(۶/بهمن/۹۲ ۲:۰۷)revenger نوشته است: [ -> ]دوست من علی رغم احترامی که براتون قائلم مغلطه میکنید !
اگه اینجوری باشه مثلا هرکس فیلم دوست داره به جای دیدنش باید بره بازیگر بشه !؟ فوتبال علاوه بر ورزش بودن یکی از دیدنی ترین تفریحات بشر امروزه که خیلی هم سالم و جذاب و سازنده ست.
این طالبانیسم بازی ها رو کنار بگذارید لطفا
در دین ما در جاهای مختلف به اهمیت تفریح حلال اشاره شده ، خب چه تفریحی بهتر از تماشای یک ورزش یا انجام اون
ان شاالله اگه فرصت کنم در اسرع وقت یه تاپیک اساسی درباره فوتبال مظلوم میزنم و تمام شبهاتتون رو پاسخ میدم که به خاطر حرف یه دکتر قلابی ورزش به این زیبایی رو تبدیل نکنید به نبرد گلادیاتورها و قمار و...
و چند مورد دیگه که همش به سادگی قابل پاسخه...
فیلم برای دیدنه!!!
فوتبال برای بازی کردن
حرف شما که مغلطه آمیز تر بود!!!!!
فوتبال رو هم ببینید ولی نه اینطور که انقدر امپراطوری فوتبال رو قوی کنید
من نمیدونم چه سودی میبرید که اینطور دفاع میکنید
حالا اگر رویانیان بود میگفتیم یه پولی به جیبش میره ولی شما خیلی باحالید!!!
یکی فوتبال مظلومه یکی هم بیتا

نه خیر برادر من، هر دوتاشون برای دیدنه ! و عده خاصی میشن بازیگر این نمایش چه فیلم باشه چه فوتبال .البته شما تو کوچه فوتبال بازی میکنی همونطور که تو مدرسه و دانشگاه تئاتر کار میکنی.
اما ازش دفاع میکنم چون امروز تنها تفریح من جوون این مملکت فوتباله
اخه تو این بحران اقتصادی و بیکاری و بدبختی و... یه فوتبال هم نبینیم خب دق میکنیم مومن
شما دوست داری آوای باران ببینی، من از این سریالای آبکی خوشم نمیاد دوست دارم فوتبال ببینم
دوست دارم تماشا کنم بازی تیم های مختلف اروپایی ، از تاکتیک بازی هاشون خوشم میاد ،از سبک بازی بازیکنا ، از کارهای تیمی ، از ضدفوتبالها حتی و...
آخرشم شما کلی حرص میخوری که بابای باران چرا جلبکه و من حال میکنم که این فصل سوارز بهترین بازی ها رو انجام داده
تفریح من اینه
بالا برید پایین بیایید تماشای فوتبال یه تفریح سالم و سازنده و عالیه که به شخصه سالها دنبالش میکنم و هیچوقتم توش زیاده روی نکردم و همیشه ازش لذت بردم و می برم
شما با این جمله
نقل قول:شما دوست داری آوای باران ببینی
به من توهین کردی
کی خوشش میاد؟؟؟
در مورد فوتبال که میدونم خود خدا هم به شما وحی نازل کنه به خاطر تخدیر موجودیش کارتو ادامه میدی
اما یک سوال
چرا این تفریح شما رو من باید پولشو بدم؟
من راضی نیستم که این خرج ها انجام بشه از بیت المال
قطعا بقیه هم راضی نیستن
مثلا شما میخوای بری سیرک بعد میان از همه پول میگیرن!
(۶/بهمن/۹۲ ۲:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما با این جمله
به من توهین کردی
کی خوشش میاد؟؟؟
در مورد فوتبال که میدونم خود خدا هم به شما وحی نازل کنه به خاطر تخدیر موجودیش کارتو ادامه میدی
اما یک سوال
چرا این تفریح شما رو من باید پولشو بدم؟
من راضی نیستم که این خرج ها انجام بشه از بیت المال
قطعا بقیه هم راضی نیستن
مثلا شما میخوای بری سیرک بعد میان از همه پول میگیرن!
میگم مغلطه میکنی میگی نه !
دکتر جان اولا که کجای سیستم مملکت ما کارش درسته این دومیش باشه ؟؟؟؟ !!!!
مثلا صداوسیما با پول من 1000 تا سریال مفت میسازه یا دولت قبل میاد با پول من مسکن مهر مفت میسازه میده دست یه عده ای از مردم یا خیلی ها با پول من مفت میرن دانشگاه سراسری به ریش من میخندن یا... من چیزی میگم بهتون(البته کاش فقط همین چیزا باشه...) ، تازه اگه حق فوتبال ایران درست داده بشه و باشگاهها خصوصی باشن خیلی خیلی بیشتر از اینا درامد خواهند داشت.
شما فوتبال اروپا رو ببین همه تیم ها از درامدهای حق پخش ، فروش بلیت ، فروش محصولات و کمک های خیرخواهانه میچرخه کلی هم سیستمشون درسته
دوست من دارید بیخود سخت میگیرید
شاید فوتبال مشکلاتی داشته باشه ولی این از ذاتش نیست بلکه به خاطر مشکلات دیگه ست که درش دخیل شده از اقتصاد گرفته تا فرهنگ
با این تفکر شما اصولا باید 24 ساعته کار کرد ، عبادت کرد ، حتی خواب جایز نیست درحالی که علی (علیه السلام) فرموده یک سوم زمانتون رو به تفریح حلال بپردازید
واسه شما هرچی هست واسه ما فوتباله درش هیچ حرامی هم نمی بینم
دقیقا مثل اون تاپیکه که به خاطر به تذکر به من گفتن طالبان!!!!
من گفتم حرامه؟
ببین برادر شما کلا دیدگاه سودمحور داری
فوتبال یک صنعت غربیه
در صنعت غربی چیزی به نام وجدان و اخلاق و اینا کشکه
فقط سود!
الان من مثلا در اسپانیا باشم
مردمش مشکل اقتصادی دارند
اون باشگاهاشون چقدر تونستن کمک کنند؟
آره فقط یک کمک
تخدیر ذهن جوانان برای فکر نکردن به مشکلات
عزیز من نزن این حرفا رو که هرچی از غرب امد نجسه باید سرشو برید !!!!!!!!!!!!!
اخه اگه اون غرب نبود الان منو تو الان زیر کرسی داشتیم یخ میزدیم و فکرمون این بود فردا گوسفندامونو کجا بچرونیم تو این سرما

(به شوخی گفتما الان همین نشه دردسر دوباره)
من فوتبال رو یه سرگرمی میدونم مثل فیلم و سریال و تئاتر و هر برنامه تلوزیون با چاشنی ترویج ورزش و هنری که باعث میشه هر 90 دقیقه تکراری برات جدیدترین باشه(بجز دربی ایران

)
اسپانیا مشکل اقتصادیه خب حامیان تیم نیان ورزشگاه ، خرید نکنن ، مسابقه رو نبینن ،اگه غیر از این بود یا بازم صداوسیما خالی بسته براتون یا مشکل از اون عده خاصه که ظرفیت ندارن نه فوتبال، ادمی که شب امتحان میشه پای تلوزیون خودش مشکل داره نه تلوزیونش !!
به نظر من اگه خمس و زکات بدن حلاله. درسته اگه این پولی که میگیرن رو به مقدار مصرفشون ( یه زندگیه توووپ) بردارن و بقیشو خیرات کنن ، ولی میدونم این کارو نمیکنن.
البته خمس و زکاتش هم خیلی میشه ولی فکر نکنم کسی بده.
دوست من، بنده خودم خط به خط تاریخ تمدن ولایتی رو حفظم
شما تصور کن اگه غربی ها نبودن با اون انقلاب صنعتی شون، با رکود علمی ما قطعا بالاتر از کرسی تکنولوژی نداشتیم
اونا نهال رو از ما گرفتن درختش کردن ، اگه نبودن ما چوب خشک داشتیم الان نه درختچه
اقا شرمنده یکم بحثمون تیکه اندازی شد

بحث اینجوری میچسبه وگرنه با رعایت ادب و ... الان خواب بودیم