۱۰/بهمن/۹۲, ۰:۳۳
نقل قول:خانم آلاله می گویند:خوب اول باید همون عدالت رو تعریف کرد ...
من که در برابر خدا نایستادم , دارم میگم عدالت تو این رابطه رو بهم نشون بدید , همین !
تعریف مرسومش هم که می شود هر چیزی در جای خودش ...
خوب حالا همین رو بپذیریم ... آیا ما ...من و شما میدانیم هر چیزی جایش کجاست؟؟؟؟؟
خوب مثل یک کودکی میماند که به پدرش می گوید به من نشان بدهید این اتم چجوری بمب می شود!!! خوب همان موقع یک کودک این مفهوم رو درک می کند؟؟
قبل از عدالت باید توحید رو برای خودتون اثبات کنید ... در توحید هم ما توحید صفاتی داریم که یعنی همه ی صفات خدا با هم هستند و جزئی از هم ... خدا همان طور که رب است همان موقع (((زمان وجود ندارد در این توحید صفاتی ولی برای درک عرض می کنم))) حکیم هم هست عفو هم هست خالق هم هست جبار هم هست رحمن هم هست و ...
شما راه را دارید بر عکس طی می کنید ...
حضرت خضر که زد کشتی رو سوراخ کرد و دیوار درست کرد و بچه رو کشت از دید حضرت موسی مثلا کارهاش عدالت محور بود؟؟ خوب نبود .. ولی از دید ناظر بالاتر بود ... این هم مراتب دارد ...
شما شاید در این مرتبه درک نکنید چرا باید از شوهر اطاعت کرد ... ولی چون اثبات شده است که خدا عادل است براتون ایمان دارید چون دارید به حکم همون خدا عمل می کنید عملتون بی اجر نمی ماند و از همه مهم تر بی حکمت هم نیست ..
ایا هر چیزی که شما فکر می کنید عدل است و عدالت یا هر چیزی که خدا گفته؟شما در اصول دین اثبات می کنید برای خودتون که خدا باید عادل باشد ... یعنی اثبات می کنید آن طور که شما فکر می کنید باید عادل باشد؟؟ این که بدیهی است که صحیح نیست ...هر جامعه و هر فردی ممکن است یک تعریفی داشته باشد ... ولی نکته این جاست که باید اثبات شود براتون خدا عادل است ...ولی اینکه چجوری این عدالتش را برقرار می کند و کیفیت و احکام این عدالت و حدودش چیست را شاید نفهمیم .... مثل این همه جنایاتی که می شود ...خدا می آید یقه ی تک تکشون رو می گیرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:خانم آلاله می گویند:
خب چندتا از اون احادیث رو بفرمایید بعد توی ترازو بذاریم که ببینیم حقوق و وظایف دو طرف با هم برابره یا نه !
مگر شما وزن همه ی اعمال رو می دونید در نزد خدا ... صد کیلو آشغال ارزشمند تر است یا یک کیلو طلا؟؟؟
ارزش اعمال رو چه کسی تعیین می کند ؟؟؟
من و شما و نفسمون و دلمون یا خدا؟؟؟؟؟؟؟

باز هم بر میگردد به همان مثالی که زدم ... یک کودک بر فرض درک می کند هر چقدر براش توضیح بدهید که با یک کیلو بمب هسته ای می شود کل کشور را خراب کرد؟؟ارزش اعمال رو چه کسی تعیین می کند ؟؟؟
من و شما و نفسمون و دلمون یا خدا؟؟؟؟؟؟؟

این به کنار ....
شما در ترازوتون به من عدالت خدا رو در این همه ستمی که می شود در دنیا نشون بدهید ... شارون این همه ظلم کرد ... در بهترین بیمارستان ها تحت معالجه بود ... همین الان خیلی از افراد مسلمون و خدا پرست دارند از نداری و مریضی میمیرند .... ترازوی شما در این جا جواب می دهد؟؟؟
کدام ترازو؟؟؟ ترازوی عقل من و شما که میزانش با نفس و فرهنگ جامعه و حتی وسوسه های شیطان بالا و پایین می شود؟؟؟
خدا همان زمان که عادل است در توحید(( صفاتی)) حکیم هم هست ...قادر هم هست ... ولی آیا من و شما ترازومون بر فرض هم که عدالتش صحیح باشد در کنارش علم کامل هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟قدرت کامل هم هست؟؟؟ همه صفات خدا هم هست؟؟؟
نقل قول:خانم آلاله می گویند:ما اومدیم مچ گیری کنیم یا بهم کمک کنیم؟؟؟
اگرم نمیتونید خواهشا منو دربرابر خدا نذارید, شعار دادن خیلی آسونه ولی وقتی آدما تو موقعیتش قرار میگیرن شرایط خیلی عوض میشه! ( ماجرای مهریه هم هنوز فراموشمون نشده )
بندگی هم فقط به شعار نیست, یعنی لااقل من اینطور فکر میکنم !!
همه ی ما اشتباه می کنیم و کرده ایم ...
که حرف ما و دوستان شعار نیست ... داریم مساله رو توضیح می دهیم و روی تعریف عبودیت حرف می زنیم ... خوب خودمون هم اشتباه کرده ایم ...کی نکرده؟؟؟؟ ولی باید سعی کنیم دیگه نکنیم
همه ی ما در برابر خدا هستیم ... بعضی هامون به امرش گوش فرا می دهیم بعضی هامون هم نمی دهیم ...
من هم گناه کردم و در خیلی از امتحانت مردود شدم ...ولی باید سعی کنیم دیگر نشویم و بفهمیم جواب صحیح چیست ...
نه اینکه شما گناه کردی حق ندارید دیگه حرف بزنید و یا آهای فلانی که یکبار ادعای یک چیزی رو داشتی و مثلا از ظن ما نکردی حق نداری دیگه حرف بزنی ... روی مفاهیم بحث کنید
در موارد خانوادگی خصوصا .