تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همسر یا ( پدر ♥♥♥♥♥♥)؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۱۱/بهمن/۹۲ ۰:۱۱)skyeygirls نوشته است: [ -> ]
شوهر داری فن میخواد ما بلدیم . کسی نگفت بری با شوهر درگیر بشی . چون کلا نمیشه با زور حریف مرد شد . 3 تا قانون دارن مردا .من دیدم خیلی دیگه تکراریه از خودم 5 تا دیگه قانون دراوردم رو شوهر ایندم پیاده کنم . آخه بیچاره کسی که بیاد منو بگیره . خدایش از همین الان بیامرزد . طفلک پسر مردم .Dodgy

ببینین بزارید یه موضعی رو برا همه مشخص کنم

ابجی اسکای دیگه من شما رو نشناسم کی بشناسه اخهHuh

شما داری این حرفا رو میزنی اما خودت ....
تو دلت قند اب میشه اگه همسرت مغرور بازی در اورد
میمیری از ذوق اگه بهت گفت این کار رو بکن اون کارو نکن
کیف میکنی هر وقت همسرت حرف اول و اخر رو زد
عاشق اون گهگاه بد خلقی هاش خواهی بود...
حلوا حلواش میکنی میزاریش رو سرت ابجی....

نگو نه دیگه Wink یه بار هم که شده به حقیقت اعتراف کن....
ببینین دوستان اون دختر کوچولی که از همون بچگی با عشق و نیروی ذاتی میره عروسکش رو تر و خشک میکنه وقتی بزرگ میشه چی میشه که تو جامعه غرب باید بیافتن زیر دست و پاش که تو رو خدا یه بچه به دنیا بیار
نقل قول:[تصویر: happy.png]
ولي ي چيزي رو هم بهش فكر كن.مثلا همين مشكلات زايمان و سختيهايي كه داره،اكثرا خانمها و شايد بشه گفت99%خانمها بعد از به دنيا آوردن بچه اول با همه سختيهاش مشتاقن فرزند دوم و چندم رو هم به دنيا بيارن.واگه يروزي ي دكتري به ي خانمي بگه شما تا اخر عمرتوت نميتونيد مادر بشيد،اون خانم زندگي براش خيلي تلخ ميشه.حتي اگه ريس ي كارخونه باشه كه همه مردهازير دستش باشن و خيلي هم پولدار باشه.درسته؟
خیلی چیزها هست اما ما ادما چون فکر میکنیم خیلی باهوشیم میایم بهمش میزنیم.مثل همین اکو سیستم...محیط زیست و خیلی چیزای دیگه

همون طور که تو جامعه غرب و به تازگی در کشور خودمون بخاطر همون قانون های دست ساز بشر تونستن عشق مادر به فرزند رو بکشن ...کشتن عشق زوجین هم همینطور...

خداییش قدیم تر ها هم که رسم و رسوماتشون چند زنی بود شعارشون این بود که زن اول چیز دیگریست...اما الان چی زن اول رو ....(چی بگم اخه)

بالاخره نتیجه کلام این که فرهنگ و تزریق یک سری تفکرات به سادگی میتونه با سرشت انسانی مبارزه کنه...خیلی مراقب باشیمAngel
خخخخخخخخخ جنگه مگه اینجا ؟ چه خبره هه هه هه هه هه دم همتون گرم خدایی تاپیک پربار و جذاب و گاها ظنز آمیزی بود از کل کل هاش خوشم اومد کلی روحم شاد شد . بابت خانم اسکای و پستشون دیدم همه جواب دادن گفتم ما هم یه چی بگیم اظهار وجود کنیم .

خانم اسکای اینقدر این مساله رو سخت نگیرین و برای اون شوهر آینده بد بختتون اینقدر قانون نچینید بابا گناه داره طفلکی البته اینم بگم یه جورایی حس میکنم شما درگیر یه زندگی عاشقانه و رمانتیک میشین که دیگه هیچی از قانوناتون یادتون نمیاد البته آرزوی همجین زندگی رو هم براتون دارم .

اون آقای اون داستان هم بنده خدا بیگناه بیگناه زدین حکم نامردی براش صادر کردینا . اولا که اون بد بخت از کجا باید میدونست پدر زنش قراره بمیره ؟ دوما اون بنده خدا وقتی نوشته برای خونوادش رفته بیرون مطمءنا با زور زنشو تو خونه نذاشته سوما اون زنه هم که ضعیف نبوده به میل خودش تو خونه مونده درش که قفل نبوده یعنی حرف شوهرشو قبول داشته دوسش داشته ، بعدشم وقتی فرساده از پیغمبر سوال کنه مشکلشو یعنی زنه هم دین و ایمون درست حسابی داشته و شوهرش براش خیلی مهم بوده وگره بی اختیار از خونه میزد بیرون . بابا اینه یه خونواده عشقولانه بودن تابلوه
نقل قول:کلا تاپیک فایدش اینه مینویسی کمی ذهنت اروم بشه یا دو تا مرد بخونن بفهمن دختر باباش رو دوست داره فردا بی شعور بازی در نیاره دختر رو از دیدن پدرش محروم کنه .

ما هر چی میگیم بابا اون داستان یه چیز دیگه داره میگه شما گوش نمیکنی خواهر من .
اگر جریان عدم خروج از منطل بدون اذن شوهره برید کتب فقهی بخونید .

بیخیال بقیه داستان فقط شما ذهنتون هنرمنده کلا مسایل رو خاص میبینید ... یعنی مصداق های خاصی رو میارید توی ذهن برای قضاوت بدون اینکه اشراف کاملی روی مبحث باشه

اگر زورم میرسید مجردا رو در مباحث اینچنینی ممنوع القلم میکردم

حرف حساب رو خانم
moze8۴
خیلی زیبا بیان کردند .

انصافا دیگه هممون از بحث های اینچنینی خسته شدیم .

دیگه فقط به تاپیک های با موضوع جدید میپردازیم .

یا حق
(۱۰/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ممنونم ازتوضیحاتت ترنم جانSmileHeart
به نظرم خوبه کساییکه مثل من مشکل دارن بیان بخونن مطالبمونو...
ببین نمیشه مقایسه نکرد....
من میگم خیلی خب....الان خدادستورداده اطاعت ازهمسربرمن خانوم واجب...((ماهم تازه متاهل شدهSmile))
آیاهمینقدرحساسیتی که وجودداره دراطاعت زن ازمرد،برای مردهم صدق میکنه؟؟؟
من تاحالاجایی نخوندم یه قوانین سفت وسخت برای آقایون باشه....
ببینید دوستان
من خیلی مشکل داشتم سراین مسائل وخیلی عذابم میدادفکرکردن بهش....
ولی سعی کردم مشکلمو حل کنم....
حقوق زن دراسلام وحقوق مرد....
نمیدونم چی بگم!
این بحثابه جایی نمیرسه....
وقت دوستان رونمیگیرم..
یاعلی.

سلام مجدد به فاطمه خانم عزيزم.Smile

بذار ي چيزي رو من بهت ميگم(چون هم جنس هستيم مطمئنا نميتوني فكر كني كه من مخالف زن هستم،پس با ديد بهتر بخون تا بتوني برداشت خوبي داشته باشيSmile)

نميدونم چند سالته فاطمه جان ولي خودم هم اين دوران رو پشت سر گذاشتم.والان كاملا قانع هستم كه تو دين ما هيچ ظلمي به هيچ كدوم از زن و مرد نشده.و مطمئن باش خودتم به همين نتيجه خواهي رسيد.Heart

چرا زن بايد مطيع باشه.؟چون مرد بهتر با محيط بيرون آشناست و ميدونه چقد خطر براي خانمش وجود داره.

دوستان نگيد تو اين دوره زمونه براي مرد هم از جانب زنهاي ديگه خطر هست!!!!!ميدونيد چرا الان براي مرد هم بيرون خطر داره؟؟چون ي سري از زنها آزادي بيش از حد داشتن و شوهراشون اين اجازه رو دادن كه آزادي بيش از حد داشته باشن و همين آزادي باعث شد حتي مردهاي خوب هم بيرون از خونه امنيت ندارن.(البته منظورم اين نيست كه اگه هر زني آزاد باشه ي مشكلي پيش مياره)من دارم كلي حرف ميزنم.خواهشا برداشت منفي نكنيدBlush

پس بهتر بود زن همش مطيع باشه.

چرا مرد مطيع نباشه؟چون مردها همش با عقل خودشون تصميم ميگيرن.

اين نشوندهنده ضعف زن در عقل نيست.ولي به هر حال قبول كنيم ما خانمها بيشتر با احساسمون تصميم ميگيريم.

اگه مرد هم بخواد با احساسش تصميم بگيره ،موقعي كه مشكلي پيش مياد كي بايد زندگي رو سرپا نگه داره؟مرد با اقتدارش و همون سرسختيش و زن با احساسش و آروم كردن همه زندگي.

اصلا مردو زن ي جورايي مكمل همن.يكي با ابراز احساس بيشتر و يكي با عقل بيشتر.

در مورد همسر دوم آقايون كه خودم هم ي مدتي با اين قضيه مشكل داشتم ولي جواب خوبي گرفتم:Smile

فرضا خدا نكرده زبونم لال بيوگي براي يكي از نزديكهامون و يا خودمون حتي در سن پيري پيش بياد(و يا در سن جووني).به نظر شما اين زن ديگه بايد بميره.؟

(همش از ديد مرد نگاه نكنيد ،خودتونو بذاريد جاي اون خانم كه مجبور شده زن دوم ي آقايي بشه)

اين زن چرا اين كارو كرده؟فقط براي اينكه ي سرپناهي داشته باشه.

خودم ديدم ي خانم بيوه اي كه به خاطر بچه هاش ازدواج نكرده و الان ساليان ساله كه 6صبح زمستون هم مجبوره بره سركار وهزارجور بيماري هم داره.ولي مجبوره كار كنه تا خرج بچه هارو بده.به نظر شما اگه اين زن حتي همسر دوم ي آقايي بشه چه اشكالي داره؟؟

اگه زن دوم نشه خوبه بره با ي پسر مجرد ازدواج كنه؟؟در اون صورت نميگين پس حق دخترهاي مجرد ضايع شده؟؟

اگه قرار باشه 120 سال عمر داشته باشه،به نظرتون خوبه كه همه عمرش با بدبختي بگذره.تا بچه ها سروسامون بگيرن وبرن پي كارشون

يا من ديدم ي دختر خيييييييييييلي متين كه از سن ازدواجش گذشته بود و سنش خيلي بالا بود،ايشون همسر ي آقايي شده كه خانمش فوت كرد.به نظرتون اون مرد در حق خانمش كه فوت كرده خيانت كرده؟

نه عزيزم.نه تنها خيانت نكرده بلكه خيليم ثواب كرده

خواهشا ي كم بيشتر فكر كنيد.Smile

بازم ببخشيد خيــــــــــــــــلي طولاني شدBlush
Dodgyاز مرحوم ناظر reza2035 هم ممنونم.کلا گرفت من چی گفتم . واقعا راست میگه چرا اون سنت حسنه اجرا نمیشه.اون خانم های متاهل که اطاعت از شوهر میکنن اینجا هم باید اطاعت کنن . 4 تا زن دور هم به به . هر کدوم هم 3 تا بچه . میشه به عبارتی 12 تا بچه . به به .زندگی بهتر با فرزندان از 4 زن مختلف .خوبه حمایت میکنیم از این قانون .

Heartاز خانم های متاهلی که همذات پنداری کردن ممنونم . روحیه ی دخترونشون رو داشتن . fateme135 و zahra11 از همذات پنداریتون ممنونم .

Dodgyکسانیکه خوششون نمیاد بیان تاپیک .خوب نیان .میان.میخونن.نظر میدن.منت هم میزارن . والا به خدا راضی نیستیم.اجرکم عندالله.
جناب وحید 110 شما نه تنها متن من رو کامل نخوندید که اومدید حرف از مرغ و یک پا بودن زدید . من مرغ نیستم . دو تا هم پا دارم. مرغ این شکلیه . من شکل آواتارم هستم.

[تصویر: 25124588225835658025.jpg]

اینو شما گفتید :
اگر زورم میرسید مجردا رو در مباحث اینچنینی ممنوع القلم میکردم

شما این قانون رو هم تصویب کنی.شده با این خواستگار اخریم که خیلی خنگه ازدواج میکنم . قباله ی ازدواج میارم تالار نشون میدم .میام باز نظر میدم . فکر کردن دوستان متاهل که تخت خوابشون دو نفر شده اعتماد به نفس پیدا کردن . چپ و راست تو تاپیک ها میگم مجردی حرف نزن . منزوی کردن مجرد ها رو رسما باطل میدونم .
تو رو خدا بس کنید . این مرد ها هم کشتن ما رو با کار کردنشون.یه رشوه نمیگیرن فکر میکنن ته بهشت با 5 تا حوری دیگه جایگاهشونه .
منم عمران خوندم. مرد های خرس گنده تو ماه رمضون جلوی من روزه خواری میکردن.بمیرم ضعیفن. یا تو بیابون سگ اومد سراغم . نشستن ماست دارن منو نگاه میکنن .خوبه چوپون گله سوت زد سگا برگشتن .
مگر نه الان بهشت برین جایگاهم بود .Dodgy
یه کاربری هم اومد گفت دلت واسش نمیدونم چی چی میره . یا ذوق مرگ میشه بهت میگه این کار رو بکن اون کار رو نکن . یا منو میشناسه . آره حتما . میترسم دیابت بگیرم قند تو دلم آب میشه از دست ارد های آقامون . ما گفتیم شوهر داری بلدیم . حواستون به این جمله باشه .
جناب وحید 110 نخوندید متن من رو کامل.
دیدید مرد رو انداختم قطب شمال. ناراحت شدید . نه آخه دیدم کنیز اوردن مرد الهی و در راه خدمت به خانواده نمیتونه باشه .تهش حتما چیزی هست.تمتع جنسی.
به شخصه دستمال و شوینده میدم دستش جمعه بشینه تمام در و دیوار خونه رو تمیز کنه .بهش هم میگم عزیزم میخوام در و دیوار خونه بوی حضورت رو بده . مست وجودت بشم . اصلا میخوام کنج خونه نشستم که شب بیای نون بزاری تو سفرمون با در و دیوار حرف بزنم که نشون از حضورت داره.
دوستانی که شعار دادن .مواظب ازمایش الهی باشن.رسما چند بار اعلام کردم با پسر جماعت دوست نشید. به 3 روز نکشید پسر خوشتیپ و دختر کش اومد سراغم که دوست بشیم . یعنی خوشم میاد خدا خوب میاد آزمایش کنه بندشو .حواستون به ایده هاتون باشه .DodgyDodgyDodgyDodgy

بنده هم گفتم اطاعت از شوهر واجبه . تو شرایط ضمن عقد اگر مخالف با فقه و قانون مدنی ایران نباشه . شروطی رو اضافه میکنم که مساله ای پیش نیاد .اگر قانونگذار مساله ی حقوقی رو مورد دار نمیدونست سال 1360 نمیومد بند های تکمیلی بزاره .

[/b]
همون طور که گفتم همه چیز به جهان بیبنی بر می گردد ...
برخی تسلیم هستند در برابر امر خدا ... برخی هم نیستند ...برخی بعضی اوقات هستند و بعضی اوقات نیستند ... بعضی نیستند ولی حداقل قبول دارند امر خداست و پیش خودشون میدونند که اشکال از آن هاست و کم کاری و کم همتیشون ...
بعضی هم نه ... کلا میزنن زیر همه چیز .... همه چیز باید طبق میل آنها و فکر آنها باشد ... همان طور که آنها فکر می کنند باشدDodgyDodgy
من از آن طرفش رو چند بار تشریح کردم ... از این طرفش هم وحید خیلی خوب گفت ... دوباره می نویسم ...
برخی هم می گویند:
----------
رضایت خدا هم اصلا حرفش رو نزنین . دل من واجب تره . اصلا کی گفته خدا بهتر از من حالیشه .

من بهتر از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حالیمه . یه چیزی برای خودشون گفتن

ولی من بهشت میخوام

موقع گرفتاری باید خدا به من کمک کنه

اصلا باید همه دعاهای من رو گوش کنه

خدا کلا کارگر روز مزد منه هر چی من بگم باید گوش کنه .

اسلام هم بدک نیست یه چیزاییش به نفع من هست . گوش میکنم بقیش خودم بهتر میفهمم.

من نوعی تو خیلی از مسائل عبودی مشکل دارم ...هممون مشکل داریم ... ولی حداقلش دیگه نزنیم زیرش ....
بدونیم اشکال از خودمونه ... اشکال از عدم داشتن توحید درست و درمون است ...
نمیتونیم گناه نکنیم؟؟ ...نمیتونیم فرمان خدا رو درک کنیم؟؟؟ نعوذبالله خودمون رو جای خدا ننشونیم و شروع کنیم به خط کشی کردن همه چیز آن طور که که دل خودمون می خواهد
....................................................................................................​............................

(۱۱/بهمن/۹۲ ۳:۴۸)ترنم نوشته است: [ -> ]در مورد همسر دوم آقايون كه خودم هم ي مدتي با اين قضيه مشكل داشتم ولي جواب خوبي گرفتم:Smile

\خودم ديدم ي خانم بيوه اي كه به خاطر بچه هاش ازدواج نكرده و الان ساليان ساله كه 6صبح زمستون هم مجبوره بره سركار وهزارجور بيماري هم داره.ولي مجبوره كار كنه تا خرج بچه هارو بده.به نظر شما اگه اين زن حتي همسر دوم ي آقايي بشه چه اشكالي داره؟؟

اگه زن دوم نشه خوبه بره با ي پسر مجرد ازدواج كنه؟؟در اون صورت نميگين پس حق دخترهاي مجرد ضايع شده؟؟
يا من ديدم ي دختر خيييييييييييلي متين كه از سن ازدواجش گذشته بود و سنش خيلي بالا بود،ايشون همسر ي آقايي شده كه خانمش فوت كرد.به نظرتون اون مرد در حق خانمش كه فوت كرده خيانت كرده؟

بسم الله الرحمن الرحیم
الان اگر یک خانم بیوه با یک آقای مجرد ازدواج کند در حق دخترهای مجرد اجحاف شده اما اگر یک دختر مجرد با یک مرد بیوه ازدواج کند در حق زنهای بیوه اجحاف نشده؟! یا در حق آن دختر مجرد که با یک مرد بیوه ازدواج کرده اجحاف نشده؟

دلیل نمیشود چون سن ازدواج دختران بالا رفته و نمیتوانند ازدواج کنند اینگونه سخن بگوییم!
یا اینکه نوشتند زن از شنیدن امر و نهی لذت می برد!!
یا اینکه خلاف عبودیت است و امثالهم...
چرا زمانی که مهریه خلاف قرآن و خلاف سیره پیامبر به 110 سکه محدود شد و بقیه آن عندالاستطاعه شد عبودیت آقایان زیر سوال نرفت!
اگه قرار باشه کسی از اسلام بابت حقوقش شاکی باشه،قطعا باید مردها باشندSmile

پیامبر اکرم : بهترین فرزندان شما دختران شما هستند ( سفینه

البحار ، ج 2 ص 684 )
امام رضا : پیامبر فرمود : خداوند به زنان مهربانتر است تا مردان و

هر کسی که زنی را که میان او و ان زن پیوند خویشاوندی وجود

دارد خشنود کند خداوند او را در روز قیامت خشنود می گرداند

( وسائل الشیعه ج 15 ص 104 )
پیامبر اکرم به یاران خود فرمودند : هنگامی که چیزی را خریداری

کرده و به خانه اوردید اول به دختران خود بدهید و بعد از ان به

پسران بدهید که خشنود کردن دختران و دل جوئی از انها ثواب

بیشتری دارد . ( وسائل الشیعه ج 15 ص227 و سفینه البحار ج

2ص 685 )
امام صادق : خیر و برکت بیشتر بر محور وجود زنها می چرخد

( وسائل الشیعه ج 14 ص 11 )
از امام صادق نقل شده که فرمود : مردی به سوی پیامبر آمد گفت

ای پیامبر به چه کسی نیکی کنم ؟ گفت : به مادرت ، گفت سپس

به چه کسی ؟ گفت : به مادرت ، گفت سپس به چه کسی ؟ گفت

: به مادرت ، گفت سپس به چه کسی ؟ گفت به پدرت ( وسائل

الشیعه ، ج 15 ، ص 207 )
Big GrinBig GrinBig Grin
در کار بخشش میان فرزندان خویش مساوات را رعایت کنید. من

اگر کسی را برتری می‌دادم زنان را برتر می دادم ( نهج الفصاحه

ص 366 )

خب حالا مشکل از کجاست؟؟یه عده از دشمنان این دین(منظورم اصن با فردی توی این تالار نیست ها) فقط و فقط و فقط زوم میکنن روی یه حدیث!یه کلوم میگن حضرت علی گفته زنها ناقصن!گیر میدن به بعضی احادیث و روایات که بر حقوق مرد داره اشاره میکنه.
نمیشه این روایتی که در پست آغازین اومده رو نادرست بدونیم،این هم از جمله حقوق مردها در اسلامه که همسرشون از اونها اطاعت کنند.ولی انصافا فکر کردید چند درصد از مردها به زنهاشون اجازه دیدار با خانواده شون رو نمیدن؟؟؟
مردی که همسرش را بیازارد، نماز و هیچ کار خیری از او پذیرفته

نیست و نخستین کسی است که وارد آتش می‌شود ( وسائل

الشیعه باب 82 )
ببخشید طولانی شد
یا زهرا!
نقل قول:
سنت مقدس و الهی و ربانی اختیار کردن چهار همسر !
[تصویر: happy.png]
وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ
﴿۳﴾

(۱۱/بهمن/۹۲ ۱:۳۶)غریب نوشته است: [ -> ]کسی که عادل نباشه ظالمه .ظالم هم جاش تو جهنمه.
این که به یه زنی خنده کنی تا دندان نیشت مشخص بشه پیش اون یکی این کار رو نکنی یعنی عادل نیستی.
شما میتونی عادل باشی؟
(برگرفته از سخنان دکتر رائفی پور)

همون قدر که تو قران رو مسئله حلال حرام صحبش شده در مورد عرف هم صحبت شده.عرف جامعه....
شما میخوای بر اساس قران عمل کنی اما بر اساس عرف نه؟
(برگرفته از سخنان حاج اقا قرائتی)

چرا همچین به مذاقتون انگار خوش نیومد این حرفDodgy

در مورد منبع صحبتهای اقای رائفی پور تاریخ 17/3/90 سخنرانی راجع به انسان سازی در اخر الزمان و عصر ظهور( زن ، حجاب ،فمینیسم) برید دانلود کنین گوش بدین.
سخنرانی اقای قرائتی هم 4 سال پیش تو درسهایی از قرانشون شنیده بودم....

همون قدر که زن به حساسیت شوهرش احترام میزاره و ازش هم انتظار میره که باید احترام بزاره تا کار به اینجا نکشه[تصویر: 88.gif]

از مرد هم انتظار میره تا به حساسیتهای همسرش احترام بزاره که کار به اینجا نکشه[تصویر: 90.gif]

تا یه ایه قران میبینید همچین میمیرید از ذوق.با اون نگاهی که شما به قران دارید نگاه میکنید، پیش از شما داشتن و نتیجه گرفتن که خدا دست داره بـــــــــــــــــــــــــعــله ....

اشتباه میگم بگو اشتباه میگی. ولی دلیل بیارید برا اشتباه گفتنم
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۸)عایشه نوشته است: [ -> ]....................................................................................................​............................

بسم الله الرحمن الرحیم
الان اگر یک خانم بیوه با یک آقای مجرد ازدواج کند در حق دخترهای مجرد اجحاف شده اما اگر یک دختر مجرد با یک مرد بیوه ازدواج کند در حق زنهای بیوه اجحاف نشده؟! یا در حق آن دختر مجرد که با یک مرد بیوه ازدواج کرده اجحاف نشده؟

دلیل نمیشود چون سن ازدواج دختران بالا رفته و نمیتوانند ازدواج کنند اینگونه سخن بگوییم!
یا اینکه نوشتند زن از شنیدن امر و نهی لذت می برد!!
یا اینکه خلاف عبودیت است و امثالهم...
چرا زمانی که مهریه خلاف قرآن و خلاف سیره پیامبر به 110 سکه محدود شد و بقیه آن عندالاستطاعه شد عبودیت آقایان زیر سوال نرفت!

سلام عايشه خانم.Smile

در هر دو صورت در حق هيچ كدوم كوتاهي نشده .بنده عرض كردم ممكنه اگه ي بيوه اي با ي آقاي مجردي ازدواج كنه،دوستان شايد بگن پس حق دختران مجرد در دنيا رو كي بايد جواب بده؟؟Smile

اون مثالي هم كه در مورد اون خانم كه سنش بالا بوده رو خدمتتون عرض كردم،خواستم بگم ازدواج ي آقايي بعد از فوت خانمش خيانت به خانمش نيست.(چون خيليا معتقدند حتي آقايون بعد از فوت همسرشونم اگه ازدواج كنند ،يعني به اون همسر مرده هم خيانت شده:coolSmile

ي كم اگه با دقت تر بخونيد فكر كنم مطلبي كه گفتم واضح باشه عايشه جانSmile

مهريه هم به اين دليل محدود شد كه ي سري خانمها از مهريه قصدشون سرمايه گذاري بود و طلاق!!نه زندگي كردن.و به نظر من بهترين راه همين محدود كردن بود.

در مورد لذت بردن از امرو نهي كه شما فرمودين،ما نگفتيم زنها زورگويي همسرشونو دوست دارن.منظورم اين بود كه مطيع بودن به نفع خود خانم هست .مطمئنا..و هيچ شكي در اين نيست.

اميدوارم تونسته باشم منظورمو خوب منتقل كنم.Smile

التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع