حقی بدن در ردیف حق خداوند گفته شده .
این هم سخنان شهید مطهری درباره جسم :
جاى شك و ترديد نيست كه تعليمات اسلام بر اساس حفظ و رشد و سلامت جسم است . علت حرمت بسيارى از اين امور، مضر بودن آنها به حال بدن است . يكى از مسلّمات فقه ، اين است كه بسيارى از اين امور به اين دليل تحريم شده اند كه براى جسم انسان ضرر دارند
.
«و يك اصل كلى براى فقها مطرح است كه هر چيزى كه محرز بشود كه براى جسم انسان مضر است - ولو هيچ دليلى از قرآن و سنت نداشته باشد
- قطعا حرام است . البته اين را هم مى گويند كه زيان ها بعضى معتدبه هستند و بعضى غيرمعتدبه ؛ يعنى زيان آن قدر كم است كه قابل اعتنا نيست . اسلام در تكاليف خود حرج ايجاد نمى كند؛ يعنى اين مقدارها را از نظر اسلام تحريم نمى كنند، به صورت مكروه ذكر مى شود، يا مى گويند: تركش مستحب است ، ولى اگر يك چيزى زيانش قطعى باشد و مسلم بشود كه زيان دارد، از نظر اسلام قطعا حرام است

اسلام آن جا كه يك امر واجب (مانند روزه ) احيانا براى بدن مضر تشخيص داده شود، تكليف آن را ساقط مى كند، بلكه چنين روزه اى را حرام مى داند
.
هر اعتيادى كه براى بدن مضر باشد، از نظر اسلام حرام است . آداب و سنن بسيارى ، در اسلام به خاطر بهداشت و سلامت بدن وضع شده است

(۳۰/دی/۹۲ ۲۱:۱۳)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یاعلی مدد.

خدایا یه صبری به من بده

فکر کنم یکی از سخت ترین کارها در این تالار رساندن منظور است!

شما از غذا خوردن لذت میبرید یا دیدن غذا خوردن دیگران؟

خب ورزش کنید!

نقل قول:در آخر

من شدیدا موافق ترویج ورزش همگانی هستم ولی این جور بحث ها رو مخصوصا برای جوانان مملکت اسلامی مثل مواد مخدر مضر میدونم
(۶/بهمن/۹۲ ۱:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خدایا یه صبری به من بده

فکر کنم یکی از سخت ترین کارها در این تالار رساندن منظور است!

شما از غذا خوردن لذت میبرید یا دیدن غذا خوردن دیگران؟

خب ورزش کنید!

دوست من علی رغم احترامی که براتون قائلم مغلطه میکنید !

اگه اینجوری باشه مثلا هرکس فیلم دوست داره به جای دیدنش باید بره بازیگر بشه !؟ فوتبال علاوه بر ورزش بودن یکی از دیدنی ترین تفریحات بشر امروزه که خیلی هم سالم و جذاب و سازنده ست.

این طالبانیسم بازی ها رو کنار بگذارید لطفا
در دین ما در جاهای مختلف به اهمیت تفریح حلال اشاره شده ، خب چه تفریحی بهتر از تماشای یک ورزش یا انجام اون

ان شاالله اگه فرصت کنم در اسرع وقت یه تاپیک اساسی درباره فوتبال مظلوم میزنم و تمام شبهاتتون رو پاسخ میدم که به خاطر حرف یه دکتر قلابی ورزش به این زیبایی رو تبدیل نکنید به نبرد گلادیاتورها و قمار و...Big GrinBig Grin و چند مورد دیگه که همش به سادگی قابل پاسخه...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع