تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همسر یا ( پدر ♥♥♥♥♥♥)؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
تفاوت در جهان بینی است ...
در نگاه به مرگ و بعد از آن است و نگاه به زندگی و هدف زندگی ... در نگاه و فهم ابدیت است ... در فهم امتحان عبودیت است و بعدش ...
همون طور که فاطمه خانم گفت ...
نمیشه کسب رضایت خداوند رو همش در اطاعت از شوهر دید که .ابعاد مختلف دین چی میشه پس ؟؟

کسب رضایت خداوند یک اصله .
من نمیدونم چرا شوهر این وسط نقشش شده کلیدی ............

اگر بر عکس بود باز هم دوستان اعتقاد داشتند ؟؟؟؟؟؟

خیلی سخته .باور بفرمایید نمیشه براحتی گذشت .
این مرد ها هم کلا خوش بحالشونه . ندیدیم دو تا قانون واسشون سفت و سخت باشه . حالا میگن باز داره کل کل میکنه الان .
که بگن مهم نیست . من جوابم رو باید جوری بگیرم که پیچ و مهره ی دینم اینقدر شل و وارفته نباشه .
نقل قول:کسب رضایت خداوند یک اصله .
من نمیدونم چرا شوهر این وسط نقشش شده کلیدی ............
خوب اسلام میدونید یعنی چی خواهر گرامی؟ همین لفظش ؟؟؟
کسب رضایت خداوند یک اصل است ولی از چه راهی به دست می آید ؟ جز از همون راهی که خودش گفته و فرستادش؟
ابعاد مختلف دین رو چه کسی جز آورندش می داند؟
خیلی جاها اصل در تسلیم امر خدا بودن است و در مرتبه طولی آنچه خدا و رسولش امر کرده در تسلیم از آنها ...
حالا این حکم و بقیه احکام رو دلیلش رو شاید بفهمیم و شاید هم نه
ببنید نزدیک ترین مثال همان قضیه تالوت و حضرت داود است..میدانیدش؟
تالوت به سپاهیان گفت فقط یک جرعه بنوشید ... بیشتر بنوشید در سپاه من و با من نیستید ... خیلی ها نوشیدن ... اندکی ننوشیدند ...
دلیلش رو میدونستند که چرا باید ننوشند؟؟
آیا اصل بر فهمیدن همه چیز است؟؟ خیلی از احکام دین رو نمی دونیم ... اصول دین رو باید فهمید و اثبات کرد ...
حضرت داود ننوشید و شد پیامبر ...
باید دید دین رو چه تعریف کرده ایم ... عبودیت را چه تعریف کرده ایم ... اسلام رو چه تعریف کرده ایم
همان طور که گفتم تفاوت در جهان بینی است ... آنچه دلمون می خواهد یا خدا می خواهد؟
خود من به شخصه در خیلی از این امتحان ها خودم یا خدا رفوضه شدم ولی باید سعی کنیم
موفق باشید
یه مرد جاش رو بزاره ،مادرش داره جون میده خدا هم دستور بده به حرف زن باید گوش بدی .
طبیعیه که الان جای دوستان عوض میشد ما الان داشتیم بهشون میگفتیم که کسب رضایت حق مهمه .

سعیم اینه این سوالات ما خانم ها طبیعیه . بشدت ازمایش سختیه . من نمیتونم ادا در بیارم . سخته . من مردود همیشه ی کلاس به نظر میمونم . چون همیشه میپرسم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:یه مرد جاش رو بزاره ،مادرش داره جون میده خدا هم دستور بده به حرف زن باید گوش بدی .
طبیعیه که الان جای دوستان عوض میشد ما الان داشتیم بهشون میگفتیم که کسب رضایت حق مهمه .

سعیم اینه این سوالات ما خانم ها طبیعیه . بشدت ازمایش سختیه . من نمیتونم ادا در بیارم . سخته . من مردود همیشه ی کلاس به نظر میمونم . چون همیشه میپرسم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بله ... آن موقع شما میگفتید و ما هم باید گوش میدادیم ...
همین طور است ...
سوال طبیعیه ولی جوابش ممکنه از همون راه و به همون شکلی که فکر میکنید باید داده بشود داده نمی شود ...
آیا ما حکیم مطلق و عالم مطلق هستیم؟؟؟
مثال تالوت و حضرت داود راه گشاست ...
مثال حضرت خضر و حضرت موسی هم همین طور ...
روی این دو ماجرا فکر کنید ...
آیا همه سوالات رو باید جوابش رو الان بدونیم؟؟؟
عرض کردم ..
روی تعریف خود اسلام و عبودیت بیاندشید ...
بعد امتحانی که جزاش در ابدیت انعکاس دارد ....
ابدیت ... اصلا این امتحانات هر چقدر هم سخت باشد قابل قیاس است با ابدیت و رستگاری ابدی؟
ببین خانم اسکای گیر

داستان رو عاطفی نکن . شاید اگر اون زمان جان پدر متوقف بر حضور دختر بود پیامبر یه حکم دیگه میداد .

ولی در شرایط عادی اطاعت شوهر واجبه . البته در عقد دایم

======
برای مردا هم در محیط کاری پیش میاد
یکی از دوستان من در مقابل ۴۰۰ میلیون رشوه مقاومت کرد با این که واقعا به هزار تومنشم نیاز داشت ...
برای ما هم پیشنهاد میلیونی داده شد . نرفتیم زیر بارش . نون حلال خوردن زن و مرد نمیشناسه . با اون پول منم میتونستم خیلی کارا کنم .

********************************************************************************

اطاعت از مرد خیلی دیگه خوش به حال مردا میشه .****************************************************
مرد وظیفش چیه ؟ در 3 خط بگید .
توصیه می شود اگر مطلبی هست همانند مساله ی عدالت یا وظائف مردان در تاپیک جدا گانه پی بگیرید ...
هم اثرش بهتر است و بعدها برای دیگران هم مفید و هم شاخه شاخه نمی شود
خانم آلاله گرامی

عدالت رو باید در همون اصول دین یافت .

یعنی ما اعتقاد به خدایی مهربان عالم عادل دانا توانا صاحب اختیار میاریم

حالا ۲ حالت داره اگر این نظر خداست . پس حتما عادلانست
اگر نیست جای بحث داره .

یعنی ما عدالت در مصداق رو نمیتونیم تشخیص بدیم مگر اینکه اشراف به همه اسرار و حقایق داشته باشیم .

باز اینجا اگر روی حرف خدا حرف زدیم معلومه نه بنده هستیم . نه خدا رو قبول داریم و نه ایمان در قلب ما راه پیدا کرده . یعنی جنبه نفسانی نفس ما خیلی قویه و ادعای خدایی داره

نمیخوام در مقابل خدا قرارتون بدم . میخوام در مقابل نفستون قرارتون بدم .

این همه حدیث در مورد حرمت همسر اجازه نمیده کسی حق دیدن پدر رو از همسرش بگیره . حالا اگر گرفت و طرف صبر کرد به نیت تقرب اجر عظیم در مقابل عمل عظیم .

برای همینم هست خداوند میفرماید کید شیطان ضعیفه ولی نفس قویه و الا خدا رحم کنه به ادم در برابر این نفس .

در اخر اگر من نتونم حکمت حکمی رو تشخیص بدم خودم نادانم یا ناتوان و عیبی به خدا وارد نیست مطلقا

چون خدا الله اکبر هست . هر تصوری هم بکنی باز خداوند بزرگتره . سبحان الله . خدا پاک و منزه است

یا حق
(۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۱)skyeygirls نوشته است: [ -> ]برای ما هم پیشنهاد میلیونی داده شد . نرفتیم زیر بارش . نون حلال خوردن زن و مرد نمیشناسه . با اون پول منم میتونستم خیلی کارا کنم .

********************************************************************************

اطاعت از مرد خیلی دیگه خوش به حال مردا میشه .****************************************************
مرد وظیفش چیه ؟ در 3 خط بگید .
من نمیدونم ابجی چرا هر وقت میخوام نوشته های شما رو بخونم با حالت دعوایی میخونمBig GrinBig Grin
شاید بخاطر عکس اواتورتونه که این حس منتقل میشه.

«فالهمها فجورها و تقواها
[/b]
اصلا نمیدونم چه سری تو این ایه است...
حرفای شما شاید به ظاهر کاملا به نفع حقوق زنه ...و از طرفی تا جایی که خودم رو میشناسم اصولا زیر بار حرف زور نمیرم و نخواهم رفت هرگز.

ولی انگار در درون و فطرت زن اطاعت از همسرش نهفته هست.بخاطر همینه که اصلا با این داستان مشکلی ندارم.
بگذریم حالا از بحث لذت که همچین مرد به زنش میکنه نکن قند تو دلش اب میشه...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع