تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همسر یا ( پدر ♥♥♥♥♥♥)؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
نقل قول:خانم آلاله می گویند:
من که در برابر خدا نایستادم , دارم میگم عدالت تو این رابطه رو بهم نشون بدید , همین !
خوب اول باید همون عدالت رو تعریف کرد ...
تعریف مرسومش هم که می شود هر چیزی در جای خودش ...
خوب حالا همین رو بپذیریم ... آیا ما ...من و شما میدانیم هر چیزی جایش کجاست؟؟؟؟؟
خوب مثل یک کودکی میماند که به پدرش می گوید به من نشان بدهید این اتم چجوری بمب می شود!!! خوب همان موقع یک کودک این مفهوم رو درک می کند؟؟
قبل از عدالت باید توحید رو برای خودتون اثبات کنید ... در توحید هم ما توحید صفاتی داریم که یعنی همه ی صفات خدا با هم هستند و جزئی از هم ... خدا همان طور که رب است همان موقع (((زمان وجود ندارد در این توحید صفاتی ولی برای درک عرض می کنم))) حکیم هم هست عفو هم هست خالق هم هست جبار هم هست رحمن هم هست و ...
شما راه را دارید بر عکس طی می کنید ...
حضرت خضر که زد کشتی رو سوراخ کرد و دیوار درست کرد و بچه رو کشت از دید حضرت موسی مثلا کارهاش عدالت محور بود؟؟ خوب نبود .. ولی از دید ناظر بالاتر بود ... این هم مراتب دارد ...
شما شاید در این مرتبه درک نکنید چرا باید از شوهر اطاعت کرد ... ولی چون اثبات شده است که خدا عادل است براتون ایمان دارید چون دارید به حکم همون خدا عمل می کنید عملتون بی اجر نمی ماند و از همه مهم تر بی حکمت هم نیست ..
ایا هر چیزی که شما فکر می کنید عدل است و عدالت یا هر چیزی که خدا گفته؟شما در اصول دین اثبات می کنید برای خودتون که خدا باید عادل باشد ... یعنی اثبات می کنید آن طور که شما فکر می کنید باید عادل باشد؟؟ این که بدیهی است که صحیح نیست ...هر جامعه و هر فردی ممکن است یک تعریفی داشته باشد ... ولی نکته این جاست که باید اثبات شود براتون خدا عادل است ...ولی اینکه چجوری این عدالتش را برقرار می کند و کیفیت و احکام این عدالت و حدودش چیست را شاید نفهمیم .... مثل این همه جنایاتی که می شود ...خدا می آید یقه ی تک تکشون رو می گیرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب چندتا از اون احادیث رو بفرمایید بعد توی ترازو بذاریم که ببینیم حقوق و وظایف دو طرف با هم برابره یا نه !
مگر شما وزن همه ی اعمال رو می دونید در نزد خدا ... صد کیلو آشغال ارزشمند تر است یا یک کیلو طلا؟؟؟
ارزش اعمال رو چه کسی تعیین می کند ؟؟؟
من و شما و نفسمون و دلمون یا خدا؟؟؟؟؟؟؟DodgyDodgy
باز هم بر میگردد به همان مثالی که زدم ... یک کودک بر فرض درک می کند هر چقدر براش توضیح بدهید که با یک کیلو بمب هسته ای می شود کل کشور را خراب کرد؟؟
این به کنار ....
شما در ترازوتون به من عدالت خدا رو در این همه ستمی که می شود در دنیا نشون بدهید ... شارون این همه ظلم کرد ... در بهترین بیمارستان ها تحت معالجه بود ... همین الان خیلی از افراد مسلمون و خدا پرست دارند از نداری و مریضی میمیرند .... ترازوی شما در این جا جواب می دهد؟؟؟
کدام ترازو؟؟؟ ترازوی عقل من و شما که میزانش با نفس و فرهنگ جامعه و حتی وسوسه های شیطان بالا و پایین می شود؟؟؟
خدا همان زمان که عادل است در توحید(( صفاتی)) حکیم هم هست ...قادر هم هست ... ولی آیا من و شما ترازومون بر فرض هم که عدالتش صحیح باشد در کنارش علم کامل هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟قدرت کامل هم هست؟؟؟ همه صفات خدا هم هست؟؟؟

اگرم نمیتونید خواهشا منو دربرابر خدا نذارید, شعار دادن خیلی آسونه ولی وقتی آدما تو موقعیتش قرار میگیرن شرایط خیلی عوض میشه! ( ماجرای مهریه هم هنوز فراموشمون نشده )

بندگی هم فقط به شعار نیست, یعنی لااقل من اینطور فکر میکنم !!
ما اومدیم مچ گیری کنیم یا بهم کمک کنیم؟؟؟
همه ی ما اشتباه می کنیم و کرده ایم ...
که حرف ما و دوستان شعار نیست ... داریم مساله رو توضیح می دهیم و روی تعریف عبودیت حرف می زنیم ... خوب خودمون هم اشتباه کرده ایم ...کی نکرده؟؟؟؟ ولی باید سعی کنیم دیگه نکنیم
همه ی ما در برابر خدا هستیم ... بعضی هامون به امرش گوش فرا می دهیم بعضی هامون هم نمی دهیم ...
من هم گناه کردم و در خیلی از امتحانت مردود شدم ...ولی باید سعی کنیم دیگر نشویم و بفهمیم جواب صحیح چیست ...
نه اینکه شما گناه کردی حق ندارید دیگه حرف بزنید و یا آهای فلانی که یکبار ادعای یک چیزی رو داشتی و مثلا از ظن ما نکردی حق نداری دیگه حرف بزنی ... روی مفاهیم بحث کنید
نمیدونم چرا ولی هر موقع پست های اسکای جان رو میخونم ! قیافه دختر خودم جلوم مجسم میشه که داره پشت هم سوال میکنه! و به سختی میشه قانعش کرد ،چون اولا باهوشه! دوما بیشتر حرفا و خواسته هاش حقه!

ولی خب میشه این طور توضیح داد که ما مخلوق و دست پرورده کردگاریم و او از هر کس بیشتر با مکانیزم ما آشنایی داره و میدونه چی به به صلاح جامعه انسانی هست . خب یه سری دستورات رو هم برای زن و مرد مقدر کرده! اگه واقعا مردها به اون دستورات عمل کنن و منیت خودشون رو فراتر از امر خدا و قران ندونن تحمل وظایف سخت و محدودیت ها برای زن اسون میشه و اگر مرد به وظیفش عمل نکنه طبق حکم خدا ناشز محسوب میشه و اطاعت از اون اصلا بر ضمه زن نیست!

در چنین شرایطی دخترای عزیز !! کدوم حکم خدا با عدالت مغایرت داره؟

درسته مردا حقوق بیشتری دارن تو زندگی ولی خب در مقابل تکالیفشون هم بیشتره!
نقل قول:یعنی درمورد بقیه اصول دین هم همین حرفو میزنیم !؟ پس بازهم که میشه تقلیدی ! چون اشراف نداریم پس بصورت تقلیدی بهش میرسیم !

شما به عنوان کسی با من بحث میکنید که مسلمونه .
عدالت خدا جزو توحیده یعنی خدای ظالم نمیشه .

اگر بحث شما عدل الهی و اثباتشه یه تاپیک بزنین تا اثبات کنیم .

نقل قول: من که در برابر خدا نایستادم , دارم میگم عدالت تو این رابطه رو بهم نشون بدید , همین !

منم گفتم نمیتونم . الان میتونم هزار تا دلیل بیارم و تا صبح قیامت بحث کنیم . اما چون خدا گفته درست و عادلانست .

یعنی اصل عدل الهی و یا توحید رو باید اثبات کرد . هر حکمی رو بخواهیم اثبات کنیم یا نمیشه یا هزار تا انقلت داره . خصوصا احکام غیر فزیکی
راحت میشه گفت چرا مسواک مستحبه . ولی امور روحی به این راحتی نیست

نقل قول: عدالت جزو اصوله مذهبمونه, از معجزات تشیع همینه , پس باید بشه اثباتش کرد !

عدالت رو بصورت کلی اثبات میکنند . نه عدالت رو در هر حکمی .

نقل قول:خب اگه قرار باشه چون خدا رو پذیرفتم و به معاد ایمان آوردم و پیامبر رو قبول دارم پس باید عالت رو هم قبول کنم , میشه تقلید! چون باید تبعیت کنم از سخنان همون پیامبر که فرموده خدا عادله !

کاملا درسته عدالت خداوند رو باید اثبات کرد .

منتها نه مصداقی بلکه کلی

نقل قول: خب چندتا از اون احادیث رو بفرمایید بعد توی ترازو بذاریم که ببینیم حقوق و وظایف دو طرف با هم برابره یا نه !

عدالتش رو من تعیین نمیکنم ترازویی هم ندارم که بتونه حکمت خدا رو بسنجه .
اصراری هم برای پذیرش ندارم.
نابرده رنج گنج میسر نمیشود

نقل قول:اگرم نمیتونید خواهشا منو دربرابر خدا نذارید, شعار دادن خیلی آسونه ولی وقتی آدما تو موقعیتش قرار میگیرن شرایط خیلی عوض میشه! ( ماجرای مهریه هم هنوز فراموشمون نشده )

خوب با توجه به اینکه این دستور خداست شما در برابر خدا قرار دارید .
اگر من حکم دادم قبوله در برابر منید . همین الان حکم رو برمیدارم . اطاعت هم نکنید به هیچ جای هیچکسم بر نمیخوره

نقل قول: بندگی هم فقط به شعار نیست, یعنی لااقل من اینطور فکر میکنم !!

راستش خیلی جاها یا بهتره بگم هر جایی ادعام شده محکم زمین خورده ام .
بنده فقط وظیفه دارم بگم . اگر قرار بود هر چی عمل میکنم بگم . کلا یه پست هم نمیدادم ! بی تعارف .

بوده طرف همسرش مشکل حاد رفتاری داشته . مجبور شده فقط به خاطر یه جمله که عاقد خونده ۵۰۰ تا سکه بابت مهریه بده و هزار تا مثال دیگه ...

به مثال زدن نیست .

التماس دعا
جواب این 4 صفحه بحث و این همه سوال فقط فقط یه جملس :
‏"الاسلام هو التسلیم‏"‏
والسلام؛ یعنی اگه واقعا تو همون قدم اول اصول دینمون اعتقاد راستین داشته باشیم, این سوالات با ایمان به عدل و حکمت خدا حلن
یه زمانی مرد هر روز در معرض جنگ بود , ولی امروز بخاطر 2 سال سربازی رفتن خودشو به آب و آتیش میزنه که نره !

یه زمانی راحت ترین کار مرد کار کردن رو زمین کشاورزی تو گرمای وحشتناک تابستون بود , امروز معمول ترین کارشون امضا کردن 4 تا ورقه ست !!!

یه زمانی مرد باید برای همسر خونه دارش کنیز میگرفت , ولی امروز اگه زنش کنیزش نباشه متهم به ایستادن دربرابر خدا میشه !!

یه زمانی مرد .........

نمیدونم چرا عدالت خدا فقط با مهریه زیر سوال میرفت گویا !!!!!!!!!!؟

نقل قول:
منم گفتم نمیتونم

بحث تمام.

ان شاالله خدا بین شما و ما عادلانه و بین خودش و ما با فضل و رحمتش برخورد کنه

موفق باشید
(۱۰/بهمن/۹۲ ۲:۰۴)آلاله نوشته است: [ -> ]یه زمانی مرد هر روز در معرض جنگ بود , ولی امروز بخاطر 2 سال سربازی رفتن خودشو به آب و آتیش میزنه که نره !

ببخشیدها
ولی آخه چه ربطی داره ؟!!
من نمیدونم کاری که رضاخان اجباری کرده چطوری میشه مقدس دونست؟!!
خوب جوابهایی که توی این موضوع بیان شده واقعا خوب بود و من خودم خیلی استفاده کردم .
اصلا من تفکر خلاق برای سوال و بحث رو خیلی بیشتر از کپی پیست دوست دارم :|

(۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۰)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اگر شخصی تنها عضو خانواده باشه که وظیفه داره از پدر پرستاری کنه و شوهر اجازه نمیده و دختر مجبور به گرفتن پرستار میشه اما باز هم باید نظارتی داشته باشه و شوهر اجازه نمیده .
که واقعیت داره و داستان نیست .

پس بشینه تا باباش جون بده دیگه .
نگاه کنید خواهر من ، آدم باید موقعیت رو بسنجه . البته قضاوت خیلی سخته Confusedدر موارد خانوادگی خصوصا .
ولی اگر آدم بتونه به صورت کلی ماجرا رو ببینه خیلی می تونه موثرتر فکر کنه .
البته نمشه گفت همچین موردی نیست ولی خوب زیاد هم نیست !
این خانوم باید به نحوی که زندگی زناشویی خودش به مخاطره نیفته همسرش رو راضی کنه .
یا به طریقی به صلح برسند .
ببینید خانومها باید از اسلحه هایی که در اختیارشون هست استفاده کنند !
ولی این اسلحه "زور " و "ارعاب" و "من هم قلدرم " نیست!
متاسفانه الان خانومها (دور از جمع) لطافت خودشون رو برای غریبه خرج می کنند . این میشه که مشکل پیش میاد ...
باید آدم از راهش وارد بشه تا دل طرف نرم بشه . اگر هم رضایت نداد که این خانوم وظیفه اش رو انجام داده و باید دورادور نظارت داشته باشه . جاره ای نیست

(۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴)skyeygirls نوشته است: [ -> ]نمیشه کسب رضایت خداوند رو همش در اطاعت از شوهر دید که .ابعاد مختلف دین چی میشه پس ؟؟
کسب رضایت خداوند یک اصله .
من نمیدونم چرا شوهر این وسط نقشش شده کلیدی ............
اگر بر عکس بود باز هم دوستان اعتقاد داشتند ؟؟؟؟؟؟

خیلی سخته .باور بفرمایید نمیشه براحتی گذشت . .

ببینید ابعاد مختلف دین همش سرجاش!
خداوند جهاد زن رو خوب همسرداری کردن قرار داده !
حالا نمیشه فاطمه بگه نه! من می خواهم برم میدان جنگ ! اسیر بگیرم !
نمیشه . این میشه نفس و اصلا ارزشی براش نیست !
دیگه سیاه دیدن هم حدی داره ها ! شوهر مگه چیه :|

(۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۶)ELENOR نوشته است: [ -> ]باید دید دین رو چه تعریف کرده ایم ... عبودیت را چه تعریف کرده ایم ... اسلام رو چه تعریف کرده ایم
همان طور که گفتم تفاوت در جهان بینی است ... آنچه دلمون می خواهد یا خدا می خواهد؟
خود من به شخصه در خیلی از این امتحان ها خودم یا خدا رفوضه شدم ولی باید سعی کنیم
شما هم به نکات خوبی اشاره کردید .
به قول برادرموون خداوند از جایی که ضعف داریم ما رو امتحان می کنه .
یکی هم مثل من مشکلش نفسش هست .
نمی تونم غرورم رو زیر پا بگذارم . نفسم برام ترجیح داره(جدی میگم!)
در مورد جهانبینی :
حالا که فهمیدیم جانبینی درست چی هست (عبودیت)
باید نگاه کنیم و سعی کنیم دید خودمون رو با اون که خدا ازمون خواسته منطبق کنیم .
این دیگه گلستان میشه دنیا!
به هر حال یا مسلمان هستیم یا نیستیم .
اگر هستیم باید پیروی کنیم.

(۹/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۹)skyeygirls نوشته است: [ -> ]سعیم اینه این سوالات ما خانم ها طبیعیه . بشدت ازمایش سختیه . من نمیتونم ادا در بیارم . سخته . من مردود همیشه ی کلاس به نظر میمونم . چون همیشه میپرسم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم جای آزمایش برای هر کس یک جاست .
آزادی سوال کنی تا قانع بشی . ولی نباید حالت عناد پیدا کنه ! این عناد خطرناکه .
حتی استغفار برایش لازمه .
آدم اگر بگه خداوند ظالمه نعوذ بالله ! این کفره ! (می دانید که چرا ؟! )

به زودی یک بحث هم راه می اندازیم برای اونهایی که فکر می کنند زن خلق شده تا کنیز باشه که این هم از عجایب حرفهایی هست که در عمرم شنیدم!
ممنون
نقل قول:یه زمانی مرد باید برای همسر خونه دارش کنیز میگرفت , ولی امروز اگه زنش کنیزش نباشه متهم به ایستادن دربرابر خدا میشه !!

واقعا این نتیجه بحث بود که شما گرفتید . یا دلتون میخواد این نتیجه رو بگیرید ؟

هر کی هم در توانشه خیلی خوبه خدمت کار بگیره . چون کنیز که میگرفتن حق تمتع جنسی هم داشتن .
الان کسی اسمش رو بیاره باید روی پشت بوم بخوابه

نقل قول:منم گفتم نمیتونم

گفتم که دلایل زیادی میتونه اقامه بشه . ولی اصل مطلب همونی بود که خدمت شما گفتم .

الان ما میریم صبح تا شب کار میکنیم همه در امدمون برای همسره . ما برده ایم؟
یه ماه نفقه ندی زندان !!
مهریه ندی زندان !!

مرد برده همسرشه؟

جنگ بشه . مرد و ...

به قول یکی از خواهران گرامی خیلی حق ها هست که بخواد اقامه بشه الان گیر میکنه

موفق باشید ان شاالله

[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من اگه جای اون خانوم بودم به هیچ عنوان نمیتونستم به خودم اجازه بدم که پیش پدرم نباشم....
هرموقع ازمباحث اینچنینی حرف زده میشه من یه جوری میشم...
یاعلی مدد...
با عرض سلام خدمت دوستان
اصلا قصد نداشتم وارد این بحث شم چون این اتفاق در زمان ما بسیار نادر خواهد بود
و ب قول اقا وحید مگه کم چیزی ب دست اورده گناه خود و پدرش امرزیده شده
حالا بگذریم اومدم فقط دو چیز بگم
دخترا قبل از ازدواجشون تصویری ک از شوهر دارن اغلب یه اقا بالا سره
بخاطر همین اینقدر راحت علیه اش حرف میزنن اما اون ادم عشق شماس،عشق یعنی ارزوی ادم اینه ک ادم مورد علاقه اش یه چیز بگه و اون بخاطر اثبات محبتش انجام بده
پدر با شوهر فرقی نداره،جایگاهشون متفاوته اما خود من جفتشون رو ب یه اندازه دوس دارم
اما نکته مهم ک بخاطرش وقت دوستان رو گرفتم
ایا میدانستید ک اگه مادر و زن شما هر دو گرسنه بودن شما یه مقدار غذایی داشتین ک فقط ب ی نفر میتونستین بدین
الویت با زنه ولو طرف مقابل بمیره
اینجا ک بیشتر میشه خورده گرفت
مادر پیره طاقت گرسنگیش خیلی کمتره
دیگه تو زحمتت مادر جای حرف نمیمونه ک هزاربار از زن نوعی برای مرد بیشتر زحمت کشیده
اینجا مرد چی بگه؟
این حرفا فقط ی چیز رو نشون میده
ارزش و الویت بندی ادما نیس
فقط اهمیت خانواده رو نشون میده ک در قران هم داریم شیطان در این مورد بیکار نمینشینه
خانواده ناسالم،نسل بعدی ناسالم،جامعه ناسالم
و در چینین جامعه ای انسان ب کمالی ک خدا براش در نظر گرفته نمیرسه
ب عبارتی الفاتحه
دلم میخواد ی چیز بگم اما میترسم به توهم توطیه متهم شم
اما ب این فکر کنید چرا اون داستان اول ب ذهن رسید نه دوم ک با هم ب تعادل برسن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع